mitt sista inlägg som barn

ja de är väl nu ska jag bli vuxen och ta ansvar ? eller om 45 minuter rättare sagt. jag får köpa trisslotter, sola på badhuset, gifta mig, rösta, köpa snus, cigg och 3,5or, ta körkort, gå på krogen och göra precis vad jag vill. de här har jag längtat efter så länge. de är verkligen speciellt för mig att fylla 18 år ! och när körkortet hamnar i handen kommer jag vara lycklig som ett barn på julafton. under hela året har alla mina vänner varit 18, hela sommaren har dom kunnat vara på krogen och på festivaler & suttit på öltält medans jag har fått vara nykter. de har absolut inte varit kul för 5 öre. men de har gått ruskigt fort och nu är jag själv 18 och behöver inte sitta hemma en lördagkväll och ha tråkigt om alla ska på krogen, nej minsann nu får jag följa med ;) woho.

hur som helst så ska jag nu hoppa under täcket och läsa lite i körkortsboken innan jag somnar. godnatt och vi syns imorgon. pusss

15 timmar

15 timmar kvar. har sovit hyfsat bra under natten, min sista natt som 17åring :) halv 11 väntar skolan och jag far väl dit och fördriver tiden som vanligt ! halv 3 ska jag köra med bilskolan iallafall och sen vill jag sola, men jag vet inte om jag tar mig till gällivare på nått sätt :o och ikväll har vi blivit bjudna på glögg kväll hos min kära far så jag hoppas att min karl åker till byn och hämtar 240in så man kan ta sig någonstans. blir fan galen ! men jag har ju körkort om ett tag förhoppningsvis ;) nåväl nu måste jag fixa mig lite. puss

dag 13 - den här veckan

eftersom att de bara är måndag idag så vet jag ju inte alls hur min vecka kommer att sluta. men jag tror att den här veckan kommer bli en av dom bästa i mitt liv !

måndag : idag har jag varit i skolan, när jag kom dit kl 9 hade vi ingen samhälls och då hade vi alltså håltimme till halv 11. sen hade vi svenska i 40 minuter och nu har jag slutat,nästan iallafall. en till lektion väntar kl 1 ! tur att jag har nära hem så jag kan springa hit när jag har rast :) senare kanske jag far iväg och köper mig ett solkort. får se hur de blir med den saken. men jag måste ha ett !

tisdag : imorgon börjar jag halv 11, underbart. har bara 2 lektioner och sen ska jag köra med bilskolan halv 3. min näst sista körning innan uppkörningen ;) och sen får jag se vad sista kvällen som 17 åring har att erbjuda :)

onsdag : 18 år ! och gissa om jag har längtat. de känn så underbart att äntligen få följa med mina vänner på krogen då & då, få köpa snus själv, få ta körkort, få göra precis som jag vill ! ska ha fika för familjen vid 6 tiden och sen drar jag på puben och dricker 1 cider eller 2 :)

torsdag : har praktik & skola, slutar skolan klockan 6 på kvällen :o sen tänkte jag ha fika för vännerna eftersom att jag inte hinner ha de på onsdag.

fredag : en lektion på morgonen så drar jag hem och börjar skåla med mig själv, duschar och fixar mig innan min underbara vänner ha tänkt göra något hemskt med mig (jag vet fan inte vad) vill nog inte veta heller :) sen blir nex på kvällen.

lördag : upp och hoppa tidigt, börja dricka, after-ski, träsket och duscha/äta gott, och sen krogen. (lite kortfattat)

söndag : ta de lugnt som fa-an !

ni lär ju få följa med här på bloggen om min vecka som 18 åring. puss så länge !

dag 12 - i min handväska

ja, jag använder ju inte handväska så ofta, förutom ibland när jag ska ha med mig mycket saker som min börs,lypsyl,snus,telefon,nycklar osv. och när jag ut och festar brukar jag också ha med mig den :) så i min handväska finns alltså ;







och lite annat smått, som klämmer och sånt ;) (alla bilder snodde jag från google)

dag 11 - mina syskon ♥



Carl Adrian Orrmalm

världens bästa lillebror som föddes den 10 november 2002. vi kan vara som katt och råtta ibland men jag älskar honom så himla mycket iallafall ! jag vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att han är världens sötaste kille & jag kommer alltid att vara vid hans sida vad de än gäller. de skiljer hela 10 år mellan oss och jag kommer att vara den storasyster som han behöver när han blir äldre. han är helt enkelt bäst ! puss på dig sötunge.

