leave it




ungefär såhär känner jag nu:


de är inte meningen att de här ska bli någon emo blogg vars jag skriver hur mitt liv känns fuckat just nu, och inte heller ska de bli en blogg vars jag skriver ut exakt hur jag tänker. kanske man skulle öppna en privat blogg med lösenord så man kan skriva av sig vars ingen annan kan läsa de ? de vore nått. för just nu vill jag bara skriva allt, här och nu. fucked up är de rätta ordet just nu. låter min tankar stanna inom mig, hela världen behöver inte få veta.

när jag var ett vårtsvins baaarn


mamma jag och kusin miranda :)


snygg tjej


pappa ♥


mamma ♥


:)


farfar ♥

nudlar och vaniljbullar

imorgon fyller jag 19 år. de känns inget speciellt att fylla år den här gången, de var ju inte precis lika kul som förra året. nästa år blir nog roligare :) nu tänkte jag käka nudlar och sen baka mina vaniljbullar som jag tänkte göra igår redan, sen ska jag dammsuga sovrummet så är lägenheten också fit for fight så att säga !

imorgon ska jag på kvantum klockan 9, ska spendera 4 timmar där och sen hem och dona innan folket kommer :) vi hörs sen ! måste sätta igång här.

lussebullar

håller på att baka, eller är just klar rättare sagt. nu står dom och svalnar lite bara :) ska strax börja laga mat. korvstroganoff och ris står på listan idag. ska även hinna med att städa ! plocka undan alla kläder som ligger på golvet. så de är inte så värst mycket att göra. + dammsuga och skura. men de går ju fort :)

annars har inte gjort allt för mycket idag, vaknade ganska sent och sen har jag suttit vid datorn i vanlig ordning. nu vet ni de ! vi hörs sen :)

kvantum

kvantum gick bra. pratade med chefen, skrev lite papper, fick kläder och sen visade hon mig runt. på torsdag klockan 9 ska jag dit och vara 4 timmar så de kommer nog bli riktigt kul :) var lite nervös men de gick ändå bra, kommer nog vara mer nervös på torsdag när jag ska börja "jobba". ska väl gå bredvidgång dom första dagarna.

nu är jag iallafall hemma och tänkte diska sen laga käk, är fruktansvärt hungrig. hejdå :)

fammo ♥


farmor ♥ jag saknar dig !

pirr i magen

nu börjar jag bli nervös, de pirras lite i magen men jag vet inte vad jag är nervös för egentligen ? de ska nog gå bra :) klockan är bara halv 11 och jag funderar vad jag ska pyssla med ända fram till typ halv 1 när jag ska fara. tänkte kanske fara vid 12 och dricka kaffe på mammas jobb. hon är på lunch så jag måste vänta till 12. kan ju säga att jag är väldigt uttråkad just nu, springer runt i läggan som en yr höna.

jaja nå jag får väl fördriva tiden med datorn som alltid annars ;p vi hörs efter jobbet !

hallå söndag

jag vet, återigen så skiter jag i bloggen under helgerna. men de är för att jag knappt sitter vid datorn vilket är ganska skönt. under veckorna gör man ju inget annat nästan :o hur som helst så var jag ut igår. de började med att vi skulle på björnis men tydligen var alla biljetter slutsålda och man fick inte komma in eller nått sånt. så vi fick komma på en annan lösning, började dricka smått hos sofie och sen drog vi till sandra. var lite kaos där och 2 fulla och dessutom fula killar raggade på mig, även fast dom visste att jag var förlovad. respektlöst, jo, men jag fick iallafall skratta lite åt dom, de är ju alltid kul med komplimanger även fast de inte blir mer än så. sen var de slagsmål, jag var inte inblandad som tur var men några pojkar bråkade om vem som fick vara på festen och inte. hallå? är ni 12 eller 18 kan man ju fundera på.

