du & jag ♥

magnus åkte till byn igår tidigt på morgonen och jag saknar honom nå fruktansvärt mycket. förut när han har åkt iväg så har jag såklart saknat honom hela tiden, men just nu saknar jag honom extra mycket ! jag hoppas han kommer hem en sväng innan älgjakten kör igång på måndag, för sen har han väl inte tid. kommer dö om jag inte får träffa han på 2 veckor :o hemskt att man kan sakna någon såhär mycket. känns som att jag inte träffat honom på jätte länge. de blir så tomt när man sover med varandra varje natt och är mycket med varandra på dagarna.

jag älskar killen bara mer och mer för varje dag som går. han är de absolut finaste som finns och jag vill aldrig leva utan honom, helt ärligt. jag skulle aldrig klara av de. han har allt man kan önska sig, ett hjärta av guld och han bryr sig så otroligt mycket. han finns alltid där, när jag än behöver honom. och jag behöver aldrig säga något eller ens kolla på honom, så vet han att jag är ledsen. han kan läsa mig som en öppen bok ♥ han har verkligen tagit mitt hjärta med storm, han visar varje dag hur mycket han älskar mig och är noga med att berätta de. jag blir lika glad varje gång han säger dom 3 fina orden. jag önskar mest av allt att vi kommer hålla ihop förevigt, jag vet inte om de finns något "förevigt" men om de gör de, så hoppas jag att de kommer vara vi 2 livet ut. för jag vill att han ska bli pappa till mina barn, och jag vill att de är han som jag säger ja åt i kyrkan. min fina kille ♥ du betyder allt.


onsdag

onsdag idag då. tänkte fara på ungdomsm. klockan 2 och sen på coop och köpa en låda som jag kan ha lite grejjor i nu när jag börjat städa och rensa datarummet =) ni ska få se bild sen med nya gardinerna :) så idag ska jag väl spendera lite tid med att fixa iordning databordet. en hel del grejjer är de där kan jag ju säga. så de ska bli skönt att få de bort gjort. sen ska jag höra med micke när han har tid att hjälpa mig med tapetseringen så jag vet när jag ska börja riva och fara och bestämma mig vilka jag vill ha =)

ska även hinna med att skriva ett cv idag som jag ska skicka ut lite överallt. nu ska jag käka frulle sen fixa mig. puss

hungriiiig

hungrig som en varg .. har käkat fruller tidigt på morgonen så de känns i magen att de börjar bli dags för lite käk. måste dock vänta en stund, eftersom att jag ska på middag hos pappsen och agneta och de blir först om ett tag.

idag har jag varit med susanna. vi sprang och gjorde lite ärenden och sen for vi och hämtade hennes kusin bil + släp och hämtade våran gamla säng som hon fick av oss. så jäkla skönt att de börjar bli tomt med skräp inne i datarummet. snart får jag tapetsera och inreda där =) förresten så var de första gången jag körde med släp, inge svårt men jag var lite nervös faktiskt. hehe ! har även kollat tapeter idag och jag vill ha en fondvägg med typ lila blommor eller liknande, iallafall lila ! så nu är de bara att bestämma vilka, finns ju en hel del att välja mellan. har även hängt upp mina nya gardiner där inne som jag köpte igår, och dammtorkat lite. nu väntar jag på att tvättmaskien ska bli klar sen ska jag åka till pappa.

en bild



saknar värmen och skärgården i stockholm !

nya dojjor




har velat ha dom här skorna jätte länge, så jag köpte dom äntligen igår ! snygga va ? ;)

fullt upp

klockan är halv 12 och jag tänkte fara på stan en sväng och kolla lite, på jysk och kolla en bryå och på dollar och kika förvaringslådor iallafall =) men de får bli senare. sen ville min fina vän susanna hitta på något så de blir nog så. magnus åker till byn idag och blir borta ganska länge, så jag ska försöka göra iordning datarummet så jag har någonting att pyssla med :) ska även på colorama och kika tapeter idag eller imorgon. har fruktansvärt ont i magen just nu så ska nog knarka lite ipren och lägga mig här på soffan en stund. vi hörs sen !

sthlm

4 dagar och 7 timmar sen jag skrev ett inlägg sist. kanske dags igen då =) vi är som sagt hemma igen. jag har haft tillgång till dator men har helt enkelt inte orkat slösa tid på varken facebook eller bloggen. och de har varit riktigt skönt, fast de är ju kul att skriva här men en liten ledighet har varit toppen ! nu är jag back on track iallafall. har haft underbara dagar där nere, jätte mysigt. var till fasters stuga igår och de var sol och stekande varmt. jätte härligt. sen har jag shoppat en hel del också, kan fota kläderna en annan dag. för nu har jag slängt in allt i garderoben så .. =) alla bilder har ni på facebook. de tar år och dar att ladda upp här, men några kan ni få se. nu ska jag fara och hyra en film och sen soffhäng med hjärtat ♥





kika resten på fejjan. hejrå

tomten

Följande beräkningar bör vara behjälpliga vid bedömningen huruvida tomten finns eller ej:

Det finns ca 2 miljarder barn på jorden. Men nu vill ju tomten inte besöka muslimer, hinduer, judar eller buddister, vilket reducerar antalet till 15% eller 378 miljoner. Med ett världsgenomsnitt på 3.5 barn per hushåll är det sålunda 108 miljoner hushåll att besöka, om vi kan anta att det finns minst ett snällt barn i varje hem.

