fyfan vad vi är bra !



pluggarn

sitter och pluggar lite här i skolan, känns inte sådär jätte roligt men de måste ju göras. tror dock inte att jag får så bra på provet men ig är ju ett betyg ;) nä jag ska göra mitt bästa ! så ser vi ju ..har pluggat konstant sen jag kom hit. i en timme alltså, de är inte likt mig. hatar att bara sitta och läsa, så nu tar jag en paus och sen kör jag tills klockan 10 när de är dags. en annan rolig sak som jag kan trösta mig med är att min studentmössa har kommit, som jag längtat !! dom flesta på skolan har fått sina mössor för längesen, men eftersom att jag beställde senare är dom så har min mössa kommit först nu. jippi :) så efter provet springer jag och hämtar dom. sen får jag fara hem. underbart !

klockan 1 ska jag ju på möte, och sen fara och kika på en säng. tänkte göra de redan i tisdags men de har inte blivit så idag ska jag :) annars händer de väl inte så mycket annat. ska bara mysa på idag, för sen väntar jobb lördag-söndag. puss !

på g till skolan

hinner med ett litet snabbt inlägg innan jag måste kila. gör nog inget att jag kommer för sent eftersom att jag inte har nått speciellt nu på morgonen. hade kunnat stanna hemma egentligen men måste fara och hämta lite papper och sen tänkte jag försöka plugga också. har prov nu klockan 10 och de kommer nog inte gå så bra. har varit lite lat på att plugga så jag får skylla mig själv. men jag kanske får 1 eller 2 rätt iallafall ;) håll tummarna ! nu tänkte jag borsta gaddarna och sen gå. puss

lite shopping

ja jag vet att jag borde sitta hemma när jag varit hemma från skolan, men who cares ? lite shopping gjorde mig genast friskare. kom hem med lite hår grejjs, ett nytt diskställ och sen ska jag fara och köpa en säng. kan inte bli bättre, när lönen kommit och allt. måste verkligen beställa lite kläder för de behövs ! synd att allt är så dyrt hela tiden. har lust att kasta allt i en sopsäck och sen shoppa loss, men vilka pengar ? måste ju även lägga en del i sparkontot så man får åka iväg sen när man har råd. orkar inte sitta och glo här i gällivare. jag dör ! ska nog bara önska mig pengar i student present, de är ju de bästa att få. nu tänkte jag montera mitt fina diskställ och plocka undan lite. sen får jag se om jag vågar mig ut på ballkongen eller om man blåser iväg, tur att de är inglasat iallafall ;) puss !

at home

stannade hemma idag eftersom att jag knappt tog mig upp ur sängen imorse. mensvärk ? hade så jävla ont i magen iallafall så jag sussade på till kl 10 när mitt hjärta kom hem på lunch. nu är jag pigg och har tagit en tablett, hoppas de går över snart ! tog en tablett imorse också när jag klev upp, men hade lika ont när jag vaknade. den hann väl sluta värka under tiden jag sov :O bajs också. nu tänkte jag hoppa i kläderna iallafall, sen får jag se. tjingeling

vad hemskt !

Lina Medina, född 27 september 1933 i Paurange, Peru, födde då hon var 5 år, 7 månader och 21 dagar en pojke och är därmed den yngsta bekräftade modern i medicinhistorien. Hon fick sin första menstruation när hon var runt 8 månader och vid 4 års ålder var hon redan i puberteten, hade fått bröst och pubishår. Undersökningar visade att hon var lika fullt utvecklad som en vuxen kvinna. Detta världsrekord följs tätt av ett liknande fall i Ryssland.Medinas föräldrar tog henne till sjukhus när hon var 5 år på grund av hennes, vad man då trodde, onaturligt stora mage. Man trodde först att hon hade en tumör, men läkaren doktor Gerardo kom fram till att hon var gravid i sjunde månaden. Dr. Gerardo tog henne till Lima för att kunna få bekräftelse från andra specialister på att Medina faktiskt var gravid. En och en halv månad senare, den 14 maj 1939, förlöstes en pojke, Geraldo, med kejsarsnitt. 1972 gifte Medina sig och fick ännu en son, 33 år efter den förste. Geraldo avled när han var omkring 40 år.Lina Medinas son Geraldo trodde upp till tioårsåldern att Lina Medina var hans storasyster.

