lycklig tjej

idag behövde jag inte gå skola till kl 6, lycklig tjej ! tur var väl de för isåfall hade jag precis kommit hem. de är först nästa torsdag jag behvöer vara så länge så tills dess ska jag bara njuta av alla dagar när jag slutar tidigt :) var så himla trött idag när jag kom hem från skolan så jag har legat och sovit skit länge. nu håller min duktiga karl på att tömma sovrummet, sen ska vi åka ner till mamma och sno lite spackel så jag kan täcka igen alla tusentals hål som finns på väggen innan jag sätter igång och målar. men de får bli först imorgon :)

ikväll är de idol i vanlig ordning, efter de blir de en promenad med therese. men nu måste jag gå och kolla vad som finns hemma och försöka kocka ihop lite mat. min mage skriker !

10 timmar i skolan

skit kul att kliva upp såhär tidigt och veta att man inte kommer från skolan förrän vid 6 tiden ikväll ! hurra .. har fanimej inte tiden att vara i skolan egentligen, har så sjukt mycket som måste göras här hemma. men de får väl vänta till imorgon för ikväll kommer jag vara helt död och bara mysa framför tvn med min karl. förmodligen ta en promenix med min tjej också.

nu måste jag hoppa i kläderna och borsta gaddarna. puss

at school

sitter i skolan just nu, har precis haft lunch och börjar klockan 1 igen. slutar som sagt rätt sent idag men tiden fram till lunch har ju gått hyfsat fort och jag hoppas att resten av tiden går mycket fortare. men de brukar den ju göra såhär efter lunch :) efter skolan far jag och min karl direkt och hämtar dom nya tapeterna. helst av allt skulle jag vilja börja tapetsera redan idag men de får vänta till helgen :) måste kika  facebook nu innan vi börjar. puss så länge

tröööööttt

är helt sjukt trött idag. fattar inte hur jag ska orka vara i skolan till halv 4, nåväl. de kommer bli en lugn dag för jag har ingen ork till att jobba alls. och de är så typiskt att jag ska vara såhär trött idag bara för att vi har så lång dag och verkstad dessutom. men de löser sig :) igår var vi och beställde tapeter till sovrummet, en fondvägg :) vi får den idag så jag kan fota den och slänga upp en bild senare :) nu måste jag gå till skolan . puss

monday

måndag igen. ska till skolan halv 10 för att fota ett gruppfoto med studentkommitten :) sen knallar jag hem igen. hade så jävla ont i ryggen på morgonen, kom knappt upp ur sängen. dasg för en ny säng kanske ? nåväl. ni får väl ett inlägg senare idag också :) ska nog ta mig en fotorunda idag, men med fullt batteri i kameran den här gången :) puss !

du är bäst



gudars vad jag är kär i dig ! du är verkligen bäst. jag älskar dig :)

om mig

jag tänkte att jag skulle berätta lite om vem jag är för de framgår inte så tydligt i bloggen. jag heter evelina och är en 17 årig tjej som är född i lilla gällivare en kall dag den 1 december. är uppvuxen i gällivare men flyttade till piteå när jag var 10 år, de blev dock inte så långvarigt eftersom att jag inte mådde så bra. har inte haft den bästa uppväxten och allt blev bara värre när jag flyttade till piteå. så 13 år gammal flyttade vi tillbaka.

bor uppe i malmberget i en 3a med min underbara pojkvän som jag inte varit med så länge men som jag älskar mer än allt annat på hela jorden. går sista året industri på gymnasiet och tar studenten 2011.

bloggen då ? bloggar om lite allt möjligt, älskar att fota och bjuder på lite bilder då & då. sen har vi ju även lägenheten som jag håller på att fixa till. köket och tvrummet är klart och nästa projekt blir sovrummet. så ni kan följa mig när jag håller på att tapetsera osv .. ja vad ska man mer säga ? men ni kan ju fråga om de är något ni undrar över. puss så länge !