knallade hem vid halv 3 tiden efter att ha stått ute i typ en timme, frös som en jude och stackars magnus fick komma och öppna porten, han som skulle kliva upp kl 6. käkade en fyllemacka och sen däckade jag i sängen. sov till ca halv 11 när mamma ringde och fråga om vi skulle på stan. hoppade upp,slängde på ett fejs och sen for vi. hittade en jätte fin tröja till julafton som dessutom var på rea. sen en julklapp till micke också och lite saker från apoteket :) efter de for vi till mamma och jag käkade, kollade lite tv och för en stund sen körde micke hem mig. tänkte börja laga käk om en stund och sen ska soooova tidigt. känner mig lite smått sliten men ingen bakis iallafall ! imorgon väntas kvantum. tror ni jag är nervös ? öh jo. men de ska nog gå bra. nu har jag inte mycket mer på hjärtat. ska vika in tvätten i garderoben sen vänta att mange kommer. hejdå :)

snow

de snösar för fulla muggar, de är mysigt med snö men de är ändå helt värdelöst med vinter. bara kallt och förbannat jobbigt att behöva sopa snö,skrapa rutorna och starta en kall bil. nä tacka fan för sommaren :) men snön och vintern måste ju komma och jag är glad att den hållit sig borta så pass länge ändå. hoppas de blir likadant nästa år ;)

idag är de fredag och alltså helg. helgen kommer ni bli skita rolig ;b ser framemot den här helgen faktiskt. måste ju passa på nu innan jag börjar jobba på måndag, då vet man ju inte hur många helger jag får jobba :) och de är ju inte snöyran varje helg precis ! ska plocka upp sofie ikväll när hon slutat så ska vi smida lite planer. nu tänkte jag tvätta en sista maskin så allt är borta från korgen och sen dona lite här. vi hörs !

jag fick låna en ängel

jag önskar varje dag att jag bara levt i en mardröm dessa 5 år. jag önskar varje dag att du ska komma tillbaka, allt är så jobbigt utan att ha dig här på jorden. just idag,just nu hade jag behövt dig extra mycket. jag vill att du ska vara här med mig och inte där uppe. vi vill ha dig här med oss, att du ska fortsätta leva ditt liv ! de hade funnits så många som ville hjälpa dig, men du valde den andra vägen. varför ? jag saknar dig så fruktansvärt mycket micke. ♥



du togs bort från mig, alldeles för tidigt. jag fick låna en ängel för en stund

snö to the yran

blir nog snöyran på lördag med bästis. de kommer ni bli grymt kul, förhoppningsvis. fick ett gratis biljett av mamma så då måste man ju. annars kostar de 360 att gå in. om man inte köper förköp för 260. de är ju helt sjukt dyrt ! så gratis är gott. känner att jag behöver ha lite kul och vara lite wild and crazy. de kommer nog bli en sån helg :)

nu ska jag fortsätta pynta läggan :) puss på er !

usch för denna dag

ont i huvudet. sovit som ett arsle. dagen suger redan. jag vill bara sova. hejdå

what to do ?

tänk hur fort allt kan rasa ? från att må superduper gott till att bara vilja lämna allt och dö. okej nu ska vi inte ha någon dödslängtan här men ungefär så känns de för tillfället. jag vill inte ge upp, vill inte lämna. life sucks ! just nu känns ingenting värt. ingenting känns roligt längre. tar en välbehövd promenad i min ensamhet, bara jag och tankarna. hejdå och godnatt

onsdag

vaknat för en halvtimme sen och nu sitter jag bara här. hade tänkt fara med moster och städa mammas gamla lägenhet en sväng. när mamma jobbar så hinner hon inte så mycket, så vi tänkte fara och ta ett rum eller två. och efter de ska jag hem, kanske hänga upp gardiner och senare till pappa och käka middag.

har inte något mer att säga, så vi hörs sen. puss !

vars fan är föräldrarna ?!

jag dog en smula när jag såg denna tjej. visst, man ska inte dömma men folk vem vafan ? hon ser ut som något man inte kan sätta ord på. 17 år är hon, och då kan man ju fråga sig vars fan hennes föräldrar är ? alla väljer hur dom vill se ut och hon valde ju tydligen att se ut som en jävla barbie/anka. stackars flicka !




ni kan ju även lästa hennes fantastikt intressanta blogg. varsågod ; http://niiisan.myshowroom.se

julpynta ?!