red head

var som sagt och beställde tapeter idag, då var klockan typ 1. klockan 2 ringde dom och sa att tapeterna har kommit ! åh då får jag upp dom redan imorgon :) eftersom att jag jobbar hela helgen och magnus har tänkt åka till byn så hade vi nog ändå inte hunnit ihelg, och de känns ju lite trist att låta de se ut såhär en hel vecka. vill ju få klart allt så fort som möjligt :)

nu är klockan 8 och jag måste färga håret innan de blir så sent. sen ska jag mysa under täcket i soffan. godnatt alla fina !

bla bla bla

solen kikar fram och de är så härligt ute, har kommit hem för en stund sen efter några timmar i skolan. hunnit vara ner till gällivare och beställt en till rulle med tapeter eftersom att de inte räckte till hela hallen. så till helgen slänger vi upp de lilla som är kvar :) idag tänkte jag sitta ute på ballkongen och steka, så himla skönt att vi har en ballkong, hade nog inte klarat mig utan en ;) och senare blir de och ta en långpromenad. har även gått ner 4 kilo. woho, de tar sig ;p nu ska jag kika runt lite. sen måste jag laga mat också :) puss !

kolla in !



http://www.expressen.se/nyheter/1.1195542/babyn-foddes-med-snopp-pa-ryggen

stackars unge !

påsken i bilder




bloggen fuckar upp sig och jag kan inte lägga in fler bilder. men alla bilder kommer upp på facebook idag så kika där om ni är nyfikna :)

hatar tapeter

hatar allt som har med tapeter, sandpapper och spackel att göra. fan vad less man kan bli ! har iallafall kommit hem från byn kring 4 tiden tror jag de var ? sen for jag hem och käkade, satt och myste på ballkongen med min älskling och spelade monopol, han förlorade som vanligt ;) sen har jag rivit och slipat hallen hela kvällen, imorgon åker nya tapeterna upp och de kommer nog bli fett snyggt ! ni får bild sen. har dessutom fotat en hel del igår och idag när vi varit i byn, har hunnit få lite färg också. så himla skönt väder :) eftersom att blogg.se är segare än sirap så lägger jag in bilderna imorgon istället, nu måste jag gå och fortsätta så jag hinner klart idag. godnatt babes !

byn

har vaknat för en stund sen, hunnit vara ute med lill råttan som är här hos mig. idag tänkte vi brassa till byn och bara mysa, kanske fara o grilla, vara ute och promenera och fota massor . underbart väder ♥ måste gå och byta om och packa ner lite saker, så vi hörs imorgon ! puss

I'm losing myself, sinking deeper down.

you can't break a girl who is already broken

grattis elin ♥

idag fyller världens bästa elin jatko år. grattis gumman ! ♥

har precis vaknat och tänkte slänga i mig lite frulle snart, vid 10 ska jag iväg på badhuset med lillebror och sen måste jag fara och köpa påskägg, påskharen kommer ju snart och gömmer ägg åt min älskling, så han ska få leta. hehe jag är så mogen :) annars har jag inga planer idag, ser ut att vara lite halv kasst väder, hoppas de vänder. har fått lite pengar idag. yes ! måste förbi banken också !. nu ska jag gå och äta. puss

lill snorki

snart kommer lillebror hit, han ska sova över så ikväll blir de mys med film och lite gott gott ! annars händer de väl inte så mycket annat, min duktiga karl diskar och jag ska snart gå och riva tapeter i hallen. måste förbi garaget och hämta en skruvmejsel så jag får bort listerna, magnus lämnar alltid allting man behöver i garaget, han är ganska duktig på att inte ta sakerna tillbaka hit hem. nu ska jag gå och fortsätta. puss !


