äckliga skit väder

jobbigt att vädret ska förstöra hela humöret jämt. blir alltid så jävla sur och deppig när vädret är såhär. lite regn har ju såklart ingen dött av men hallå ? de regna ju fan jämt och är svin kallt ! tänkte blåsa till byn och sen kiruna kanske, men jag får se hur de blir. ska väl springa på marknaden också hade jag tänkt.
 
var ute och raggade igår kväll med sofie, mycket mysigt ! skjutsade moster och dom på fest och sen for jag hem vid 12 tiden tror jag de var ;b la mig i sängen och däckade ganska så omgående. nu ska jag slänga på ett fejs och sen tror jag att de blir marknad ! lite sockar och sådär. puss

29 juni

vad har hänt sen sist ? är ju bara 2 dagar sen ni fick en uppdatering så de har faktiskt inte hänt destomer. drog på onsdagpub i onsdags (antagligen i onsdags) ja iallafall. till en början var de ganska dött men sen ramlade folket in och de blev faktiskt roligt ! var dock inte sådär jätte full men lite lagom på lyset ;b himelens kul att umgås alla gamla vänner. alla man umgicks med när man var typ 14-15 :) blev lite sådär nostalgisk ;p sov över hos sofie så jag hade bara en trappa ner till jobbet på morgonen. vågade inte köra bil så de var lättast att sova där.
 
igår jobbade jag, samma idag. så mycket annat har inte hänt i mitt liv ! sprang en sväng runt markanden men inte vet jag om de var så mycket att hurra över. alla stånd är förmodligen i kiruna under kirunafestivalen. dumt att dom satt de samtidigt. hittade dock massa snygga linnen där som jag måste fara och inhandla imorgon, ska även försöka hitta en ny större handväska :)
 
idag är de raj-raj på krogen. känns ganska surt att min bästis jobbar helg & att de är svin dyrt att gå in. 120 spänn efter klockan 9. + jacka. nä tack. så vi ska nog ragga istället ;p med snygg skodan jag har lånat från rajjes firma. körde pappa till byn så jag tänkte snål köra med den hela helgen. kanon ! nåväl. nu ska jag kika vidare och sen fara en sväng. puss

ny design

hej alla fina. ser ni min nya design ? ganska vanlig men jag tog bara en som jag hittade här på blogg.se. jag suger ju nämligen på designer men den var lite söt och enkel så why not. bakrunden gillar jag men hade velat ändra headern. cecilia ? ;)
 
har iallafall varit på badhuset med lill snorki. jag badade inte, som den badkruka jag är. sen for vi på dollar så att jag fick inhandla lite saker och nu är vi hemma. adrian tittar tv och jag tänkte städa lite innan min man kommer hem. han jobbar över idag också så får se när han klampar in här :)
 
ikväll ska jag på onsdagspub. älskar sommar ♥ så nu lite fix här hemma innan jag hoppar i duschen o de. puss

en dusch på de hela

är faktiskt inte lika bitter nu som jag var imorse. för både ica lönen och kommun lönen har kommit. så nu väntar jag bara på lön nr 3 ! fast jag är dock fortfarande lite grinig. 25 ska lönen komma, oavsett om man har "råd" att låta den bli försenad. störande.
 
iallafall så drog jag och emelie på gymmet just före 11. körde massa övningar och jag blev helt slut. har käkat mellanmål och tänkte gå och duscha nu (några timmar senare) magnus jobbar över så jag vet inte vad jag ska hitta på. tänkte iallafall puttra till dollarstore och köpa lite bra o ha saker.
 
hörs sen. puss !

bitter fitta

blev inget inlägg igår, flååt. jag jobbade förmiddag iallafall. och när jag kom hem var jag så himla trött så jag tog en liten vila :) när jag vaknade hoppade jag i träningskläderna och for på gymmet med emelie, cyklade lite och promenerade på promenadbandet. sen drog vi ett varv i den döda stan innan jag for hem.
 