Jultomten har, pga jordens olika tidszoner och rotation, ca 3.5 timme på sig att jobba, om vi antager att han reser västerut, vilket ju blir mest logiskt. Han besöker sålunda 967.7 hem per sek. Det betyder alltså att för varje kristet hem med minst ett snällt barn , har tomten ca 1/1000 sek till att parkera släden, springa ut och hoppa ner genom skorstenen, dela ut julklappar, hoa 3 gånger, klämma 2 snapsar, upp genom skorstenen igen, i släden och iväg till nästa hus.

Om vi antar att alla hem som ska besökas är jämnt fördelade är det ca 1 km mellan varje hus i genomsnitt. Tomten färdas sålunda ca 100 miljoner km, toabesök och andra pauser räknas ej. Med andra ord flyger tomtens släde med ungefär 1000 km per sekund eller 3000 gånger ljudets hastighet. Som jämförelse kan nämnas att den snabbaste farkost som människan hittills skapat, rymdsonden Ulyssevs, färdas ca 50 km per sekund.

Som kuriosa kan nämnas att en normal frisk ren kan komma upp i en hastighet av ungefär 30 km i timmen. Lasten i släden är ett annat intressant objekt. Om vi antar att varje barn får klappar motsvarande 1 kg, har släden en last på 500 000 ton, tomtens vikt ej medräknad.

På land kan en normalstark ren dra ungefär 200 kilo. Även om vi antar att de speciella flygande renarna kan dra en vikt tio gånger denna, kommer inte släden ur fläcken, om inte tomten skaffar fram ca 360 000 dragvilliga renar. Detta kommer att ge släden en samlad vikt på ca 600 000 ton.

600 000 ton, som flyger med 1000 km per sekund alstrar ett enormt luftmotstånd. Detta kommer att hetta upp renarna, ungefär som en meteorit som inträder i jordatmosfären. De två ledarrenarna kommer då att absorbera en energi motsvarande 14 300 trilliarder joule per sek, eller 14 300 trilliarder watt. Ledarrenarna kommer helt enkelt att brinna upp omedelbart och de bakomvarande kommer att utsattas för en ljudvallsbang och därefter själv brinna upp. Alla renarna kommer att möta sina anfader på mindre än 4.26 tusendels sek, dvs när tomten når till sitt femte hus.

Detta är dock hypotetiskt, för då släden accelererar från 0 till 1000 km/s på 1/1000 sek, kommer alla i släden att bli utsatta för en g-kraft 17 500 gånger större än tyngdkraften. En tomte på ca 150 kg (vikten uppskattad efter existerande kopior) skulle naglas fast i bakre delen av släden motsvarande en vikt av ca 3 miljoner kg, vilket ögonblickligen skulle krossa varje ben i hans kropp och förvandla honom till en våt fläck.


Slutsatsen bör bli att om tomtejäveln någonsin levat så är han definitivt död nu..

sthlm here we come :)

hej alla ♥ nu är klockan snart 12 och de är dags att hoppa under täcket. imorgon väntar en kulig dag =) sätter mig på flyget klockan 4 och sticker till våran kära huvudstad i ett par dagar, tillsammans med världens finaste kille. ska spendera dagarna med min saknade faster,hennes man och min kusin. ska bli riktigt kul att få hälsa på dom. de är några år sen sist :) en hel del shopping lär de ju absolut bli. inte så ofta man åker dit :) tur att jag får en hyfsad lön iallafall.

har precis slängt färg i håret och jag hoppas de blev bra. de är fortfarande blött så lite svårt att se. men de får duga :) hade en gräslig utväxt så var tvungen nu innan jag åker. nåväl. ska försöka uppdatera mycket där nere, så mycket som möjligt iallafall. och kameran är nedpackad så bilder lär de bli ! nu ska jag sova. godnatt !