tråkiga väder, vars är solen ?

varför känns de som söndag idag ? äh spela roll, huvudsaken är ju att de inte är de :) idag är de onsdag ! så min lillebror kommer ikväll och sover över, eftersom att jag ska vara barn vakt hela dagen imorgon. har klivit upp 7 idag och kört c70in på volvo, sen gick jag och sov igen och råkade sova lite för länge kände jag, men nu är jag pigg och tänkte kanske dra på dollar och kika. hade behövt lite saker :) och imorgon får jag lite pengar. varit utan pengar i nästan 2 veckor, tur att jag har världens bästa pappa som räddade mig igår när jag fick en påsk slant ! nu tänkte jag hoppa i duschen, sen stan. puss

de är fest i hela huset

sorry för sen uppdatering ni som bryr er, om någon gör de ? hehe nåväl så har jag precis kommit hem. varit på jobbet (usch, fy och blä) för de stället. ångest av att bara tänka på de. efter de drog jag förbi mamma och sen förbi pappa på en kaffe. åkte därefter till garaget och tvättade 240in vilket var jävligt onödigt när magnus ska köra pappa till byn imorgon, den lär ju inte vara fin efter han har kört skogsväg. jag är iallafall nöjd när jag får köra c70in till jobbet :) love it ! nu tänkte jag hoppa i pyjamasen, kanske koka lite te och sen invänta big brother ! puss

har ni förresten hört bigbrother låten vs basshunter. den är rätt skön faktiskt, lyssna ! :)

http://youtu.be/agePHpuDFt0

MÅSTE SES !

så jävla skön film alltså, har varit och kikat den med therese och den är såå härlig :) hade kunnat se den om och om igen, längtar tills den kommer ut på dvd för då ska jag fan köpa den. vill verkligen jobba med såna människor. hade kunnat dö för de jobbet. aw gulliga jävla människor ! nu ska jag hoppa under täcket och sova. imorgon väntar jobb 07.30 - 16.45 .. bläää !

min nya bejbi



jätte nöjd är jag !! den såg lite skev ut och är nyss insmord .. bättre bild kommer när den läkt :)

ändrade planer

far och tatuerar mig idag istället, nu klockan 12. har precis vaknat och tänkte käka lite frulle för jag är sjukt hungrig och sen ska jag väl göra mig färdig och börja knalla dit bort. vi syns sen, så får ni bild. tjingeling !

välkommen påsklov

om 1 timme slutar hjärto, då ska vi väl bara ta de lugnt, laga lite käk och sen får jag se. känns så underbart med 1 veckas lov alltså ! och på söndag, då ska jag tatuera mig. can't wait nästan. den kommer nog bli nice :) de blir ingen större tatueringen, en på armen bara. nåväl, ni får se när den är på :) nu tänkte jag gå och städa udan i köket lite. see you ! puss

i'm in love ♥

torsdag och nationella prov

idag är de dags för den skriftliga delen i nationella, börjar faktiskt bli lite nervös. men jag tror de ska gå bra, jag tycker om att skriva och när de gäller sånt så brukar jag lyckas få bra betyg :) de löser sig sa han som sket i badkaret.

ingen aning om när jag slutar idag, börjar 8 och nationella pågår ända till 2 men man får gå när man är klar. så jag får se :) annars händer de väl inte så mycket idag. en promenad står på schemat och sen ska jag även försöka hinna med att riva hallen lite smått, för vi ska tapetsera. sen ska vi även förbi svärmor idag också :) nu tänkte jag borsta gaddarna och sånt innan jag knallar iväg. håll tummarna för mig nu !

