sometimes

öltält och fyllskallar !

nykter i öltältet var inget att rekomendera, fast de var inte heller sådär jätte tråkigt. var inte alls länge utan blev less ganska fort på alla fyllon så jag stack hem, skulle ändå bara dit o kika läget så jag var nöjd. kul att se folk iallafall :) 
de var ju helt smock med folk så de var lite jobbigt att trängas, hatar närgågna människor ;p sen kan jag ju tillägga att de finns folk som borde växa upp och sluta vara på fjortisstadiet och blänga på folk. sjukt störande !
 
var även lite smått orolig över min mage, att den skulle få en armbåge i sig eller att någon skulle ramla på mig.
så ja skyddade min lilla sparv och viftade med armarna, så ingen kom för nära :) så de gick bra. 
 
nu är jag hemma och tänkte sova ! ska bli ruskigt skönt. godnatt :)

29 september

sov hos mamma inatt så hundarna slipper vara själv heela natten. magnus for vid 5 på morgonen så jag sussade vidare till ungefär 8 innan jag klev upp och la mig framför tvn. har bara myst på hela dagen och sen vid 1 tiden kom sandra och hämtade mig så for vi på stan och tog en fika. himla mys ! alldeles för längesen. galet vad jag saknat henne. efter de for vi och körde hennes föräldrar till tåget, sen på kvantum och nu är jag hemma.
 
känner mig galet trött och slut. funderar på att ta en dusch och sen kanske vila en stund ? de hade inte varit helt fel faktiskt. låter som en plan så vi hörs sen ! puss

shoppat :)

igår var de tjejkväll, tog min fina kille under armen och for på stan. de var jävla mycket folk så vi gick bara på lindex och köpte trollor åt mig.sockar,scarf och en snuttefilt åt lill hjärtat. var ju 25% så de blev inte så dyrt ;b
insåg även att alla, och då menar jag alla riktigt spanade in min mage som stack ut lite ;b hehe. är väl sånt man får ta men de var lite jobbigt faktiskt, jag frågade magnus ifall de står på första sidan i aftonbladet att jag är på tjocken eller vad ;p haha. träffade även massa fina som jag inte sett eller pratat med på länge. varför blir de så ? sanko, jennifer, cissi och linn tillexempel. så jävla trist att man aldrig umgås. fina vänner ♥ de ska de bli ändring på.
har ju verkligen världens finaste vänner, tur att man till slut inser på riktigt vilka vänner man ska behålla och vilka som åker rakt i soptunnan. orkar inte med idioter i mitt liv.
 
 
 
filten och scarfen köpte jag som sagt igår, bodyn är köpt tidigare och jag tycker dom är såå söta.
 
från de ena till de 25e så har jag i vanlig ordning sovit som skit inatt. vaknade gråtandes för att min tand gjorde så jävulskt ont. min fina kille höll om mig och tröstade mig så jag till slut somnade jag. han är bäst ♥ ringde iaf tandis och sa att jag måste få komma in. så klockan 3 ska jag dit. nu vet ni de ! pusshej

tatuerings sug !

kan ni förstå mitt tatuerings sug ? jag blir knäpp på riktigt. de bara rullar ideer i skallen på mig, och jag vill ligga under nålen nuu ! men sen när min lilla bejbis kommit ut så blir de såklart lill*ns namn och något fint runt om, de blir kanon ;) längtar massor massor.
 
igår var vi till kiruna och hämtade en bilbarn stol, jätte fräsch för 500 spänn. vilket kap ! så nu äre barnvagn och skötbord kvar som är dom större grejjerna sen är de bara små tjafs kvar som sängkläder,kläder osv ;b :) hur kul som helst att shoppa bejbi saker ! mys