idag är jag lite arg. skulle få repstoppslönen igår meeeeen den har inte kommit in och den kanske, kanske kommer före helgen. vadå kanske ? jag behöver den nuuuuuuu. med 147 :- på kortet kommer man fan inte långt. nä idag är jag lite bitter. sen är ju vädret helt fuckat också i vanlig ordning. vill bort från stan. tur att man åker till pajala och ser lite nytt nästa helg ;) hahah inte så mycket att hänga i granen. men de blir nog kul :)
 
nu ska jag avrunda och äta en brak frukost. hungrig som ett djur !

snygg bilen !

nya blogg.se är ju skit fint :) men jag har ännu inte hunnit kika igenom den men den verkar ju mycket roligare. och snyggare design ! på tal om design så har min fina kompis cecilia lovat att fixa en ny header åt mig. jag suger på att dona och trixa med bilder så jag lämnar över de till henne, som är expert. de blir alltid så fint. så förhoppningsvis kommer mitt blogg sug tillbaka då, med ny snygg design :) min är så himla tråkig och ful !
 
igår morse efter 8 blåste vi mot umeå, körde inlandet och himlar så fint de är där ! hittade massa drömhus jag vill ha. så vackert :) tog iallafall 6 timmar cirka eftersom att vi körde lite fel och sen var de massa vägarbeten. när vi kom fram var de bilbytar dax och de gick himla smidigt. vi böt bort c70 mot en s60 som magnus velat ha länge. den var ruskigt nice :) trodde han skulle inta förarsätet hela vägen hem men efter 18 mil fick jag köra. så jag körde resterande 30-35 milen. kul med ny bil och den var jätte fin att köra. kom hem vid 1 tiden på natten så de var raka vägen i säng. var helt död :) 
 
nu är mange och tvättar bilen lite och sen ska vi till pappa och dricka kaffe. blir nog en tidig kväll för imorgon väntas ett förmiddags skift. så nu avrundar jag och säger godnatt. puss
 

arg som ett bi !

imorgon blåser vi till umeå och vinkar av c70 som hamnar i nya händer, och byter till en s60 t5 som magnus tjatat om i flera år. han har ju ändå haft 3 stycken c70isar så nu blire byte till en ny modell :) men jag måste erkänna att de kommer kännas i bilhjärtat när den far, kommer faktiskt sakna den en hel del !

jag tänkte ju också försöka få med mig en bil hem när vi ändå har vägarna förbi. har ringt på 2 stycken. en passat & en v40 men ingen svarar. vad är de för fel på folk ? vill dom inte ha sålt sina bilar eller ? ge fan i att lägga ut dom på blocket då om ni inte vet hur man svarar på sms eller i telefon. jävla korkskallar. sånt där blir jag fan sur på. han med passaten har jag smsat med tidigare men sen slutade han svara mitt i allt, och vägrar lyfta på luren. skumt !
får se om någon av dom ringer upp imorgon. annars får jag leta vidare. men jag är i behov av bil och när man väl hittar är de något jävla mongo som har dom. åh !

jaja. nu ska jag mysa ner mig i soffan en liten stund. lär däcka ganska så fort :) godnatt ♥

midsommar !

ååh. jag skrev värsta inlägget och allt försvann. jävla skit !
orkar inte skriva lika långt nu.

tar en promenad som en bra start på midsommarafton. så himla skönt och jag passar på när vädret tillåter. inte ett dugg kul att gå i spöregn och här ändras de fort så jag hoppar i träningskläderna och knallar iväg ;b så kan jag äta god middag hos mamma med gott samvete sen. hehe :)

försöker väcka magnus så han inte sover bort de fina vädret. får se hur jag lyckas !
ha en bra midsommar alla fina ♥

nu kör vi !

varit ute på en 30 minuters powerwalk/springrunda och de kanske inte låter så mycket. men jag har nyligt satt igång på riktigt med träningen och jag är faktiskt ändå hyfsat nöjd. jag är ju ingen jävla sportfåne som tränat i flera år och är i toppform iallafall. min kondis är lika med noll och jag har faktiskt mitt knä som jag får skylla lite på. men jag försöker och om de fast ska ta hur länge som helst så ska jag nå mitt mål. jag är taggad till tusen :)

och de måste jag tacka emelie för, de är hon som gjort att jag blivit lite extra taggad ! ♥
de här klarar vi tillsammans pigan !

