best friends

sitter hos sofie och pratar lite skit, ska snart ner till gällivare för hon ska vara barnvakt så jag ska hålla henne sällskap en stund, men de blir nog inte så länge för jag börjar känna mig jävligt trött redan och en dusch skulle inte heller sitta fel, så de blir en tidig kväll. har varit på coop och handlat idag, fyndade en blomma till köksfönstret för de såg så himla trist ut med bara en lampa och 2 ljus, så en fin liten blomma passade ju perfekt ! sen köpte jag lite mat också. nu ska vi snart åka, måste köpa snus också !

titta vad söööt

måste ju även visa vad jag fick av världens sötaste susanna :) tack älskade !



färdigt




blev just klar med den gröna, är nöjd för att vara mina första :)

jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

- 3 kilo. har inte nämnt att jag börjat med GI-metoden va ? nä de har jag nog inte. körde igång för 2 veckor sen tror jag och har gått ner 3 kilo ! grymt stolt  jag är :) mitt mål är att gå ner 10 kilo innan sommaren så jag hoppas jag lyckas ;) tänkte kanske gå ut och promenixa senare på dagen, beror på hur kallt de är. så trist att gå om de blåser och är svin kallt ! så jag får se :) annars kör jag väl någon övning här hemma. ska även umgås en stund med sofie senare, lite girl talk. nu ska jag kila. puss



jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu.

I'll find myself today

har väl inte hänt sådär jätte mycket idag, har mest tagit de lugnt. varit och köpt lite saker och hunnit göra ett till tennarmband, den blev dock inte heller så bra men övning ger färdighet ! ska göra en till imorgon, om jag orkar. de tar på krafterna ;) strax ska jag ta min man under armen och gasa ner till gällivare och hälsa på pappa. så jag måste gå och väcka han nu ! see you !

my first one

mitt första tennarmband blev just klart, är faktiskt nöjd för att vara första gången. när jag sydde ihop armbandet så tjorvade tråden och jag blev galen så de kanske inte blev sååå snyggt. men tur att de ligger underst så de syns ju inte ;) och man kan ju inte ha så höga förhoppningar, helst när jag kan knappt sy över huvudtaget ! ska åka ner till tanten som säljer sånt här och köpa lite mer saker. nu vet jag ju hur man gör så nästa armband blir nog snyggare ;) nu ska jag vila en stund med min man. pusss

trötttttt

att kliva upp kl 7 när man sovit 1 timme under natten är inte så jävla kul. har haft nackspärr hela natten och snorig som fan ! + ont i halsen. men jag tog mig upp och nu sitter jag i skolan duktig som jag är :) har lill vovven hemma så de är ju tur att jag slutar tidigt så jag får gå hem till henne, trist när hon måste vara själv. sen ska jag fortsätta på mitt tennarmband jag började med igår, de gick hyfsat bra faktiskt och den verkar ju bli snygg. men man ska inte ropa hej förrän man kommer över bäcken. nu ska jag fortsätta här !

svar

elin om new shoe: skor är det bästa

svar ; skojas inte !!

so what, I'm still a rock star



ikväll ska jag lära mig att göra tennarmband,de blir mitt första någonsin och jag tycker att det verkar skit kul. vi ska sitta hemma hos sandra, jag och susanna. de blir kul ! (bilden snodde jag från google) nu ska jag vila !

new shoe

beroende av skor kanske ? jag måste ju lägga av. dom här följde med mig hem igår iallafall ;)


studentskorna

här får ni en bild på skorna jag tänkte ha på studenten, blir ett par andra till balen eftersom att jag blir så jävla lång i dom här :) varsågod ;



dom är 10 gånger snyggare när man har på dom, men fina va ? :)

beslutsångest !

ni vet ju att jag nyss köpt nya skor till studenten (jag ska fota dom och slänga upp dom på bloggen idag) och idag ska jag köpa nya snygga kängor, men nu kikade jag på have2have.se och de är svin mycket rea på skor. gissa om jag blev kär, helst i dom här. tyckte dom var grymt snygga !




heta va ?????