egentligen ska man ju julpynta på söndag, men de är väl ingen lag på de ? jag är iallafall jätte sugen på att börja redan idag. inte med granen eller så bara gradinerna. jag har läst flera som börjat redan förra veckan så jag är inte ensam om den saken :) men jag får se hur jag gör. har vaknat för ett tag sen av att maria ringde och frågade om jag skulle hänga med ut på promenad en sväng och jag tackar aldrig nej till promenad nu för tiden för jag har blivit så jävla lat och de ska de bli ändring på. så när hon frågar hänger jag mer än gärna på :)

när jag kommer hem blir de lite städning. är inte speciellt stökigt men lite plock i köket och sånt bara. och tvätta kläder !! nu ska jag dricka julmust sen hoppa i kläderna. hörs sen :)

yey ! ;p

skulle egentligen kliva upp klockan 12, men jag snarkade på ända till 3 och gudars skönt var de ! magnus kom hem och sen for vi dollar & ica. fick även ett roligt samtal idag, ska börja jobba extra på kvantum och börjar på måndag. så jävla bra ! jag behöver alla pengar jag kan få. så jag for på ica och pratade lite med erica som också jobbar där, kul att man känner någon också :) de ska bli riktigt kul.

har nyss käkat och nu tänkte jag koka lite lingonsylt. aldrig gjort de men så jävla svårt kan de väl ändå inte vara. nångång måste ju vara första :) nu ska jag göra lite nytta !

funderar ..

sitter och funderar lite på tatueringar, jag har tid den 9 december och som vanligt vill jag helst göra tusen stycken på en gång. men de går ju som sagt inte så jag måste ju välja en, och de lutar mog en text, på foten. problemet är bara att de finns så mycket fina peppande texter som jag vill göra. här kommer några :

1. "when life gives you a hundred reasons to cry show life that you have a thousand reasons to smile"
2. "life is what you make it"
3. "fall down seven times,stand up eight"
4. "always look on the bright side of life"
5. "if you don't live for something, you'll  die for nothing"
6. "follow your heart"

de finns ju så mycket fina texter, så jag får fundera över saken ! min tanke är att ha den på foten iallafall, tillsammans med kanske 3 fåglar runt texten. typ såna här fåglar



och eftersom att jag ska ha tatueringen på foten så kan de ju inte vara allt för lång text, så 1:an är ju utesluten även om den är jävligt fin. måste ta en funderar nu ! de blir nog bra, och skit snyggt. vilken tycker ni ??

never mind ,I'll find someone like you

så himla bra !


jag minns de som igår, första gången som du log, som om jag snubblade pladask på marken och ba dog

I love you with all my boobs ! i would say heart, but my boobs are bigger

knasigt att vakna såhär sent. gick och la mig när de var mörkt och kliver upp när de är mörkt. så himla trist, man ser ju fan aldrig dagsljuset ! usch för dessa årstider. iallafall har jag duschat nyss och nu funderar jag när magnus kommer hem, tänkte nämligen käka något och jag ids inte laga mat så de kanske blir en sallad eller nått :) vi får väl se ! sista natten inatt, ska bli skönt att vara ledig. nätterna knäcker mig när jag inte är van att jobba natt. nåväl :) hörs senare !

five hours left

5 timmar kvar tills jag får krypa under täcket. inte för att jag är trött, men jag saknar mig säng och hade hellre legat där nu än att sitta här och ha tråkigt. har kollat en film nyss, passagerare 57 men jag hade sett den tidigare så de var ju mindre kul. de är den enda filmen som gick sen är de massa serier bara så jag får väl fördriva tiden med internet istället. är ju några människor vakna på fejjan iallafall :)

de som är jobbigt med att jobba natt är att jag snusar så förbannat. när jag har tråkigt, trycker jag snus efter snus. dyrt att jobba natt med andra ord ! får försöka trappa ner, eller säga åt mig själv att inte snusa så mycket även fast jag har tråkigt. har inte råd att ha tråkigt alltså :) nä nu ska jag kika vidare om de finns något kul.

en låång natt

hallå bloggen ! klockan är snart halv 11, har alltså varit här i lite mer än 1 timme men de känns som flera. känner på mig att de blir en lång natt alltså. men de ska nog gå bra, har sovit bra och sen druckit kaffe så förhoppningsvis klarar jag av den här natten också, utan att däcka :) idag är dock sofie inte lika social som igår, så jag får försöka roa mig med något här.

och varför i helvete är de ALDRIG något bra på tv på lördagar ? jag menar, fredag & lördagar ska man väl ha typ filmmys och sånt. men inte fan är de nått på tv, förut var de alltid men aldrig nå mer. tänkte att de kanske skulle vara någon bra film jag kan se men inte de. tur att datorn finns iallafall. nu ska jag fortsätta här. puss

"godmorgon"

eller nått. jag har endast sovit i 6 timmar, de är inte så länge faktiskt. är ännu trött så jag tror vad min syssla kommer vara om en stund, sooooova. så himla skönt att få sova ut, annars lär jag dö inatt på jobbet ! men samtidigit vill man ju kanske göra något av dagen, typ hälsa på mamma. men de hinner jag, börjar ju först klockan 9 !

har inte så mycket mer att berätta, ska diska nu sen sova. vi hörs sen !

