barnmorske besök :)

ja tony min vän, du har rätt.
men jag blir så jävla irriterad när folk jämt ska klaga. dom blir nog aldrig nöjda så skit samma ;b
 


 
idag har jag varit till barnmorskan. tog urinprov,blodprover och ett stick i fingret och kollade sockret :) allt var bra iallafall och jag fick även en ny tid i vecka 20 först, och även en tid för ultraljud. wiii ! nu har man nått att längta till. 24 oktober dock, men de går fort ;) idag går jag in i vecka 11. så de är ungefär exakt två månader till ultraljudet men tiden springer iväg förhoppningsvis ;p ååh vad spännande ! magnus var också med, bra att han också får all info. sen fick vi med papper och en till bok. känns som att de är på riktigt allting nu. längtar till lill*n kommer.
 
barnmorskan berättade att de är olika beroende på vem de är som gör ultraljudet, om dom berättar könet eller inte. vissa berättar inte ens om man frågar och sen behöver de ändå inte stämma alla gånger de dom säger. för de kan vara svårt att se. oftast är de ju rätt, men de kan ju bli fel så man får väl se. egentligen spelar de ingen roll för mig om dom säger eller inte, är bara de att jag är sååå nyfiken :) men de kan ju som sagt bli fel också, så man ska nog inte ha för höga förhoppningar ändå och köpa massa rosa och sånt ifall dom säger att de blir en tjej ;b jaja vi får se !
jag tror på en tjej, eller egentligen vet jag inte ?! har en sån känsla iallafall. alla förutom pappa tror på kille.
 
vad tror ni ?

28 augusti

idag har vi sussat på ganska så länge, men skönt var de. när jag klev upp klippte jag luggen och sen har jag duschat och fixelifixat mig. tänkte ta en vända på stan och kolla om jag fyndar nått. sen får jag se vad dagen bjuder på. regnet verkar ju ha upphört iallafall så de är ju skönt. vi får hoppas de håller sig :) nu ska jag kila. puss så länge !

sociala paret

jag och mange sitter med varsin dator här i soffan, och tvn babblandes i bakrunden. väntar att klockan ska bli 9 så jag får kolla ensam mamma söker :) vi har haft soffhäng i några timmar nu och jag älskar att göra ingenting med honom  så himla skönt ♥ känner dock att en liiiten godis bit inte hade suttit fel, men jag är nog för lat för att pallra mig till ok och köpa nått. så de får vara :) 
 
idag har jag varit med lillebror till skolan, han börjar 4an och alltså mellanstadiet. åh jag känner mig gammal nu när han är så stor. 10 år fyller skitungen om 3 månader. de gick bra iallafall, sen for jag hem och slöade i soffan en stund. har inte hänt destomer idag faktiskt, en riktigt slöar dag. men what to do i detta väder ? regnet öser ju bara ner. mysigt men samtidigt tråkigt. nä nu stänger jag ner. puss

vilka charmtroll !

himla sötungar. jag dör !  
 
 
 

pinsamt ?

haha måste få skratta igen. de var så himla kul att kolla på alla icke myndiga som stod utanför öltältet igår och verkligen försökte komma in. vissa försökte smita in men lyckades inte så bra ;) sen väntade dom tills en ny vakt skulle komma, så testade dom igen. åh inse att ni är för små ! dog lite när jag såg hur små och ensamma dom såg ut att vara. när man testar flera gånger och sen bli nekad gång på gång så blir de bara pinsamt till slut !
 