barnvakt

sitter hos mamma och är barnvakt, dom är på ikea och shoppar. hoppas dom kommer hem med något fint åt mig ;) min man är i byn och de är skit trist att vara här själv. har suttit vid datan hur länge som helst och är något less !! beställt julklappar åt adrian. de blev 2 filmer som han önskat sig :) nu ska jag slänga nått i magen och sen gå och vila en stund med min söta lilla hund ! puss

gammal låt !

http://www.youtube.com/watch?v=nFNhPtciAy0

Jag måste ha porsche
- Pappa Betalar
Checka Boxster imorse
- Pappa betalar
Vi har dyra kläder
- Pappa betalar
Hus i fyra städer
- Pappa betalar
Vi festar hela nätter
- Pappa betalar
Krogens bästa gäster
- Pappa betalar
står med glitter i Vip-kön
- Pappa betalar
Vi dricker helrör
- Pappa betalar


jag lyssnade alltid på den här förut, för typ 5 år sen ? hehe ;)






lugg !

1992-2010 ♥











hatar rubriker

sitter hos sofie och hon är inne i duschen, har varit här ett bra tag men hon verkar ha fastnat dit eller nått :o hehe :) hur som helst så är de underbart med fredag, jag har längtat hela veckan och idag ska jag köpa lite julklappar ! de blev aldrig igår eftersom att jag först var hos frissan och sen i skolan från 4 till 6 så allt hann ju stänga :/ men idag när man karl slutar ska jag tvinga med han på en massa affärer och jag vet att han älskar de ! och han älskar mig lite extra mycket när han får springa med mig på stan i flera timmar och glo på tjej saker, skor etc .. ;) nåväl nu kom sofie ut ur duschen och jag ska vara social ett tag. puss

dag 10 – det här hade jag på mig i dag

det här HAR jag på mig idag


svar på tal

Elin om en dagens:
oooh snygg tröjaa, vart har du köpt den?:P

svar ; på gina tricot :)

hungry

jag är hungrig, som ett djur ! jag har inte ätit ett skit på hela dagen och de känns som att jag vilken sekund som helst tippar hit. funderar på att ta en macka tills jag får någon idé om vad jag kan äta ! hur som helst så blev jag skit nöjd över håret, tog endast 20 minuter att klippa till de och ni kanske får en bild senare ikväll eller imorgon :) jag tänkte fara på coop och dollar nu direkt efter skolan men min karl vägrar att kliva upp ur sängen och jag orkar inte stå och tjata på honom, så dollar hinner vi säkert inte till :( nåväl. ska göra en hårdmacka nu iallafall.

frissan - skolan - julklappar

idag ska jag till frissan, halv 4 ska jag vara där :) ska bara klippa lugg, blev så sugen på att ha de så jag var tvungen att beställa en tid ;) har ju klippt mig för inte så länge sen så de behövs ju inte toppas eller nått sånt, så jag hoppas de går fort. för jag har en lektion som börjar kl 4 :o blir nog lite sen till den.

har även beställt julklapp till mamma och micke, så nu är de bara 5 julklappar kvar :) och idag när jag fått pengar så är de lika bra att köpa bort alla snarast ! för annars slösar jag upp alla pengar ;) och nu är de ju inte länge tills jag fyller år. hoppas på pengar då ! ;) nu ska jag nog kika runt på saker på internet om jag får nå tips på vad jag kan köpa till alla andra. puss !

en dagens


dag 09 - min tro

ja vad tusan ska man skriva ? jag tror inte på gud, jag tror inte på tomten, jag tror inte på påskharen heller. hehe :) jag tror på kärlek, jag tror på evig kärlek. jag vet att de finns, de har man ju märkt med människor som varit tillsammans sen dom var 15-16 år och idag är dom 60-70 år och lever tillsammans tills döden skiljer dom åt. det var ju annat förr i tiden, då gjorde man inte slut hit och dit och hoppade till olika hela tiden. som idag, i dagens läge har alla varit med alla :o illa men sant ! och jag hoppas att jag kommer få vara med om evig kärlek.