01.12

i skrivande stund är klockan de. jag har pratat med sofie i snart 3 timmar om absolut ingenting. tur att jag har henne, någon man bara kan sitta tyst med i telefon och säga något när man har något att säga :) nu är de bara 6 timmar kvar tills jag får fara hem och sova. fast jag är inte så speciellt trött faktiskt, men de kommer nog om ett par timmar.

tänkte försöka hitta någon rolig blogg att läsa, fördriva tiden lite och sen ska jag nog kolla lite tv. sofie orkar väl inte prata hela natten gissar jag. så jag får försöka roa mig själv sen :) men som tur är så är hon inte trött ännu, så hon orkar nog prata ett tag till. nä nu ska jag fortsätta kolla runt!

läs !

http://www.kentsupprattelse.blogspot.com/

ta er tid att läsa om de här, de är så jävla hemskt. man blir deprimerad av att bo i den här stan och läsa sånt här om våra poliser,våra poliser som ska skydda och hjälpa oss men som istället väljer att misshandla samhällets invånare. usch !

21.00 - 07.00

hej alla glada. nu är klockan snart 8 så om 1 timme väntar jobbet, har legat och vilat i 2 timmar så förhoppningsvis blir jag lite piggare snart. körde pappa till byn kring 12 och när jag kom hem stack jag till maria och hälsade på henne och tristan. tro mig, denna unge. fyfan vad söt han är ! man blir ju knappast mindre barnkär när man är med honom. gullunge !! kul iallafall att träffa dom igen, de var inte igår så att säga. vi gjorde lite ärenden, sen for vi på vårat favvojobb och hälsade på och sen snurrade vi i bilen och pratade lite skit medans tristan sov en stund. nu är jag hemma som sagt och inväntar kusin tim på besök, han skulle komma förbi en sväng innan jag börjar jobba.

har väl inte så mycket mer på hjärtat, kan skriva ett inlägg eller 2 senare ikväll/natt. de lär jag göra, för att fördriva tiden. vi hörs :)

blä för snön

idag är de fredag, skulle kunna säga mysigt med helg men de är ingen idé eftersom att min man är i byn och jag ska jobba natt hela helgen. de går nog bra, är ganska taggad ! :)

igår kväll kom den "efterlängtade" snön. tro mig, den var inte så efterlängtad från min sida. hade klarat mig ett tag till utan snö, bara den kommer till jul så är jag nöjd :) men den måste ju komma nångång så nu är den ju här. en början iallafall och jag gissar att den inte försvinner när den väl kommit. usch vad jobbigt och hålla på att sopa bilen osv.

ska köra pappa till byn nu på dan, sen hem och vila. men jag skriver säkert inlägg när jag kommer på jobbet ! :) hejdå så länge

fråga olle

har precis kollat klart fråga olle-dokumentären och jag kan ju berätta för er kära läsare att jag skrattade högt här i min ensamhet, för de var de roligaste jag varit med om. (nu tänker ni att jag inte kan ha varit med om mycket roligt) men de var nästan så, så himla kul ! dog en smula ..

28 vs 77 bast. visst, ålder är en siffra men jag kan ändå tycka att de är lite nasty. alltså, de känns inte okej. fast de är ju de, eller kanske ? jag vet inte. men jag vet iallafall att jag aldrig skulle kunna vara med någon som knappt får upp den. de känns lite väl äckligt. men som tur är så är vi alla olika :) och kärlek är ju underbart, oavsett ålder.typ.

tänkte strax sussa. känner mig nådigt trött ! imorgon går jag på nattskift så ska försöka sova ut en stund, och sen kanske vila en timme eller två under eftermiddan ! godnatt :)

true story

Vi tjejer ...
Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
... ... Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.
Kopiera detta om du känner igen dig

positivt tänkande

är så himla sugen på att fara och kolla breaking dawn. tror jag ska dra med gubben på måndag och kika den :)
nu sitter jag och pratar med emma på facebook, planerar lite smått inför hösten när vi ska börja plugga tillsammans. jag tänkte gå omvårdnads på komvux, jobba några år och få lite arbetserfarenhet och sen mest troligt fortsätta till sjuksyrra/barnmorska :) jag har ju hela livet framför mig så jag tar en dag i taget nu och de känns kanon.