I don’t really care, care, care

onsdagmorgon och jag kan knappt prata, min hals bråkar som tusan med mig. fan också ! så jag stannar hemma idag, och tar nya tag imorgon. mitt mål är ju att sköta skolan nu sista halvåret men de börjar ju inge bra när jag jämt blir sjuk ! men jag har faktiskt skött mig annars, förutom att jag är sjuk som jag tyvärr inte kan roför ! irro .. hur som helst så tänkte jag köpa ett par skor igår, jag vill ha dom osv men jag blev snål så jag åkte därifrån och hade beslutsångest, men idag ska jag åka och köpa dom ! synd att jag inte tog bilen imorse så hade jag haft en bil, nu måste jag sitta hemma till kl 3 då min man slutar. fast de kanske är lika bra, ingen idé att springa ute när jag är sjuk. men de är ju ändå sååååååååå trist att ligga hemma.

har ju även bokat tatueringstid den 9 februari hos eva kl 4. jag hoppas och ber att min man har tänkt ta ledigt då för jag vägrar åka ensam ! och sofie kanske jobbade osv .. men de löser väl sig :) har även 2 saker jag vill tatuera, en text och en annan sak. så de måste jag fundera över :) blir nog texten, de lutar åt de hållet. men den som lever får se !

jag har fuckat upp igen



fucka upp är mitt andra namn

ni vet en sån här ..

utmaning igen. lite bilder kan ju vara kul ! gör som anna och startar den 1 februari :)


Dag 1: En bild på en person du saknar just nu
Dag 2: En bild på någon du älskar
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En bild på någon person som du saknar
Dag 9: En bild på någon i din släkt
Dag 10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En bild på någon person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du är kär i
Dag 13: En bild på dig och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En bild på någon person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En bild på någon person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En bild på någon person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i somras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En bild på någon person som alltid gör dig glad
Dag 26: En bild på någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om

the worlds greatest ♥




i love you all ♥

de är okej att spåra ur

sitter och inväntar ulli som kommer redan nu, och vi börjar halv 11. aldrig får man sova :) vet inte riktigt vad vi ska fördriva tiden med men de löser nog sig, måste iallafall sminka mig och fixa håret och de kan ju ta sin tid, helst håret. om håret ska bråka med mig vill säga. idag har jag iallafall fått underhållet, men lönen betalas först ut 27 från kommun. inte okej ! jag blev hyfsat irri när mamma sa de. men de är ju imorgon efter kl 12 så jag kanske överlever :) kikar vidare nu, snart kommer hon väl :)

jag har ingen kontroll

måndagsmys, som vanligt. tänkte färga håret idag men de blir så jävla sent så jag orkar fan inte ! de får bli en annan dag. imorgon får jag pengar, (lycklig tjej 92). har nog aldrig längtat efter pengar så mycket. nu ska jag hänga tvätten och sen kika lite tv. tidig kväll ! godnatt

faller jag nu går jag sönder

känns grymt skönt att bara ha haft 1 lektion idag och nu funderar jag på att färga håret, men de kändes så jobbigt att börja :) så jag tror jag ska fixa min blogg lite för att fördriva tiden. ska kanske förbi sandra ikväll med min söta vovve, så hennes vovvar och min sötis får träffas. annars blir de väl inte så mycket annat, kanske lite plugg ;) och en promenad om de slutar snöa !

magknip

ajj. ska min mage också börja bråka med mig nu ? har iallafall fått magknip nu också. lyckat ! jag kan ju trösta mig med att lönen kommer imorgon och jag kan knappt vänta. har behövt pengar hur länge som helst nu och äntligen får jag dom ! har en massa saker jag måste köpa hit hem :) + att vi ska boka en resa. har inte kunnat göra de tidigare eftersom att man måste betala en viss summa när man bokar och resten betalar man 30 dagar innan. så imorgon eller till veckan bokar vi. mysigt att åka på en liten kärleksemester jag och min fina :) <3 vill helst åka redan imorgon, men de får vänta. de går ju fort till maj ;) nu ska jag kika vidare.

måndag

min man har varit sjuk hela helgen, har hållt ifrån mig de där och bara snorat lite. men nu känner jag hur ont i halsen jag har och hängig är jag. inte sovit speciellt bra inatt, har fått ont i ryggen igen också. nåväl , bara knarka alvedon och se glad ut :) tänkte slänga in lite pics åt er nu som jag tog igår. synd att inte solen lyste lika fint som i lördags. här kommer dom iallafall :)



vars fa-an är solen ?