och sen tror jag på ödet faktiskt. jag tror att allt har en mening, allt man gör har en mening och de är menat att det ska vara så som de är. jag tror inte att de går att ändra sitt ödet, de bara är så de ska vara.

det var väl min tro, typ ..

outfit

längesen ni fick en dagens outfit, så varsågod !









en liten present min man fick när jag var i luleå, visst är jag söt ? :)

pix



typ iskallt ute. jag hatar verkligen vintern ! och att den är så himla lång gör inte saken bättre. jag är absolut ingen vintermänniska. de kan vara mysigt ibland om de är lite varmare,solen lyser och man är ute med skotern men då är ju våren bättre. vintern kan gå och dö. nu ska jag ta en varm dusch och sitta där tills våren kommer.

dag 08 - ett ögonblick ♥

menas väl som ett minne ? ett ögonblick jag minns ? hm. nu blev de svårt. man har väl tusen saker man hade kunnat skriva om i det här inlägget. men jag kan ju ta ett ögonblick i mitt liv och de är när min lillebror föddes ! jag kommer ihåg hur glad jag blev. jag hade egentligen önskat mig en lillasyster för jag ville ha någon som jag kunde "ta hand om" när hon blev större. smink, kläder, håret osv.. och välja söta små flick kläder till henne när hon är bejbis. men de blev en lillebror och när jag väl såg honom första gången så ville jag inte ha någon annan än honom. han var så himla söt och min lillebror, min älskade lillebror som jag skulle skydda från allt ont, som en riktigt storasyster. och jag älskar honom såååååååååååååååååååååååååååååååååååå högt på jorden att de inte går att beskriva med ord.

Carl Adrian Orrmalm ♥


onsdag

jag är helt slut. att kliva upp halv 6 är ingen höjdare precis. igår kväll kollade vi dh, världens bästa program om ni frågar mig & efter de fick min karl för sig att ha vattenkrig. han sprutade vatten på mig och när jag skulle ge tillbaka så blev han sur ?! ;o så typiskt han ! men jag fick ge tillbaka iallafall, han kom inte undan. efter en massa vatten och en sur man la vi oss i sängen och somnade rätt så fort.

jag inväntar en inte allt så snabb kille som ska hämta mig så vi kan åka på praktiken,men han verkar fortfarande sova. så får se hur de blir med den saken. för de är tydligen skit kallt ute och att åka buss då ? nej tack. nu ska jag fortsätta kika runt på bloggar och sen invänta marcus eller så går jag och sover igen !

hehe :D

och jag kan inte heller fatta att om 7 dagar är de 2 år sen som mamma kom in och spelade den här låten åt mig ;)

http://www.youtube.com/watch?v=LLLHct_0KbI

7 dagar !

nästa onsdag fyller jag år ! och ni kan inte ens gissa hur mycket jag längtar. vi har planerat så himla mycket roligt och de kommer bli grymt kul. och lördagen när vi ska fira mig så är de ju även studentfest på olles ;) härligt ! de kommer nog bli den bästa födelsedagen någonsin, när jag får tillbringa den tillsammans med min underbara man och världens bästa vänner ! JAG LÄNGTAR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ MYCKET.

dag 07 - min bästa vän ♥

som alla kanske redan vet så är ju sofie lundbäck min allra bästa vän. vi har kännt varandra i snart 8 år och varit bästisar lika länge ! jag träffade henne för första gången den 9 januari för 8 år sen. Hennes syster sara fyllde 15 år och jag var där tillsammans med min pappas tjej som känner sofies mamma. jag bodde i piteå då så till en början träffades vi inte så ofta. men varje gång jag var i gällivare så var jag med henne.