från de ena till de tredje så går jag in i vecka 11 nästa vecka :) känner att detta illamåendet börjar avta. tack gud för de ! liite illamående hade jag igår, men inte alls som förut. wiho. fast nu ska vi inte ta ut glädjen i förväg. de vänder kanske och blir ännu värre ! men de är faktiskt jätte skönt. har iallafall inset att fet mat är bara att skippa. blir svin dålig av de, mår illa av bara lukten nästan. tur är väl de så trycker man inte i sig sånt ;) 
nä nu avrundar jag igen. hörs sen ! puss

tärendö levererade :)

tärendö var oväntat kul igår faktiskt :) började med att vi for häifrån vid 6 halv 7 tiden, åkte till elins stuga och satt där med elin, jb och jonas + sofie och emelie då :)  dom spelade lite ölspel , vi satt och surrade och vid 10 tiden for vi mot holmen. jag trodde att jag skulle börja frysa och ha svin tråkigt. men tvärtom. jag frös inte ett dugg och jag hade kul :) träffade massvis med folk som man inte sett på år och dar. så de var helt okej ! :) vi var hem kring 3 tiden på natten, körde hem emelie, sofie och sist jimmy som åkte med oss hem från byn. sen somnade jag så sött efter klockan 3. har sovit jätte bra men på morgonen kändes de som att jag supit igår. fet bakis ! fattar inte hur de kan bli så när man varit spiknykter. nä huvva.. 
 
nu ska jag bara slöa här i soffan resten av dagen hade jag tänkt. i hopp om att min fina kommer hem från byn idag ♥ mår illa och känner inte för att jag göra ett skit. uusch. 

tärendö holmen !

åh vad jag blir nostalgisk när jag ska på eldfesten. man var jämt där förut men nu är de säkert 3 år sen sist, så idag ska jag. dock nykter såklart ;) men jag har ju mina bruttor med mig så de blir nog kul ändå. sen är de skönt att bara köra ibland också. känner inte ens speciellt sug att supa. okej liite men inte sådär jätte mycket :)
 
så nu har jag fixat mig. håller på att lyssna lite musik och kika facebook :) snart drar vi så vi hörs imorgon för jag lär ju vara hemma inatt först. puss !

v10 ♥

idag går jag in i vecka 10. de är alltså 4 veckor sen jag fick veta att jag var gravid, tiden springer ju bara iväg ! hoppas den går lika fort heeela vägen :) eller ännu fortare om de går ! 
 
den enda skillnaden nu från tidigare veckor är att jag inte behöver gå upp på toa på nätterna, är faktiskt flera nätter sen sist jag gjorde de. så de är skönt för oftast har jag så himla svårt att somna om igen. illamåendet är kvar, men jag hoppas att de går över snart. jag har verkligen fobi för att spy, jag gråter varje gång. de är så jävla hemskt ! 

MAMMA Om: Graviditeten :)
IP: 85.119.133.121
Du kommer att bli världens bästa mamma puss från en lycklig mormor
 
åååh ♥ sluta få mig att gråta. jag kan inte bli världens bästa mamma, för du är världens bästa och kommer bli världens bästa mormor !
 

Graviditeten :)

Nu har jag gjort en ny kategori "graviditeten". här kommer jag skriva om hur allt går, hur jag mår osv osv ;b
imorgon går jag in i vecka 10, spyr & mår illa mest hela tiden. har fått utskrivet tabletter från farbror doktorn så illamåendet har försvunnit liite iallafall. men jag spyr fortfarande, morgon, lunch (ibland), middag och till kvällen. inte kul för fem jävla öre men de äre värt i slut ändan :)

glad ! :)

Lina Om: besviken.
IP: 90.233.198.2
Grattis! är glad för din skull, du kommer bli en toppen mamma. Kram och lycka till med allt!
 
Åh vad de värmer i hjärtat att läsa de här. tack tack tack ♥

fullt upp

kan lugnt säga att jag legat i idag, klivit upp halv 9 och fixat mig. sen for jag iväg på ahlsell och hälsade på mamma som börjat igen efter semestern. typiskt att hon ska börja när jag slutar ! hon hade gärna fått vara ledig en vecka till så hade vi kunnat mysa på och hinna umgås lite. iallafall så for jag sen på arbets och hämtade lite papper, sen vidare på stan och köpte en present åt magnus som fyller år imorgon ♥ brassade sen hem, la mig och vilade en stund och nu håller jag på att stor städa. kan ju säga att jag gjort roligare saker än att städa, men de måste göras. och imorgon kommer de nog massa folk hit, då vill man ju ha lite fint iallafall ;b
 
nu tänkte jag fortsätta innan jag blir alldeles för lat. hörs ! puss

besviken.