summer feelings !

soooooool ! åh fy vad mysigt. jag är lycklig idag. de känns som en bra dag, eller ? jo de gör de :) jobbar eftermiddag. börjar klockan 12 så jag funderar vad jag ska sysselsätta mig med den här tiden som är kvar. en promenad kanske. eller så får de vänta till ikväll när jag kommer hem så jag kan dra med magnus ;b hatar att gå ensam och han brukar ju vilja följa med. så jag får se hur jag gör :)

nä nu ska jag gå. puss !

en sak bara

en sak som jag stör mig på ganska så mycket är nyfikna människor. om man skriver en status på facebook som låter lite deppig eller så, då är de alltid folk som är nyfikna och skriver "vad har hänt ?" fast dom inte bryr sig för fem öre. jag erkänner att jag också är lite nyfiken och kan tänka "undra vad som har hänt" men jag skriver aldrig och frågar av nyfikenhet och om man inte står personen nära eller vad man ska säga. och när jag frågar, så bryr jag mig av hela mitt hjärta.
jag väljer vem jag vill öppna mig åt, och jag har lärt mig att man inte kan lita på alla. de är faktiskt väldigt få jag kan lita på, 2-3 stycken. och om någon frågar, så säger man "nä men de är inget" då blir dom plötsligt helt sur och dryga och kan inte fortsätta skriva. de var bara just de dom ville veta, sen var de skitsamma med allt annat.
de var inte så viktigt att fortsätta prata och tillexempel fråga vad man gör, sådär allmänt bara.

jag är iallafall glad att jag har dom jag har så att säga, litar på väldigt få men dom allra bästa.
synd att man oftast känner sig ensam ändå. ingen att vända sig till ? jo evelina, dom som bryr sig.
men jag märker att ju äldre man blir destomer tillbaka dragen. man ringer inte lika ofta till sin bästis och gråter.
inte jag iallafall, lite synd ändå eftersom att de bara blir värre av att sitta hemma och hålla allt inom sig.

de absolut värsta jag vet och min största rädsla är ensamhet. jag klarar inte av tanken att vara ensam, jag får panikångest och de är jätte jobbigt. och även då jag känner mig ensam, även om jag inte är de så får jag panik. jag tänker bara på alla stackars människor utan familj, vänner osv. fytusan ! nä tack alla fina ♥ ni vet vilka ni är









19 juni !

åh herre min skapare vad jag gäspar ! idag har jag också jobbat fm, gick jätte bra. när jag kom hem kockade vi ihop krovstrogge och ris, med mumsig sallad. tänkte sen gå ut och gå men råkade somna medans jag smälte maten. haha ;b lovar att de var himelens skönt !

nu är jag iallafall vaken. som en zombie och jätte seg ännu men jag ska hoppa i skorna och slita mig ut på en promenad. sen blire en tidig kväll, även fast jag vilat och kanske inte kan sova tidigt. men jag ska ligga i sängen innan halv 11 ikväll, så de så ;b

har även laddat upp bilderna på facebook från ihelg, inte alla dock men några stycken iallafall :)

bästa lördagen, sämsta söndagen

ville inte att gårdagen skulle ta slut. hade så jäkla kul ! vill inte kliva ur dimman och tillbaka den äckliga verkligheten ! har inte så mycket mer att säga just nu. är helt tom och orkelös.