vi har gjort allt ihop, vi började tjuvröka tillsammans, vi drack tillsammans första gången och vi har varit allmänt busiga tillsammans unde hela våran ungdom. vi har bråkat en hel del förut men nu har vi väl  växt ifrån de där ;) vi kan prata om precis allt. och hon är den enda som jag litar på till 110 %. om 10 år hoppas jag verkligen att vi fortfarande är bästa vänner. för de finns ingen som henne, de finns ingen som är så bra som henne ! och jag vet, att vad som än händer så står hon alltid bakom mig. och jag finns alltid där för henne. precis som vänner ska ! hon är de bästa som finns. och jag älskar henne sååååååååååååååååååååå mycket.

dag 06 - min dag

vaknade kring halv 8 och gjorde mig snabbt klar, sen satt jag vid datan tills klockan slog kvart i 9 och då knallade jag till skolan, väl i skolan hade jag samhälls & sen svenska och sen slutade jag, så då gick jag hem.



när jag kom hem tog jag de jävligt lungt, låg och vilade en stund på soffan och sen vid 3 tiden kom världens sötaste elin förbi :) vi har suttit och snackat skit i 3 ½ timme ;) och nu blir de en sen middag. köttfärssås och makkisar ;)

dag 05 - vad är kärlek ? ♥

för mig betyder kärlek väldigt mycket. när jag var yngre ungefär från 10 års ålder till jag var 15 så kände jag mig aldrig riktigt älskad. jag kände mig så ensam och allt jag ville ha var lite kärlek. all kärlek betyder så himla mycket för mig. kärlek från familj, vänner och pojkvän. men de här med kärlek kan vara riktigt jobbigt också, men när de väl funkar så tycker jag att det är de bästa som finns ! när man har en pojkvän som man verkligen vet älskar en och visar de på bästa sätt. åh jag ryser av att bara tänka på de. jag är kär i kärleken helt enkelt. 



blogg lista

Blogg lista!

1 - Hur länge har du bloggat? till och från i 1 år typ

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? jag läste ganska många bloggar innan jag själv började :)

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i? ingen speciell

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? inget speciellt ? de är ju inte så längesen jag startat just den här bloggen

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? Kissies, paow och hugos läser jag dagligen. sen har jag ju en hel del som jag följer på bloglovin.com som jag också läser. men orkar inte alltid läsa allt.

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)? de är väl 80% dagboksbloggar och 20% ämnes ungefär

7- nämn en bloggare (obs:länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om! jag vet faktiskt inte :o

8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.
vet inte här heller :o

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
Beror på, dom tycker inte jag ska berätta för mkt om mitt liv. Mina föräldrar iaf är såna dära som inte direkt vill synas på internet överallt ! Dom är lite gammel modiga kanske ;)

10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? Det är ingen som sagt något annat ? så jag gissar de :)

11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? de är olika. jag är ganska privat. skriver ju inte om mitt sexliv och sånt precis.

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför. jag bloggar aldrig om mitt förflutna så att säga.

13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
hm. svåra frågor !

14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg? nej de tror jag absolut inte.

15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen? näe

16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga? skadligt vet jag inte, men de kan väl bli ett beroende ?

17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? nä. jag tar inte åt mig speciellt mycket, jag blir mest förbannad på folk som inte har något annat för sig än att skriva anonyma kommentarer eller onödiga blogg inlägg. ta de irl förfan !

18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?
näe inte vad jag vet

19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig? inte vet jag ?

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år? kanske, kanske inte.

21 - Nämn 5 bloggare som du tycker skriver bra! :)
1 = Cecilia Kuhmunen Källefjord
2 = Emelie Kalla
3 = Elin Jatko
4 = Natalie Wettainen
5 = Anna Norman

julpynt ♥

är jag den enda som börjat julpynta ? första advent är ju egentligen nästa helg men jag körde igång en vecka tidigare ;) här får ni lite bilder på köket och tvrummet ;



köket, erkänn mysigt ?! :)



vardagsrummet :)

tvrummet såg ju tyvärr inte lika mysigt ut som köket för jag var tvungen att ha blixt på när de var så mörkt :) men nu ska jag tända lite ljus och mysa. pusss


dag 04 - de här åt jag idag

tjena alla fräna. idag käkade jag en macka till frulle ;


mackan såg dock inte så här god ut (bilden lånad från google)


sen for jag och magnus på stan, och sen vidare till pappa och då stekte vi en hamburgare där ;