"tack vare gud"

alla har olika tro och många tror faktiskt på gud, jag gör ju dock inte de. har kollat på överleva på tv4 fakta idag (och alla andra dagar också) skit spännande program. iallafall så säger alla, ALLA i slutet av programmet. "jag överlevde för att jag bad till gud, gud var med mig och hjälpte mig" bullshit. seriöst ? tror ni verkligen att de är en gubbe som sitter där uppe i himlen och hjälper er. in my white ass ! för de första så skulle de inte vara massa krig och elände om gud fanns och är så snäll och älskar alla människor. dom som är döende, som kämpar med att överleva men inte gör de då ? även fast dom bett till gud ? hjälper gud bara vissa människor ? nä hurrni. de där är bara svammel.
men jag ser inte ner på folk som tror på gud, de är bara de att jag inte kan förstå riktigt hur man kan göra de ?
jag tror däremot på ödet, har man överlevt en kniv attack tillexempel så beror de nog bara på tur, inte att gud hjälpte.
 
jaja alla får tro vad dom vill. var bara tvungen att skriva ett inlägg om de ;b
btw så drar jag till kiruna och köper en bilbarn stol nu när vi käkat. inväntar bara min man !
 

aj !

sååå jävla irriterande. febern är tillbaka och de beror nog på att mina jävla visdomständer bråkar med mig. sovit som en jävla kratta inatt, ingen alvedon hemma och de är de enda jag får ta. kinden är svullen och jag har så jäävla ont. 
hoppas de går över fort ! bibbi ajaj :(
 
vaknat vid 4 första gången, somnade om efter ett bra tag och sov en liiten stund innan magnus klockan ringde vid 6 och jag var pigg som en lärka. så nu ligger jag och kikar vakna med the voice, ska strax hoppa upp härifrån och göra lite nytta. är ganska duktig på att slöa mig igenom massvis med timmar, bara ligga i soffan och de ids jag inte med idag ! idag ska jag vara duktig.
 
 

blää

tisdag. fyfan vad tiden går otroligt sakta när man inte har något jobb. att jag inte får vara kvar på mitt favvojobb längre när jag är gravid är inte kul för fem jäkla öre. så nu ska jag fara och skriva på papper vars jag mer vill jobba, typ handikapp osv. de kan ju vara kul de med, men psykiatrin är ju som min grej ! jaja man får väl prova :)
 
så nu tänkte jag inte slöa framför den här datorn nå mer, ska slänga på ett fejs och sen kila iväg. puss

:)

okej jag är i vecka 15 nu alltså, går in i vecka 16 på onsdag. klart slut ! :)

du är de finaste jag vet ♥

mannen i mitt liv, pappa till lilla hjärtat i magen och min bästa vän. du är verkligen allt för mig, de finns inga ord som kan förklara mina känslor för dig. du är de absolut bästa som finns. vad vore jag utan dig min stjärna ? 
 
snart är vi 3, du och jag och lilla hjärtat ♥ jag kan inte vara lyckligare. 
 
 

?

en sak har jag funderat på. när man skriver tillexempel att man är i v14+3 då har man gått 14 fullgågna veckor + 3 dagar. då är man alltså inne i vecka 15. bara det att de inte är fullgågna 15 veckor. om jag är i vecka 14+3 ska jag säga att jag är i vecka 15 då eller i vecka 14 ? för jag menar när jag läser om hur arnet utvecklas står de i vecka 15 kommer lablala och jag är ju i vecka 15 ? eller ? kan någon förklara för mig de där ;b är jag i vecka 14 elr 15 ? hehe

för övrigt så på onsdag är de 15 fullgågna veckor iallafall. förvirrande :)

kan inte tiden gå fort ?

