frissa dags !

godmorgon ! sitter just nu och trycker i mig lite frulle, har vaknat för bara en liten stund sen :) ska nämligen klockan 9 och fixa barret hos frissan och de ska bli galet skönt. har inte varit hos frissan sen jag tog studenten. 1,5 år sen alltså, så de var ju tur att jag fick de som födelsedagspresent av mamma och gänget ♥ välbehövligt :)
 
igår var vi hos mvc. mätte magen, lyssnade på skruttis hjärta och pratade lite om allmänna saker ;b
ska dit igen den 21 december, då är jag redan i v28. gaaah vad fort de går ;D 
 
nu ska jag fortsätta äta min macka och sånt innan jag far, hörs ! hejrå 

ny dator :)

bloggar från ny datorn. och den är riktigt nice om jag får säga de själv ! skönt tangentbord och den går så tyst att man undrar hur den ens kan vara igång. skärmen är också stor som en tv och musen är rena hightec grejjen ;b
jag älskar ju tvspel och dataspel, är värsta nörden faktiskt. kan spela i timmar, saken är bara den att jag inte äger nå spel så de blir så sällan, men när jag är hos mamma brukar jag spela xbox och de är ju så jäkla kul ! så nu när vi har en ny spel dator ska jag också börja spela nå kuliga spel. slutar nog med att jag och magnus bråkar om vem som ska ha datorn till slut ;p hehe. vi får göra upp ett schema om inte annat. 
 
idag är de torsdag och dags för ett besök hos mvc :) ska mäta magen och lyssna på skruttis hjärta igen. längtar ! fast de är ju först halv 4. så jag hinner göra mycket innan dess, har ju varit vaken sen halv 6. kunde inte somna om, men jag får vila nu under dagen ;p ska rensa i skåpet i hallen. alla mina städgrejjor ligger huller om buller, så de ska jag göra nu och sen får jag se. först lite frulle :) 

kulan :)

en magbild från idag. v 24+3 :)
 

answer !

svar till anna ; jahaa kan man ? har missat nått då :) måste kika på de imorgon ;b

hejhå

då var de onsdag. kometen kom och jag såg att mamma satt in en bild, som hon gör varje år. även fast jag sa att hon inte behövde den här gången. men hon kunde väl inte låta bli, sen tog hon ju även den snyggaste bilden på mig, 15 år. haha, jaja ;b men de var sött. och texten var ju också gullig ! fina mamma ♥ har fotat bilden men jag orkar inte söka fram sladden till telefon, så ni får kika på min instagram. evelinaorrmalm heter jag där ! 
 
idag har jag en tokunge i magen, en morgonpigg skrutt. vaknade vid halv 6 och då var de redan full fräs där inne. kullebyttor, sparkar och ville inte sova ;b sen har jag vilat en stund efter de, så då har jag faktiskt inte känt något. men sen jag klev upp har de varit livat ! vet inte riktigt vad den pysslar med. sötfjärt !
såg även att ännu en pojke kommit till världen, josefin nordvall fick en liten kille igår (?) gissar jag. nu vill man ju att tiden ska gå ännu fortare. jag vill också !!!
 

en blogg

http://prematurmamma.bloggplatsen.se
 
så himla fin blogg. en liten tjej som föddes i v23. 399 gram tung och hon överlevde ! 
kan inte tänka mig hur orolig, rädd och förtvivlad man hade varit som mamma. de är som att jag skulle föda för 2 veckor sen. ingen förtjänar att vara med om sånt. måste vara bland de värsta att inte veta om barnet kommer överleva. vilket mirakel ! :)

tisdag 27 november

morning ! gårdagen bestod av lite spring på stan, for på jysk, dollar, åhlins och sen vidare till therese och eliaz och hälsade på. min "lilla" älsklings unge ! tur att han gillar att kramas, hade kunnat krama ihjäl han. satt där 2 timmar innan jag for vidare, först på tygaffären och sen hem. har hängt upp gardiner i tvrummet och sen kom magnus hem, då for vi direkt och handlade och sen åt vi :) vid 6 tiden kom hans bror med nya datorn, vi har beställt en ny, lite mer modern och avancerad än förra från 1800 talet ;b inte för att jag är så brydd i sånt där men vi behövde en ny, den tjorvar och jag vet inte hur många gånger daniel fått laga den åt oss. tur att han kan sånt, annars hade de blitt dyrt. 
 
idag ska jag rensa i lådor, vi vände upp och ner på hela lägenheten igår när vi sökte en windows skiva till datorn. jag har lite väl mycket saker i lådorna i hallen, lite för tungt så dom har rasat men jag har inte orkat rensa, så igår slängde magnus allt på golvet för att söka skivan och då fick jag fingrarna ur röven och rensade lite. har dock 2 lådor kvar. så de ska jag sysselsätta mig med ! nu ska jag först och främst ringa några samtal och sen plugga. blööööh vad trist. jaja vi hörs !

dagens planer :)

igår började jag julpynta för jag kunde inte hålla mig längre, blev dock inte destomer. bara gardiner och en stjärna i sovrummet + gardiner i köket. insåg ganska snabbt att jag inte har några julgardiner nästan så idag ska jag fara och inhandla nya till tvrummet och kanske nya till köket också, hade dom här som jag har nu förra året också och jag vet inte, gillar inte dom lika mycket nå mer ;b så kul med lite nytt och förändring ! måste även köpa nån stjärna till köket. så de är min planer idag. lite hemmafix ! så nu ska jag strax fixa mig och sen fara ner på stan. 