igår tänkte jag gå ut och fota men mamma skulle ha med mig på stan och när jag kom tillbaka hem så gick ju solen ner, och då tänkte jag "ja men dom har ju lovat sol imorgon också så då kan jag fota" och imorse när jag klev upp var solen påväg upp och de såg så fint och mysigt ut men jag var ännu för trött för att klä på mig och knalla ut och fota. och sen försvann solen mitt i allt. fan också, men nu tänkte jag iallafall gå ut och fota lite träd och sånt där annat trams. så ni får bilderna sen.

underbara lördag

fasiken vilket väder alltså. hyfsat sugen man blir på att fara ut och fota lite snygga pix och de blir nog så om en stund. vi håller på att städa för fullt här när mamma ska komma på besök, de ser förjävligt ut. men snart är vi klar. bara dammsuga tvrummet och köket :) de går fort när man är 2 ! har inga planer alls idag, funderar på att kanske vara chaffis åt pappa och dom om dom behöver, dom brukar betala bra ;) så de återstår att se. nu tänkte jag fortsätta plocka så man hinner klart snabbt. vill ut i solen !!

freeeeeeedag

underbara fredag, som jag har längtat efter ledighet. känns som att de enda jag gjort dom senaste veckorna är att jobba. men jag klagar inte, money ;) men jag kan ju inte jobba ihjäl mig bara för de. så ihelg är jag ledig och hoppas kanske på jobb nästa helg ! 3 lektioner idag, sen knallar jag hem och vilar. har klivit upp halv 6 för att jag tänkte köra magnus på volvo men 240in startade inte så de sket sig. + att han blev väckt halv 5 på morgonen av en rak höger i ögat som jag råkade ge honom. antingen drömde jag något jävligt så att han förtjänade smällen i drömmen, eller så råkade jag bara av misstag knocka honom när jag skulle vända mig om eller nått. elak jag är ! förlåt :) hade jätte mycket ångest när jag höll för sitt öga och sprang på toa, han sa att han trodde att han skulle få blåöga. hoppas inte, dom på jobbet måste ju tro att jag är helt crazy här hemma. nog snackat om de. ska käka lite frulle och sen ringa och väcka ulli. hörs sen !

sliten krigare

har precis kommit hem efter att ha varit i skolan i 4 timmar och sen på rättegång. de var inte speciellt kul för den tilltalade var inte där och de tog bara 20 minuter att lyssna. så vi stannade kvar några få i klassen och väntade på den andra rättegången som skulle vara kl 2. men då kom inte den tilltalade och då blev de ingen rättegång eftersom att han var tvungen att vara där för att det skulle kunna bli någon rättegång alls. så de sket sig. så nu är jag hemma och de känns jävulskt skönt. min man jobbar övertid så jag ids inte börja med maten riktigt ännu, tror jag lägger mig under filten och vilar en stund. de behövs ! är ruskigt trött och sliten.

i loved you first

idag är de torsdag och jag tycker att veckan har gått hyfsat fort. imorgon är de fredag och helg ! de känns verkligen underbart för ihelg är de inge jobb för mig och då få jag umgås och mysa med min karl, känns som evigheter sen vi gjrode nått mysigt under en helg :) så de ska bli kul ! idag har jag halv dag i verkstan, sen rättegången som jag pratade om. hoppas den går fort så jag får åka hem och vila. har inte fått så mycket sömn inatt, vet inte varför :/ så jag känner mig lite slut. ska gå till skolan om en stund så nu ska jag fixa mig lite !

svar på tal

anneli om fräsigt:
Härligt, en fråga Evve.
Hur är det att jobba på Gunillahem och vilken avdelningar har du jobbat/jobbar på? :)


svar ; De är helt okej att jobba där, man lär sig en hel del och jag älskar ju att jobba med människor. Men de kan vara rätt tungt ibland också när man inte riktigt är van ännu. Jag har jobbat på Dennewitz och Tingvallskulle :)


fräsigt


Iår kommer vi uppleva 4 ovanliga datum .. 1/1-11 , 1/11-11 , 11/1-11 , 11/11-11 .. Nu kommer de skumma ! Ta dom två sista siffrorna i årtalet du är född och plussa dom med hur gammal du blir iår .. Summan blir 111 ! Testa ;)

lite fränt var de ju ;)

verkstan all day long

känns som evigheter sen jag var på verkstan i skolan, kan ju bero på att jag haft praktik i 7 veckor innan jullov och sen städade vi bara verkstan 1 dag sen fick vi lov. så de är ett bra tag sen ! har svets och ska köra järnet idag, var sjuk förra veckan och missade alltså 2 lektioner. imorgon har vi halvdag på verkstan, sen halv 2 ska vi på rättegång med klassen. intressant ! har varit 1 gång på rättegång i typ 2 minuter ? och de är jävulskt längesen.

tänkte borsta tänderna nu och om en stund knallar jag till skolan.

nytt stjärntecken ?

de vill jag inte ha. vafan ska dom börja svammla. jag är född skytt och ska fan fortsätta vara skytt också, ingen jävla ormbärare ? eller vad de nu var för nytt namn dom hittat på. svammel !