även den här är lånad från google, för min hamburgare var ganska lik den här så jag tog den. hehe :)

herregud !

känner mig något jävla irriterad på dig/er. eller irriterad kanske inte är de rätta ordet. FÖRBANNAD ! alltid får man höra något om er. ni ska jämt ställa till med bråk och den här gången gick de väl kanske lite för långt ? ni har förstört min morgon och jag kommer aldrig någonsin att "tycka om" er igen. och en sak till, jävligt fegt att skicka 2 killar på 1 tjej ? när ni startat bråket får ni väl för fan se till att klara de själv också. väx upp ni också !

bitch

börjar bli less på dig och dina inlägg. kom till mig och säg något öga mot öga och sitt inte och snacka skit bakom skärmen din fega jävel. väx upp någongång !!

dag 03 - mina föräldrar ♥

Min söta mamma heter Anne-May och är 47 år :) hon måste vara världens bästa även fast vi har 2a världskriget hemma ibland. jag vet inte vad jag skulle gjort utan min mamma. hon har alltid varit där för mig när jag var liten. och hon ställer alltid upp ! jag har helt enkelt en underbar mamma, världens bästa. jag har fått mammas näsa och mammas ögonfärg :)



Sen har vi ju världens bästa pappa. han heter Roger Johansson Koski och är 55 år. jag älskar även honom med hela mitt hjärta och de finns ingen som kan ersätta hans plats i mitt hjärta. jag har alltid varit "pappas piga". och hans tålamod har jag nog fått lite. han har inget tålamod alls och jag har inte heller speciellt lång stubin. sen har jag hans ögonform och har lite av hans temperament också.

htc wildfire !

måste jag bara uppdatera er med att min nya telefon har kommit idag och jag ska hämta ut den när min karl slutar, jag är lycklig för jag behöver verkligen en ny ! ;)

dag 02 - min första kärlek

min första kärlek ? de var väl william. när jag var 12 år ? vi var väl kanske inte sådär jätte seriösa eftersom att han bodde i tärendö och jag bodde i piteå. några mil hade vi ju till varandra, och vi blev tillsammans innan vi ens hade träffats. men när vi väl umgicks dom få gångerna så var jag kär. vi var tillsammans i över 1 år. även fast vi var så pass oseriösa. men kul hade vi. sen dumpade han mig, och jag grät som ett litet barn. men kom över de lika fort. killarna kom ju och gick lika fort, alltid.



jag har varit kär 3 gånger, på riktigt. dom andra killarna jag haft har väl bara varit hej & hejdå. jag har kanske fått lite känslor för några andra men inget seriöst och de var väl bara en rolig grej såg jag de som. har blivit sårad en hel del, otrohet, lögner och svek är något jag har fått leva med under mina snart 18 år. alla killar jag haft har svikit mig på ett eller annat sätt och jag har svårt för att lita på killar.



men nu när jag träffar magnus känner jag mig så himla lycklig. de känns verkligen rätt och när han tittar på mig med sina söta små ögon så svävar jag på rosa moln. jag är som ett barn på julafton när jag får vara med honom. jag vill verkligen leva mitt liv med honom och jag vill att vi ska bli gamla tillsammans. jag hoppas och tror på oss 2. vi är som menade för varandra. och jag älskar honom 7054297596293 varv runt jorden och tillbaka !

dag 01 - om mig

jag heter jenny evelina orrmalm och är född i lilla gällivare 1992 en kall december dag. jag växte upp här och när jag var 10 år flyttade jag till piteå. min barndom har varit lite hit och dit. har levt tillsammans med min mamma och varit hos pappa varannan vecka.



tim orrmalm som ni ser på bilden till höger var min bästa vän som liten. vi är kusiner och umgicks varje dag, vi var som bästa vänner och vi hade alltid kul. han var som en bror för mig !

