30 dec

igår var jag som sagt på stan med sofie, fyndade 2 nya bhar, 3 par trosor och smink för 800 spänn. ändå fick jag inte sådär speciellt mycket ? de är förbannat dyrt med smink så mitt presentkort jag fick i julklapp var verkligen välbehövligt :)

ska köra pappa till byn idag, sen har jag inte desstomer planerat. imorgon är de nyår och de innebär utgång, ska bli riktigt kul tror jag. hoppas iallafall ! nä nu ska jag klä på mig. hejdå

springa på stan ..

har klivit upp för en halvtimme sen och nu sitter jag bara här och försöker vakna till liv. är fortfarande trött men jag hatar att sova bort hela dagen, och jag och sofie ska på stan när dom öppnar så de var lika bra att vakna :) ska strax springa över och väcka henne också !

har inte mycket mer på hjärtat just nu. upddaterar senare :)

2011

Hur var ditt år 2011?

Du under 2011..

Har du gråtit? ja
Har du skrattat? ja
Har du sovit i tält? nej
Har du sovit under bar himmel? nej
Har du varit på Gröna Lund? nej
Har du varit på Liseberg? nej
Har du varit på Kneipbyn? nej
Har du varit utomlands? nä
Har du varit i en annan stan? ja
Har du bott hemma? nej

Dina vänner under 2011..

Har en vän dött? jo
Har en vän sökt tröst hos dig? ja
Har du sökt tröst hos en vän?  ja
Har du sovit över hos en vän?  ja
Har du varit kär i en vän? nej
Har du fått mer en fem nya vänner under året? jo

2011 har du:

Har du pussat någon?  ja
Har du varit kär i någon?  ja
Har du sovit med någon av motsatt kön? ja

När har du som mest..

Gråtit under 2011? under hela året
Skrattat under 2011? under hela året

förra månaden

Har du varit kär? ja
Har du pussat någon? ja
Har du kramat någon ? ja
Har du skrattat? ja
Har du gråtit? ja
Har du varit glad? ja
Har du varit ledsen? ja

När...

Grät du senast? någon dag sen
Skrattade du senast? igår
Duschade du senast? idag
Lyssnade du på musik senast? nu
Hade du kul senast? söndags


Vem..

Kysste du senast? magnus
Kramade du senast? magnus
Pratade du i telefon med senast? mamma
Fick du sms av senast? sofie
Hade du tråkigt senast? nu
Kommer du ifrån? gällivare
Heter? jenny evelina orrmalm
När fyller du år? 1 december
Tycker du om någon just nu? ja
Jag samlar på? ingenting, pengar !
Gröna eller röda äpplen? gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen? sofie
Vilken tid gick du upp idag? 8
Har du sovit i din egna säng inatt?  ja
Har du sovit ensam inatt? nej
Har du strumpor på dig nu? jo
Hur svarar du i telefon? hallå
Vad ska du göra ikväll? umgås med sofie
Vad ska du göra imorgon? ingen aning
Vad vill du bli när du blir stor? mamma
Är det okej att gråta? ja
Vilken årstid tycker du bäst om? våren/sommaren
Skulle du göra om du vann en miljon? resa osv
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nej
Har du tatuering? jo
Solar du ofta? längesen nu
Är du bra på att laga mat? sådär
Gillar du att dansa? i fyllan bara
Vilken är din favoritglass? vanilj
Tror du på ett liv efter döden? ibland
är du morgon eller kvällsmänniska? mer kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du? blå/grön
Vilka hårfärger har du haft? rött,brunt,svart osv
Senaste låten du hörde? hangover
Vad var det senaste du sa? hejdå
Saknar du någon nu? jo

glömde ..

förresten gick min bil igenom besiktningen igår, sjukt nöjd :) !

godmorgon !

måste börja med att gratulera min fd bästa vän till hennes son som kom inatt, lycka till !