Stenbocken: 20 jan - feb 15

Vattumannen: 16 feb - 10 mars

Fiskarna: 11 mars - 17 april

Väduren: 18 april - 12 maj

Oxen: 13 maj - 20 juni

Tvillingarna: 21 juni - 19 juli

Kräftan: 20 juli - 9 aug

Lejon: 10 aug - 15 sept

Jungfrun: 16 sept - 29 okt

Vågen: 30 okt - 22 nov

Skorpionen: 23 - 29 nov

Ormbäraren: 29 nov - 16 dec

Skytten: 17 dec - 19 jan

gooodmorgon

imorse klev jag upp halv 6 och körde min karl på jobbet. det var hyfsat tungt men sen åkte jag hem och sov direkt. och har klivit upp klockan 9 så nu är jag ganska pigg :) ska fara och hämta ulli om en stund och sen till skolan. skönt att jag bara har 2 lektioner idag. sen ska jag hem och plocka undan lite. sovrummet ser ju förjävligt ut som vanligt, kläder överallt (mina kläder) hehe.

inatt hade jag en dröm. en dröm så kom mig att tänka på hur besviken jag känner mig på några vänner. trodde ju verkligen att våran vänskap betydde mer än så för er men där ser man :) jag gråter inte blod för er och för att ni beteer jävligt dåligt mot mig. jag bryr mig faktiskt inte speciellt mycket, men de känns ju inte såååååååå kul att veta hur mycket jag betyder egentligen. trodde inte de om er. nog snackat om de :) nu ska jag klä på mig. pusss

school

har haft hål från 11 tills nu klockan 1. och har en lektion som är 2 timmar lång, teori dessutom. ingen höjdare. har också fått feber igen och de gör ju inte saken lättare. fan vad kul ! när jag kommer hem slänger jag mig nog under filten och sover en stund, hade varit nå jävulskt skönt. och sen måste jag laga mat. tror de blir tacos eller nått enkelt, känner inte för att stå och göra nå avancerat. vill helst inte laga nått alls. börjar känna mig svin hungrig också. har ätit en ananas burk nu till lunch och en hårdmacka. men jag ska fan se till att gå ner många kilon till balen och utlandet. nu ska jag börja knalla till skolan. hörs sen !

monday morning

eftersom att jag varit sjuk typ hela förra veckan blir de här som min första skolvecka kan man väl säga. jag är sjukt trött men de kanske kan bero på att jag jobba hela helgen ? hade behövt lite mer sömn. men vad gör man när plikten kallar :) tur att jag inte har så himla jobbig dag och imorgon har jag sovmorgon till halv 11 så då får jag ju iallafall sova lite längre. nu tänkte jag hoppa i kläderna och börja fixa mig lite innan de är dags att gå. pusss

söndag

skiter i utmaningen. den blev så jobbig :) har kommit hem för en liten stund sen. slutade jobbet halv 10 sen körde jag sofie & sara ner till statoil och nu är jag hemma. känns grymt skönt ! synd bara att jag måste upp till skolan imorgon :o men de ska väl gå bra. hoppas veckan går fort så jag får helg igen. för till helgen är jag ledig ! jobbat ett par helger i rad nu och känner verkligen att jag behöver lite ledighet :)  hela jag luktar som dom gamla gör på gunillahem så nu ska jag ta en dusch, sen krypa under täcket. godnatt !

rast

är hemma på rast. slutar först 10 ikväll men bara 5½ timme kvar att jobba när jag kommer tillbaka. har rast i 3 timmar :) börjar halv 5 igen. de var nå jävulskt kallt på morgonen när jag knallade till gunillahem. ingen höjdare :/ nu ska jag äta. hörs sen :) puss !

svar på tal

Emelie om evo:
Du är så vacker Evelina <3

svar ; men tack. du också pigan !


Elin om evo:
Sötnosen själv, jag saknar dig <3

svar ; du kan va ! och jag saknar dig !!