du är föralltid en del utav mig

tiden läker inga sår de har ju gått flera år. du är verkligen saknad, jag vill fortfarande inte tro att de är sant. jag väntar fortfarande på att du ska ringa och säga att allt bara var en mardröm. du lämnade mig här ensam på jorden. varför ? du kommer alltid att vara med mig, inom mig kommer du alltid att fortsätta leva. <3

family <3

har precis haft min fina familj på besök, dom åkte för en liten stund sen och jag blir alltid så glad när dom kommer och hälsar på :) jag blev bjuden på middag hos dom lite senare och de känns ju kul att min mamma inte glömt bort mig helt och hållet bara för att jag flyttat hemifrån :) ska förbi mina sötbullar jenny & malin senare också. längesen man umgicks med dom 2 :) nu ska jag iallafall vila en liten stund för jag är ruskigt trött. puss

lördag

begravningen var så himla fin igår, men att ta ett sista farväl av dig farmor var inte alls kul. jag saknar dig så de gör ont. men jag vet att du har de bättre nu och du kommer föralltid att vara en del utav mig. vi syns igen <3













de är så mycket bilder, men ni kan ju kika in facebook. där har jag laddat upp en hel del. puss

...

tar något att äta och sen far jag iväg och tar ett sista farväl av världens finaste farmor. <3

spöregn

kul att de spöregnar ute, jag hatar regn !

är så grymt sugen på att beställa nya kläder,men jag har fan inte råd. jag har så mycket annat som ska köpas och betalas den här månaden som jag måse prioritera först. fan också ! men ett par leggings och en skön kofta kanske jag klickar hem.

sitter här och väntar på bättre tider, min man kommer väl hem snart och lite senare ska jag följa med sandra när hon ska tatuera sig :) måste även hinna förbi colorama idag också, för vi måste bestämma oss för vilka tapeter vi ska ha i sovrummet och de är inte de lättaste. och tapeter är fan sjukt dyrt också :O jag vet att jag vill ha en brun hall iallafall, och jag har hittat sjukt snygga tapeter också som jag SKA HA. kosta vad de kosta vill ;)

nu ska jag läsa lite bloggar . puss

älskade du

begravningen är imorgon, jag vill inte ! jag vill inte att det ska vara du som ligger i kistan älskade farmor. de känn så konstigt, att just du är borta och att de är just du som jag aldrig mer kommer att få träffa. jag har så många minnen från dig, alla gånger du tagit hand om oss barnbarn och alla gånger du erbjudit oss ett hem i byn. du har alltid varit så snäll mot oss alla. vi kommer aldrig glömma dig, du kommer alltid att leva kvar inom oss. jag saknar dig så de att det gör ont. vi syns igen snart ! <3

bilder

har sån jävla migrän så jag gick hem från skolan. fick så himla ont i magen också :/ så jag ska nog lägga mig i soffan och försöka sova en stund. igår hängde vi upp hyllor i tvrummet, så nu är allt nästan klart ! :) bara nya lister till tvrummet sen är allt klart där. ska åka idag och kika tapeter till sovrummet så snart ska jag börja riva där också ;) har även gjort klart kaklet i köket. har tagit ett ganska bra tag men de gick ju tillslut. har fotat allt så nu ska ni få se hur tvrummet ser ut och även köket ;)









skol arbete ..

måndag igen. helgerna går alldeles för fort och veckorna alldeles för sakta ! min man kom hem i lördags, som jag har längtat :) vi har mest tagit de lugnt, suttit hemma framför tvn och bara myst. jag är så glad att han är hemma igen. funderar på vad jag ska göra idag, har ett svenska arbete som jag måste skicka till min lärare IDAG så de kanske är dags att sätta igång, men ni vet facebook.. och jag måste göra arbetet på datorn så de lär väl ta hela dagen. och ikväll är de väl ingenting bra på tv som vanligt ? idol borde vara måndag-fredag. ska iallafall ta hand om mig själv idag. måla naglarna,smörja in mig, fixa ögonbrynen osv osv ..

på fredag är de begravning, min älskade farmor. de kommer säkert vara jätte fint <3 men nu ska jag börja med de här så jag kanske blir klar nångång.

I spend my time just thinkin', thinkin', thinkin' 'bout you.

friday

tog en promenad igår och tog med mig kameran, fick dock inte så många bilder för batteriet tog slut. men några blev de iallafall :) min man kom även hem igår, men åkte på morgonen igen. trist ! har hållt på med älg kött i flera timmar igår kväll, eller jag satt mest bredvid och tyckte de såg kul ut. magnus fick arbeta ;)

underbart med helg ! den här veckan har gått jävligt fort faktiskt. skönt :) ska umgås med therese hela kvällen gissar jag. vi ska väl ut och busa på stan som vanligt. men jag ska först till mamma och äta middag, hon tyckte synd om mig som inte har nå mat här hemma =) nåväl.. här får ni lite bilder iallafall. puss








mysigt va ?