har vaknat för en stund sen, och nu tar jag de jääävligt lugnt. är ledig idag så tänkte göra lite ärenden :) fara på stan och kolla lite grejjer och senare ikväll ska jag umgås med sofie en stund ! har inte så mycket annat på hjärtat förutom att jag vill ha en sån här :

http://www.blocket.se/boden/Lovande_Shar_pei_valpar_37836981.htm?ca=1_4&w=2

besiktning

ja då ska mazdan besiktas, jag håller tummar och tår för att den går igenom men man vet ju aldrig. hoppas ! ska förbi mammas jobb och dricka kaffe också, och sen kanske på stan och inskaffa nytt smink, de behövs verkligen :) och sen blir de jobb klockan 4 ! efter jobbet ikväll tänkte jag nog knalla till sofie och planera nyår, får se vad vi hittar på :) och sen hem och sova tidigt. nu ska jag fixa mig lite, och om ett tag börja rulla till gällivare. uppdaterar er sen om hur de gick ;) puss !

pajala

hade förjävla roligt igår. nå fick man skratta åt alla dumma fyllon hela kvällen :) tur att ma var nykter, mår ju som en prinsessa idag :) värre är de nog för hela pajala som ligger bakis. var jävligt mycket folk och en massa gällivarebor, även lite folk från tärendö som man inte sett på ja, gud vet när.

rullade till kerrä vid 1 tiden, slocknade typ direkt och klev upp halv 10. och började rulla hem. så nu är jag i gällivare igen, börjar jobba 4 ! nu ska jag kila.

25 december

frrrruktansvärt jobbig natt måste jag få säga. har nog aldrig i hela mitt 19 åriga liv varit så trött som inatt, förbannat vad jobbigt de har varit ! men de gick ju, och de underbaraste på länge var att komma hem och få sova. men har klivit upp redan efter 11 så de blidde bara 3 timmars sömn för min del, får supa i mig en jävla massa redbull på vägen till kerrä. har satt i min hårfärg nu som jag ska skölja ut ungefär 20 i. sen duschar jag, fixar mig lite och sen styr jag nosen mot susanna för att göra pajala osäker ikväll. dock nykter men kul att se lite annat, även fast pajala kanske inte har så mycket att komma med :) nåväl. nu ska jag kika vidare en sväng och sen fara. höres !

god jävla jul

24 december, skämtar du med mig ? min julkänsla har aldrig varit så död som den är iår. kanske beror de på att snön inte kom när den skulle och att de känns som att julafton är flera veckor bort ? äsch, jag vet inte men någon julkänsla har jag då inte. hade helst velat sova bort hela julafton. åtminstone till ikväll när jag ska och jobba :) nu ska vi inte vara så negativa här.

har klivit upp för en stund sen, sminkat mig och klätt på mig. har ingen hårspray så håret ids jag inte ens ta itu med ännu. gör de hos mamma sen, måste på coop och köpa hårfärg ändå så ska försöka komma ihåg sprayen också ! :)
nä nu är snart magnus klar i duschen så vi får åka iväg. hejdå :)

lilla julafton

eftersom att pappsen åker till byn imorgon så hade vi lilla julafton hos han och agneta idag :) han öppnade sina julklappar (förutom dom han fått av mig) dom får han efter helgen :) och jag öppnade mina. fick en sån där bärbar damsugare som jag velat ha, en spikmatta, pengar, godis, snus och refillkort. egentligen känner jag mig för "gammal" för julklappar och nästa år vill jag inte ha något. känns helt totalt meningslöst att hålla på med sånt där längre.

