sommaren är häääär

här vare dött. men vem sitter inne och bloggar när sommaren har kommit ? njuter som tusan dessa dagar när solen har stekt, har äve fått en jävla massa färg så nu slapp jag sola solarium innan sommaren. har suttit ute i flera timmar  varje dag på altan i kullen, novalie kom verkligen rätt tid på året. underbart att bara njuta av ledigheten och värmen :) men trist när alla andra jobbar. dagarna är så tråkiga. men de går ju de också :) har hunnit med en tripp till ikea med mamma och novisen. de gick jätte bra och Novalie var huuur snäll som helst måste jag få säga. lite gnäll men absolut inget man kan klaga över. hon tyckte de var spännande med så mycket folk, massor att titta på :) var jätte mysigt med en mamma/dotter dag. de måste göras oftare :) fick med mig nya utemöbler till ballkongen och nu är de jätte fint och mysigt där. så skönt att sitta ute på sommarkvällarna och bara vara. love it :) 
 
nu ligger novalie och sussar på här, både igår och idag har hon inte haft riktigt ro och sova på dagarna. kanske för att de är så jäkla hett ? har iallafall haft henne i skuggan och inomhus vars de är lite svalare. men de är ju ändå så jäkla varmt så de är nog de som är jobbigt för henne. hon har bara sovit 2-3 timmar idag sammanlagt annars brukar hon sova minst 5-6 timmar. nu när hon sover tänkte jag kika lite prison break. mange är och fiskar så han kommer väl hem här snart skulle jag tro. nu avrundar jag för idag. hejrå !

vars är sommaren ??

vilket skit väder. när ska de bli sol och varmt ? här är de rena stormen och de regnar. tur att jag tog en promenad imorse när de var uppehåll, för sen kom ju regnet igen även fast dom lovade fint idag ? nåväl. sånt där ändras ju fort. sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer idag, vilat och bara varit. kikat några avsnitt av prison break. åh vilken bra serie. såg den förut när den gick på tv, men har aldrig sett den från början så jag tänkte att i brist på annat och när man har lite att göra så kan man ju kolla :) och de är ju ++ att han är såååå snygg wentworth miller, lite ögongodis :) 
 
nu ska jag mata en hungrig novalie. hejs !

12 maj :)

nu är de ett tag sen igen, skriver när andan faller på. och nu hade jag inget bättre för mig så jag tänkte att jag slänger in några meningar här. har precis försökt dansa lite zumba men Novalie ville inte samma sak, hon är lite övertrött och är påväg att somna men den där tutten spottar hon ut hela tiden och då blir hon sur. så jag fick avbryta hela tiden och efter 15 minuter gav jag upp. får dansa lite senare istället, eller så skiter jag i de och bara tar en promenad. igår tog jag ingen promenad, tog en liten paus för första gången den här veckan men trots de har jag lite ångest. kryper i benen när jag inte tar min dagliga promenad. var iallafall hos mamma hela dagen igår, magnus åkte till byn så jag umgicks med dom. hyrde film och åt lite godis, ångest. nu får de vara slut på onyttigheter. uusch !
 
köpte även ett babygym åt novisen igår,  jätte fint spöket laban :) hon verkade gilla den imorse när hon låg där en stund. spanade på alla spöken som hänger ovanför. spännande :) förresten har hon börjat få tänder redan. eller jag tror de iallafall, i munnen är de något vasst där uppe och de känns som en tand. sen är hon grinig och dreglar. men jag vet inte ? vi får väl se om de ploppar ut nån tand snart. hon blir iallafall lugn när hon får tugga på mitt finger, har även köpt en bitleksak åt henne men den är lite stor :) hur som helst så tycker jag jätte synd om henne när hon inte verkar må bra alls. tänder och magen tjorvar, stackare ♥ 
 
nä nu somnade damen så ska passa på att vila en liten stund och sen gå ut på en promenix :)

Hallå !

Vill börja med att tacka för alla fina kommentarer :) och sorry att de är så längesen sist. Novalie växer så de knakar. Är jätte kul att se hur hon utvecklas hela tiden. Skrattar och "pratar" , så mysigt. imorgon är de dags för BVC besök igen. Och på tisdag blirhon hela 2 månader. Skruttan <3
just nu sover hon iallafall och sen blir de ut på en promenix :) 
 
valborg har varit och farit. Vi var på hembygdsområdet och kollade en sväng, men inte vet jag om de där så mycket att se. Samma visa varje år, men lite mysigt är de ju. Synd att man inte hade ordentligt med kläder för de var ganska kallt. Sen åkte vi runt och snurrade bara innan vi for hem och somnade innan halv 10. Den natten sov Novalie i 11 timmar ! Vaknade bara 2 snabbisar och åt lite sen slocknade hon igen.och jag fick sova i 8 timmar, minns knappt hennes matstunder så de var riktigt skönt att få sova ut :) de behövdes för natten efter sov hon inget alls. Man får verkligen passa på att vila när man får chansen. är så olika hur hon sover från natt till natt. Men oftast  vaknar hon bara Max 2-3 gånger så Jag ska inte klaga:)  
 
nä nu ska jag hoppa i kläderna och sen fara ut en sväng.

ungefär såhär är de ..
RSS 2.0