idag är en sån där dag som jag trivs med livet, trivs med allt omkring. dom senaste månaderna har jag varit svin deppig över att jag inte har fått något jobb även fast jag har sökt 15 olika. jag blir så förbannad ! då har allt varit botten, känns som att jag står och trampar på ett och samma ställe hela tiden ! men nu har jag börjat tänka lite mer positiva tankar, jag ska börja plugga till hösten och jag har världens bästa människor runt omkring mig.
magnus,pappa,agneta,mamma,micke,sofie och alla andra vänner. jag vet att dom alltid finns där och de känns skönt att de finns några som tar emot en ifall man ramlar. jag älskar er ♥ nu ska jag njuta av livet, jag är trots allt bara 19 ynka år. jag har ju förfan hela livet framför mig. de löser sig alltid !



öron godis

kärlek till låten !


ledig !

är de 3 dagar sen jag uppdaterat ? hur fan kan de komma sig. känns som att jag gjorde de igår ? men tydligen inte.
hur som helst så har jag jobbat igår, 12.30-21.00. de gick bra och jag var inte ens trött som jag alltid brukar vara så de var skönt. men istället för att vara trött så hade jag kramper i magen, och de var ju mindre kul. så idag ska jag ringa farbror doktorn !

idag är jag ledig, och sen börjar jag nattskiften imorgon kväll. magnus har tagit med min bärbara till byn så jag har ingen dator att ta med mig dit heller, fast de finns ju en där men jag tänkte ju kolla film :) jaja jag överlever nog helgen trots allt. nu tänkte jag ringa ett samtal och sen bara ta de jävligt lugnt. hejdå så länge !

november jakt i bilder






bloggen fuckade up som vanligt. får testa lägga in sen eller imorgon, eller så kan ni kika på facebook :)

söndag

godmorgon, eller goddag kanske de är nu. har vaknat vid 10 tiden och slog direkt igång en film. fryser som tusan så har legat under täcket och försökt få lite värme, men de gick inte så bra. har iskalla fötter och känner mig allmänt iskall så jag tänkte nog ta en varm dusch strax och sen ska jag nog fara och tända ljus på mickes grav.

idag står de nog älgkött på matlistan. ska springa ner i förrådet och hämta upp lite kött så de finns här. för er som undrar varför köttet är i förrådet så beror de på att vi har en frys där nere för att våran här i läggan är ganska liten, och med alla fåglar och allt kött så måste vi ha en extra frys. de går knappt att stänga ! så nu gäller de att försöka äta upp allt innan de blir förstört.

nu ska jag duscha =) hejdå !

tunga ögonlock

jag är extremt trött men att gå och lägga sig klockan 9 är väl inte så kul på en lördag kanske, fast jag har ju ändå inget att göra så de spelar väl ingen roll egentligen. men jag tänkte nog försöka hålla mig vaken och kolla en gammal klassiker, coyote ugly. sjukt längesen jag såg den filmen och den var min favvo för ganska många år sen. så den tänkte jag se innan jag däckar, de är min plan iallafall men jag är döds trött så vi får väl se hur länge jag orkar kolla :)

har inte mått så bra idag, spytt och fått uvi igen. älskar livet ! eller så inte .. spydde pga smärtan och de är väl inte allt för kul precis, men nu mår jag bättre :) har varit till mamma och hälsat på, käkade middag och surrade lite skit. har precis tagit en tablett och ska hoppa under täcket och se filmen. godnatt alla ♥

kanske lite kul

gick in på aftonbladet och läste lite, såg sen ett skämt google gjort igår. om man skriver "do a barrel roll" i sökfilen så snurrar sidan ett varv. skriv "tilit" så blir sidan sne. sök på "find chuck norris" och klicka sedan på "jag har tur" så får du läsa något kul och sist men inte minst den här sidan :

http://mrdoob.com/projects
/chromeexperiments/google_gravity/


kanske inte sådär jätte kul, men jag tyckte de var lite fränt iallafall ;b hade något att roa mig med ett tag nu när jag sitter här och tycker otroligt synd om mig själv. fuck life ! hejdå

lördag !