23/8

just käkat ett packet nudlar och jag blev apmätt. fytusan ! har jobbat 7-12 idag, kort dag vilket är jävligt skönt för jag är så trött .. fattade inte hur jag orkade ta mig upp ur sängen, jag tror jag fortfarande sov när jag knallade på toa. trivs jätte bra där borta, skit rolig och trevlig personal. lite rörigt i början, har lärt mig mycket men långt ifrån allt på dessa 2 dagar. tar nog ett bra tag innan jag får in alltihop, men de kommer.

snart ska jag åka ner till mitt favvo jobb och be dom skriva på tidrapporten så jag kan lämna in den. sen måste jag ju packa, sticker imorgon med flyget som går klockan 4 på eftermiddan. nu ska jag kolla runt och sen åka. hejdå

komvux

hej och godmorgon. idag är de måndag, och med måndag betyder skola. så klockan 1 ska jag befinna mig på komvux. tur att jag har susanna och maria med mig, annars hade jag dött =) och efter de ska jag fara på bredvidgång. så jag lär nog inte hinna med fler inlägg idag. kanske när jag kommer hem, om jag inte däckar direkt. slutar först halv 10. nu är de bara 2 dagar jobb, sen på onsdag far vi till sthlm. vad mysigt ♥ nu ska jag ta tag i mitt face och mitt hår och göra något åt de. hejdå

söndagsmys



den goda tårtan ;)

nu mys med tända ljus, en bra film och mitt fina hjärta ♥

söndag

hej allihop. sovit hos mamma inatt och inte haft tillgång till internet, eftersom att dom har trådlöst och inte kommer ihåg lösenordet. så jag har haft en data fri dag och de känns faktiskt skönt =) hyrde film igår, sen somnade jag tidigt. annars har de inte hänt så mycket annat. förutom att jag även hunnit göra en tårta ! magnus fyller 24 år idag så =) har fotat tårtan så bild får ni ikväll. nu ska jag fortsätta här puss

outfit







min nya kofta från ginatricot :)



+ linnet och lite till =)

20 augusti

hej alla. blev ingen uppdatering igår kväll, vet faktiskt inte varför ! jag var hos susanna och färgade hennes hår, sen blev jag fast där i några timmar. och när jag kom hem var jag alldeles för trött. nu har jag precis vaknat, ska strax åka ner till mamma och vara barnvakt. men nu ska jag först tömma kameran. synd att de är så trist väder, inge roligt att fota då. men jag ska nog försöka fota lite under helgen iallafall :) nu ska jag slänga in bilderna. hejrå

vill bli fetast i världen




världens fetaste mamma vill bli fetaste kvinnan.
– Ju större jag blir desto bättre mår jag. Jag känner mig sexig och full av självförtroende.


ja vad ska man säga ? man ska inte dömma människor, de finns ju även dom som svälter sig och vill vara sjukligt smala. men jag tycker de är hemsk att utsätta sina barn för sånt här. hon kommer inte leva länge och då blir dom utan mamma. de är hemskt att vilja äta ihjäl sig ! vad säger ni ?

gokväll

precis kommit hem från jobbet och jag är verkligen jätte trött så jag slocknar nog snart. jag (läs agneta) har bakat bullar på jobbet tills på söndag när magnus fyller år. dom blev jätte goda och jätte stora =) mums ! har hunnit diska när jag kom hem och slagit igång en tvättmaskin också. jag kom på idag att jag alltid skriver att jag tvättar kläder, ni måste ju tro att jag aldrig gör något annat än de. men de gör jag, och jag vill helst tvätta bort allt på en gång men de blir bara en maskin per dag typ, eftersom att jag har jobbat. men nu är en igång och imorgon när jag slutar ska jag tvätta bort resten =) så jag är tvätt fri i några dagar iallafall.

kom på en fråga när jag var på jobbet som jag skulle fråga er. jag läste en solo tidning och insåg att jag älskar såna tidningar. köper jämt dom när de kommer nya. veckorevyn,solo, ibland amelia och skvaller tidningar. så nu till frågan:

på jobbet

hej ! sitter just nu på jobbet och gör absolut ingenting. dom har käkat surströmming här och jag tänkte faktiskt smaka men jag var nog lite för feg så jag värmde matlåda istället :) får väl kanske testa nästa år. de är ganska längesen jag testat så vem vet, jag kanske tycker om de ? men rutten fisk låter inte så lockande !

idag är vi bjuden på ärtsoppa hos pappa, och de är vääääldigt längesen jag åt de. så jag har faktiskt ingen aning om jag tycker om de, förut hatade jag ärtsoppa. men jag ska ge de en chans iallafall =) slutar halv 9 ikväll och då blir de nog bara mys framför en film och sen sova. ska även tömma bilderna från kameran så att den är tom, ska fota ihelgen så jag har lite nya bilder att visa :) hur som helst är de sista skiftet på mitt vikariat imorgon förmiddag. kommer sakna hela gänget. men jag kommer nog tillbaka nästa sommar igen =) nu tänkte jag göra någon nytta här. vi hörs sen ! ha en bra dag så länge.