jag gick på tallbacka skolan tills jag var 10 år innan jag flyttade till piteå. det var jätte hemskt och en stor omställning för mig att lämna hela släkten + alla vänner bakom mig. jag grät när vi åkte och jag ville stanna kvar. men jag hade inte så mycket att välja på.


jag och lillebror i piteå

i piteå började jag må mer och mer dåligt. jag skolkade, tjuvrökte och skärde mig. jag tänker inte gå in på detaljer här i bloggen. men dom som behöver veta, vet. så när jag var 13 år flyttade jag och mamma tillbaka till gällivare. trodde att jag skulle börja må bättre, men de gjorde jag inte och 2006 tog min morbror livet av sig.
det var verkligen en kniv i hjärtat. han var min bästa vän. en som alltid lyssnade. jag saknar dig <3


under tiden jag bodde i piteå så träffade jag sofie, när jag var här och hälsade på. vi blev till slut bästa vänner och är de än idag. vi är som systrar och jag gör allt för henne.tack för att du finns <3



Tack vare henne och några andra så står jag fortfarande med båda fötterna på jorden. när jag bodde i piteå så föll jag i bitar och jag självmord kändes som enda vägen ut. jag stämplades som en riktig fjortis, och visst, jag var kanske en fjortis. de står jag för. men om alla skulle vetat min bakrund skulle de nog inte låta riktigt så. sen flyttade jag tillbaka till gällivare, började på hedskolan men böt till tallbacka i 8an och gick där tills jag gick ut.



idag är jag lycklig med min älskade pojkvän och bor i lägenhet i malmberget. går sista året på gymnasiet på industriprogrammet och har världens finaste vänner !






och jag har världens bästa föräldrar och lillebror !



en frän utmaning

snodde utmaningen av cecilia kuhmunen källefjord. tyckte de verkade skit kul och måste nog köra på de här så jag har något att skriva om dom närmaste 31 dagarna.


Dag 01 -
Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
Dag 31 – 4 kända förebilder

lite grejs

äntligen får jag lägga in lite nytt i kategorin "shoppat" men de här är bara lite. orkade inte fota allt + att lite är i tvätten :)



en söt liten "korsett" :)



en tröja :)



världens mysigaste kofta :)

sen köpte jag 3 linne (svart och grå) ett par trosor, 2 par leggings, tofflor och lite annat smått :)

idol 2010


mamma <3








fick inte så mycket bilder eftersom att vi hade så dålig plats, långt bak. men några iallafall :)

onsdag

kommit hem från skolan för en liten stund sen. har varit där och beställt lite student saker :) gud vad jag börjar längta ! men förhoppningsvis går dom här månaderna fort :) har ju även beställt en htc i måndags, den kommer förhoppningsvis på fredag eller i början av nästa vecka. jag måste ha världens bästa pappa !

igår körde jag med bilskolan. har gjort klart alla moment nu och nu är de bara 2 test uppkörningar kvar. de är ju mindre än en månad tills jag har provet och körningen. så nu gäller de att ligga i :) men nu ska jag fortsätta käka på mina nudlar och sen lägga mig och vila 1 timme eller 2 :)

måndag

idag är jag ledig, gud vad härligt ! men ikväll ska jag och kolla film hos våran samhällslärare :) jag måste bara säga att jag måste ju ha världens bästa pappa. jag tänkte få en jacka och täckbyxor till julklapp, men jag är mer i behov av en telefon, så idag ska få fara och hämta en nu telefon ;) men jag vet fortfarande inte vad jag vill ha. en touch iallafall. men jag får se ;)  nu ska jag plugga lite och sen plocka undan. pusss

fars-dag

har klivit upp kl 10 idag, låg i sängen ett tag och myste med min man innan vi klev upp och började städa. vi har mycket kvar men vi får fortsätta senare för nu ska jag och fira min söta pappa på fars-dag och sen ska vi till mamma och äta tårta :) bye !


utmanad

Jag vart utmanad av Emelie kalla :)