kan inte månaderna gå fort nu ? de är ungefär 25 veckor kvar, lite mindre. de lär ju gå fort men just nu vill jag bara att bebban ska komma ut, hit till oss ! jag vill träffa pyret och jag är så himla bebis sugen. jaj håller tummarna att tiden går fort nu .. ♥

idag är de söndag och den här helgen har inte varit speciellt händelserik om man säger så, har inte hänt destomer.
har nyss vaknat och nu ska jag bara vänta att klockan blir 12 så jag och mamma kan dra på dollar och kika ;p
 
nu ska jag kolla feejsbook. puss

hello sunshines

idag har jag som sagt haft tvättis, haft min mammi, micke och lillebror här medans mamma och tvättat ;b sen har de faktiskt inte hänt destomer, en riktigt slöar dag. legat på soffan sen dom for och råkade somna också, skönt med en powernap. funderar vad jag ska pyssla med resten av kvällen. senare kanske jag far ett varv på stan och kollar folk om jag orkar innan jag funderar på att kika någon film i min ensamhet. en dricka är behövligt också, är så jävla torr i munnen !
 
avrundar nu, har inte mycket mer att säga. hejrå

22 september

har vaknat redan klockan 7 och de kan ju bero på att vi däckade klockan 9 igår. hehe ;b ganska utvilad tjej ! min fina for till byn vid 6 tiden imorse så nu är jag home alone .. ska försöka få tiden att gå så klockan blir 12, har nämligen tvättstuga då och ska slänga i mina mattor, dom är så stora och jävliga så dom ryms nog inte ens i våran egna som vi har här hemma. tur de finns en tvättstuga då :) mamma ska också komma och snylta tvättis så hon får sina mattor tvättade. så de är väl vad jag ska göra, ska även till noulajärvi och sitta där med favvogänget från jobbet och kika om dom får nå fisk :) sen får jag se vad jag gör. inget inplanerat iallafall ;b
 
nu ska jag kika vidare sen slöa i soffan en stund. puss !

en bild

försöker se ut som människa efter 5 dagar i mjukisbyxorna, inte orkat sminka mig eller ha på mig mer snygga kläder. så nu slängde jag på ett face och lite finare kläder. duktig tjej ! ska även försöka släpa mig till apoteket sen när mange kommer hem.
såhär lagomt snygg är jag idag.

dom 3 bästa ♥

 
vad vore jag utan er ?

haha så jävla kul !

de här är så min humor. jag dör vad kul !
 
En kvinna ligger i förlossningsrummet med värkar och skriker:
- Jag orkar inte mer! Ge mig bedövning!
Sen vänder hon sig till sin kille och säger:
- Det här är ditt fel, din jävel!
Killen svarar lugnt:
- Om du minns så ville jag köra in den i andra hålet på dig men du vägrade för att det "skulle göra så ont"
 
hahaha alltså isbjörnen ! vissa kanske inte ska syssla med att sätta upp djur ? haha dör

snö ?!

ja de snöar, alla på facebook är helt uppe i varv som vanligt. jag är faktiskt inte ens förvånad, vafan vi bor i gällivare. här kan snön komma i juli. nästan iaf ;) snön är mysig, vintern är mysig förutom när de är -30, då är de inte så jävla kul. men annars tycker jag att vintern är fin.
 
är fortfarande sjuk, värre idag än igår. hostar och nyser ständigt, usch usch. hoppas de går över snart !  tror även att febern är påväg tillbaka. nä fy ! nu ska jag hoppa i mercan och fara på ahlsell och hälsa på, sen handla lite inför dagens middag.

v14

bebban i magen är stor som en citron nu. har laddat ner en app som visar varje vecka hur stor den är. istället för centimeter så visar appen en citron tillexempel, som nu. mycket roligare och varje vecka längtar jag till nästa gång den ska visa nått nytt. ett äpple nästa gång kanske ? :) 
 
 
de är alltså ungefär 26 veckor kvar och hitills har tiden rusat iväg. känns underbart ♥
nu ska jag slappa framför tvn, hostar lungorna ur mig snart. hejdå så länge !

ingen bra dag

spyr i vanlig ordning, 3 gånger hitills idag. mår som en påse skit för övrigt också. feber, hostar, snorig, illamående, spyr och känner mig så jävla ful och fet så de är sjukt. ingen bra dag idag ! nu ska klä på mig och sen försöka sminka mig, så man känner som mig en människa igen. vandrande jävla lik är vad jag är. hejdå
 