-

jävla skit verkstad

jag hatar skolan, helst av allt hatar jag verkstan. kurre är så värdelös på att förklara så de är fan inte ens någon idé att han kommer in hit och gör de heller. för jag fattar noll ! och ändå fast jag säger de så förklarar han lite, sen går han. jag fattar fortfarande noll. nu förväntar han sig att jag ska göra klart ett program till maskinen. men jo tjena, de kan han ju fet glömma. de kommer aldrig gå. jag är så less ! klockan är snart halv 12, vilket innebär lunch. som vanligt är de skit mat i skolan och jag orkar inte gå hem för då fastnar jag där hemma och kommer inte tillbaka hit. är så sjukligt trött fortfarande ! kommer nog ändå lyckas slockna hit i datarummet, de är så tyst här inne och man får hjälp sisådär 1 gång på 2 timmar. nu ska jag sluta tjata om de och fortsätta se duktig ut tills han kommer nästa gång :) tjing !

true ♥

Destiny decides who you meet in your life, but it is your heart that decides who gets to stay in your life ♥

kan man bli tröttare ?

jag tvekar på de, var tvungen att kliva upp kl 6 för att hinna duscha. brukar vanligtvis bli pigg efter en dusch men jag är fan lika trött som när klockan ringde. idag är de skola som gäller, ända fram till 3. och verkstad ! hur tusan ska jag orka höra på kurres tjat ? hehe. men jag överlever väl. när jag kommer hem ska jag iallafall vila och sen ta en promenad ikväll. var ute och gick igår med therese och de regna/snöade så vi var helt dyngsura. hoppas man inte blir sjuk :) nu ska jag käka lite frulle och sen klä på mig. puss



en funderare

ganska mycket som snurrar i min skalle just nu.. funderar mycket på framtiden och hur den kommer se ut. snart springer jag ut som en glad jävla student men trots de måste jag tillbaka till skolan och plugga upp matten ett fjärde år. hur kul är de på en skala ? de är så när man är så jävla dum och glider på en räkmacka i skolan. sån jävla ångest ! och efter jag klarat de då ? vad ska jag jobba med ? alla tjatar om de där jävla lk, jag är inte sugen på att jobba där. sjukt bra betalt, men man måste ju trivas också.

jag vill plugga till sjuksköterska, därefter till barnmorska. funderar även på lastbilskort. hade varit kul att vara polis, eller ambulansförare. eller psykolog ! men de krävs höga betyg, inte min grejj alltså. vill jobba med människor iallafall. åååååh vars ska de här sluta ? får fan panik. nu lägger jag mig under täcket, raderar framtiden en stund och bara lever i nuet. blir galen snart !

irriterad !

fan vad irriterande, fick erbjudande om att jobba hela påskhelgen 22-23 och 24 dubbla skift. fatta vad mycket pengar jag hade fått ! jag skrev ja och allt sånt och sen kommer ju självklart ett sms att någon annan blivit tilldelad skiften. ska fan åka och spöa dom som tog dom :) jag som behöver pengar, förmodligen mer än någon annan ! jag går faktiskt skola och kan bara jobba ibland, de gör inte dom som jobbar där. dom kan fan offra en helg till mig :( hehe nu fick jag gnälla lite. klockan är halv 9, vad jag gör vaken de vette tusan. kanske blev så upprörd över jobbet, hehe :) jag tänkte att jag inte orkar somna om. då kan jag kliva upp och fixa mig i lugn o ro. men de slutar ju oftast med att jag sitter här i sista stund.

har förresten hittat en balklänning, wooop ! vet ännu inte om de blir den,men jag beställde den och sen får jag ju se om den sitter bra och sånt. annars får jag fortsätta leta :) börjar pirras i magen av längtat. nu ska jag kolla vidare och sen halv 11 gå till skolan. puss !