ms meet lördag ♥

åh idag är dagen här ! som jag längtat och fan vad jag är taggad. käkar lite frulle och lyssnar partymusik för att komma in i stämning ;) igår när sanna kom hit for jag dit och sen for vi på stan och snurrade. åkte sen till sandra och irja på kaffe. drog med dom på stan några varv, förbi nunis och kollade folk osv ;b träffade mamma, micke och lillebror där. har inte sett lillebror på några dagar och han var riktigt mysig. han stod och kramade om mig hela tiden när jag stod där ute. åh fick nästan en tår i ögat. älskade lillen ♥

sen for jag hem, jag och mange drog på statoil och köpte mjölk och sånt sen hem och glodde tv en stund innan jag däckade i sängen :) nu har jag vaknat för 40 minuter sen. tänkte att de är lika bra att sova ut så man är pigg och kry hela dagen ! ska nu klockan 12 och fota utställningen lite innan jag far hem och börjar fixa mig. nä nu ska jag avrunda. bjuder på bil bilder imorgon. vi kanske hörs sen men annars imorgon. puuuss !

sommarens roligaste helg !

hej alla glada. hoppas ni är lika happy som jag är idag ! åh längesen jag hade den här känslan. och de beror såklart på att sommarens roligaste helg är här. midnight sun meet ♥ som jag längtat. förra året var jag chaufför och jag kan säga er att de var de värsta jag gjort i mitt liv. så ihelg ska jag ha så äckligt kul ! idag blir de dock nyktert faktiskt. jag tänkte ta de lite lugnt, fara på campingen på medlemsträffen och fota massa fina bilar.
igår var jag ju som sagt till tandläkaren. de var inte kul men jag kom därifrån överlevandes. sen var jag på stan med emelie och inhandlade nya träningskläder. de kändes i plånkan men lätt värt. jag är tusen gånger mer taggad nu med snygga kläder man kan ha på sig ;b sen for jag hem efter ett tag på stan och då ringde maria mig och skulle ha med mig till harads av alla ställen. så vi hoppade i bilen och for och kollade stuga :) jag vill också ha en !!
nä nu ska jag plocka lite vuxenpoäng och ringa samtal. puss så länge !

tandläkaren...

kan ju säga att jag inte hade tackat nej till lite mer sömn. blev ganska sent igår och jag är fruktansvärt trött ! men var tvungen att kliva upp halv 6 och köra magnus till jobbet så jag skulle ha någon bil idag för klockan 7 ska jag befinna mig hos tandläkaren. åh ! tandläkaren är inte min största kärlek om man säger så. sen gnäller dom ändå bara både på att jag snusar och mina två piercingar. so what ? i'm still a rockstar ;) skämt o sido. men de är jämt så. jaaaa tant tandläkare, jag vet att de nöter på mina tänder men jag hade piercingarna för 2 år sen också och jag kommer fortfarande inte ta ut dom.
hur som helst så ska jag göra massvis med saker idag. ska fara och sola med emelie och sen fara en snabbis på stan, sen köpa hundmat och fara till mamma och rasta råttorna. sen hämta ut paket åt magnus och till sist fara och hjälpa sofie med lite saker. + bolaget. upptagen kvinna kan man säga.
nä nu ska jag knarka lite alvedon så mensvärken från helvetet försvinner. hörs sen :)

fisketur :)

igår for vi halv 6 till nunis, de var smockat med folk och vi fick stå och köa hur jäkla länge som helst. men till slut kom vi fram och vi fick ju även vara med på bild med c70 ;) var massa olika bilar. känns dock lite tråkigt att de var helt vanliga a4or som de finns typ 10000 st av i den här stan. sen var de ju en hel del andra helt vanliga bilar. jag själv körde ju dock med en "vanlig". fast jag kan inte påstå att den är speciellt vanlig, enda c70in där iallafall ;)
skit samma, jag tyckte de var en kul grej och sen skiter jag i om folk tycker att "vi" förstörde allt ;b jag tycker att c70in är speciell, men alla tycker ju olika ;p
jaja. idag blir de mest troligt en fisketur med hjärtat. han kom hem vid efter 12 igår och hade tappat och sett massa firrar. så idag ska vi nog fara och testa våran tur ! har hunnit med en powerwalk tidigare och sen har jag kikat film. nu kollar jag de okända och väntar på gubbsi :)

want it !

