Gokväll

Får bli ett kort inlägg eftersom att jag skriver på paddan och som sagt är de inte de lättaste, ganska jobbigt och går mycket sakta :) hur som helst sitter jag och glor tv medans mange for iväg på fisketur med järven. Novalie vilar och när hon vaknar blir de mys och ett bad för henne. Vi var och fiskade igår i byn (skröven) med Agneta, och gänget. Jag fiskade dock inte, hade med mig lill gumman som ville ha mammas uppmärksamhet hela tiden. Vi for hem vid 5 tiden för novalie blev lite övertrött där på slutet. hon däckade i bilrn och sov nästan hela vägen hem. for förbi mamma för hundarna skulle rastas och satt där till 8 när dom kom hem Från grekland. ingen bra ide att vara borta så länge för de var ingen lek att få damen att sova när vi kom hem :)
 
Nu ska jag avrunda och kika vidare innan hon vaknar :) 
 
Måste även säga att de är grymt att min svåger och hans tjej är fotograf. kommer få super fina bilder på novalies dop ;)
 

<3


 
våran lill gumma :) vi älskar dig så mycket !
 
 
 

regniga lördag

idag är de lördag, vädret är totalt värdelöst så de finns inte destomer att göra. vi är ju som sagt husägare nu i en vecka , känns skönt. är så sugen på eget hus. men de kommer ;) har iallafall nyss matat pigan och nu ska vi strax till agneta och käka. skönt att slippa laga mat själv idag, känner att jag inte hade orkat de :) ikväll ser vi nog en film och sen bara myser. hade verkligen behövt ett baby larm just nu. sovrummen är på övervåningen och ibland tar de ett tag innan jag hör henne och då hinner hon bli så sur om nappen är ute för länge :) måste nog inhandla ett på måndag, om ingen har ett beggat och sälja ? nu ska jag klä på barnet och sen börja fara. ha en bra lördag ♥

onsdag kväll

hej ! jäklar detta bloggande börjar ju komma igång igen. hade velat byta till vimedbarn.se eller vad den där bloggportalen nu heter. kanske blir mer taggad att blogga då. lite nytt ? men har ju haft den här bloggen ganska länge så känns trist att byta. äsch, får se hur jag gör. en ny header hade inte skadat heller. vill ha nån fin med bilder på pigan osv. så om någon känner sig sugen på att göra en åt mig tackar jag inte nej :) 
 
idag klev vi upp klockan 8, jag duschade och fixade mig medans pigan kollade tv. vid 2 tiden for vi och hälsade på ahlsell och drack kaffe, sen for vi vidare till sofie och satt där en liten stund innan vi for hem till pappa magnus och lagade mat. jäkla god kyckling gryta ! ida, pär och lilly kikade in en sväng också. så polarna fick träffas :) kul att dom är i nästan samma ålder, så kan dom härja när dom blir äldre. nu ligger novalie och sover här bredvid mig i soffan, magnus spelar och jag tänkte väl kolla lite tv. blir inte många mer knop idag. blev döds trött ! håller på att somna redan. men måste nog hålla mig vaken en liten stund till. beroende på när novalie vaknar så kanske hon får bada innan sovdags :) nu ska jag fortsätta kika runt, beställa lite bilder och sen kolla tv ! 
 
 

skitväder !

klockan är halv 7 och vi har nyss käkat middag, blev korv med makkisar för ovanlighetens skull. vi äter aldrig de och jag fattar inte varför. de är ju så enkelt, och gott ! hur som helst så har jag varit i kullen ett par timmar idag. åkte vid halv 2 tiden för jag var så uttråkad. så jag har kikat lite tv och myst med novalie tills mamma kom hem klockan 4, vi surrade, drack kaffe och sen for jag hem vid 6 tiden. nu har jag lite ensam tid en kort stund för magnus for iväg på affären med novalie, första gången han far utanför dörren med henne ensam. annars brukar han bara vara hemma med henne när han är själv. dom skulle fara och köpa lite gott till ikväll. ska dock bara dricka loka. slut på onyttigheter ! men de är svårt att hålla sig när han mumsar i sig chips ;b de är ju så gott ! 
förövrigt är vädret pissigt. regn och kallt som fan, är de här våran sommar ? dom har lovat 7 grader imorgon och regn. jippi ! vilken jävla håla man bor i alltså. är så less på att vi aldrig får ha sol och varmt. men snart har mange semester och då drar vi till piteå några dagar så vi hoppas att väder gudarna ger oss fint väder då iallafall. 
 
annars blir de inte mycket mer idag. mys med familjen framför en film och sen sova tidigt. så vi hörs när vi hörs :)

några korta meningar.