jag har alltid velat ha barn, så länge jag kan minnas. jag är otroligt barnkär och jag ser inget fel med att vara 19 år och bli mamma. jag ser varken ner på dom som är 15 eller 45, de är sånt man bestämmer själv. min graviditet var inte planerad men välkommen för min del, jag tycker de ska bli spännande, mysigt och jätte roligt att bli mamma. jag har alltid velat vara ung när jag får mitt första barn, och nu är jag de. och jag är jätte glad. jag känner inte att jag missar massvis med saker i livet. vad missar jag ? "du är så ung, lev livet" vad är att leva livet ? att supa ? de är iprincip de enda jag inte kommer kunna göra nu på ett bra tag. men vadå ? barnet är väl ändå inte spädbarn och ammar hela livet. de växer ju och sen när den är nog stor att klara sig utan mig en stund så kan jag ju fara iväg på krogen med kompisar tillexempel ? de låter precis på vissa som att jag aldrig mer kommer kunna gå utanför dörren.
 
jag känner verkligen att de är jätte tråkigt att vissa inte är glad för mig skull, att vissa tar avstånd och bara skiter i mig. men ska de vara så så får de gärna vara för min del. jag orkar inte bry mig, väljer folk att gå ifrån så får dom de. men nu är de jag, magnus och livet i magen. acceptera eller så behöver vi inte umgås.

tvillingsyster, bästa vän ♥

en av dom få finaste. en underbar tjej som jag delar allt med ! som jag kan bråka med, skratta med, gråta med, ja allt. en tjej som jag vet alltid finns där vad de än gäller. som jag haft så sjuuukt kul med !
 
 
min fina tjej ♥ jag älskar dig till månen och tillbaka.

torsdag ;p

idag var min sista dag på jobbet, eller egentligen inte för jag ska jobba helg och en dag nästa vecka. men sista anställningsdagen om man säger så ;b har käkat sen gick vi och slöade en stund i sängen innan magnus for och gjorde skjutproven. snart börjar den där jävla jakten och då blir jag forever alone i typ 2 veckor. men frysen fylls med käk så jag klagar inte allt för mycket. muumma med älgkött och pottigratäng. nä nu ska jag sluta prata om de, blir ju hungrig (som vanligt) .
 
nu ska jag hoppa i duschen och sen invänta killen. hörs ! puss

några bilder iallafall.

15 augusti

igår efter jobb,mat och en liten vila så drog vi till skaulo och fiskade. drog upp en hel del små abbisar och magnus fick 2 rätt stora. mysigt var de ! världens finaste väder och sen fick jag umgås helt ensam med min fina kille. kunde inte bli bättre ♥ har även fotat en hel del som jag tänkte visa för er senare. börjar jobba klockan 12 så kanske innan de. tar så jävla länge att ladda upp här på bloggen så jag får se om jag hinner. ska duscha, fixa mig, frulle, hinna slöa i soffan osv ;b
 
nu tänkte jag iallafall läsa lite bloggar och sånt. hörs sen. puss !

förbannad !

jag stör mig ett gäng på folk (mammor) som super varje jävla helg när dom har små barn hemma. just nu tänker jag på en speciell som jag inte nämner här, men om hon läser så hoppas jag att hon tar åt sig. sluta sup som en jäva ungdom och ta hand om ditt barn istället !  från de att ungen var MAX 1-2 månader har hon sprungit ute alldeles för ofta. nästan mer ofta än innan hon fick barn.de gör fan ont i hjärtat att se de, för man skaffar inte barn för skojskull. tur att barnet har en pappa med hjärnan kvar iallafall ! usch. såna som du  ska inte ha barn. väx upp.
 