 

ta vara på alla dagar ..

jag har tänkt på en sak ganska länge och de är att man verkligen ska ta vara på alla dagar man har med sina nära och kära. de kan gå så fort så finns inte personen längre. en kompis pappa har nyligt dött, 2 dagar innan han dog var han pigg och glad, sen bara pang bom dog han. de känns så himla orättvist när man tänker på hur fort de kan gå. de gör ont i mitt hjärta bara av tanken att förlora mina föräldrar, jag vet inte vad jag skulle gjort utan någon av dom. jag vill inte ens tänka tanken hur vissa har de, som förlorat en eller båda föräldrarna. en vacker dag kommer de ju hända, men jag hoppas verkligen att de är mååååååååååååååååånga år dit.
 
och inte bara föräldrarna, min underbara pojke, min underbara styvmamma & min underbara styvpappa som betyder världen för mig. min underbara lillebror, min underbara moster,fastrar,farbröder, kusiner och sist men inte minst vännerna ♥ tänkte skriva morbror men insåg ganska fort att han inte finns längre med oss. de är också han jag tänker på när jag skriver de här. allt gick så fort, jag fick aldrig säga farväl. min älskade morbror ♥
 
jag älskar er allihop + alla vänner, ni vet vilka nu är. ♥♥
 










monday morning

igår var en hemsk dag, en av dom värsta sen jag blev gravid faktiskt. spydde direkt jag drack eller åt något, mådde illa heeeeeeela dagen och kunde knappt kliva upp ur sängen innan jag fick springa på toa. blev nästan lite orolig där ett tag för så illa har de aldrig varit. men middagen fick jag behålla även fast jag mådde som en påse skit hela kvällen.

idag är de iallafall måndag och efter 4 veckors semester har min fina börjat jobba igen. känns himla trist att inte ha han här hemma nå mer. (nog för att han ändå varit i byn mesta delen) men iallafall. de känns inge kul :( fast plikten kallar ju. värre är de för mig som inte har något jobb i sikte. känns så himla jobbigt ! får se  om de dyker upp nått. är less på vården, äldreomsorgen alltså, vill inte dit. så jag får se !
 
tänkte städa idag. är inte så mycket att städa men dammsuga och skura behövs verkligen, sen lite plock bara. max 40 min så skiner lägenheten så de ska nog gå fort. tänkte även laga nån mumsig middag och tända ljus ikväll. en mys måndag, alldeles för längesen vi gjorde nått sånt ♥ nu ska jag gå. puss

svar ;p

Madde Om: min åsikt
Så bra skrivet! Är pinsamt hur folk beter sig, finns många i den här stan som är mellan 18-20 år som aldrig kommer växa upp :) sorgligt men sant!
 
svar ; ja verkligen. man får ju skämmas ögonen ur sig ibland. hur folk beter sig !
 
 
 
Therese ([email protected]) Om: min åsikt
Är de sant de jag hör, att din bebis är beräknad till den 19 Mars 2013 ?!
Isf får du på samma dag som jag fick min lilla Emil :)
Kram
 
 
svar ; jo de är beräknat då så vi får väl se, har ju inte varit på ultraljud ännu så de hinner ändras :) vad kul ! fränt om den skulle komma då ;b
 
 
 
 

min åsikt

"fitta,hora,luder" är ord JAG använde när jag var 13,14 och hatade någon. haha pinsamt ! men de som är ännu mer pinsamt är att folk som är över den åldern fortfarande skriver och säger såna ord åt varandra. när man kommer upp i vuxen ålder tycker jag att de är dags man tänker om och ändrar sitt ordval. de är pinsamt att se 18-19 åringar och till o med äldre skriva "skabbiga hora" åt varandra, hänga ut varandra på bloggen och vara allmänt elaka. snälla väx upp och lämna dom orden bakom er. lämna dom åt nästa generation, åt dom som kommer upp i fjortis åldern och inte vet bättre. sen kan man ogilla folk, kanske till o med hata men då tycker jag att man kan ta de öga mot öga ifall man har något att säga, istället för att skriva saker på facebook och ge pikar.
 