dina rörelser är de mysigaste ♥

sitter och ler för mig själv när jag känner dom mysiga sparkarna i magen. har en riktigt tokunge där inne och jag har känt varje dag i fleeera veckor men man blir aldrig less. de är lika mysigt varje gång och jag hade kunnat ligga i flera timmar och bara känna och mysa ! när vi kom fram till hotellet i luleå så la vi oss direkt i sängen och kollade tv, skruttis höll på som tusan och vi båda låg hela kvällen med händerna på magen. obeskrivligt ♥♥
 
 

v 25

lovad ju även en magbild. här är kulan :)
 

shoppat :)

hej mina vänner, och ovänner ! 
 
i fredags åkte vi som sagt till luleå, stannade i töre och åt fin middag. pepparstek och fläskfile, fy bubblan vad jäkla gott ! och efter de fortsatte vi dom 5 milen de var kvar till luleå, vid 7 halv 8 var vi framme, då parkerade vi i de otroligt trånga garaget på arctic och sen for vi upp på hotell rummet och kikade lite x factor innan vi däckade tidigt båda två. hann inte ens kika klart så hade vi somnat ;b men då var vi utvilade till lördagen iallafall :) 
 
vaknade just före 8, käkade en enorm frulle. hotellfrukost måste vara de absolut bästa som finns. galet jäkla gott är de. jag åt tills jag nästan sprack, på riktigt ! hehe ;p sen gick vi upp igen och jag fixade mig lite och när klockan var halv 10 checkade vi ut och knallade iväg på stan. spenderade 3 timmar där och fick med mig ett par leggings, ett linne, en tröja, en väst, ett par skor och nagellack. magnus fyndade också 2 par nya jeans och goosch vad snygg min kille är. helt galet. även två nya tshirts och sockor fick han med sig. 
 
sen for vi vidare till storheden, hittade en ny golv lampa på rusta, en julstjärna till sovrummet, en slinga till balkongen och nå bollar med lampor i som jag tänkte hänga i skruttens rum :) en skötbädd och en body var de enda jag hittade till lill hjärtat. hm hade ju nästan inga kläder, eller jo, men då äre antingen tjej eller kill. så de blev bara en body. jag som skulle shoppa så mycket babysaker ;p hehe. ja och sen kom vi iallafall hem igår vid 6 tiden, for till mamma och drack kaffe och sen for vi hem. somnade vid 11 och vaknat för en stund sen. magnus har åkt och jagat och jag tänkte faktiskt hänga upp julgardiner nu. ser så mysigt ut i allas fönster :) 

snart får vi fara iväg ;D

hinner med ett litet inlägg innan vi sticker iväg :) har varit på grönis och hälsat på, sen for jag iväg på ahlsell en sväng innan jag for hem, så de är väl de jag hunnit med idag ! nu väntar jag bara att klockan ska bli 4 så vi kan åka. eller ja, kring 4 tiden. beror ju på hur länge dom ska sega på besiktningen ;p sen trycker vi en korv på ok innan vi drar. tänkte äta fin middag i töre men en korv behövs så vi klarar oss, är sviin hungrig ! 
 
eftersom att jag vill ha kontroll över bilen och är lite åkrädd av mig så är de nog jag som styr mot luleå, magnus klagar nog inte för han är inte så taggad att köra ;p känns skönt att få köra själv, även fast de kan vara skönt att sitta bredvid också, men bara när de är ljust, när de är mörkt vill jag köra :) 
 
ja är väl inte så mycket mer att säga, ska läsa lite bloggar och bara fördriva tiden tills vi ska fara ! 

sköönt !

idag åker jag och mannen i mitt liv till luleå över natten. synd att vi kommer iväg så sent när han måste besikta bilen 20 i 4 ! men de går ändå rätt fort att köra så vi är väl där kanske 7 nångång :) synd att man inte hinner göra stan idag, tur att dom har öppet länge imorgon ! har packat ner lite saker som ska med i väskan och nu vet jag fan inte vad jag ska göra riktigt. ska iallafall plocka in disken och slå igång en maskin ! vi får väl se om jag skriver nå mer idag eller om jag återkommer när jag kommer hem imorgon kväll. puss så länge !

kommentar :)

lisa Om: julpynta ?
IP: 46.162.65.139
hej. jag gillar din blogg skarpt. nu önskar jag lite nya magbilder bara för att jag är så frälst i gravidmagar =) 
har ni köpt allt som behövs för den nya familjemedlemmen?=) Bilstol, vagn osvosv? Köpte ni beggat eller nytt? :)
 
 
svar ; vad kul att höra ! de gjorde min dag :D ja jag vet, ska försöka fota ungefär varje vecka. åtminstone varannan och jag går in i v 25 på söndag så ska försöka slänga in en magbild ihelgen. lovar ! :) 
 
bilstol,vagn,säng,skötbord är färdigt. babysitter som fattas bara :) men de har jag önskat i julklapp så vi får väl se. sängkläder och sånt där är också färdigt. lite mer kläder, mjukisdjur, filt, skötbädd och småsaker är kvar :) kläder och sånt är nytt, men annars är bara skötbordet nytt och resten beggat, tycker inte att de är så viktigt med nytt ifall de är fräscht och snyggt. vagnen är från 2010 och stolen är också nått sånt. billigt och bra =) 

chosen pessimist !