älskade hjärtat ♥

Du är tillsammans med? - magnus
Hur gammal är han/hon? - 23
När fyller han/hon år? - 21 augusti
Vart bor han/hon? - malmberget
Vad heter gatan? - välkommagatan
Ögonfärg? - gröna

Har han/hon piercat sig någon gång? - nej
Har han/hon druckit? - ja
Har han/hon rökt? - nån gång har de väl hänt
Har han/hon några syskon? - ja
Isåfall, vad heter dom? - daniel och per
Vad skulle han/hon göra om han/hon vann en miljon? - köpa en ny bil tror jag
Har han/hon någon fobi? - inte vad jag vet
Är han/hon beroende av något då? - bilar ? hehe
Är han/hon envis? - ganska
Vad gör han/hon på helgerna? - umgås med mig, byn ibland osv ..
Beskriv honom/henne med två ord? - underbar och snäll
Skulle han/hon bli en bra pappa/mamma? - absolut !

Dina tankar:
Varför blev du tillsammans med honom/henne? - för att han var så himla fin på alla sätt.
Föll du för honom/henne direkt? - ja nästan
Älskar du honom/henne? - antagligen
Har du roligt med honom/henne? - jadå :)
Skulle du kunna bo med honom/henne? - jag gör redan de
Vet du någonting om honom/henne? - allt typ ?
Har du gjort ett sugmärke på honom/henne? - jo typ en gång just i början
Säg ett ord du känner för honom/henne? - kärlek !
Vad är det finaste han/hon sagt till dig? - oj han säger varje dag hur vacker jag är och hur mycket han älskar mig. de är lika mysigt varje gång !
Vad gillar du mest med hans/hennes utseende? - allt !

Om er:

Bor ni långt ifrån varandra? - vi bor ihop, så nä
När blev ni tillsammans? - 2 juli 2010
Hur länge har ni då varit tillsammans? -10 månader i maj
Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? -ja lite grann
Vad för slags filmer ser ni på tillsammans? - allt möjligt
Har ni sovit över hos varandra? - aah
Har ni bråkat någongång? - Det hör till
Vem håller fjärrkontrollen? - båda 2
Vad har ni gemensamt? - öh, kommer inte på nått
Har ni samma åsikter om saker? - ja ibland
Planerar ni framtiden ihop? - jo
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? - 1 vecka tror jag
Har ni sagt "jag älskar dig" i verkligheten till varandra? - Ja
Hur länge kommer ni vara tillsammans? - jag hoppas och tror på ett föralltid, men man vet ju aldrig :)


ledig

åh underbar start på denna vecka :) har dock tänkt plugga lite idag för att vara duktig. på torsdag är de nationella prov i svenska igen, skriftliga delen, så de är nog läge att börja kolla igenom lite. från de ena till de andra så fyller min fina mamma år idag, så vi ska dit och fika på eftermiddan. har dock inga pengar till en present så när jag får min lön så vet jag vad jag ska köpa. kanske bara köper en liten blombukett idag :) nu tänkte jag gå och fixa mig lite smått och sen ut i solen. puss

inte min grejj

alkohol är verkligen inte min grejj, inet för att jag inte hade kul igår. men på krogen är de ju alltid bråk och tjafs ! jag var så jävla arg igår och min hand gör ont. jag blir alltid på dåligt humör på krogen så jag ska försöka hålla mig undan så mycket som möjligt, iallafall fram till 13 maj när vi har mösspåtagning. och sen är de ju studentveckan och sånt och sen kommer sommaren. ska väl leva lite rockstar i sommar men tur att jag jobbar så de lär inte bli så mycket :) och till hösten ska jag sluta helt ! alkohol ger mig inget. fuck alkoholen, fuck alla fittor i den här stan, fuck allt ..

the sun is shining

yey jag älskar våren. synd bara att de blåser som fan så de är ganska kyligt :( men jag blir ändå lycklig ! har varit efter e10an och hälsat på mamma o dom, de var iskallt så vi åkte typ direkt på bolki och nu är vi hemma. har precis käkat lite och nu väntar jag bara på bättre tider. kanske tar en stödvila en stund, klockan är ju ändå inte ens 2 ännu. så jag vilar nog så jag är pigg ikväll !