känns såhär kul att vara utan bil, utan min mazda. håller tummar & tår att de dyker upp en bil snarast ! eller jag har faktiskt hittat en, synd att den har gått så långt bara. fast renoverad topp, ny automatlåda och turbo. de är ju sånt som kostar och brukar pajja när dom gått långt. eller nått, så jag får se. så sjukt snygg. kolla !



vill ha !

bilsport !

idag är bilsport här, eller hela veckan (?) tror jag. när ms meet firar 10 år :) så idag är de gruppfoton och sånt på nunis så jag tänkte släpa med mig sofie dit och kika lite bilar och folk. kanske c70 får komma med i tidningen ;) nä men kul att bara kolla. ska fara på stan en snabbis när magnus kommit hem, sen åker vi och fikar hos therese ♥ känns som att de är fullt upp idag !
vaknade halv 7 idag och kunde inte somna om, men sen har jag lyckats vila en stund och nu har jag fixat mig klart för idag. väntar bara att hjärtat ska trilla in så vi kan åka nångång. börjar kännas jobbigt utan bil !

12 juni

igår när magnus kom hem hoppade han i duschen sen for vi till akuten direkt och kollade upp hans hand. han hade fått en spik in i handen på jobbet så dom gav en spruta och rengjorde lite, sen fick vi fara. men att sitta där i 100 år var fan ingen höjdare. hur jävla upptagna kan dom vara ? och de ska vara akuten ? var vänlig ta en kölapp. vilket skämt !
vi for iallafall på lakkapää en sväng och sen hem och åt. hjärtat hade inte sovit så bra natten innan och jag var också svin trött, så vi däckade klockan 7 och vaknade vid 10. sen låg vi och pratade till halv 1 och sen slocknade vi :) mysigt !
idag tänkte jag kanske fara och kolla på nunis när de är gruppbild med bilsport, fara och kika lite bilar och de ;b sen ska jag försöka hinna till therese som blir 21 idag ! mamma och micke firar även 1 år som gifta, så ja far nog förbi där också. upptagen kvinna här ! nu slår jag igång en film. puss

min smiley :(

gjorde ju en smileypiercing när jag var sist i luleå med susanna. dock så fick den åka bort idag :/ älskar den jätte mycket men eftersom att min sträng är så högt uppe, så kom kulan och ringen högt upp. så kulan låg och nötte på tandköttet just mellan framtänderna och de har blivit världens grop där nu. och jag vill inte riskera att tandköttet nöts helt bort så att tändernas rötter nästan kommer fram. egentligen ska ju kulan hänga på själva framtänderna men de gjorde inte min. så jag tänkte försöka byta till en större ring först men insåg sen att den ringen var tjockare än den jag hade i först. så då beslutade jag att ta ut den. så himla synd men nästan gång jag gör, om jag gör igen så sätter jag in en större ring direkt.
kommer kännas tomt utan den och de är ju såååå snyggt att ha så. men den blev ju inte som den skulle så jag får vänja mig :)

allt möjligt

hej alla fina ! idag är de måndag och om en vecka börjar jag mitt sommarvik ! så den här veckan har jag tänkt njuta lite extra av ledighet, men de är ju lite synd att vädret är så jävla dåligt. 5 grader imorse när jag klev upp och körde magnus till jobbet. kul ? pappas tjej har varit i rhodos och berättade att de var 30 grader varje dag. något stor lust man har att boka en sista minuten idag !
ihelg blev de utgång. for på krogen i fredags och hade jätte kul med massa fint folk, träffade lite studenter och dom såg helnöjda ut ;) hade mer än gärna tagit om den, om och om igen faktiskt. världens roligaste grej !
i lördags var jag bakis. och de mina damer och herrar är ovanligt. jag är aldrig bakis men de kommer väl med åren ? sen jag drack jag inte bara vin som jag brukar så de kan ha varit därför också ;)
ja de var väl ungefär så min helg har varit. myst på med mitt hjärta också som varit sjuk. vi tänkte åka och fiska men de var så dåligt väder och sen tog vi oss aldrig ut. men en super mysig helg har vi haft ♥
igår fick jag även sålt mazdan, de kom nästan en tår. jag saknar skrutten jätte mycket redan ! min allra första bil. men jag kan ju inte köra den resten av livet så de var väl lika innan jag hann kära ner mig alldeles för mycket i den :) nä nu ska jag duscha. puss

sverige ♥

idag är de sveriges nationaldag, och jag älskar sverige. eller nä inte alltid. ibland kan jag bli så jävla sur på hur saker och ting fungerar här, men annars är de bra ! :) och ni som tycker att de är rasistiskt kan köra upp nått någonstans !