3 saker som skrämmer mig: ensamhet,ormar och livet
3 saker jag har på mig: Adidas mjukisar, ett linne och en stickad tröja + underkläder
3 sanningar: beroende av snus, saknar min morbror sjukt mycket, hade en svår uppväxt
3 saker jag verkligen vill ha: körkort, en snygg merca och barn
3 personer jag utmanar: alla som vill !! :)

idol

spenderade natten i luleå tillsammans med min söta mamma. vi har haft riktigt kul och igår kväll bestämde vi att vi skulle åka hem idag istället för imorgon :) vi har shoppat en hel del men jag önskar verkligen att jag var miljonär för jag hittade så mycket saker som jag ville ha ! nåväl. ni kanske får en bild ikväll från idol och vad jag köpt, men bara kanske. jag får se om jag har tid och ork att fota alla kläder och sen lägga upp dom :) puss

bilder

här får ni bilderna från när vi var och jagade för någon helg sen ;)

















19 dagar ..

imorgon åker jag till luleå ! gud vad skönt de ska bli att komma bort härifrån. fast jag kommer verkligen sakna min underbara karl, men en helg går ju ganska fort sen får jag ju pussa honom igen :) åker 6.43 med tåget imorgon, de kommer bli tungt att kliva upp. jag som är så morgon trött ! men när vi kommer fram ska vi vila en stund på hotellet så vi orkar med kvällen :)

idag är de bara 19 dagar kvar, förstå hur fort de kommer gå ! jag längtar så in i norden. och när vi ska fira mig den helgen, de kommer bli grymt. helst när jag får vara med alla mina favoriter ;)

nu ska jag plocka undan lite här och sen knalla till sofie en sväng. puss

vad kan du om din pojkvän ?

Namn: Magnus Olausson
Ögonfärg: gröna typ
Födelsedag: 21 augusti
Klädstil: jeans, t-shirt och en huvtröja
Hårfärg: ljus brun
Favoritfärg: vet faktiskt inte, svart ?
Favoritmat: min mat ;)
Har han färgat håret nån gång? nej
Har han klippt sig någon gång? ja
Har han piercat sig? nej
Har han druckit? ja
Har han rökt? ja
Vad heter gatan han bor på? välkommagatan
Vad har han för mobil? sony ericsson c902
Vad vill han bli när han blir stor? han är redan stor och snickare :)
Vad har han för färg i sitt rum? sovrummet är vitt och med en svart/guldig fondvägg
Har han någon/några systrar? nej
Har han någon/några bröder? ja
Vilken mat hatar han? typ surströmming ?
Vad tror du han skulle göra om han vann en miljon? köpt en ny bil och sparat
Vad brukar han göra efter skolan/jobbet? Vara med med, sina vänner, köra skoter och skruva.
Vad heter hans pappa och mamma? Stig och Birgit
Har han bråkat med nån någon gång? ja
Vad brukar han göra på helgerna? jaga eller vara med mig :)
Vad har han för musiksmak? allt möjligt
Hur träffades ni? genom en gammal kompis till mig
Vad påminner dig om honom? en massa saker
Vad var det första han sa till dig? hej
Vad var det första du sa till honom? hej
Vad brukar ni oftast skicka sms om? lite allt möjligt
Är han beroende av något? vet inte, jaga ?
Vad kallar du honom? gubben,älskling,hjärtat eller bara magnus
Vad kallar han dig? gumman, älskling
Idrottar han? nej
Vad har ni gemensamt? en del
Om du skulle ge honom en present då han fyller år, vilken blomma skulle det vara? en ros
Om du skulle beskriva honom med 3 ord, vilka skulle det vara? underbar,finast,bäst !
Gillar du honom? nej, jag älskar honom

ditt val

tänker inte ödsla min tid på dig men jag hoppas verkligen att du läser de här för du verkar ju så himla omogen och inte ens kan diskutera en sak utan skriver ALLTID "jag vill inte prata med dig mer" du kan aldrig ens lyssna på vad man har att säga och man får aldrig förklara något för du vägrar att lyssna. och de tkr jag är dålig stil, även fast du kanske hatar mig.

jag kan erkänna att jag var en jävla toffel i början av mitt förhållande, men jag kan inte komma på NÅGON som inte är de när man just skaffat kille. 99 % av befolkningen är de. Inklusive du ! du sa upp kontakten med mig pga av att jag ville umgås med magnus i början, för att jag var så jävla kär. Du var min bästa vän, och sen säger du upp kontakten med din bästa vän för att hon är kär och vill umgås lite extra med sin nya ? jag fattar inte hur du tänker ..