tonight i'm fucking you

idag är de lördag, vilket betyder utgång för min del. är ett tag sen jag var ut på krogen så de ska bli ganska kul att träffa folk och umgås med mina fina vänner. jag hoppas magnus följer med också ! de hade varit ännu roligare. igår skulle jag vila en halvtimme från 7 till halv 8, magnus skulle väcka mig men kom in i sovrummet halv 10 och sa "du har sovit jätte länge nu" fan också ! så hela kvällen blev förstörd, kikade lite big brother, sen gick jag och duschade och sen gick jag och la mig igen.

dragracing i tjotti idag, är sugen på att fara och börja dricka redan nu på dan. men jag tror jag skippar de, åker o hälsar på mamma och tar de lugnt tills ikväll :) nu tänkte jag hoppa i kläderna och sen bolaget. puss


.............

då är de återigen fredag. har precis fixat mig klar och nu väntar jag bara på att få gå till skolan. mellan 11 och 1 ska vi sitta och sälja biljetter till studentfesten som är på lördag, och efter de slutar jag så de blir en ganska skön dag :) idag har jag inga planer alls på vad jag ska göra, kanske springer på stan och kikar om jag hittar nått till imorgon. jag är sjukt taggad ! har inte varit ut på jag vet inte hur länge, de kommer nog bli kul :)

igår jobbade jag, var ganska slappt och långtråkigt men de gick jag bra och jag trivs faktiskt där, personalen är jätte gulliga mot mig och jag hoppas jag får lite vik då och då där :) testa på lite nytt är ju aldrig fel. nu tänket jag borsta gaddarna och sen börja bege mig. see you !

tandis

tandläkar besöket gick ju bra. jag hade inga hål ! wooho. trodde jag skulle ha en hel del men gud vilken lättnad, hade inte ens påbörjade hål som jag alltid brukar ha. så nu jävlar ska jag sköta tänderna svin bra, de är ju sista gången jag har gratis. får dock en kallelse snart om att bleka en tand, min plast tand som är missfärgad och som jag hatar :) sen är jag done with the tandläkare så att säga. ska försöka gå dit så lite så möjligt. helst aldrig mer. kanske när jag behöver lös gaddar. nåväl nu tänkte jag städa lite och sen ska jag och jobba kl 15 till 21. money money ! puss

jobb 08-16.30

idag åkte jag på jobb, tacka gud för de. i need money ;) hellre de än skola iallafall ! klokcna är bara 10 över 7 så jag börjar väl rulla mot jobbet 20 i kanske, tänkte döda lite tid här på internet då som vanligt .. hur som helst är de redan onsdag, min fina är sjuk ännu och ligger hemma och jag vill helst bara stanna och krama honom men de går säkert fort till halv 5 :) jag ska för första gången på ett nytt ställe, hemtjänsten. åka runt i en bil till folk, lite kul att testa på nått nytt :) sen efter jobbet blir de väl inte allt för mycket gjort, kanske hälsa på therese :)

och imorgon på morgonen har jag tandläkaren. åååh kill me ! jag vill inte dit. men lika bra att passa på nu när de är sista gången gratis, kommer ju aldrig ha råd att fara när jag blir äldre. men jag hatar ju att laga hål och jag vet att jag har hål. hoppas de bara är ett.




tänker bara på den här filmen när jag ska dit. har själv inte sett den, jag tror inte jag vågar. kanske efter att jag varit hos tandläkaren ! men jag har iallafall hört att den är svin äcklig. någon som sett den ? :)

nöjd tjej

både nationella provet och samhälls uppgiften gick suveränt, är nöjd med g iallafall för just nu orkar jag inte sträva efter högre betyg. så de var ju helt okej med de ! samhälls uppgiften var ingen lek tyckte jag och var väldigt osäker på den, men de gick ju bra ändå :) nu är jag hemma, har slagit igång en maskin med tvätt och funderar på att dra dammsugaren genom lägenheten en sväng, de är jobbigt att ha en stor lägenhet när de gäller städandet, skönt om man bara hade en 1a :p nåväl.. nu går jag och gör någon nytta !