äsch, är väl bara att inse att vissa aldrig kommer ur fjortis stadiet. ganska komiskt. hehe
 
 

klagomål

illamåendet tar död på mig, hela min värld snurrar och de känns som att jag ska svimma. nu i andra timestern så sägs de att dom flesta börjar må bättre, och de har gått 2 dagar som mest att jag inte spyr. då har jag haft höga förhoppningar att nu kanske de försvinner. men nä, då kommer de tillbaka som en käftsmäll igen. igår spydde jag jätte mycket, idag har jag spytt en gång men mått illa hela dagen även fast jag tagit lergigan som jag fått utskrivet av fabbo doktorn. nä nu är jag less :(
 
på de hela har jag fått/är påväg att få öroninflammation. har även jätte ont i halsen. love life va ?
nä jag ska sluta klaga. illamåendet är värt i slutändan när lill*n är ute. men just nu vill jag bara bli av med de !
 
nu ska jag avfrosta min enormt isiga frys. och kul att min hårfön är hos sofie, annars går de ju jätte fort. nu lär jag ju få hålla på i flera timmar. hejdå :)
 

mobil pix









idioti

seriöst vilka korkade jävla människor de finns ! åh. jag orkar inte med folk som verkar tappat alla hjärnceller efter vägen nånstans. snälla gå och sök upp dom innan du skämmer ut dig ännu mer. att jag ens orkat diskutera med såna som verkar vara född igår och inte har en aning om vad dom pratar om.
 
"att döda en människa är som att skjuta en älg" kyss mitt vita arsle att de inte är.de är väl en jävla skillnad och den som jämför på de viset är ju helt borta i huvudet om du frågar mig. jaja egentligen ids jag inte lägga ner energi på dumma personer. men jag blir så irriterad, som vanligt då ? ;) äsch. lägger de åt sidan och skrattar åt han.

tragiska värld

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=7144890
 
jag får inte fram ett ord. jag blir så jävla arg och ledsen att de finns såna här människor, i vårat lilla samhälle. snälla sverige, sätt en ny lag att man får döda såna här idioter. jag hade gjort de, utan att blinka. ett skott i nacken ! fan alltså, de är så jävla hemskt så jag vet inte vad. de gör ont i hjärtat. brinn i helvetet din jävel !

11 september

hallå ! idag har jag vaknat vid halv 9, sen åkte magnus till byn så jag hoppade i duschen, klädde på mig och sen blåste jag vidare till mamma. åkte sen och hämtade en spjälsäng för 75 spänn ! snacka vilket kap va ? mamma skulle vara snäll och måla om den. den var som ny, inga klistermärken eller nått. synd bara att de var fel färg, men mamma verkade måla mer än gärna så de var ju skönt :)
 
har börjat jobba klockan 5 så nu sitter jag här och väntar på att få fara hem. 1 timme kvar sen styr jag nog nosen mot skröven . känns så himla tråkigt att vara ensam hemma så då kan jag fara dit och umgås med mange :) därför ber jag redan nu om ursäkt ifall de blir sämre med uppdatering. vet ännu inte hur länge jag blir där. men vi hörs ♥

motorsågsmassakern

varför ska min lillebror alltid envisas om att kolla läskiga filmer ? jag tycker de är skit kul med skräckisar men jag klarar fan inte av motorsågsmassakern av nån jävla anledning och av alla skräckisar blir jag livrädd så egentligen klarar jag inte av någon ;) hjärtat i halsen hela tiden, bland annat därför jag ligger framför datorn nu. så att jag ska kunna fokusera på annat. usch vad jag hatar dessa filmer ! men min 9åriga lillebror sitter där som ingenting, kunde vi inte kolla någon komedi istället ? jaja nog om de ;b
 
imorse drog jag till mamma och käkade frulle, har sen varit där ett bra tag och nu är jag hemma med adrian. han ville umgås med sin storasyster so why not. händer ju inte allt för ofta :) så nu "myser" vi framför denna mysiga film. 
 