surströmmings torsdag

torsdag idag då, vilket innebär att dom börjat sälja surströmming i affärerna, vilket innebär att dom på jobbet ska äta surströmming idag. pallar inte lukten så jag kommer nog bo på ballkongen idag. hehe :) nä men de ska nog gå bra. igår kom hjärtat hem så jag hann aldrig uppdatera något under dagen, inte ens under min rast för då var jag hos pappa och åt middag =) nu ska jag börja fixa mig sen åka till jobbet, hejdå !


hejdå

dagens ..




en stor mysig stickad kofta från jive och ett par jeansleggings :)

godmorgon alla fina förresten. sovit bra ? de har då jag gjort. trodde aldrig att jag skulle somna igår när jag vilade så länge under dagen, men sidär. jag somnade på 10 minuter. så man kan lugnt säga att jag sovit ut ! jag vaknade dock inte på ett roligt sätt på morgonen. någon började borra skit tidigt, och de lät som att väggarna skulle falla in. försökte somna om en stund när dom borrat klart, men nä dom höll säkert på i 30-40 minuter. höll på att bli galen. men nu är jag iallafall pigg =) frågan är vad jag ska hitta på innan jag börjar jobba. de är ju trots allt 2-3 timmar kvar. ska nog plocka undan lite här...

nu börjades de borra igen.. hejdå ! :)

i mitt sagoland



hur vet man att man är kär ? de är faktiskt inte alltid de lättaste. är de när de flyger fjärilar i magen och man är glad jämt och ständigt direkt man tänker på personen ? kär-lek. de underbaraste som finns men ibland de värsta. för mig betyder kärlek allt. jag älskar känslan av att vara kär. vissa blir kär lättare än andra, jag har ganska svårt att bli kär. men om en person är extra snäll och gullig mot mig så tycker jag fort om dom. men jag kan inte påstå att de går fort att bli kär, inte för mig iallafall. alla är olika :) jag har väldigt svårt att lita på folk, helst killar,så för mig är de jobbigt att förälska mig i någon. jag vill inte släppa in dom i mitt liv för mycket, för jag är livrädd att bli sårad. de kan ta flera månader, upp till år innan jag kan helt och hållet lita på en kille. än idag litar jag inte fullt ut på magnus även fast jag vet att han aldrig skulle kunna göra mig illa, aldrig någonsin såra mig. jag vet de. men jag kan inte roför att de är såhär, jag kan bara inte lita på honom för mycket. jag tar hellre de säkra,före de osäkra.


för mig är kärlek just nu underbart, de finaste som finns. att veta att de finns en kille som älskar en så himla mycket och som gör allt för att man ska må bra. jag är ingen lätt person att leva med, jag är jävla satmara helt ärligt. jag är hemskt svartsjuk och kan bli sur av bara tanken. och de går ju tyvärr ut över mitt fina hjärta ♥ jag förstår absolut inte hur han orkar. och jag är så himla tacksam att han gör de. jag lever i en sagovärld när jag är med honom, allt känns overkligt. vad har jag gjort för att förtjäna en sån fin kille ? utan honom skulle allt rasa, och jag skulle nog aldrig orkar kliva upp igen. jag hoppas på ett föralltid ♥

vad är kärlek för er ?

4e inlägget

4e inlägget idag, mitt bloggsug är verkligen på topp. tycker de är skit kul att skriva, även fast jag skriver helt meningslösa saker ibland. har funderat lite om vad jag ska skriva på min blogg. brukar ju ha "tyck till" inlägg då och då men jag tänkte försöka lägga ner lite mer tid på de. för de är kul att se vad andra tycker :) och dela med sig av sina åsikter ! har skrivit om otrohet,kvinnomisshandel, unga mammor osv .. så ska fundera ut ett ämne jag vill skriva om. så får ni tycka till sen ! puss så länge

sömntuta

jag skulle vila i 30 minuter, och jag vaknade 4 timmar senare. jag som skulle hinna med massa saker innan sängdags. bland annat tvätta minst 2 maskiner, men nu blir de bara 1. jag lär ju inte kunna somna förrän sent inatt, tur att jag har eftermiddag imorgon då ! men vad ska jag roa mig med ? tänkte kanske beställa hem lite nya böcker från cdon eftersom att jag läst ut alla jag har hemma. så jag kan roa mig på kvällarna :) sen ska jag kolla film. hejdå




baby köttfärs

just kommit hem. har käkat "baby köttfärs" som jag så fint kallar de, och makkisar. så himla gott fast nu är jag proppmätt så ska nog lägga mig och vila en stund. imorgon jobbar jag kväll, ska bli väldigt skönt att få sova ut på morgonen för dom här två dagarna som jag jobbat förmiddag har varit hemska. så jäkla trött jag är ! men dock inte lika trött som man var när man klev upp till skolan, då var man för trött. knäppt de där ;) men jobb är annat, jag vill jobba. förresten så kom jag in på komvux, man kan väl säga att jag är glad men ändå inte för jag vill inte sätta mig i skolbänken åter igen. tur att de bara är ett ämne :) nu ska jag slå igång en film och vila.