:)

jag älskar fredagar ! även fast jag ska upp tidigt imorgon och jobba så ska jag riktigt njuta idag. kanske hitta på något mysigt med min man och käka lite karra och mysa framför en film. gud vad härligt de hade varit :) ska fara på bilteknik och sen köra pappa till byn så de får bli till kvällen. nu väntar jag bara på att min man ska komma hem. måste till mamma och rasta hunden ! hon jobbar och kunde inte åka hem under dagen så nu är de brådis. stackars lillpigan har inte varit ut på länge. jag hoppas att han skyndar sig hem ! nu ska jag kika bloggar innan jag far. puss

evo


friday

fredag och veckan har gått sjukt snabbt, även fast jag mest legat hemma och haft feber. nu är de helg och jag jobbar .. känns lite trist att ha jobbat 3 helger i rad nu och jag får aldrig tid att vara med min nå mer :/ men nästa helg är jag ledig och då ska vi hitta på något mysigt ! har kikat lite resor igår och i maj bär de nog av, ska kolla lite mer och sen boka. åh vad jag längtar. fleeeeeeera år sen jag sist var i utlandet. och nu får jag ju även åka med världens bästa kille. kan de bli bättre ? nu ska jag kila. puss

girltalk ♥

pratar i telefon med världens bästa kompis, har pratat i 1 timme nu och vi har alltid en massa att prata om. love it ;) har dammsugit hallen för det var så jävla mycket sand över hela golvet, inte mysigt att gå barfota. ska plocka undan på byrån i hallen också och sen ta de lugnt tills min man slutar jobbet. nu ska jag fortsätta prata med sofie och sen fortsätta städa. pusss

fortfarande sjuk

jag är fortfarande krasslig och känner mig inte på topp, så jag stannade hemma idag också. jag har lite ångest över de pga att jag vill sköta skolan nu. inte vara borta så mycket, men är man sjuk så är man ju :/  ikväll ska jag ner på pizza bagarn och prata om lite jobb, extra jobb. hade varit kul att få jobb där såhär vissa kvällar när de behövs. pengar pengar pengar ! så jag får se vad som sägs :) nu tänkte jag klä på mig lite och sen plocka undan i hallen.  sen ska jag nog vila så min feber förhoppningsvis blir bättre.

5:e inlägget idag ..

..tilldelar jag min kära far. jag tror redan han vet om att jag älskar honom tusen gånger till månen och tillbaka men ibland måste jag kanske visa de bättre, och jag vet att han kommer läsa de här så här får du kära pappa ;

min tokiga, galna, fräna, roliga, snälla, gulliga, alldeles underbara pappa ! vad vore jag utan dig din tok ? du kan vara helt crazy ibland och hålla på att dumma dig, men du är ju ändå min pappa trots allt. "pappa är pappa" eller hur brukar du säga ? jag skulle aldrig vilja byta ut dig mot någon, och jag skulle aldrig vilja ändra på dig. jag har verkligen världens bästa pappa och de finns ingen som du. du har alltid funnits där när jag har behövt något .. typ pengar. hehe :) jag har nog fått din dåliga humor. och ditt humör, crazy som vi är ! du är bäst. och jag älskar dig !!

unga mammor

gick igenom lite kategorier och sånt här på bloggen och insåg att jag hade missat att jag hade en "tyck till" kategori. har bara skrivit ett inlägg i den och tänkte skriva ett till nu när jag ändå är igång. och den här gången handlar de om unga mammor. typ 14 åringar som blir gravida och behåller barnet..


de är mycket snack kring unga mammor. "dom är inga bra mammor, dom är bara barn själv och vet inte hur man ska ta hand om en unge osv.." jag dömmer inga unga mammor, men jag skulle absolut avråda dom från att skaffa barn i så tidig ålder. jag vill ha barn, de har jag velat ha sen jag var 15 ungefär och om jag hade blivit gravid så vet jag inte om jag hade klarat av att göra abort, för barn är något jag längtat efter i flera år men väntat pga skolan. men snart går jag ut skolan och då vet jag inte vad som händer. och jag är ju fortfarande ung. de är ju skillnad att jämföra en 18 åring och en 14 åring. jag är ju iallafall myndig.