efter att jag varit där for jag till mamma och spelade kort och drack lite kaffe, sen for jag och handlade på nya coop nära men inte vet jag om de var så mycket att hänga i granen, de var ju en mysig liten affär men den var för liten, och 1 enda kassa. kul om de är mycket folk nångång ? nä tack jag håller mig till mitt ica kvantum hädanefter. de som är bra med coop nära är ju att dom har öppet till 11 varje dag så ifall de krisar sig och klockan hinner bli mer än 10 så är de ju bra att dom finns :)

nu har jag slagit in dom sista julklapparna, ska bara imorgon och kolla en sista till lillebror. har tyvärr skjutit upp de till sista sekund som vanligt. imorgon jobbar jag även, på mitt favvojobb med min favvotjej. 7.30-16.45 :) sen ska jag köra pappa till byn och sen heeeem. kanske uppesittarkväll, jag får se om jag ids :) nu ska jag duscha sen sova. godnatt !

People don't change,they just become a clearer version of who they really are

kan man annat än längta ?

lääääängtar så fruktansvärt !




egypten 2012

funderar på att tvinga ut mig själv på en promenad. här ska bantas mina vänner för den 8 mars sticker jag och M till egypten en vecka ♥ åh vad mys de ska bli. och komma bort från den här hålan är nog de bästa. är så less på gällivare så jag hade kunnat spy. så en promenad blir de nog om en liten stund.

idag har vi varit och köpt julklappar,till svärmor och svärfar. sen sprang vi på stan och fikade och kikade lite men jag köpte ingenting, fattig som jag är :( nå nu ska jag kila. hejdå

en cider eller två

tänkte jag, men de betydligt mer än så. jag hade riktigt jävla kul igår. först rullade vi med ida och per i c30 till sjöfallet, de var längre än både jag och ida trodde och de kändes som att vi aldrig skulle komma fram alltså ! vi käkade, svin god mat dessutom, och drack sisådär någraaaa cider. här hemma shotade vi och drack vin osv osv. så lite på fyllan blev ju faktiskt, och magnus också för den delen som inte druckit sig full sen i februari ! när vi hade käkat blev vi less, fleera timmar tills bussen skulle gå så min fin fina vän susanna hämta oss. så snäll tjej ♥ vi for och släppte av magnus hemma och sen var jag tvungen att följa med och visa vägen till tjotti för hon skulle plocka upp två fyllon. vi hade ruskigt kul resten av kvällen och vid halv 2 for jag hem och sov :)

nu inväntar jag mamma som ska komma med min mobilladdare, snart slut batteri. och jag får panik utan telefon så jag hoppas hon skyndar sig. men vi hörs ! puss

julbord

inatt har jag sovit hos mamma för att jag var hundvakt. orkade inte frakta doggisarna hem så jag sov över där :) nu har jag precis kommit till sofie, duschat och ska strax börja fixa mig lite smått. hon börjar jobba kl 12 så ska köra henne dit och sen klockan 5 ska jag på julbord i sjöfallet. känns lite drygt att åka buss dit, så får se om vi tar bil eller hur vi ska göra :)

när jag kommer hem blir de väl inte så mycket mer än att hoppa under täcket och sussa. lär ju bli ganska sent ! men vi hörs senare eller imorgon. nu måste jag kila. puss

lucia

tisdag idag. har klivit upp vid halv 9 och sofie stack på jobbet just efter de, lite långtråkigt att sitta ensam här i läggan men jag har ju anakin, fast han sover ju mest. så jag har försökt roa mig lite med en dusch,sminkat mig, plockat disk och sprungit ute med han på en promenad. och strax ska jag och fika på stan :)

har inte så mycket mer på hjärtat, händer inte destomer i mitt liv just nu. står ganska still ! ska gå ut och starta bilen nu. hejrå

högtalarna på max

joppet

tjena ! hade faktiskt ganska kul igår :) for hem vid 2 och slocknade nästan direkt ! vaknade vid 10 idag men sen somnade jag om till 1 ungefär, stack till andreas med sofie som skulle tatuera sig och sen for jag till mamma och visade min nya tatuering :) for hem till sofie och käkade och nu är jag på jobbet. tur att man inte är bakis iallafall !