men hur som helst så har du valt att säga upp kontakten med mig igen. visst, de är ditt val och jag tänker inte springa efter dig och be dig ta tillbaka mig. du säger att de är jag som gjort fel ? bara för att vi sa "ja men vi umgås på lördag" och sen blev de lite strul och jag orkade verkligen inte göra de så säger du upp kontakten igen.

jag trodde att du skulle förstå mig när jag förklarade för dig i lördags varför jag inte kunde vara med dig, för vänner förstår. eller ? nä tydligen inte kom jag ju på. du kom tillbaka till mig sist, du sa nu att du inte skulle göra de. så gör fan inte de heller. för jag tänker inte sitta och ta skit av dig för en sån här sak. trodde bättre om dig, så länge som vi känt varandra. och sen för en liten skit sak så säger du upp kontakten.

de var sista inlägget om dig. tack för mig

22 dagar

de här jävla lovet har gått på tok för fort. imorgon början skolan igen. men jag kan ju trösta mig med att vi har lov om endast 5 veckor igen. och jag fyller år om 22 dagar ! fasiken vad jag längtar. hur som helst så är de måndag idag, och min lille lillebror fyller år på onsdag och jag vet ännu inte vad jag ska köpa. jag måste fara på expo idag när min karl slutar jobbet. så får vi köpa nått där, synd bara att allt är så jävla dyrt och jag har inte mycket pengar kvar tills jag ska åka till luleå på fredag. tur att jag har min söta mamma med mig som har plånboken ;)

nu tänkte jag skriva ett skolarbete som ska vara klart imorgon och sen måste jag diska. färgade förresten mitt hår igår, utväxten men de blev inte som jag hade trott. de röda som jag vill ska vara ganska så rött blev mörkrött, alldeles för mörkt. men jag får köpa en ny hårfärg innan jag fyller år iallafall. nu måste jag kila. puss

-

känner mig så jävla besviken. men jag behöver inte dig längre, du visar ju bara ditt rätta jag och hur mycket våran vänskap egentligen betyder för dig. tack för allt de roliga vi haft, men här slutar allt. och jag vill aldrig mer ha dig som min vän.

...

dra åt helvete

friday

dålig uppdatering jag vet ! men som sagt sitter jag på min bärbara dator och den är ju inte världens snabbaste så att säga. idag är de iallafall fredag ! och bara en helg tills skolan sätter igång igen. vilken g ! hur som helst så försöker jag just nu att ringa och väcka liv i sofie, de går inte så bra så jag funderar på att knalla dit och banka på dörren. kl 12 ska inko tatuera sig och jag lovade att följa med en stund. men nu ska jag nog klä på mig och gå. puss


Jag blir aldrig svartsjuk när jag ser mina ex med nya tjejer, för mina föräldrar har lärt mig att man ska ge sina begagnade leksaker till mindre lyckligt lottade människor ;)



27 dagar

de är endast 27 dagar tills jag fyller 18. kan ni gissa om jag längtar ? jag och några tjejer har planerat en hel del bus. de kommer bli grymt ! och dom här 27 dagarna kommer gå hyfsat fort. hoppas jag iallafall :) idag är de iallafall onsdag och jag sitter hos sofie. min karl jobbar repstopp och är hemma först sent ikväll. och sofie ska vara barnvakt nere i gällivare så jag kan inte umgås med henne heller. tråkigt ! kanske ringer min efterlängtade therese och frågar om hon vill busa med mig.

våran dator är fortfarande på rep hos magnus bror. så de blir inte så mycket bloggande, jag har ju min bärbara dator hemma men den är ju seg som sirap. tar ju en hel dag att skriva ett inlägg här på bloggen. så jag ber om ursäkt för att jag inte skrivit så mycket :) nu ska jag gå och väcka sofie som har lagt sig och vilat. visst är hon en rolig kompis ? :) hehe. nåväl.. vi hörs !
RSS 2.0