ska fortsätta läsa bloggar nu iallafall. vi hörs !

min lördag

vaknade av att mamma ringde 20 i 9 och frågade om jag skulle komma och käka frulle hos dom. jag var ny vaken och ruskigt trött så jag tackade nej. när jag väl vaknat till liv och tog mig dit kollade jag i kylen och ångrade stort att jag inte for på morgonen. massa jävla gott pålägg, juice och nybakat surdegsbörd ! snodde åt mig en leverpastej macka iallafall ;b sen for vi till folkrace banan och kollade när dom körde, åt hampis och sen drog jag hem. tog en powernap på sisådär 2 timmar och sen drog jag och hälsade på grönsiskan. efter de åkte jag till mamma och spelade kort, åt varma mackor och kollade lite tv. en helt okej lördag med andra ord !
 
har dock haft lite ont i magen idag, så de har varit mindre kul. men efter en alvedon så gick de mesta över. nu mår jag bra och ligger här i sängen halvsovandes. har nyss kommit hem från mamma och tänkte alldeles snart sussa. 
såå vi hörs imorgon om inte annat. puss !
 
 

....

jag anser att människor som förstör andras liv inte själv ska få leva. ett skott mellan ögonen och jag skulle fan inte röra en jävla min. "alla har rätt att leva". kyss mitt vita arsle ! alla har inte rätt att göra de, de finns människor som borde vara 6 meter under jorden.

breivik tillexempel. den människa som påstår att han är värd ett liv kan ju fan ta sig någonstans. hade jag fått bestämma hade vi haft dödstraff i dessa mesiga länder. efter 12-14 kan du komma ut om du sköter dig och lite tur. vadfan är de för jävla svammel ? nä lås in dom på livstid eller inskaffa dödstraff. om ni frågar mig.


kvinnomisshandlare, barnmisshandlare, våldtäcksmän. ett skott i nacken så är saken avklarad !

dagen..

freeedag ! idag har jag varit och gjort lite ärenden, sen tagit en liten promenad med therese och eliaz. myspys ! har sen varit på ahlsell och hälsat på mamma, och sen lunchade jag med sofie. har legat och vilat ett bra tag och sen duschat. så nu sitter jag här och tänkte läsa lite bloggar o sånt innan jag rullar ner till gällivare och umgås med sofie. senare blir de mest troligt att ragga på stan i brist på annat. hoppas på mycket på folk !
 
nu ska jag kila. hörs !

v12 + 1

6 september och idag väntas eftermiddags jobb. börjar i vanlig ordning klockan 12 och slutar halv 9 ikväll, hade ju mer än gärna legat och sovit istället vill jag lova men de känns ändå skönt att ha något att göra. dom senaste dagarna har jag bara tagit de lugnt, men skönt de med ! känner mig helt slut även fast jag knappt lyfter ett finger ;b
 
inatt har min älskling åkt till byn igen. uscha vad jag kommer sakna honom igen ♥
 han har varit på röntgen med sitt onda knä, så fick iallafall umgås med honom igår. min fina !
 
igår har jag gått in i vecka 12 också, de är alltså 6 veckor sen testet gjordes. sinnes vad tiden går !
jag mår någorlunda bra. besöker toan på ett mindre mysigt sätt 1-2 ggr per dag bara.
 nu ska jag äta frulle sen fixa mig lite. puss
 
 

slö och jävlig

djuuupa andetag för att försöka få bort illamåendet. vill inte vill inte vill inte spy ! hela min värld snurrar och jag kallsvettas. vafan ! låt de gå över snarast. plz !
nä men de är de värt när lill*n väl kommer ut. känns bara som en eviiiiighet dit, och jag kommer hinna spy ut magsäcken innan dess. som en ständig bakis, jag som verkligen hatar att må illa och spy. finns de en värre känsla ? ska sluta klaga.
 