har inte så mycket mera på hjärtat. ska kika lite tv här och försöka att inte somna :) hörs under natten !
här har ni min nya fruktansvärt fina tatuering. i love it !

lördag och utgång

hallå lördag. idag står de utgång på mitt schema ! känner för att ha lite kul efter omständigheterna. jag och min bästa kompis ! vanligtvis brukar vi ha ruskigt kul och jag hoppas de blir så idag också, ser framemot kvällen även fast jag är trött som bara den.

nu tänkte jag hoppa i duschen och sen sätta igång med sminket. vi hörs kanske sen eller imorgon :) puss

en trött tjej

förlåt för dålig uppdatering. idag har jag vaknat klockan 6, kunde inte somna om när sofie vaknade och klev upp och jag har sovit ganska så dåligt under hela natten ändå så jag var inte speciellt trött, då. har jobbat 12-16 på kvantum, for hem och gaddade mig och nu är jag på jobbet 21-07. 4½ timme kvar tills jag får sova :) gäääsp !

har inte haft ork eller energi till att uppdatera. är för nuvarande inneboende hos min bästa bästa kompis sofie av olika anledningar. men jag saknar magnus, så himla mycket ! äsch, de löser sig. orkar inte tänka mer på de. total kaos i huvudet dom senaste dagarna, därav den dåliga uppdateringen. nu ska jag gå :) hejdå

små råttorna ♥




bla bla bla

torsdag idag, vilket betyder ledighet för mig. imorgon ska jag på kvantum 12-16 :) de ska bli ruskigt kul som vanligt ! sen tar jag helg, och jag ska försöka ha så kul med mina tjejer även fast livet är på botten just nu. men jag försöker se allt från den ljusa sidan :) ska även och gadda mig imorgon. woooop ! kommer bli grymt. en text ska de bli, resten får ni se imorgon :)

idag ska jag tvätta alla min kläder, sen ska jag till sofie och äta middag ! och efter de får vi se. känner inte för att göra så mycket idag alls faktiskt. nu ska jag hoppa i kläderna iallafall :)

morgon pigg

igår umgicks jag med sofie heeeeela dagen. vi donade i lägenheten och bar grejjer som tusan ! var helt slut på kvällen, bänkade oss framför desperate housewives och sen knallade jag hem. slocknade vid 11 kanske :) vaknade helt sjukt tidigt idag och är inte ens trött ? jag som alltid brukar sova iallafall lite längre. pensionärsvarning här !

idag väntar jobb 17-21 och sen får jag se vad jag gör :) nu ska jag klä på mig. puss

that's life

tisdag och jag är ledig, kände mig helt slut igår när jag slutade klockan 9 men for ändå förbi sofie på jobbet för hon skulle jobba natt. satt där till halv 1 eller vad klockan nu var, och sen for jag hem och slocknade. är redan vaken, men de är bra för jag orkar inte sova bort hela dagen !

igår kikade vi lite utlandsresor så i januari sticker vi nog, ska bli grymt kul att fara med tjejgänget ♥ komma bort från den här skiten ett tag. nåväl, nu ska jag käka frulle och sen vettetusan alltså :)

13.30-21.00

måndag, vilket innebär jobb 13.30-21.00. de ska jag fixa även fast de känns som att jag inte vill gå utanför dörren alls idag ! när jag kommer hem ikväll ska jag smida lite planer med sofie och gänget, januari kommer bli grymt ! förhoppningsvis.

just nu känner jag mig lite gladare än vad jag gjort på ett ganska bra tag. de beror bara på att jag har dom bästa runt omkring mig. sofie, som alltid finns där och ställer upp. tack ♥ alla andra fina vänner, min fina familj. jag dör utan er ! jag har lärt mig att allt löser sig med tiden, de gör de. !