och de är ju klart, 14åringar är ju bara barn själv. men jag tycker inte man kan säga att dom förstör sina liv för att dom skaffar barn. de är ju deras ensak och ett barn "förstör" väl aldrig ett liv ? ett barn är ju någon man älskar och om jag skulle få barn nu skulle jag inte tänka "åh ungjävel, du har förstört mitt liv". andra som inte är i samma sits som den unga mamma kanske tänker så, men har man valt att behålla ett barn så är de ju upp till var och en. många unga tycker ju att spädbarn är så himla gulliga och sen blir dom mamma i ung ålder. jag säger inte att alla inte vet,men jag tror många unga inte vet vad barn innebär. dom är inte små,gulliga och gosiga hela livet. de kommer en tonårstid när dom kostar en jävla massa pengar och bråkar och skriker. de är jag medveten om när jag kommer skaffa barn. därför vill jag ha ett jobb först.

slutsats ; jag tycker inte att man ska skaffa barn i så jätte tidig ålder.

vad tycker ni ? tyck till nu !!

canon in my heart




känns som att de är jätte längesen min kamera har fått arbeta. så jag tog dom här två för ett tag sen :) riktigt nöjd med vattnet där. fränt ! har tänkt ta lite vinter bilder utomhus men jag har aldrig kommit ihåg kameran när jag väl farit iväg. så jag ska ta en fotorunda någondag. synd att de blir mörkt så fort, jag går ju skola så de är aldrig ljust när jag slutar. tänkte fara idag och fota lite men jag var/är sjuk så de sket sig + att jag sovit hela dagen nästan. min karl jobbar över, till 10 ikväll och de är inte kul alls :( saknar honom ! nu ska jag vila en stund. puss

Dag 13 - en bild på ditt rum




halv taskiga bilder (köket)







snea gardiner, och obäddad säng typ :) men skit samma ! datarummet, hallen och toan orkade jag inte fota för de ser verkligen förjävligt ut. så här får ni lite bilder på våran mysiga lya !

sick

känner mig inte okej, har haft feber till och från i några dagar och nu imorse hade jag de igen. och ont i halsen som tusan + att min mage inte är i form direkt. vet fan inte vad de är som spökar. ska jag blir sjuk kan jag väl bli de direkt ? vet inte om jag orkar gå till skolan. känner mig hängig och inte alls i form. bra start på skolveckan va ? men vad ska man göra .. tror jag går och lägger mig under filten i soffan och somnar till en film och sen ligger jag där till min man kommer hem och tar hand om mig ;) och inga alvedon har jag heller. måste komma ihåg att köpa de idag, om jag orkar ta mig någonstans. har så här ont i hela kroppen som man brukar ha när man har feber. gick till skolan igår fast jag kände mig lite krasslig, men idag stannar jag nog hemma och kryar på mig så tar jag nya tag imorgon ! nog snackat om feber och från de ena till de tredje ;


jag vet inte vad jag vill. jag vet inte om jag orkar. men hur ska jag hitta svaren på dom frågorna ?  jag vill men ändå inte. jag vet inte om de är värt att ta chansen, pga allt som hänt. jag sitter i jävligt svår sist, jag kanske förlåter för lätt ? låter folk betee sig som dom vill sen är allt okej igen. jag kanske lyssnar på för mycket skitsnack och är alldeles för snäll ? jag vet inte vad de är med mig egentligen. trasig, deprimerad.

Dag 12 - varför började du blogga?

jadu ? har haft en hel del olika bloggar. tagit bort, gjort en ny, tagit bort, gjort en ny osv .. tycker de är ganska kul att skriva då & då så jag tänkte att nu jävlar kör jag igång igen på riktigt .. så jag började väl för att jag tycker de är kul att skriva, även fast jag inte alltid vet vad jag ska skriva om

inte en evelina-dag idag

känner mig jävligt irriterad idag ! allt går åt helvete. den där jävla 240in också som har så dåligt batteri att om den dör så får man inte igång de. hyfsat pinsamt de var att stå mitt på skolgården som ett fån innan jonthe och .. ? vem de nu var kom och kopplade igång de. fan också vad less jag blir. kom pga de 30 minuter för sent till lektionen och fick inte komma in ! sjukt störande. och jag har beställt en snygg t-shirt, trosor och ett par leggings från bubbleroom. använde leggingsen i typ 1 dag och sen var ett stor hål i sömmen mellan benen och nere vid vaden + att de hängde massa lösa trådar i sömmarna lite överallt. fabrikations fel ? nåväl. skickade iallafall iväg ett email åt dom och frågade om jag får ett par nya eller pengarna tillbaka. tänkte skicka tillbaka byxorna idag. jag älskade dom ! skit sköna var dom och sen går dom sönder direkt. budget ! nu tänkte jag städa toan och sen måste jag hämta min man från jobbet. (om 240in startar vill säga) grrrh