den här låten har jag inte hört på flera månader, de gör ont i mig att lyssna på den. din låt richard, som du ville att vi alla skulle lyssna på när du valde att lämna oss. den gick om och om igen när jag fick veta vad som hänt. 
den spelades på din minnesstund och varje gång jag hör den så undrar jag hur du har de, och varför just du ?
killgänget är inte desamma utan dig längre, de gör ont i mig att se hur mycket tim saknar dig. hur mycket dom allihop saknar deras glada, fina richard ♥ jag saknar dig, även fast vi inte stod nära så saknar jag den glada richard som man alltid fick en kram av när man sågs, och som var världens glädjespridare. hoppas du har de bra. ♥
 
 

julpynta ?

så jäkla många som börjat julpynta redan och jag funderar om jag också ska. är så himla sugen och kan inte hålla mig från att slänga upp gardinerna snart. ska ha mitt veckostäd idag eftersom att jag varit lat och haft annat för mig hela veckan, och imorgon åker vi till luleå så de man vill ju komma hem till en ren och fräsch lägenhet :) så de är vad jag ska sysselsätta mig med ett tag framöver idag ! får se om gardiner åker upp eller om jag väntar till nästa vecka ;b
 
igår var vi som sagt i sunderbyn. sen stannade vi och åt fin middag i töre innan vi åkte hem, var hem vid 8 tiden så de blev inte så sent, hade dock jävulskt ont i ryggen och höften när jag suttit så länge. så hela natten har foglossningen bråkat med mig och skruttis verkar ha varit orolig, hela natten nästan har jag kännt när den sparkar och slåss, och de fortsatte på morgonen men nu verkar de vara lugnt :) 
 
nu sätter jag igång, hejrå !
 
 

svar

Madde Om: flicka eller pojke ?
IP: 95.199.15.158
När jag väntade Olivia hade jag mycket halsbränna och hon Sparkade jätte mycket, jag tror inte på sådant för alla bebisar och graviditeten är ju olika :)
 
 
svar ; hehe nä jag tror inte heller på sånt, hade bara så tråkigt så de var lite tidsfördriv :)

flicka eller pojke ?

Pojke i magen

(x) Koppen lyfter du i örat för att dricka

(/) Du har ofta(re) huvudvärk

( ) Du gillar inte citrus eller apelsinjuice

( ) Bebisens hjärtslag är 140 eller färre

( ) Du är sugen på kött och ost

( ) Du har svårt att andas och är ofta snuvig

( ) Brösten är olika stora

(x) Brösten har blivit mycket större

( ) Du var knappt illamående i början

( ) Du och din mammas relation är sämre

( ) På mackan äter du helst kanten

( ) Dina fötter är kallare än vanligt

( ) Du sover med kudden mot norr

(/) Bebisen ligger högt i magen

( ) Håret på dina ben växer ut fortare

(x) Din mage står ut

( ) Magen är klotrund och toppig

(x) Din pigmentrand är stark och markerad

( ) Du visar handryggen när du visar händerna

( ) Ditt hår är tjockt och glansigt

(x) Du sover helst på din vänstra sida

(x) Du känner dig ofta ledsen

(x) Det är synd om dig

(x) Du gick upp lite i början

(x) Tandköttet blöder inte eller bara lite

(x) Du har ingen svamp eller urinvägsinfektion

(x) Bebisen har hicka sällan / aldrig

( ) Du känner dig bekväm i din mammakropp

( ) Du har mycket halsbränna

Summa: 12

 

Flicka i magen

( ) Lite eller ingen halsbränna

(x) Du känner dej oattraktiv

( ) Babyn hickar mycket

( ) Babyn sparkar mindre, bökar gärna

( ) Du har lättare att få urinvägsinfektion

( ) Tandköttet blöder mycket

( ) Du gick upp mycket i början

(x) Du är ofta irriterad

(x) Du är ofta arg (oftare men inte ofta)

( ) Du sover helst på din höger sida

(/) Ditt hår är tunnt och matt

(x) Du visar händerna med handflatan upp

( ) Du har en svag pigment rand/ ingen alls

( ) Din mage är bred

(x) Du har en platå på magen

(x) Håret växer som vanligt på benen

(/) Bebisen ligger lågt i magen

( ) Du sover med kudden åt söder

( ) Fötterna känns som vanligt

(x) Du äter gärna mackans mitt

(x) Du o din mammas relation är oförändrad eller till det bättre

(x) Du var illamående i början

( ) Brösten har blivit lite större

( ) Brösten är lika stora

( ) Du kan andas som vanligt

(x) Du är sugen på frukt och sallad

(x) Bebisens hjärtslag ligger över 140

(x) Du älskar citrusfrukt och apelsinjuice

( ) Koppen greppar du runt om för att lyfta

Summa: 13

 

ska vi tro på de här så är de en poäng mer på att de blir en flicka, haha ;b den som lever får se !

detta vuxen liv

när de gäller att göra viktiga pappersarbeten och vara så jävla vuxen så hatar jag att vara vuxen. vill vara liten igen så mamma kan fixa allt sånt där ;b skönt de hade varit ! för just nu blir jag galen på papper som ska in till försäkringskassan angående föräldrapenning. fattar noll ! meeeen de löser väl sig. känns bara så jobbigt att tänka på de där. nu lämnar vi de ! så fixare sig ;p
 
hur som helst är de onsdag och jag ska med mamma till sunderbyn idag, vi åker väl på sisådär en halvtimme. hon har tid först tjugo i 3, please. kunde dom inte sätta en liite tidigare tid. nog för att jag skulle tippa att de inte tar speciellt länge, så de blir kanske ändå inte så sent vi är hemma. lite jobbigt att köra i mörker bara, men de går nog bra ändå ! så nu tänkte jag strax borsta tänderna och sen kommer hon väl och plockar upp mig :) 
 

inte min grej !