hej

hemma på rast en svänki. tryckt i mig en tallrik med fil och flingor och nu tänkte jag bara sitta och kika igenom lite bloggar och sånt innan jag sticker på jobbet igen :)


en jävligt irriterande sak är att jag inte fått veta ännu om jag kommit in på komvux eller inte ! de börjar isåfall på måndag och man tycker ju att dom borde skicka ut i god tid ? ska ringa dit idag och höra.

en annan jävligt irriterande sak är att jag (läs mamma) köpte en salva på hälsokost för 200 kr. och tro mig, tuben var inte stor. den hjälper bra, men direkt jag kommer på jobbet så kliar de som attans. de är nått på jobbet jag inte tål. skita jobbigt.

en till irriterande sak är att min röda färg som jag har i skallen är uttvättad, redan. så jävla fult ! så jag måste färga håret, vilket är himelens jobbigt.

nu avrundar jag här. hejdå



om sanningen ska fram

städar för fulla muggar här hemma. sitter och inbillar mig att magnus är påväg från jobbet ... men han har ju semester och är dessutom inte ens i stan :( jaja. kollade just på klockan och tänkte ringa och fråga vars han höll hus. för han är alltid hemma klockan 3 :) men verkligheten hann ikapp mig. som tur var, han hade trott jag var knäpp om jag ringde. sitter och lyssnar lite musik, och tänkte flytta min röv till köket och fortsätta städa.

som jag nämnde i listan som jag gjorde tidigare idag så drömde jag att jag fick en son inatt, minns inte vad han hette men de var typ malte eller nått sånt. den var hemskt verklig och jag var sjukt lycklig. verkligen en underbar dröm och ni kan ju gissa om mitt barn sug ökade efter de? har drömt ganska mycket såna drömmar, och varje gång jag drömmer får jag en son. och jag har alltid trott att mitt första barn blir en son så den som lever får se så att säga. jag hatade iallafall verkligheten när jag vaknade och insåg att inte min lilla malte låg bredvid mig, och inte min älskling heller. jaja nåväl. nu ska jag städa.

svar

Emelie om 06:45:
Jag vill ha kläder :)

svar : ja pigan, jag kan kolla om de finns nått du kan få ta :) de är jätte mycket gamla kläder med typ hål i och sånt. men jag sparar de som är fint. ( om de finns ) hehe :)

väldigt lite att göra

Senaste

Låt du hörde: you are my african queen

Film du såg: bad teacher

Mat du åt: nudlar

Kram: magnus

Puss: magnus

Känslan: less

Resa: luleå

Glädje: idag när magnus ringde. hehe :)

Dröm: att jag fick en son, fuck verkligheten. ville ju att de skulle vara sant !

Person du träffade: helen på jobbet

Personen du pratade i telefon med: magnus

Personen du fick sms av: sanna

Gången du åt 7-eleven korv: aldrig ätit

Gången du var utomhus: för en halvtimme sen

Gången hela din familj åt middag tillsammans: igår

Saken du köpte: snus ?

 

Allmänt:

Ska bli skoj: sthlm i slutet på månaden, + lönen :)

Ska inte bli skoj att: börja plugga !

Sparar till: inget speciellt, sparar bara. bra att ha pengar :)

Pålägg som gäller: korv !

Önskar att jag var bättre på: att träna, ligger på latsidan

Dagens dryck: vatten

Vad saknar du: magnus

Tre band/artister: orkar inte ..

Vad har du gjort idag: jobbat

Brukar du svära mycket: jo

Hur tidigt stiger du upp: olika, idag 06.00

På helgerna: 10-11

Vad ska du göra ikväll: kika en film och sova tidigt

Hur många timmar sover du per natt: väldigt olika

Vem är snyggast i världen: måste säga min man. men elvis presley är ju en pudding.

Vad är det för veckodag: måndag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: träffade hjärtat ♥

Favoritplagg i garderoben just nu: hatar alla mina kläder

Längd: 172 typ

Vikt: vet faktiskt inte

Byter gärna garderob med: någon som har mycket kläder. typ mamma

Byxa eller kjol: byxa

Senast utlästa bok: minns inte vad den heter.