hallå igen ! skulle ju komma hem igår egentligen men jag bestämde mig för att stanna en natt till. så imorse klev jag upp klockan 6, hoppade i kläderna och brassade hem. morgon pigg tjej ! nä, faktiskt inte men jag ville hem och jag orkade verkligen följa med och jaga en dag till så när magnus också var påväg till skogen så for jag. gick bra och köra, lite halt men de gick :) så nu är jag hemma,är lite små trött men tänkte nog inte gå och lägga mig och vila riktigt ännu, ska nog slå på bra musik och städa lite.

har försökt blogga via telefonen, men de funkar inte riktigt. jag kan skriva rubriken men inget inlägg så jag vet inte riktigt vad som är fel. får försöka fixa de :) skulle bjuda på en bild från jakten så ni får den nu istället. kameran är kvar i byn så dom bilderna får ni imorgon när magnus kommer hem :)


min snygga duktiga kille fick 2 ripor första dagen och igår 2 orrar. bilder får ni som sagt imorgon :) hejdå !

en bra dag

hallå alla glada ! idag blir nog en bra dag, jag har den känslan iallafall så vi får väl hoppas att de håller i sig. ska på intervjun 12:40 och sen blåser jag med mazdan till skröven och umgås med mitt hjärta. längesen jag varit där så jag tänkte att jag far och jagar lite och gör honom sällskap ♥

imorgon fyller min lilla lillebror hela 9 år ♥. så stor snorki har blivit ! helt sjukt. jag är ju mest troligt inte hemma då men jag får fara och gratta han på fredag :) han har ju redan fått sin present så :) nu tänkte jag bara försöka lugna nerverna lite med bra musik och sen far jag. vi lär ju tyvärr inte höras nå mer, om jag inte slänger in ett inlägg innan jag far. vi ser ju :) annars hörs vi på fredag ! puss


kansas city

jag lyssnade alltid på den här låten för typ 2 år sen, den gick varm i mina högtalare och nu hittade jag den igen. så jävla skön låt !


saker jag vill göra innan jag dör

läste på elins blogg om lite saker hon ville göra innan hon dör, så jag tänkte sno hennes idé och berätta för er vad jag vill göra innan jag dör. de här blir nog bara en liten del av allt jag vill göra, listan blir nog för lång annars :)

- ha 2 barn
- gifta mig
- bo i hus
- se världen (thailand,usa igen osv..)
- äga en fet jävla mercedes
- göra ett volontärarbete för kvinnor och barn i något land
- köpa en stuga
- se elvis presleys hus i graceland
- skriva en bok

de finns nog massvis med andra saker jag också vill göra, men där är en del iallafall :)

halloween 2011

eftersom att jag inte hittar min mobilkabel till datorn så snodde jag lite bilder av ida ;p så här får ni





turn my swag on

grym 16årig tjej ! så jävla bra låt :)



orginalet :

tisdag

sitter och funderar ut lite julklappar, har inte många kvar men de är så förbannat svårt att veta vad lillebror ska ha ! han önskar sig filmer, för när han får en film så kollar han den 2 gånger per dag i typ 3 månader. så han är ganska så less på alla han har, tänkte klicka hem några men vad mer då ? hur kul är de att få bara filmer i julklapp ! blir knäpp hit. vettetusan vad jag ska köpa åt honom. får väl hitta på något. de är ju inte jul ännu men jag vill bli klar så jag slipper oroa mig sen :)

magnus stack till byn för en stund sen och jag tänkte åka till huset och hålla på lite när mamma o micke jobbar, då hinner dom inte så mycket. sen vet jag inte vad jag ska hitta på, tvätta kläder iallafall. nu ska jag gå ! ha en bra dag ;b

liten uppdatering

fått order om att skärpa mig med uppdateringen, den är verkligen kass, jag vet. men jag ska försöka bli bättre :) vill ju verkligen blogga, men som sagt vill jag samtidigt inte tråka ut er med min tråkiga vanliga vardag ! men nu har jag något kul att berätta. ska på arbetsintervju på onsdag, och jag är ganska så nervös men de ska nog gå bra. håller tummar och tår att de går vägen :) och gör de inte de så ska jag inte deppa sönder, de kommer fler tillfällen och fler jobb. men att jobba i butik har jag alltid velat, så vi får väl se :)