varför ska jag envisas om att baka när jag inte kan ? försökte mig på vaniljbullar idag, dom är gräsligt fula och var inte speciellt goda heller ! hur svårt kan de vara ? nä hädanefter blir de fan köpes ;p går ju lika bra de. 
så de är vad jag har gjort hela morgonen + tvättat kläder :) 
 
imorgon åker jag till sunderbyn med mammsen. hon ska dit och kolla sin onda handled så jag följer med som den fina dotter jag är ! och på fredag åker jag och mitt hjärta igen och sover en natt på hotell ♥ ska köpa massa saker till skruttis. för de lär nog mest troligt inte bli någon fler resa dit innan lill*n kommer. och där finns de ju lite mer att välja mellan. så de ska bli riktigt kul att shoppa loss lite där. lär ju inte bli såå mycket kläder just till mig. känns onödigt att köpa nu, för om de passar runt midjan nu så lär dom vara alldeles för stora sen ;b kanske ett linne som jag kan ha nu och sen, och leggings om jag hittar. vi får väl se. men tanken är att shoppa till pluttis och lite saker hem ;b 
 
nu ska jag klä på mig och sen käka lunch ! puss

skötbord :)

lill hjärtat fick ett skötbord av mormor och "morfar" micke. jätte fint och praktiskt mes hjul. världens bästa ni :)

min helg

har knappt suttit vid datorn alls ihelg faktiskt, bara kikat instagram och facebook via telefonen. därav ingen uppdatering :) i fredags for magnus med jobbet och käkade på nex, sen för dom vidare på olles. jag for förbi pappa och käkade, satt där en stund innan jag for vidare till maria en sväng. var så himla trött hela kvällen så sen for jag hem. sov en liiten stund innan jag vaknade klockan 1 och fick åka iväg till stan och hämta magnus. de tog en jävla tid innan jag kunde somna om sen när jag kom hem. tror jag vred och vände till klockan 3 innan jag kunde somna. 
 
sen blev de lördag. på morgonen drog vi och fikade innan vi for på stan en sväng och kollade tomtarnas vinterspel, blev inte där speciellt länge eftersom de var så kallt och vi hade så dåligt med kläder ;b sen drog vi till ida och pär och fikade lite innan jag började jobba klockan 2. vi bestämde att vi skulle fara ut på olles och käka hela gänget när jag slutat men allt var fullbokat så vi drog på thai istället :) sen for jag och magnus hem och kollade lite tv !
 
igår vaknade jag vid 9 nångång, sen for jag iväg till mamma och var barnvakt. dom åkte till luleå och kommer hem idag. så jag har umgåts med lillebror hela gårdagen. vi myste på med lite wii spel och sen tog vi en promenad, kvalitets tid med snorki är himla mysigt ! sen kikade vi solsidan innan han hoppade i säng. har fått öva på mamma rollen lite "gå och borsta tänderna nu" "klockan är mycket, du ska sova" och imorse såg jag till att han fick med sig allt till skolan ;b duktiga jag ! nu ska jag ta en låång dusch, sen får jag se vad dagen bjuder på. veckostäd kanske om jag hitta ork. puss !

min helg

har knappt suttit vid datorn alls ihelg faktiskt, bara kikat instagram och facebook via telefonen. därav ingen uppdatering :) i fredags for magnus med jobbet och käkade på nex, sen för dom vidare på olles. jag for förbi pappa och käkade, satt där en stund innan jag for vidare till maria en sväng. var så himla trött hela kvällen så sen for jag hem. sov en liiten stund innan jag vaknade klockan 1 och fick åka iväg till stan och hämta magnus. de tog en jävla tid innan jag kunde somna om sen när jag kom hem. tror jag vred och vände till klockan 3 innan jag kunde somna. 
 
sen blev de lördag. på morgonen drog vi och fikade innan vi for på stan en sväng och kollade tomtarnas vinterspel, blev inte där speciellt länge eftersom de var så kallt och vi hade så dåligt med kläder ;b sen drog vi till ida och pär och fikade lite innan jag började jobba klockan 2. vi bestämde att vi skulle fara ut på olles och käka hela gänget när jag slutat men allt var fullbokat så vi drog på thai istället :) sen for jag och magnus hem och kollade lite tv !
 
igår vaknade jag vid 9 nångång, sen for jag iväg till mamma och var barnvakt. dom åkte till luleå och kommer hem idag. så jag har umgåts med lillebror hela gårdagen. vi myste på med lite wii spel och sen tog vi en promenad, kvalitets tid med snorki är himla mysigt ! sen kikade vi solsidan innan han hoppade i säng. har fått öva på mamma rollen lite "gå och borsta tänderna nu" "klockan är mycket, du ska sova" och imorse såg jag till att han fick med sig allt till skolan ;b duktiga jag ! nu ska jag ta en låång dusch, sen får jag se vad dagen bjuder på. veckostäd kanske om jag hitta ork. puss !

värdelösa fredag

vilken tråkig jävla fredag. imorgon får jag iallafall jobba, synd att de inte var idag också.
nu ska jag kolla tv, som jag gjort sen jag vaknade imorse. kul va ? hejdå

vill åsså !