har precis städat hela läggan. eller de är väl lite smått kvar att göra men annars är den ny och fräsch typ. mamma och dom skulle komma och hälsa på idag också så jag kanske bakar något om jag orkar. annars far jag på konsum och köper nått gott :) tänkte även tvinga ut mig själv på en promenad senare om vädret tillåter. lite regn har väl ingen dött av men om de vräker ner så skippar jag nog de. återstår att se :)

har inte så mycket mer på hjärtat. ska trycka i mig en alvedon så min huvudvärk kanske försvinner ! puss

2 av 2 nätter

sista natten idag, brukar vanligtvis vara att man jobbar hela helgen natt, alltså 3 nätter men nu var de bara 2 och jag klagar inte heller. känner att jag inte har någon ork till att jobba över huvudtaget. jag vill leva och njuta av juni (sommaren) innan jag kör igång mitt vik den 18 juni. är ju trots allt bara 2 veckor dit så jag ska försöka njuta så mycket som möjligt och hålla tummar och tår att de blir finare väder ! eller egentligen skiter jag blanka fan i om de regnar fast varje dag nu bara de är fint till ms meet så är jag glad ! ;p

imorgon ska jag försöka att inte sova bort hela dagen, hur jag lyckas återstår att se. men ska nog ta mange under armen och fara till therese och hälsa på. skulle göra de idag men dom for iväg så jag hann inte :)
sen tänkte jag inte göra destomer imorgon. ska sitta bänkad klockan 9 och se big brother finalen iallafall. åh vad spännande ! och samtidigt tråkigt att den är slut. så himla underhållande program ! hoppas på ett big brother nästa år igen :)

har inte mycket mer på hjärtat just nu. tänkte kika runt och fördriva tiden lite ! puss

-

glömde skriva att jag var och fikade med therese,marcus och lilleman igår. och fan vad killen har vuxit sen sist jag såg han den 19 maj ! lilla hjärtegubben ♥ han växer så fort och man hinner inte med. de är inge roligt ! han får inte bli större. önskar att dom alltid var sådär små och mysiga. har saknat honom så otroligt mycket så idag under dagen eller imorgon ska jag fara och pussa mer på han. älskade barnet !

från de ena till de andra så är jag otroligt lycklig över människorna i mitt liv. jag hade inte kunnat ha bättre vänner och även fast jag är värdelös på att visa hur mycket dom betyder för mig, så gör dom verkligen de. de går inte att förklara med ord hur glad jag är över alla fina vänner och familj. ni vet vilka ni är ♥
när livet sviker, så vet jag att ni finns där. och de är en trygghet. ni är bäst !

natt jobb :)

inte kunnat uppdatera bloggen alls eftersom att vårat internet pajjat. eller strömadaptern till själva modemet är sönder och jag har varit runt hela stan och sökt en ny, men de finns inte. fan vilket skit ! sen kan ju fan com hem ta sig i röven, våran garanti har gått ut förra året så då kunde dom tydligen inte skicka en ny. då var man tvungen att köpa ett helt nytt modem för typ 1000 spänn. idioter ! fan vad less jag blir. så jag måste ta och beställa en sån där sak från nånstans ;b

nu är jag iallafall på jobbet och ska spendera hela natten här och imorgon natt. jag klagar inte för de är ju trots allt pengar och jag hade ändå inga planer på annat ihelg. så nu tänkte jag kika runt lite sen kanske kolla tv eller nått :) är ovanligt pigg också så de är ju bra ! puss godnatt
RSS 2.0