godmorgon ! imorse var jag riktigt trött, även fast jag klivit upp vid halv 9 tiden. får se till att vila en stund senare under dagen när pigan också vilar. just nu ligger hon i babysittern och kikar tv medans jag sitter här i soffan och hör på hennes surr :) idag blir de inte nå destomer gjort, ska dammsuga här på en stund och tvätta lite kläder men annars blir de nog en lugn dag ! vi kanske far iväg och hittar på nått sen om vi får allt för tråkigt här hemma :) 
 
nu ska jag plocka upp damen och mysa lite :) 

de bästa som hänt ♥

måste få dela av mig av min lycka som jag känner just nu. är så otroligt glad över min fina dotter, hade inte kunnat önska mig något bättre. hon är de absolut bästa jag har och jag ångrar inte en sekund att vi valde att behålla henne. denna underbara varelse som vuxit i min mage i 9 månader, och som föddes 12 mars 09.35 en tisdag morgon. värkarna var hemska och jag ville bara dö, men i bakhuvet hade jag hela tiden att de kommer något bra ur all smärta. jag skulle snart få se mitt fina barn. och sen kom hon, de vackraste jag någonsin sett. tårarna rann och de kändes underbart. en liten flicka på 4080 gram som låg på min mage och skrek. galet vilken känsla alltså ! och min underbara kille som stöttade mig genom smärtan, som satt vaken med mig på natten när jag hade så fruktansvärt ont. tack för att du finns, jag älskar dig så mycket ♥ och ett extra tack till novalies mormor som också var med mig under hela tiden. vad skulle jag gjort utan dig ? världens bästa mamma som alltid, oavsett vad finns där. som ger mig avlastning och vill vara med sitt barnbarn hela tiden. otrolig tacksam är jag att både du och micke ställer upp genom allt. tack ! 
 
sen vet jag vilka som verkligen är mina vänner på riktigt, och vilka som alltid ställer upp.
novalies morfar och agneta som jag vet alltid kommer finnas där. jag har helt enkelt den 
finaste familjen som existerar. jag älskar er alla ! puss

ms meet kom och gick

idag är de söndag och ms meet är över för de här året. hoppas att ett år går fort ! då ska jag också ut på sväng :) 
imorse for jag till sofie, surrade lite och käkade lunch, sen körde jag henne till sara och for hem efter de. pigan somnade innan jag for och sov fortfarande när jag kom hem, ganska ovanligt nu för tiden att hon sover så länge på dagarna. hur som helst vaknade hon sen, åt lite, var vaken i typ 40 minuter och sen slocknade hon igen. då kom sofie hit och vi for och handlade, sen for vi en sväng och körde och klämde en burgare på sibylla och sen for jag hem. då hade pigan just vaknat .månne om de är vaccinet som gör sitt, en riktig tröttis har vi haft här hemma. 
mamma, micke och adrian kikade förbi sen for magnus och micke iväg och fixade i bilen medans jag och mamma kikade lite tv. novalie har varit på bättre humör så hon har varit vaken ett bra tag nu, ett kvällsbad och sen slocknade hon en stund i sängen men vaknade efter typ 15-20 minuter. nu är hon ännu vaken och jag ska strax försöka få henne att sova. men tvn verkar vara roligare, så får se hur de går. tror hon börjar bli lite övertrött :) 
 
ska borsta gaddarna och gå och sova jag också. godnatt !

hej jag lever

ms meet, roligaste helgen på hela långa året. synd att vädret inte är de bästa. eller ja, nu är de uppehåll men annars har de regnat och varit allmänt dåligt väder. imorse drog jag och mamma på stan, köpte 2 koftor till novalie och lite smink/nagellack till mig. sen for vi iväg till nunis och kollade bil utställningen, röstade på en bil som vann och då drog dom vinnare av entrebiljetter till ikväll. och magnus vann. de typiska är ju att varken jag eller han ska gå. man vinner ju aldrig, och de här kunde väl vara förra året eller nästa år ? äsch. sålde iallafall iväg den för en hundring så :) 
 
har en dam som inte  är sådär supernöjd här hemma. vaccinet fick hon igår och blev lite dålig efter de, verkade ha jätte ont och blev även varm. så hon fick en alvedon och blev lite bättre, ssen har hon sovit hela natten (som alltid) så de var skönt. var lite orolig att de skulle bli en jobbig natt. idag har hon varit grinig igen så jag vet inte riktigt vad man ska hitta på .. inte alls kul när hon är så. stackare ♥ 
 
har iallafall varit och kolla kortegen och sen drog vi hem och käkade. nu är vi bara hemma och de blir nog inte destomer idag. börjar bli ganska sent & novalie ska strax sova. så blir hemma tråkig kväll. får fara på rajraj nästa år istället. nu ska jag natta pigan som är arg som ett bi. ville bara visa er att jag lever och hoppas att mitt bloggsug snart kommer tillbaka. just nu orkar jag inte lägga ner tid på den ! vi hörs. 
RSS 2.0