igår hjälpte jag ju maria att tapetsera, de gick himla bra och fort gick de också. nu är jag också sugen på att tapetsera hä hemma ! är inte så längesen vi fixat hela lägenheten, men är bara i köket jag inte är så nöjd. blev inte så jätte bra där, tapeterna är ju snygga men jag vill ändå ha nått annat. så efter jul och nyår ska jag smälla upp nya tapeter där inne ;b ska bara fundera ut och fara och kolla vad jag vill ha :) 
 
idag är de fedag och veckan har sprungit iväg som vanligt ! har inga speciella planer idag, vi får väl se vad som händer. imorgon ska jag iallafall jobba, så lördagen är planerad ! nu ska jag plugga. puss

vattnas i munnen !

de är jobbigt att vara gavid när man blir PANIK sugen på saker bara sådär mitt i allt. nu satt jag och kollade lampor på ikeas hemsida och vet ni vad jag blev sugen på ? SMÖRGÅSTÅRTA ! mamma, de här inlägget är tillägnat åt dig. jag fyller ju år snart, och jag vet att du varje år gör en åt mig. men jag vill ha den fetaste iår. som jag kan äta på i flera veckor. fyfan vad smarrigt. och massa jävla geggamojja och sånt ska de vara på ;b ni som inte har smakat min mammas smörgåstårta har missat en massa. den är to die for ! 
 
nu ska jag dregla och tänka på smörgåstårta. får ju vänta ända till 1 december innan jag få. då hinner jag bli sugen på nått annat säkert .. men julbord och smörgåstårta blir man nog aldrig less på, inte jag iallafall. fy vad gott ! 

torsdagens planer :)

ska väl kanske skriva ett meninglöst inlägg också om vad jag gör, som är så otroligt intressant att veta varje gång. eller huuur ? jaja nåväl så har jag vaknat för en timme sen, ska nu klockan 9 och hjälpa maria att taptsera en fondvägg och sen klockan 12 så kommer ett gäng hit och ska hämta vitinskåpet som jag har haft på gellivare.cc svin länge, men ingen jävel nappade. så fick jag napp från jobbet igår ;p så de är ju kanon ! skönt att bli av med de. jävligt tomt komme de att bli och satt och funderade igår vad vi ska ha där. jaja de återstår att se, en snygg byrå tror jag att de blir ;b jaja skönt att bli av med bauta skåpet iallafall. 
 
senare far vi väl och fikar hos therese och marcus, han har fyllt år igår så vi far nog dit :) 
ska även försöka hinna baka lite idag ;b återstår att se om de hinns. nu ska jag kila. puss !

tillägnat åt er !

är så extremt glad över alla mina fina vänner och familj som stöttar mig och finns där oavsett vad. nu tänkte jag mest på hur dom tagit hand om mig under graviditeten hittills. köper saker åt skrutten, fråga alltid hur jag mår, om jag behöver hjälp med nått osv. och jag vet att dom kommer fortsätta med de graviditeten ut och sen kommer skrutten tycka att mamma har världens bästa kompisar :) jag älskar er så mycket allihop. ni är bäst ♥
 
 

blablablaa

nyss ätit en smarrig middag som innehöll kassler och ris, riktigt jävla gott och enkelt :) så nu är jag mätt i magen. har jätte ont i fötterna, känner att jag hade behövt lite fotmassage, så ska nog fjäska för magnus lite när han kommer ur duschen ;p han brukar vara snäll och ställa upp, mina fina ♥ :) 
 
vi tänkte kika ett avsnitt av walking dead och sen ska nog jag vila en stund ;p ska sen fixa lite grejjer ! 
ha en bra kväll om vi inte hörs. hejrå

älskar fina kommentarer ♥

elin Om:
IP: 95.193.214.186
åååh vad mysigt! :)fina saker du fixat till bebben! :)
 
svar ; tack så mycket vännen ♥
 
 
  
Lisa Om:
IP: 212.181.121.166
Vad fin mage du har fått:) Förstår verkligen att du tycker att det är mysigt med bebiskulan, och mysigare blir det sen med en liten knodd i famnen:)Saknar dock inte magen som man hade sista veckorna, då var man inte smidig kan jag ju säga;) Men sparkar och slag i magen från en liten bebis där inne, det saknar jag ännu ;) Hoppas allt går bra med graviditeten! Ditt barn kommer säkert också vara sötast i hela världen;)
 
svar ; ja de är så himla obeskrivlig känsla nä de rör sig och sparkas, de är så jäkla mysigt så de kommer jag nog sakna riktigt mycket. får njuta nu. är ju ett tag kvar så jag behöver inte sakna ännu :) jag får hoppas att man inte blir allt för fet, då lär man ju vara ett gäng jävla less på slutet. eller de är man nog vilket som. men jag känner mig redan klumpig och fet så får se då ;) hahahaa ja de kommer den nog vara :) och tack !
 