Mitt rum kan beskrivas som: min lägenhet kan beskrivas som ett bombnedslag

Mig själv med tre ord (just nu): trött,lat,uttråkad

Jag tränar: alldeles för sällan

Jag ville bli när jag var liten: läkare

06:45

idag är ju hyfsat pigg, men ändå ganska trött. och om jag fick välja hade jag utan tvekan valt att ligga kvar i sängen. har inte sovit så bra inatt, men jag visste att de skulle bli så eftersom att mitt hjärta inte är och håller om mig. är inte van att sova ensam :( men jag överlever nog trots allt :) börjar jobba om 45 min och när jag kommer hem ska jag verkligen vila en stund, för sen ska jag sätta igång och städa i garderoberna. allt ligger huller om buller och jag hittar aldrig nå kläder. + att alla kläder jag aldrig använder ska ut ! ska nog göra en god gärning och föra de till röda korset :) trist och slänga. har inte så mycket mer på hjärtat, ska gå och borsta tänderna och sen fara till jobbet :)

en ganska kul grej

1. Går du hellre ut (på fest etc.) med stökigt hår och snygg makeup eller fint hår och utan smink?
Stökigt hår och en snygg makeup, helt klart. Ett "stökigt" hår kan vara snyggt.

2. Rakar du hellre av dina ögonbryn eller tappar dina ögonfransar?
Har rakat mina ögonbryn förut, när jag var typ 14 år. Så hellre de igen

3. Skulle du hellre vara tvungen att handla allt ditt smink på H&M eller från nätet för resten av ditt liv?
Eftersom att de inte en finns H&M i den här lilla "byhålan" vars jag bor så måste jag köpa allt på internet hur som helst. Eftersom att inte kicks eller lindex fanns som alternativ.

4. Skulle du bära mörk lipliner med ljust läppstift i en månad eller en härlig 80tals-perm?
väljer nog 80tals-permanent isåfall. de där med läppstift lät inge snyggt alls !

5. Om du måste välja att måla dina naglar med bara neutrala färger eller färglada färger resten av livet vilket väljer du?
Målar alltid mina naglar i färglada färger, så jag väljer nog de :)

6. Skulle du hellre ha “MC Hammer”-byxor eller silvriga lamé-hotpants på dig offentligt?
mc hammer, absolut

7. Har du hellre ha en Oompa-Loompa-apelsin-fake solbränna eller en bondbränna?
apelsin face ? njae. bondbränna ? njae. okej, bondbränna..

8. Väljer du hellre en ful klippning eller en ful hårfärg?
ful .. ja men fan vad svår fråga ! ful färg kanske ?

9. Varje fredag i ett år måste du antingen sminka dig pin up-inspirerat eller goth-inspirerat – vad väljer du?
pin up, i love pinups !

10. Skulle du hellre bli av med alla dina skor eller all din makeup?
svår fråga de också. för jag har massvis med skor, och jag älskar allihop ! samtidigt som jag ser ut som "hej kom och hjälp mig men ingen kom" utan smink. men. jag väljer nog ändå sminket, eller ? fan ..

luleåkalaset - bättre sent än aldrig







resten finns på facebook. pusss

saknar mitt ♥

vet att jag har lovat er bilder under helgen, fotade faktiskt lite igår men de var inte alls mycket. hade ingenting att fota, ingen inspiration alls ! och nu har min man snott med kameran till fjälls (gudars vad jag kommer sakna honom) så jag är utan kamera ända till torsdag. men ni överlever nog, får fortsätta sno bilder från internet och ladda upp. bloggen blir mycket roligare att läsa med bilder, tycker jag iallafall. sen när han kommer hem med kameran ska jag köra en lista. den här ;


Dag 1: Självporträtt

Dag 2: Favoritpryl

Dag 3: En familjemedlem

Dag 4: Min hobby

Dag 5: En gammal bild

Dag 6: Tema ”grön”

Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp eller visat någon.

Dag 8: En favoritbild

Dag 9: Dagen i bilder

Dag 10: Detta gör mig glad

Dag 11: Tema ”Tokigt”

Dag 12: Valfri bild

Dag 13: Tema ”ljus”

Dag 14: En vinterbild

Dag 15: Kärlek

Dag 16: Självporträtt i svartvitt

Dag 17: Ett ögonblick

Dag 18: Känslor

Dag 19: Här bor jag

Dag 20: Tema ”olika”

Dag 21: När jag var liten

Dag 22: Mitt beroende

Dag 23: En sommarbild

Dag 24: Detta gör mig glad

Dag 25: I all hast

Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt

Dag 27: Tema ”två”

Dag 28: Väder

Dag 29: Nyaste bilden på mig själv jag tagit

 

 

Så jag ska ge mig in på en utmaning igen, får se hur de går :) nu ska jag tvätta kläder. puss