-


dagar som denna kan dö

godmorgon värdelösa söndag, men tack för att du kom för jag vill inte ha måndag och jobb.helst av allt vill jag inte göra något alls, bara sova bort denna månad. julen suger, har inte ens lite julkänsla. usch, nä ! nu ska jag kolla tv. hejdå


ångesten och paniken äter upp mig inifrån

så sant som de kan bli..

I've learned that things change, people change and it doesn't mean you forget the past or try to cover it up. It simply menad you move on and treasure the memories. Letting go doesn't mean giving up, it means accepting that some things weren't meant to be.

godmorgon lördag

godmorgon ! har precis vaknat och nu funderar jag vad jag ska hitta på. senare ska jag iallafall vara barnvakt en stund, men innan de då ? kanske ringer agneta och frågar vad hon pysslar med.

igår kikade jag "bröllopsprovet" på tv, en komedifilm som faktiskt var ganska bra. jag skrattade några gånger iallafall och de händer inte så ofta att jag gör de till såna filmer. sen gick jag och la mig vid halv 12. magnus for imorse vid 7 så är helt alone in the house nu. de suger faktiskt, har ingen att prata med eller nått ! nä nu ska jag ordna frulle, sen fixa mig lite.

freedag !

återigen gick arbets dagen bra på kvantum, trivs som fisken i vattnet och alla är så snälla :) har plockat ut varor i butiken i 4 timmar och jag kan ju säga att de tar på krafterna, de var himla skönt att sluta för dagen även fast de var ganska kul. har mina reebook easytone på mig med får ändå fruktansvärt ont i mina fötter, trodde dom skulle vara bra att jobba i ! har hur som helst slutat kl 5, köpte sallad och for hem. sen har jag plockat och donat lite här och nu väntar jag på magnus mamma och emma som ska komma och fika en sväng :) efter de ska jag dö en stund i soffan och sen sova tidigt, imorgon ska jag vara barnvakt en stund åt lillebror när mamma och micke ska på julbord. hur gott hade inte de varit ? vill också !

nä nu ska jag invänta dom här. hejdå !

2 december

hade en helt okej födelsedag igår. känns inte som att jag har fyllt år ens. de är inge kul att fylla år längre ;b men nu taggar jag i ett år tills jag blir 20. de kommer bli grymt mycket roligare :)

igår var jag i kassan med sanna, de var grymt roligt och jag älskar alla som jobbar där. alla är så hjälpsamma och snälla ! åh vad jag trivs redan ♥ idag ska jag dit samma tid fast då ska jag vara på en annan avdelning :)

har inte så mycket annat att säga ! nu ska jag skicka en bild på min tatuering till andreas. 9 december är de dags :) puss !

kärlek till dessa



satans vilka skor ! dog en stund nu ...... vill ha !

19 år ;b

idag fyller jag 19, de känns inget speciellt för de är en tråkig och värdelös ålder. men man måste ju fylla de också :) jag vill fylla 20, sen kan jag stanna. vill inte bli äldre för då går de bara utförs. känner nästan paniken ! hur som helst så har jag vaknat för ett tag sen, tänkte sminka mig lite och sånt nu sen käka och sen klockan 1 ska jag o jobba på kvantum till 17. och efter de ska jag till mamma och äta min efterlängtade smörsgåstårta ♥ gosch vad gott ! sen ikväll kommer pappa och agneta hit och fikar. så min födelsedag ser väl ut så :) bästus kommer väl också.

nu ska jag gå ! hoppas ni får en bra dag, de ska jag försöka ha :)


från de här till de här

världens bästa låt ♥

I heard that you're settled down
That you found a girl and you're married now.
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you.

Old friend, why are you so shy?
Ain't like you to hold back or hide from the light.

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over.

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,"
Yeah.

You know how the time flies
Only yesterday was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise of our glory days

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over.

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."

Nothing compares
No worries or cares
Regrets and mistakes
They are memories made.
Who would have known how bittersweet this would taste?

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."
RSS 2.0