du är allt jag någonsin önskat mig

jag älskar dig för den du är, du är bäst !

pics

slänger in lite bilder nu innan jag lägger mig under täcket och läser lite i körkortsboken :)


före


efter (färgen är mörkare,men blixten gjorde den ljus)


våran nya snygga tvbänk ;)



ska fota tvrummet nu när jag hängt upp tavlor osv .. men de får ni imorgon mest troligt ;) godnatt !


regn regn regn

jag hatar regn ! .. jag vet att jag har lovat er en hel del bilder , men jag har inte orkat ta mig ut och fota dom vackra träden. fy på mig ! idag fick vi sluta till lunch, underbart eftersom att jag inte hade någon ork alls att gå till halv 4. när jag kom hem gick jag och therese direkt och knallade en stund och sen for vi på bilskolan och jag testade göra ett prov. de gick hyfsat bra för att inte ha pluggat nått nästan. nu sitter jag bara här och tar det jävligt lungt :) ska strax diska och sen hoppar jag i duschen. ikväll åker vi väl ut på stan som vanligt och busar, kanske tra med mig kameran då ;)

nu ska jag kika lite bloggar och såklart fejjan som vanligt. puss

meningslösa måndag

tänkte måla listerna i tvrummet svarta, men dom listerna är verkligen från 1800-talet och ser förjävliga ut så jag sket i de. köper nya lister nästa vecka istället :) ska strax på stan med therese en sväng, sen går vi och promenerar och sen sticker jag hem och tar en lång dusch och ligger framför tvn resten av kvällen. funderar på att ta en fotorunda idag också, känns som att min kamera bara har legat och dammat ett bra tag nu, så idag får de komma till användning :)

nu ska jag ringa therese. ni får väl kanske bilder ikväll :) och jag vet att jag lovade bilder på fondväggen men dom åker in samtidigt. puss

fondvägg

har helt glömt bort att fota massa saker i lägenheten som är nytt. tvbänken tillexempel .. håller nu på att måla fondväggen, den är så himla stor och de är riktigt jobbigt. men de går framåt. jag är snart klar med halva. tog bara en liten paus för jag håller på att svettas ihjäl. tog en före bild och sen när de är klart tar jag en efter bild också så ni får nog bilderna ikväll :) min man har åkt tillbaka till byn för att jaga, vad tråkigt de var när han åkte på morgonen. tur att de bara är 1 vecka kvar nu. imorgon är de skola, har varit sjuk hela veckan och de känns som att jag har missat en massa, men imorgon ska jag gå. även fast jag är lite sjuk ännu. har körning igen på körskolan på tisdag och jag längtar ! jag tyckte de var skit roligt :)

ska ut och promenera med therese idag också. de känns himla skönt att äntligen komma igång och de är mycket roligare nu när therese bor så nära för jag hatar att promenera ensam. de är inge kul alls ! nu måste jag gå och fortsätta. ni får bilder sen. puss !

reebook easytone

var och köpte mig ett par skor idag reebook easytone och dom var inte speciellt billiga men helt klart värda alla pengar. (pappa betalade iallafall så ;) dom är så himla sköna och de sägs ju att dom funkar riktigt bra. så jag får väl se om jag vaknar upp imorgon med jordens träningsvärk. men de är bara bra. för nu ska jag köra igång med träningen på riktigt. vill verkligen gå ner i vikt och mitt mål är väl att gå ner några kilo iallafall innan jag fyller 18. och de är 80 dagar dit så jag ska göra mitt bästa.

jag var ute och promenerade med therese igår i 40 minuter, ska strax ut igen. ska promenera nu varje dag. försöka iallafall :) nu ska jag pussa lite på min karl och sen ringa min tjej. puss

9 september

legat på latsidan när de gäller bloggen. men jag har inte haft något att skriva dom senaste dagarna. är fortfarande sjuk och har inte varit i skolan. fast i tisdags for jag och körde med bilskolan och de gick verkligen skit bra. jag var inte alls nervös och jag fick beröm av leffe också ;) sen drog jag på student möte och efter de åkte jag hem.

har sovit hos mamma sen i tisdags okcås, är barnvakt för dom är i sthlm. men dom kommer hem idag och de ska bli så skönt att åka hem till lägenheten, för de behövs verkligen städas och diskas. ska till skolan imorgon också, för då har min feber förmodligen gått över. nu ska jag läsa lite i körkortsboken . puss