en lista

Stava ditt namn utan några A (hela): evelin orrmlm
Har du ont någonstans just nu? jo i huvudet
Är du singel? inte de
Vad är ditt favoritnummer? 2
Favoritfärg/färger? rosa och svart
Hatade färg/färger? orange
Är du nöjd med ditt liv just nu? hyfsat
Vart önskar du att du var nu? långt bort härifrån iallafall
Vad borde du göra just nu? städa lite och sova
Kan du nå dina fötter med raka ben? nästan
Är du kär i någon? ja
Kan du skruva tungan? ja
Har du någonsin velat bli läkare? jo
Vad drack du senast? juice
Vem pratade du senast telefon med? magnus
Är du glad? lite smått irriterad men annars hyfsat glad
Är du piercad någonstans? Isf vart? tungan,bröstvårtan,naveln,läppen,öronen
Vad har du för planer för ikväll? inga planer
Hatar du folk som ljuger? jo
Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar? ingen aning
Föredrar du blonda killar eller brunhåriga? spelar ingen roll
Har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för? inte vad jag kommer på
Har du någonsin velat ha någon som du vetat att du aldrig kan få? jo, när jag var liten. hehe
Hur är det mellan dig och dina föräldrar? bara bra
Tycker du om ditt liv? till och från
Vad tycker du mest om i ditt utseende? ansiktet kanske
Förlåter du eller glömmer du? förlåter, har svårt att glömma
Har du mest tjejkompisar eller killkompisar? lika
Har du någonsin masserat någon? ja
Vad är du rädd för? ensamhet
Har någon försvunnit ur ditt liv? ja
Har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa? ja
Önskar du att du var en av motsatt kön? nej
Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på något hemskt? ibland
När grät du senast? någon dag sen
Saknar du en kille just nu? ja
Saknar du en tjej just nu? ja
Vilka kompisar har du i inkorgen? Vilken jävla inkorg ?
Vem skrev du senast sms med? sofie
Vad skrev han/hon senast? har nyss vaknat :)
Vem skrev du senast på facebook med? ulli ?
Vad skrev han/hon senast? minns ej
Hur mycket batteri har du? fullt
Vem skrev åt dig senast på msn? kommer inte ihåg
Vad skrev han/hon? inte fan vet jag
Vad har du för bakgrundsbild? på telefon har jag nån jävla bild som fanns på telefon och datorn på magnus gamla c70.

selma lagerlöf

startar dagen med svenska. selma lagerlöf står på schemat och jag är rätt taggad ! kör stenhårt dom sista månaderna nu , duktig som jag är. blir ett kort inlägg. hörs sen, pusss

Dag 11 - en bild från en tid du saknar

söndag

sista dagen jag jobbar idag, innan skolan kickar igång på tisdag. kan ju inte direkt påstå att skolan är något jag längtat efter. känns inte som att det har varit jullov heller för den delen, har ju jobbat mesta delen av tiden. känns ganska tungt att börja skolan igen, hade behövt få vila upp mig lite ;) tur att de bara är 5 månader kvar. gud vad jag längtar. och studenten kommer bli grym ! hade velat dra utomlands innan men jag får se :) nu ska jag fortsätta, sista rycket.

Dag 10 - låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad

När jag är glad lyssnar jag faktiskt på allt möjligt, mixmegapol typ ? hehe :) när jag är ledsen däremot så lyssnar jag på depp musik. och nu när vi ändå pratar om de, varför gör man de ? varför slår man ingång världens gråt musik när man gråter själv ? de blir ju knappast bättre, or ? äsch skit samma. när jag är uttråkad lyssnar jag väl också på allt möjligt och när jag är sur/förbannad blir de lite mer hög musik. hehe :)