 
 
 niklas s Om:
IP: 95.199.221.28
Du kommer bli en as bra morsa evve!
 
svar ; tack kompis ♥

4 bilder :)

magnus skulle försöka forma händerna till ett hjärta. han lyckades kanske inte så bra, men du är lika söt för de ♥
 
 
ultraljudsbilden ramades in, nu väntar jag bara på att de ska bli mars så jag får fota oss alla 3 och sätta in i den vita ramen. min lilla fina familj ♥
skruttens säng. mamma har sagt att man inte ska bädda förrän barnet är ute. så jag följer hennes råd, nojjig som jag faktiskt är. nytt spjälskydd bara så är den fit for fight :)
 
att vara gravidtjock är så himla mysigt ! älskar kulan :)
 

v 23 <3

tragiskt ..

jag blir så förbannad när jag hör om barn som lever i en familj, vasr de förekommer alldeles för mycket alkohol. hur kan man som förälder och vuxen människa supa som ett svin när barnen är hemma osv. kan inte fatta hur man är funtad i skallen då ! jag hatar alkohol när de gäller barn, jag tycker inte att man ska dricka alls när barnen är hemma eller i närheten alls. när barnen blir äldre kanske man kan ta ett glas vin eller nått sånt till maten, men när man börjar ha fester och super hemma så har de fan gått för långt. jag tänker iallafall ha en alkoholfri uppväxt till mitt barn, och magnus är nog med på noterna. för ingen av oss tycker om att supa speciellt mycket. jag tänker inte  komma hem i fyllan eller supa inför mitt barn, aldrig. jag vill inte att den ska få den uppväxten. jag blir så förbannad !
när barn inte ens är trygga i sitt egna hem, då är de illa. önskar man kunde rädda alla världens barn.
 
tänk bara på julafton, när föräldrarna super som svin även fast de är barnens dag då. dom super och slåss och ungen får vara där emellan. nä fyfan för såna männsikor. 

gomorgon goooomorgon

godmorgon ! eller jag har vaknat klockan 7, ledig och allt. de är inte mänskligt ! ska nog ta en stödvila här på en stund men först måste jag käka lite nudlar till lunch. har försökt förstå mig på matteboken ett bra tag nu, men jag fattar ingenting som vanligt. min hjärna vill inte samarbeta, så jag får ta hjälp av magnus sen. han brukar vara ganska duktig på de där ;b så de löser väl sig, som med allt annat ! 
 
har hunnit med att dammsuga, dammtorka, tvättat två maskiner och slagit igång diskmaskinen. ska skura på en stund men jag blev så jäkla lat, så de får bli sen nångång. efter min vila kanske. 
nu ska jag sluta ordbajsa. roligt inlägg va ? hejdå

;D

securitas tog fingrarna ur arslet och fixade bort åtminstone 1 bil. gav ju dom reg nr så dom har väl förmodligen ringt till killen som ägde ena bilen, tog inte länge innan han stod här utanför och sopade av den och sen körde iväg den ! 
nu är de bara zigenar bilen kvar, får se hur länge de tar innan dom flyttar på aset ! de är bra att ryta och låta lite arg när nått ska hända, då händer de fortare. har ju även berättat att jag felanmält barnvagsförrådet, gjorde de för 2a gången förra veckan så får se om de händer nått. annars ringer jag dit också, och lägger arga sidan till så blir de lite fart i gubbarna ;b tur att man inte är någon snäll liten flicka nå mer. nu mera är jag den sura morsan ;b 
 
nä nu ska jag trycka lasagne. puss

arrgh

glömde säga att jag även har ringt och skrikit lite på securitas som inte kan göra sina jobb ordentligt. är så spyless på dessa två bilar som står parkerade här efter trottoaren så man inte ens kan backa ut normalt om man står så man har dom i arslet, sen när man ska parkera så kan man inte ta ut svängarna för att deras feta jävla bilar står ivägen. fan vad less jag är ! så jag ringde och dom skulle kolla upp de, gav även reg nr på bilarna så jag hoppas dom jävlarna får feta böter och att dom flyttar på dom. jag bryr mig inte ifall de står bilar där då och då, över dagen tillexempel. men dessa bilar har stått i månader ! fel att flytta på sig och ställa sig på en normal parkering, som normala människor. idioter ! nu fick jag även sagt de. hejdå ;p

underbara stress

ja vars ska man börja ? händelserik måndag. började med att jag klev upp klockan 5, inte speciellt pigg efter en dålig natt men de gick ändå. käkade lite frulle, slängde på ett fejs och drog på ica. började jobba redan kvart i 7 fast jag egentligen börjar 7. hade 3 timmar på mig att fixa ihop kartonger med varor till 4 olika skolor. de var ingen lek, hann just färdigt med lite hjälp på slutet. har sprungit genom hela butiken, lyft tunga kartonger och påsar och stressat som en galning. känns inge kul att behöva stressa och hålla på med tunga grejjer när jag är gravid. man har ju läst att stress påverkar fostret. min puls går upp, och även barnets. nä, de är sista gången jag ställer upp på hemkunskap på ica, hädanefter ska jag sitta i kassan. tror ni inte jag fick foglossning efter allt springande också ? nä jag blev något bitter. blev ju till o med övertid. klockan var närmare 20 över innan jag fick åka hemåt. 
 
åkte iallafall hem och böt kläder innan jag for och lunchade med therese och eliaz. vi knallade på stan en snabbis och jag fick med mig några strumpbyxor hem ! har hittat så himla sköna. så var tvungen att köpa 2 andra färger också ;b sen drog jag hem till mamma och drack kaffe med micke som var hemma. har suttit där ett bra tag och nu är jag hemma. tänkte koppla av en stund, skriva matlista och bara ta de lugnt innan jag måste iväg och handla. 
 
så de är min dag ! nu ska jag ligga och ha ont en stund. love life. hejdå 

06.00

helgen har varit riktigt skön och mysig faktiskt. i lördags fyllde ju lillebror år så vi for dit med hans present, en ds som han önskat sig ;p vi fikade lite och sen gjorde vi inte destomer faktiskt. igår hade vi riktigt tråkigt båda två, höll på att klättra efter väggarna här hemma ;p så vi gick mest runt, sen for vi och snurrade ett bra tag med bilen lite överallt och sen åt vi innan vi for till cecilia och mackan på besök ! tur att dom ville ha oss dit, vi hade så jäävla tråkigt. så vi satt där en stund och pratade och sen for vi till svärmor en sväng innan vi brassade hem och kollade solsidan. synd att den bara är 1 gång i veckan, den är så sjukt kul ! bästa söndagsnöjet ..
 