har kommit från pappa & agneta nyss, och som vanligt fick jag massa saker när jag var där. alltid får jag nått och idag blev de julgardiner,gravljus,en maskot till bilen och väääääärldens mysigaste tröja. jag dör vad skön den är ! den är från ellos, en ullig mysig tröja som man inte lär frysa i :) försökte spara en bild därifrån men de gick inte så bra. de blev iallafall en tidig födelsedagspresent :)

nu tänkte jag duscha, sen vänta att min man kommer från garaget. han är där och tvättar bilen :) imorgon sticker han till byn och jag tänkte följa med men de blev ju inte när jag ska på intervjun så jag åker nog på onsdag och är med han där nån dag :) mysigt ! nu ska jag duscha. hejdå så länge

kul så länge de varade ..

började gårkvällen hos sofie med att fixa oss i några timmar, och vi blev riktigt snygga. tyvärr hittar jag inte min kabel till telefonen så jag kan inte lägga in nå bilder ! måste fan fara imorgon och köpa en ny. blir knäpp när jag inte kan tömma bilderna. vi var där med några vänner och sen drog vi till ida. jag och sandra avslutade kvällen vid 12 tiden, fyfan vad illa jag började må när jag åkte bil. usch ! orkar inte gå in på mer detaljer men som sagt, de var kul så länge de varade ;p nu ska jag fara. hejrå

partymusik

den här kör vi ihelg då ;) blir riktigt party sugen nu !!

min dag

hej allihop ! sitter just nu och kollar 112 på liv och död och väntar att min sega vän ska logga in på facebook och vara social med mig. när jag kom hem från jobbet for jag hem en snabbis och sen till mamma, började lite smått med att fixa bort limmet i trappen men jag blev less ganska fort och min rygg sa ifrån så jag gick och sov på en stol istället, när jag vaknade skakade jag som ett asplöv, satans kallt ! intressant info jag ger er, jaja jag käkade sen for jag hem. sen har jag inte hunnit så mycket mer.


tänkte kanske fixa hem en film och ligga och ta de lugnt. min magont som jag kände av imorse berodde på mensen. sen jag tog ut pstaven i början på augusti så har jag haft mens 1 gång. sen har den inte kommit som den ska, men nu jävlar är den igång igen. och mensvärken är värre är någonsin. inte kul att jobba med sådana kramper i magen, men jag klarade de. har tagit en ipren och ska ta en innan läggdags också. nu ska jag kika efterlyst och sen får jag se. godnatt :)

hallå där !

jag är inte van att stiga upp halv 7, har inte jobbat på jätte länge och då har jag ju fått sova ut varenda dag. fast ändå har jag klivit upp typ 8-9 iallafall. så jag har ju inte sovit så länge trots ledighet. men halv 7 tog fan knäcken på mig, drog mina ben till toan och höll på att däcka dit. jobbigt att vara så himla trött. och när jag är trött brukar jag vara så himla slö med att sminka mig, men guess what ? jag orkade och nu ser jag inte ut som en levande död zombie eller nått. hatar att inte orka sminka sig, man ser sååå mycket bättre ut med smink (iallafall jag)

jaja jag jobbar 7 timmar minus en halvtimme (rast) så de är inte så länge, lika länge som igår. och igår gick de fort, hoppas på de idag också :) tänkte åka direkt till huset, men de återstår att se. som de känns nu vill jag hem och vila en stund innan. men jag kanske blir piggare med dagen. nu tänkte jag borsta gaddarna !

bjuder på en bild från nyss och några äldre bilder som jag hittade ;







helt slut

hallå. har absolut ingenting att skriva om för tillfället, har kommit hem från jobbet för 20 minuter sen och nu tittar jag tv. kan ju säga att jag är helt slut, varit trött hela dagen och sen sprungit för fullt där på jobbet. så nu ska jag snart sova =) hyfsat skönt. imorgon väntas jobb 8-15 och efter de blir de nog att fara och hjälpa mamma i huset och sen umgås med bästis & mest troligt smida planer för helgen, har inte bestämt mig om jag ska ut ännu. men kul att klä ut sig, de lockar faktiskt =) men jag får se. jag hinner ju bestämma mig. nä nu ska jag kika lite bloggar sen sova. godnatt :)
RSS 2.0