har halv dött på soffan hela dagen. ett gäng jävla trött ! men har dock inte sovit, bara glott massa tv och försökt hitta orken att städa. fixade disken in i maskin och tagit bort sängkläderna + satt på en tvättmaskin. längre än så kom jag inte. är bauta trött ! nä nu måste jag gå.
 

arg som tusan !

alltså fan vad jag har retat upp mig på en hel massa saker dom senaste dagarna. jag blir så arg !
 
nummer 1. en tjej jag är vän med på facebook hade en liten mini jätte bauta söta chihuahua som dog pågrund av att någon jävla idiot jävel hade löst sin stora feta hund jävel. alltså, den lilla söta blev dödad när en stor okopplad hund kom och bet den lilla. hela huvudet var tydligen inne i munnen på den stora hunden och jag blir så jävla sur !
vad fan är de för fel på folk som inte kan ha koll på sina ouppfostrade hundar, hade de varit mina hundar hade jag varit så jävla galen att ägaren hade ångrat att han/hon någonsin skaffat en hund ens. hoppas hunden avlivas och att ägaren lär sig en jävla läxa.
 
nummer 2. för ett tag sen var de ju snack om nån jävla brud som var på semester i egypten som hade försvunnit. värsta pådraget på aftonbladet och hennes familj/vänner var svin oroliga såklart när hon inte kommit hem. 1 vecka senare dyker hon upp och säger "jag blev kär, jag glömde bort att höra av mig" vafan ? jag blev så jävla arg när jag läste vad hon sa att om jag hade varit där hade jag gett henne ett fet jävla höger. hur dum i skallen kan man bli ?
jävla egotrippade dumma jävla brud. gaaaaaaah !
 
ja de var väl egentligen de jag ville säga. sen är de andra små saker också. kanske beror på alla hormoner men dessa två saker hade jag blivit förbannad över även om jag inte var gravid !! nu ska jag sura. hejdå
 
 
 
 

2 september

hellu :) igår bjöd jag mamma, micke och adrian på middag. lax, mos och en sallad ! riktigt jäkla gott var de. i fredags blev vi bjuden på samma mat av magnus bror, men dom gjorde av filé och jag slängde in fisken hel i ugnen :) de blev super bauta mumsigt ! på kvällen drog jag med sofie till premiären på olles, träffade massa fina där och alla kände på mini magen. känns så kul att man får så mycket positiva kommentarer. inte bara avundsjuka människor ;b var inte så länge så jag drog hem istället och var med magnus :)
 
har desutom hunnit tappa bort min bilnyckel men hittat den nyss :). kommer ihåg att jag använt bilen sist för 3 dagar sen, låst bilen men inte sett nyckeln efter de. sökt i flera timmar genom hela lägenheten tills jag blev less och ringde en sån där tjej som hittar borttappade saker ;b hon sa ;
"den ligger på golvet, och jag ser hall och kök så sök i dom två rummen så ska du se att den kommer fram till slut. den kan även ha studsat och råkat fara bakom något, eller fastna"
la mig på golvet i hallen och lyste under byrån men såg ingenting. sen drog jag fram den och mycket riktigt hade den råkat fastna mellan väggen och byrån, så där låg den :) jag som sökt som en galning alltså ! och minnet när man är gravid är inte de bästa kan jag lova. glömmer allt, precis allt. 
förresten så har ni numret här om ni behöver hitta nått 0939-1147040
 
idag är de den 2 september vilket innebär att imorgon börjar den dumma älgjakten, frysen fylls förhoppningsvis med massa gott kött men jag måste vara utan min fina kille så länge. hatar att sova ensam. men jag tror att jag ska flytta in till sofie nån natt iallafall ;b nä nu ska jag göra nå nytta här. puss
RSS 2.0