En låt som jag alltid lyssnar på när jag är ledsen är den här. den är så fin ! ;

http://www.youtube.com/watch?v=xZEO1Lug25s

3 inlägg på 1 dag

de händer inte ofta nu för tiden när jag jobbar. och idag jobbar jag 12 timmar, till halv 9 ikväll men tur att de finns en dator och att de är så lugnt så man kan sätta sig en stund. vars jag är nu och jobbar är inte alls lika tungt och stressigt som på gunillahem. här klarar ju sig vårdtagarna själv och de enda man gör är väl egentligen plockar fram fika då och då. jag trivs riktigt bra faktiskt och jag älskar ju att jobba med människor ! hur som helst så har jag börjat halv 9 imorse. de var inte så jobbigt att kliva upp men jag hade ett jävla morgonhumör så min man fick lida lite :/ sorry ! nu är han och jagar och jag HOPPAS att han kommer hem ikväll. vill inte sova ensam :( kl 4 har jag rast och då knallar jag till pappa och käkar middag. nu ska jag kila. pusss

Dag 9 - något du är stolt över

jag är stolt över mig själv. stolt att jag orkade kliva upp och stå på egna ben och jag är såå stolt över min mamma efter allt hon varit med om.

Dag 8 - mål på kort sikt för denna månad och varför

mål för denna månad ? jag har inte den blekaste. sköta skolan lite bättre kanske ;) varför ? för att jag vill ha betyg och ta studenten med grymma betyg ;)

inte okej

att vara sjuk .. gick hem från jobbet igår för jag hade feber och orkade inte vara kvar. känner mig fortfarande lite hängig men jag får väl försöka kämpa mig igenom dagen. slutar klockan 3 och sen ska jag vidare till nästa jobb klockan 6 till halv 9. jaja, de blir ju pengar iallafall ! känns verkligen som att jag hade behövt lite mer sömn, en filt, en alvedon och min man nära mig. och min rygg värker. nu ska jag sluta klaga och gå och klä på mig, sen jobbet !

Dag 7 - en bild på någon/något som har störst inverkan på dig




Mamma & Pappa <3

trettondagsafton

onsdag idag. tänkte plocka ner julen men jag har ingen ork. är alldeles för trött nu när jag jobbar ;) hela huset gunger på krogen och något svammel på nordan, kul att alla ska ut eller är lediga imorgon men jag ska minsann jobba ! jag klagar inte på jobbet för pengarna rullar ju in på kontot men jag hade inte tackat nej till att vara ledig iallafall, ingen vill väl jobba egentligen ? ;) nå nå. har precis vaknat efter att ha vilat typ 2 timmar. ska nog gå och väcka min man snart och sen kanske gå ut och starta bilen och låta den bli lite varm. tänkte kolla om de är nå folk på stan. om inte han följer med åker jag väl själv ! :D nu ska jag gå iallafall. pusss

Dag 6 - favorit superhjälten och varför

jag har ju tidigare skrivit om mina hjältar. mina vänner & familj har varit mina hjältar under mina tuffaste år, så jag säger nog dom ;)

tisdag

har jobbat hela dagen, sen har jag hämtat ut mitt körkort. såg inte så förjävlig ut som jag trodde att jag skulle göra ;) har så himla ont i fötterna och ryggen och de känns som att jag kommer åka på en förkyldning. men jag hoppas att det inte blir så, jag vill inte vara borta från jobbet. hur som helst så blir de ett kort inlägg för jag är svin trött och tänkte gå och sova. godnatt !

Dag 5 - en bild av en plats du varit på


Dag 4 - en vana som du önskar att du kunde trolla bort

hm .. jag önskar att jag kunde sluta bita på mina nagelband ! hate it .. de är en sjukt jobbig vana jag har ! sen är de väl en massa annat också men inget jag kommer på just nu ;)

underbara kille ♥



du och jag mot världen, jag älskar dig min vackra !

nyårsbilder

här får ni ett par stycken. resten finns på facebook ;)




Dag 3 - en bild på dig och dina vänner

skojar du ? jag har ju många vänner :o
men jag bjuder en bild på mig och bästa vän !


Dag 2 - meningen bakom ditt bloggnamn

jenny evelina orrmalm är hela mitt namn, de kanske förklarar saken ?

första inlägget ..

.. 2011. fränt ! var på harrys igår och det var helt okej. blev sådär lagomt full och halv 1 nångång åkte jag och min fina hem och sussade. somnade kanske vid 2 och har sovit endast 1 timme inatt. klev upp 6 och stack och jobbade klockan 7. ingen lek alltså ! de har varit jävligt tungt att jobba. men de gick ju bra iallafall :) har vilat en stund på soffan och nu ska jag åka iväg och köpa en julmust och sen slänga mig framför en film innan jag ska sova. ikväll blir de tidigt ! upp imorgon igen och jobba samma skift. nu ska kila. pusss
RSS 2.0