har vaknat klockan 5 imorse, omänskliga tider men jobbet kallar. ska infinna mig på ica klockan 7. har hemkunskap vilket innebär att jag ska plocka varor åt 4 skolor, på 3 timmar. pratade med emelie och hon sa att de var ganska så stressigt. så vi får väl se hur de ska gå till. jag har ju aldrig gjort de, och om hon till o med tycker att de är stressigt som kan allt ? de ska väl gå bra. men önskade att dom kunde ha ändrat schemat lite och satt mig i kassan under tiden så får någon som kan de där bra göra de. jaja de återstår att se !
 
avrundar här. häjrå !

systers stora hjärta ♥

kan inte fatta att du fyller 10 år redan, du var ju nyss liten bejbis ! tiden går alldeles för fort och du får inte växa upp och bli stor. var mycket roligare förut när du var sådär liten och gosig med ditt blonda långa hår och tjocka bullkinder. nu är du ju stor och de är inte lika kul ! men du kommer alltid vara liten i mina ögon ändå. snorki ♥
 
grattis grattis grattis på din dag. jag älskar dig till månen och tillbaka 1000 gånger ♥
 

kvälls uppdatering :)

kom nyss hem från mamma. varit där i brist på annat när magnus valde att sova, tråkigt att sova bort hela fredagskvällen. så jag brassade dit och kikade lite tv. fick även min födelsedagspresent lite i förväg, ett frissa besök med klipp,färg och slingor ! åh vad dom är bra ♥ de behövdes. as längesen jag var till frissan, och de ska bli skönt. så 30 november ska jag dit. nu gäller de bara att klura ut vad fasiken man ska göra. de återstår att se ;p 
 
nu ska jag snart kolla x factor, och sen ska jag nog sova, är aldrig nå bra på tv ändå så ;o godnatt !

klarade provet ! ;D

klarade matteprovet !! kan knappt komma ihåg sist jag klarade ett matteprov. typ i 6an ? haha nä men de är nästan så. om ni visste hur dålig jag är i matte så hade ni också tyckt att de var ett under att jag klarade. blev riktigt glad för då blir man mer taggad till att plugga till nästa prov ;b så de kändes skönt, ett bekymmer mindre !
 
idag ska vi mysa har jag bestämt. ska laga klyftpotti,älgkött och en god sallad till. fin middag för 2, jag och min fina älskade kille. så de är våran fredagsplan, far nog förbi mamma senare också och sen hem och kika en film ;b 
nu ska jag gå och sätta köttet i marinad. puss !

hääärliga fredag

igår hade jag matteprov och de gick väl sådär. man får väl se, fast de var jävligt svårt så jag hoppas inte allt för mycket. tror de gick åt skogen helt ärligt.äsch, ids inte tänka på de nu. för nu äre heeeelg. eller jag har ju dock varit ledig heeela veckan. lite långtråkigt men ändå har den här veckan gått jäkligt fort ! igår var jag och hälsade på pappa med lite choklad och ett kort eftersom de är farsdag på söndag, är inte säkert att jag hinner dit då så de fick bli igår :) 
 
idag är de som sagt fredag och imorgon fyller min snorki 10 år. kanske far och firar han idag (och imorgon) men idag med magnus, ifall magnus åker till byn imorgon ;b vi får väl se. annars ska jag inte göra destomer ihelg. man får väl se vad den bjuder på. inget planerat iallafall.
 
nu ska jag göra en felanmälan för andra gången åt riksbyggen om de där jävla barnvagnförrådet ! 
 

snälla tomten ..

eftersom att jag är så jävla snäll jämt så önskar jag mig den här i julklapp. 
 

svar !

Josse Om: bebis magen ♥
IP: 213.65.177.46
När är det beräknat? :)
 
svar ; 16e mars är det beräknat. så vi får väl se den lilla ploppar ut :)

bebis magen ♥

den här bilden är tagen i vecka 21+5, och jag är i vecka 22+3 nu så de är ungefär en vecka sen. ska fota en ny här nåndag. men såhär ser min mage ut nu :) 
 
 
 
 

en kommentar :)

lisa Om: mys i min ensamhet
IP: 46.162.65.139
jätte nyfiken på din mage. kan du inte ladda upp magbilder?=)
 
svar : ja de kan jag absolut göra :) kommer i nästa inlägg ! 

mys i min ensamhet

onsdag morgon, som tur är. trodde först att de var torsdag när jag vaknade. för imorgon 8.00 ska jag befinna mig på komvux och göra matteprov ! snälla skämta med mig. en åsna kan lika gärna gå och göra prov, tror fan den hade haft mer rätt. nä men jag är verkligen korkad på riktigt, erkänner ! fast jag hoppas att de går bra. har gjort hela kapitlet, försökt göra alla test prov på datorn osv. men man ska inte hoppas på för mycket av mig. dummare än tåget är man ju .. tragiskt nog ! 
 