85 dagar

kan ju börja berätta att jag fyller år om 85 dagar !!

riktigt längesen jag har varit såhär sjuk. har inte sovit en blund inatt för jag har haft så ont i hela kroppen och ont i halsen + hög feber. och min man är ju inte hemma och jag har inte sovit utan honom på flera månader så de var säkert därför också. han är ju på jakt och han har redan skjutit en älg efter att ha jagat i bara en halvtimme, jag är så stolt <3 tänkte gå till skolan idag iallafall fast jag är såhär sjuk. men jag orkar inte ta mig dit. har min första körning med körskolan imorgon klockan 9 på morgonen och jag hoppas verkligen att jag blivit lite friskare.

hade verkligen behövt diska, men de finns ingen ork för de så jag sparar de till senare eller imorgon. nu ska jag kika tv. puss

sjuk och trött as hell

hade faktiskt jätte kul igår, synd att kvällen slutade så tidigt för mig. haha ! :) först var jag och käkade köttsoppa hos mamma, sen kom susanna hit till gällivare för hon hade så svårt att andas så jag följde med henne till akuten, blev sittandes där hur länge som helst men jag hade mitt egna lilla party och satt och drack inne på rummet .. hann dricka upp hela min 70is innan vi fick åka därifrån. jag stack vidare till nathalie och fortsatte dricka där, lite tårar rann ner under kvällen för jag så jävla känslig i fyllan. men jag hade underbara människor omkring mig iallafall :) sen kom min man och hämtade mig på kvällen, for på manuella och hämtade pizza sen hem. på morgonen hade jag ingen bakis faktiskt (har förresten aldrig bakis) men jag kände mig slö och sliten som fan, hade så ont i halsen också så jag kunde inte prata. hoppade i duschen så jag kände mig som människa igen. sen har jag legat och sovit framför tvn i 2 timmar.

har åkt på en rejäl förkyldning också. ont i halsen, feber och snorar som fan :/ och min man har åkt till byn för imorgon börjar jakten, hade gärna följt med men jag har barnvakt tisdag, onsdag och torsdag så de sket sig. jag längtar tills han kommer hem igen så jag får pussa på honom ! tog även en hel del bilder igår men de tar år och dar innan dom laddas upp här på bloggen så ni får kika på min facebook om ett tag istället ! :) nu ska jag inte skriva så mycket mer, ska fortsätta knarka halstabletter och alvedon. hoppar nog i soffan under täcket och kikar en film. puss

party all night long

idag kör vi all-in ! de kommer bli så himla kul känner jag på mig. har precis duschat och nu målar jag naglarna. sen åker jag till mamma och äter lite köttsoppa innan vi kickar igång :) har väl inte så mycket mer att skriva. ska iallafall ta med min kamera idag så ni får bilder imorgon. puss

endast för dig anna ! :)

glömde förresten en bild igår på "my life would suck without you" här får ni den. puss !


my life would suck without you
















sjuuk

har blivit sjuk, ont i hela kroppen, ont i halsen och feber.. orkade inte ta mig till skolan så jag stannar hemma och pluggar lite körkort istället. jag vill ju inte bli sjuk till helgen, för då ska jag ut med ett gäng tjejer. de kommer bli himla kul känner jag på mig ! som vanligt ser hela lägenheten ut som ett bomb nedslag så jag måste försöka få lite ork att städa också. nu ska jag slänga mig på soffan en liten stund, sen måste jag iallafall tvätta kläder och diska. puss

1 september

hinner väl med ett litet inlägg nu innan jag drar och möter ulli igen, hon har smittat mig så jag sitter här och snorar och har sjukt ont i halsen. kanske åker hem till lunch om de inte blir bättre, jag känner mig så jävla hängig också. börjar egentligen på 10 min men vi försov oss, så ulli måste promenera till skolan och jag måste möta henne så vi tar oss kanske till skolan vis 9 tiden först. jag känner mig grymt sliten idag, och de är jag också. vill helst bara hoppa under täcket igen och sova bort hela dan. men jag tar nog en powernap när jag kommer hem till lunch.

igår var jag och hämtade körkortsböckerna, kollade igenom lite snabbt och längtar så himla mycket till jag får de där jävla kortet. förhoppningsvis är de snart. nu ska jag borsta tänderna osv .. puss
RSS 2.0