nationella prov

idag är de dags för nationella prov, jag är faktiskt inte ett dugg nervös för jag tror de kommer gå bra :) de är muntligt och jag ska prata om tatueringar, jag som älskar tatueringar ! så jag håller tummar och tår nu. jag är fortfarande lite snorig men annars mår jag bra, min man däremot har blivit sjuk och ligger hemma från jobbet idag. stackars liten ! får snabba mig hem sen och ta hand om min sjukling :) nu tänkte jag läsa igenom provet lite och sen börja fixa mig. vi hörs sen !

gäääääääääsp

vad trött jag är. tur man är ledig ;) tänkte gå till skolan strax med en uppgift bara och sen får jag se vad dagen erbjuder. är sugen på att hitta på nå skojjigt idag ! men vad gör man här i gällivare ? ingenting .. it sucks. men tar väl en promenix kanske :) måste även lämna in min tid rapport idag, så jag får min lön. wooop ! kan knappt vänta.

igår åkte vanessa ut ur huset och de var nog på tiden, i början gillade jag henne starkt och tyckte hon var cool men med tiden satt hon fast med sonia alldeles för mycket och hon blev tråkigt. jag visste såklart att inte patrik åkte ut eftersom att han håller på med madde och sveriges befolkning vill ju ha lite sex, lite action i tv. usch ! hoppas madde ryker nästa vecka ;) nog snackat om de. ska fixa mig och sen gå. puss


sun in my ♥

har varit ute och promenerat med therese i fin vädret, kanske inte var en sån bra idé när jag är sjuk och nu börjar jag känna mig riktigt hängig, jag tror febern bråkar med mig ! iallafall så  älskar jag verkligen vädret idag, åh vad underbart att våren är påväg , eller den är väl redan här ♥ men jag hatar dock att köra bil i sånt här väder, 240in ser verkligen inte vacker ut. måste ta och tvätta den lite. men de är väl ingen idé egentligen. fan vad jag ordbajsar just nu ! har ingenting vettigt att skriva och jag har jävulskt tråkigt. magnus ligger och vilar så jag kanske slänger mig framför soffan och hoppas på att bli frisk. vill ut i solen innan den försvinner, men dom har ju lovat fint väder hela veckan så jag hinner nog :) nu ska jag gå. pusss


3 april

söndag och helgen har gått för fort, som vanligt. men snart är de ju påsklov så de kan jag ju trösta mig med :) igår var jag och hälsade på stina, dom hade fest så jag satt där och pratade lite skit med emelie kalla osv .. sen for jag hem och myste framför en film. filmen var dock inte så bra som jag ville att den skulle vara, den var ganska dåligt gjord. arctic blast hette den ifall ni undrar :) snart tänkte jag fara ner till gällivare och ta en promenad med therese en sväng och sen får jag se vad jag hittar på. kanske åker till byn :)



vad tragiskt ..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12811333.ab

ja vad ska man säga ? 4 år och väger 62 kilo, de är ju sjukt ! vad tänker föräldrarna med egentligen ? jag vet inte riktigt vad man ska säga om de här, men de är ju fan livsfarligt att vara så fet. han kommer ju dö i förtid ! hojja ..


april april

1 april idag, månaderna går verkligen fort och jag hinner knappt med. jag har också gått och blivit sjuk, ont i halsen och täppt i näsan. ingen höjdare så att säga .. idag börjar helgen iallafall och som vanligt har jag inget planerat, men ihelg ska jag fasiken göra något kul. jag orkar inte sitta hemma ! jag jobbar iallafall på söndag så de blir ingen utgång imorgon .. typiskt, sofie o dom som ville ha med mig. men de är väl ändå ingen idé när man är sjuk :) nu tänkte jag klä på mig iallafall. puss !
RSS 2.0