hur som helst så har jag vaknat vid 8 tiden och sen bara myst på här med frulle och kometen. de enda som fattas är min kille, och bebban i magen såklart ♥ har även suttit och tänkt på hur lyckligt lottad jag egentligen är. 
jag har verkligen världens finaste kille på alla sätt, även fast jag kan bli gråhårig pga honom ;p och han kan nog blir gråhårig av mig också. men jag älskar honom så fruktansvärt mycket att de gör ont ! han kommer bli den bästaste pappan i hela vida världen. varje morgon pussar han magen och mig, hur sött är inte de ? älskade du ! 
 
nu ska jag strax hoppa i duschen och sen bara ta de lugnt :) puss !

kallt som tusiken !

brr ! fasiken vad kallt de varit idag, trodde inte de imorse men de kom som en käftsmäll när jag klev utanför dörren. åkte iallafall på morgonen och käkade brunch med sandra och sanna som var på besök :p sandra skulle med sin vovve till veterinären så jag umgicks och gick på stan med dom i nån timme innan jag åkte hem och fixade i min garderob. vek alla kläder på nytt, för efter några veckor ser de ut som ett bomb nedslag. förstår inte hur svårt de kan vara att hålla alla kläder vikta ? förbannat svårt om man heter evelina orrmalm iallfall. 
 
sen har vi ätit hemmagjord pizza och efter de slocknade vi i sängen som klubbade sälar i sisådär 1 timme. riktigt skönt ! klev upp och sen for magnus iväg på firman och jag for på ok och köpte nödvändigheter, typ snus (nikotinfri) så inte alla börjat hetsa att jag måste sluta snusa ;b de gjorde jag direkt, nästan. typ 3 dagar efter jag fick veta. 
 
nu ska jag dricka julmust och kika lite tv, sen blir de sängen nästa. trötter ! puss

kallt som tusiken !

brr ! fasiken vad kallt de varit idag, trodde inte de imorse men de kom som en käftsmäll när jag klev utanför dörren. åkte iallafall på morgonen och käkade brunch med sandra och sanna som var på besök :p sandra skulle med sin vovve till veterinären så jag umgicks och gick på stan med dom i nån timme innan jag åkte hem och fixade i min garderob. vek alla kläder på nytt, för efter några veckor ser de ut som ett bomb nedslag. förstår inte hur svårt de kan vara att hålla alla kläder vikta ? förbannat svårt om man heter evelina orrmalm iallfall. 
 
sen har vi ätit hemmagjord pizza och efter de slocknade vi i sängen som klubbade sälar i sisådär 1 timme. riktigt skönt ! klev upp och sen for magnus iväg på firman och jag for på ok och köpte nödvändigheter, typ snus (nikotinfri) så inte alla börjat hetsa att jag måste sluta snusa ;b de gjorde jag direkt, nästan. typ 3 dagar efter jag fick veta. 
 
nu ska jag dricka julmust och kika lite tv, sen blir de sängen nästa. trötter ! puss

V 22 !

btw när jag ändå är här kan jag ju säga att jag gått in i vecka 22, sendrag och foglossning ! yeey ;b
annars lever jag,magen växer och jag vill ha mars nuuuuuuuuu. 

Helgens :)

helgen har bestått av att umgås med min fina Sanna. I lördags jobbade jag från 9-14 och senare på kvällen drog vi upp på Björnis och hängde på krogen ett tag efter 45 minuters lång kö utanför. Var inte där speciellt länge för jag var så jävla trött, så vi drog där ifrån sen och for hem o sov. Igår morse bar de av söderut. Sanna hämtade len liten vovve så 90 mils bilresa fick vi genomlida. Gick dock ganska fort men jag var något less på slutet. somnade ganska fort när jag kom hem vill jag lova :) lite jobbigt att skriva med ipaden så nu avslutar jag ! puss

Svar

Du kan ju gå och göra ultraljud hos en privat så får du säkert veta allt du vill och få mer bilder å veta kön :) Vet att nordkalotten gör ultraljud :)    

 

Svar ; ringde Nordkalotten och frågade hur de funkar. Man får inte veta kön där och inga bilder heller, så jag EFS helt enkelt vänta och se vad de ploppar ut för nån liten :)

uppdatering

legat på latsidan när de gäller bloggen, men så kan de vara ibland :) orken går upp och ner med de här bloggen, så lite torka får ni räkna med när jag inte haft tid eller lust att skriva nått ;b men nu tänkte jag slänga in några rader iallafall. igår var jag med lillebror på stan en sväng, han köpte nån leksak och jag kollade lite baby grejjer på expo. men vi åker väl till luleå om en månad ungefär så tänkte spara mig till dess och köpa saker där istället ;p 
på eftermiddan for jag till pappa och käkade, fisk och potti. så jävla gott ! och efter de åkte jag till maria och hämtade lite saker som jag fick ärva. en åkpåse, leksak och sängkläder till spjälsängen. och på tal om sängen så har världens bästa mamma målat färdigt den nu. den var träfärgad innan så köpte vitt och vipps blev den mycket snyggare. så den ska vi montera ihelgen. vilket lär bli imorgon för idag jobbar jag 17-21 :) 
 
imorgon kommer susanna hit också, ska bli så kul att umgås med min fina vän. funderar om vi ska upp på dundret och kolla krogen, fast nyktert såklart. vi får väl se hur de blir med de ! dom har ju lovat så pissigt väder imorgon. tyckte att de räcker gott och väl med den snö som redan vräkt ner. men så äre :) 
 
har färgat håret nu som morgonsyssla, så nu ska jag fixa barret lite och sen slänga på ett fejs innan jag kör pappa till byn ! puss
RSS 2.0