True friends are never apart, maybe in distance but never in heart. ♥

poesi är kanske nått för mig ? äh skoja bara. men dom senaste dagarna så stämmer alla texter in på mitt liv :)

jag vet att de här ska vara en fotoblogg. men jag suger på att fota ! har inte haft någon fotolust alls på jätte länge, och kameran är utan batteri nu också. så jag ska slänga den på laddning när jag kommer hem och sen ska jag fota hela helgen. så ni ska få lite bilder. känner att bloggen dör ut snart ! nu ska jag jobba. puss

I miss you, all the time ♥

a million words would not bring you back, I know because i've tried,
neither would a million tears I know because I've cried ♥


never simple, never easy

Open my eyes to a new day, with all new problems and all new pain

så jävla sant

Oavsett om du ligger ensam med honom i sängen,
har det alltid varit någon innan dig,
och det kommer alltid vara någon efter dig.

Och oavsett vad han säger så kan du lika gärna inse:
att han har sagt samma sak till henne som låg på samma plats som du gör nu.
Inse det, & saknaden kan bli mindre.

Oavsett hur bra du är och hur snäll du är,
kommer det alltid vara någon som är bättre & någon som är sämre än vad du är.
För han kommer alltid säga att du är vackrast, & att du är den enda.
För tillfället så ljuger han inte, men för stunden vill man inte ha ett löfte.

Han kommer alltid att säga det du vill höra
sant eller inte sant så faller du för det oavsett


ingenting är byggt för att hålla

en deprimerad evelina. skit äckel väder. och att jag jobbar till halv 9 gör inte saken bättre, har ont i min fot och mår illa hela tiden ! + att jag är dödstrött. just nu säger jag bara en sak ; fuck life

de är bögarnas fel

usch vad dåligt jag mår ! jag vette tusan varför men jag känner mig inte bra. har fortfarande fruktansvärt ont i foten också och läkarna ber mig knarka ipren och se om de blir bättre. så vi får väl hoppas iallafall :) vad mer ska man skriva ? har tappat blogglusten totalt nu på senaste tiden, är jävligt less på att skriva om mitt "händelserika" liv .. vet inte riktigt vad man annars ska skriva om. jaja de kanske kommer. nu tänkte jag iallafall hoppa i kläderna och sen diska innan jag börjar jobba. hejdå

tisdag

igår jobbade jag förmiddag, hade så fruktansvärt ont i foten så jag fattade inte hur jag skulle orka. ville helst ligga kvar i sängen tills värken var över, och de är samma visa idag. har så förbannat ont så jag grät igår, och nu på morgonen när jag gick på toaletten. de går inte att beskriva vilken hemsk smärta de är ! nog tjatat om de iallafall. har nyss duschat och fikat lite, tänkte klä på mig och fixa mig lite sen tänkte jag åka ner på jobbet och dricka kaffe i brist på annat. sen hem och tvätta lite kläder och laga käk. förresten, fa-an vad kallt ute ? ska hösten verkligen komma redan. kan de inte vara sommar ett liiiiiiitet tag till. jaja what to do ? hejråp

finally home

händelserik helg. en kort sammanfattning : en flata,bråk med små tjejer,ont i fötterna,mat,massvis med alkohol,neger dans,sura vakter, karaoke,slagsmål,skratt,tårar och musik ! jag orkar inte ens berätta hälften av vad som hänt. kan ju säga att de har varit kul till och från, har gjort illa min vänster fot så kan inte stödja foten alls. haltar som en jag vet inte vad. nu är jag iallafall hemma och inväntar mitt hjärta ♥

far och gör luleå osäker

åh vad vi har längtat till den här helgen, jag tror den blir helt crazy ! de ska bli så jäääkla skoj. de mesta är nedpackat, allt faktiskt förutom sminket som jag ännu måste använda. ska slänga in lite låtar på usb:n och sen vet jag faktiskt inte vad jag ska fördriva tiden med, vi åker först halv 4-4 nångång. ska iallafall hinna sminka mig innan dess men de går ganska fort. så jag får se vad jag hittar på =) nu ska jag iallafall kolla låtarna och sen kika runt på olika bloggar. de blir nog mest troligt mitt sista inlägg för ihelg, eftersom att jag inte har tillgång till dator där borta. och vem har tid att sitta vid datorn när vi ska festa hela helgen lång ? inte då jag :) ha en bra helg allesammans. puss


p.s jag kommer sakna mitt älskade hjärta så himla mycket ♥ i love u !

