-

bloggen kommer inte i första hand om man säger så. men här kommer en liten uppdatering av vad som händer i mitt liv. 
 
- har köpt en pt online (personlig tränare) som jag ska ha i 4 månader från o med 1 januari. taggad !!
- börjat träna lite smått på gymmet med emelie, som får mig super motiverad. känns skoj att komma igång med de här som man velat så länge.
- ska åka på ikea och slösa pengar imorgon
- har en dotter som varit sjuk 1 vecka ungefär, sovit dåligt på dagarna och varit lite ledsen och hängig :(
- julpyntat !! så myysigt :) bara nya gardiner behövs till novalies rum och vårat sovrum
- möblerat i pigans rum, kastat den stora garderoben så nu känns rummet myycket större.
- jobbat lite på ica, trivs som fisken i vattnet 
 
de var väl de jag kom på nu. ska fortsätta mitt idol tittande sen sova tidigt :) hejdå så länge !

min andra halva !

jag ska älska dig tills hjärtat säger stopp ♥
 
 
 

min lycka ♥

 

fin vaaa ?

tusan också att mini redan har en overall, annars hade jag lätt köpt den här. blev kär direkt jag såg den ! 
 
 

tomtegumma ♥

måste bara ge er ett smakprov från igår, när min fina cecilia var här & fotade novalie och eliaz.
 
min söta lilla tomtegumma :) 
 

rensa & kasta

torsdag och snart helg igen. idag tänkte jag och mange rensa förrådet där nere som ser ut som ett bombnedslag, rensa , kasta och städa ! måste börja få i ordning mini's rum och de är massa saker som ska till förrådet härifrån, men som inte får plats ! så idag har jag bestämt att de ska bli gjort. för sista november åker vi till ikea och köper lite förvaringslådor osv hit in och då måste de vara tom och få plats ! för övrigt längtar jag som tusan till ikea, de är ju så jäääkla kul och vara där ! min snälla mamma ska dessutom vara barnvakt & då blir de första gången jag är utan Novalie en hel dag. min stora piga ♥
 
sen fyller jag år 1 december, 21 vintrar. ung som man är ännu ;) 
Novisen vilar och jag tänkte bara känna lugnet & hoppas på att hon sover en stund. 

dessa tänder ..

nu är novalies första tand påväg upp. oftast kommer båda två samtidigt eller den ena nästan direkt efter den andra. högra tanden är iallafall snart uppe och eftersom hon vrider och vänder är de svårt att se hur de ser ut på andra sidan :p hur som helst så är de jobbigt för både henne och mig. jag tycker så synd om lilla gumman när man ser hur besvärligt de är. men sova låter hon mig göra på nätterna iallafall. de är dagarna som är värst !

har iallafall varit på jägarskolan i 3 timmar nu ikväll, höll på att somna dit efter ett x antal filmer. men intressant är de :) nu har mini just somnat och jag ligger i soffan och bara är. imorgon väntas jobb 15-19 och innan de får jag se vad jag gör. kanske tvingar hit nån på besök :) nä nu säger jag godnatt. och hoppas på en natt med sömn. jag fungerar inte utan sömn !

1 november

och om exakt en månad fyller jag 21, men som jag och kajsa pratade om på jobbet så är de inte ens kul att fylla år nå mer. så kan jag gärna stanna vid 20. och på tal om jobb så har jag jobbat idag 17-21. tiden gick fort, har världens bästa kollegor så de känns bara roligt att jobba och tiden går fort när man har roligt. en hel del folk, men de kunde man ju gissa.  så kassan har gått varm och jag är ganska så trött. ska strax borsta gaddarna och sen hoppa under täcket. har myst framför tvn med morötter och dipp ! varför äter man inte de oftare ?? nyttigare och faktiskt godare än chips. så de blir de nya "godiset" för mig :) 
 
helgen är jag ledig & lär spenderas hos mamma. gissar att mannen i huset sticker till byn imorgon i vanlig ordning så jag orkar inte sitta inne och glo. sen kanske jag far förbi therese också så jag får träffa min lilla kille eliaz. (jag vill ju träffa dig också gumman, men mest eliaz ;) 
 
nä nu ska jag gå och lägga mig. man vet aldrig hur länge man får sova. godnatt !
RSS 2.0