 

11 augusti

jag gissade att de var du madde, men blev osäker så de var lika bra att fråga :)
 
idag är de lördag, verkar ju bli fint väder så man kanske ska försöka vara utomhus så mycke som möjligt ! magnus kom hem sen igår såvi harr sussat på tills nu, eller han sover ännu. men när han vaknar åker han till skröven och jag är med hundarna så kan inte följa med pågrund av att magnus bror har sina katter där. dom går inte riktigt ihop om man säger så :) så jag få se vad jag gör .. nu ska jag kolla facebook i vanlig ordning och sen ta något i magen. puss

svar :)

svar till madde ; den 19 mars är de beräknat, så de är ett tag kvar :) vilken madde förresten ?

preggo ? ;)

kul att alla skriver "gravid?" när jag berättar om mina hemska dagar med illamåendet som min närmsta kompis. kan väl släppa bomben då och säga ja, de är jag och de är underbart. förutom att spy då. är egentligen ingen sån som bryr mig speciellt mycket vilka som vet de, och ingen som är så brydd i att vänta med att berätta. de är redan en hel del som vet de, så why not liksom ? nångång ska de ju ut så nu vet ni de. myspysigt !
 
sitter hos mamma nu, magnus drog till pappa och fiskade. dom skulle åka båt och jag är hundvakt hos mamma så jag kunde inte följa, dom hade ju klarat sig själv ett par timmar men ändå ;b tänkte att jag stannar hemma. nu tänkte jag kika vidare här, försöka klura ut vad jag ska köpa åt min man när han fyller år 21 aug :) inte lätt !
puss 

blablabla

varit ledig heela helgen och måndag,tisdag. men idag är de eftermiddag som gäller och jag kan ju säga att jag är inte taggad för fem jävla öre. fyy ! kan ju bero på att jag inte sover så jätte bra på nätterna. kliver upp 2-3 och ibland 4 gånger för att pissa. och sen har jag svårt att somna om. så just nu är jag jätte mega trött och hade helst velat sova bort hela dagen. tur att vädret gör en lite piggare iallafall :)
 
nu tänkte jag dona på här, äta nått och sen fixa mig lite innan jag börjar. puss

lördag - luleå

igår blåste vi till luleå över dagen för att shoppa. kan ju säga er att jag inte köpte ett skit inne i stan. drog på storheden och hittade ett par leggings och en tröja på hm. sen vare ju rusta och sånt man hittade grejjor på ;b var faktiskt inte sugen att shoppa så jag ångrar lite att vi åkte dit alls. och sen när jag kom dit, och nästan hela vägen dit också så mådde jag fruktansvärt illa. hemskt ! var ju så himla fint väder så de var inte så roligt att sitta i en bil nästan heeela dagen. då hade vi kunnat fara och fiska istället eller nått ;b jaja ..
 
nu har min man åkt till byn och jag vet inte vad jag ska roa mig med. föra lite saker ner till förrådet kanske och sen bara ta de jäävligt lugnt :) puss

tråk fredag

vilken värdelös fredag. jobbat i vanlig ordning och nu då ? kom just hem efter ett besök hos min fina mor ♥ magnus är och hälsar på björn så dom får ha lite kill snack där ifred tänkte jag ;b man orkar ju inte hänga efter som en jävla toffel. nätack, roligare för grabbarna att vara själva :)
 
så nu väntar jag bara på honom så myser vi nog ner oss i soffan resten av den här fredagen. är inte så mycket annat att göra ;b tänkte fara till hans bror och spela biljard men blev så sent så de får bli en  annan dag !
nu mojsar jag ner mig framför tvn. puss

ledig dag !

idag är jag ledig ! underbart. synd att jag är trött i vanlig ordning, men idag får de inte latas till. måste få något gjort här. en vända ner till förrådet hade jag behövt, lite lådor som ska upp hit. känner mig så jävla lat så de är sjukt ! hur ska de här sluta .. kommer aldrig få något gjort. när man är 2 så är de väl helt okej, man kan göra varsin sak så gåre hur lätt som helst ;b men mange jobbar så nu måste jag dona på här själv om de ska hända nått. blää !
 
har iallafall käkat frulle nu, en smörgås och apelsinjuice. sen lyxade jag till de med jordgubbar och grädde !
nu ska jag lyfta min röv ner till förrådet och sen dona på. puss
RSS 2.0