the pstav is gone

nu är pstaven ute. de gjorde faktiskt liiiiiiiite ont att ta ut den, dock inte lika ont som de gjorde att stoppa in den. jag fick ju bedövning så själva uttaget gjorde inte så ont, men bedövningen kändes. hörde hur han pillade med kniven där i armen. huvva vad läskigt. nu är den iallafall borta, och min arm krampar och börjar bli blå. inte så kul att gå med blå arm under kalaset ihelg. för imorgon drar vi, woop wop. som jag längtat :D

ikväll blir de bilbingo med mamma, ska försöka kamma hem lite pengar :) så håll tummarna ! nu ska jag gå. hejdå

fjärilar i magen ♥



varje gång jag ser på dig, är med dig och varje gång du rör vid mig. du är de finaste jag har ♥

ont i hjärtat

unicef, rädda barnen, röda korset osv .. visst är de bra om folk skänker pengar OM pengarna kommer dit vars dom ska och inte till någon jävla "direktör" som äger rädda barnen eller andra organisationer. man har läst och hört om direktörerna som är miljonärer, glider runt i nya bilar och köper helikoptrar. för vilka pengar ? jo för våra pengar, som vi vill skänka åt barnen i afrika tillexempel. en pytteliten andel går dit vars dom ska, resten åker in på "chefens" konto. hur bra känns de ? jag vill verkligen börja skäna lite pengar i månaden och barn som är i behov, men hur kul är de att skänka när man inte kan känna sig trygg och säker på att de kommer rätt ? hörde idag att dom gjort undersökningar och frälsningsarmén är tydligen bäst. dom skänker 90% av sina pengar till familjer och barn, och endast 10% till övriga avgifter. men resten är bara skit. jag blir så jävla förbannad av att tänka på de. jag hade inte haft samvete att veta att pengarna som kommer in åker in på mitt konto, och inte till dom som verkligen behöver hjälp !




jag önskar med hela mitt hjärta att jag kunde rädda alla världens barn ♥

min nya baby

är så himelens nöjd över min nya söta tatuering, den är så himla färgglad så man kan inte låta bli att le när man ser den :) jag älskar den helt enkelt ! som sagt blev de rätt sent igår så ni fick tyvärr ingen bild, men idag kommer de. antingen om en stund eller senare. jag får se :)

meningen idag med att kliva upp tidigt var att jag skulle slå igång en tvättmaskin för på fredag åker vi och alla kläder jag ska ha med mig är i tvättkorgen så jag tänkte göra de så slipper jag tvätta allt imorgon. så jag ska försöka flytta min röv till toaletten och göra någon nytta. ha en bra dag !

svar

Elin om tattoo time:
Ja alltsååå, jag hade ju kunnat följa om du hade skänkt en tanke åt mig?;)


svar : ja men de löste sig de där med sofie, hon följde trots allt. och jag tänkte faktiskt på dig ! :)

tattoo time

idag är de tisdag, vilket innebär tatueringsdags åter igen :) den här gången blir d en lite längre tripp, ända ner till töre till eva ! de ska bli skit kul att låta hon gadda mig igen, de är nått år sen nu. de tråkiga är ju att jag måste åka själv dit eftersom att sofie inte kunde fixa hundvakt tydligen så .. jaja men jag överlever, skönt att fara ensam också. lyssna musik och bara vara :) nu tänkte jag börja fixa mig lite smått och sen ska jag promenera till mammas jobb och hämta hennes bil. ni får kanske bild ikväll, om jag orkar lägga upp nått när jag kommer hem. blir nog ganska sent :) annars hörs vi imorgon !

 
Det är inte så att jag tycker att du är otroligt fin
Det är bara det att alla andra är så himla gråa i jämfört med dig

Det är inte heller så att jag gillar ditt vackra leende
Solen skiner bara lite mer just då

Det är absolut inte så att jag gillar att stå nära dig
Det är bara det att jag ryser av välbehag av din blotta närvaro

Det är definitivt inte så att jag tycker att du luktar så otroligt gott
Jag bara gillar att ligga mot ditt bröst och sniffa lite på dig

Det är sannerligen inte så att jag gillar ljudet av din underbara röst
Det är bara det att jag gillar att lyssna på dina urdåliga skämt

Det är verkligen inte så att jag alltid längtar efter dig
Jag bara räknar varenda sekund tills jag får träffa dig igen

Det är inte så att jag är kär i dig
Jag bara avgudar marken du går på


magnus ♥

now I'm stronger than yesterday

1 augusti redan, de är ju helt sinnessjukt ! jag fyller år om 4 månader bara, de här året har gått så himla fort hittills. jaja snart kommer hösten och sen väntar den långa kalla vintern. nä nu ska jag sluta tänka på de, de är ju sommar än så länge :) idag jobbar jag eftermiddag, ska strax åka förbi mammas jobb och köpa toapapper och sen fara på jobbet. börjar först 12 men jag ska ringa till flygplatsen osv. sen tycker jag de är så skönt att sitta där ett tag och bara ta de lugnt :) ska kolla vidare en snabbis innan jag far.
RSS 2.0