i mitt huvud just nu ..

- tatuering den 30e, när man bokat tid blir man nojjig. söker igenom hela google för att hitta rätt motiv, man vet i huvudet vad man vill ha men kan inte riktigt hitta rätt. igår gjorde jag de, har nu bestämt mig för den. kommer bli grymt
 
- novalie fyller 1 år om 2 månader, skojas inte vad tiden går. jag får nästan panik
 
- jobb. ska jag gå hemma resten av mitt liv, eller jobba extra på ica tills jag dör ? känns som att jag aldrig kommer få ett fast jobb även fast jag bara är ynka 21 år. de hinns, eller ? 
 
- varför är jag så rastlös jämt ? kan inte sitta hemma en hel dag och ta de lugnt, får seriöst panik. börjar klättra efter väggarna och bli tookig ! tur att jag ändå får jobba så pass mycket. men de räcker med att jag måste sitta hemma en halv dag så blir jag gråhårig. 
 
- vill ha ett hus. nu. 
 
- måste plocka ner den förbannade julgranen och gardinerna i tvrummet, resten av julen är borta. 
 
- träning. köpt en pt online som startat 1 januari och 4 månader framåt. nu jävlar kör vi för här ska de brännas fett.
 
- att snus är så förbannat gott. ska aldrig sluta
 
godnatt

2014

2013 har gått ruskigt fort & de allra bästa med året är ju såklart min dotter som föddes 12e mars. sen dess har jag fått spendera varje dag tillsammans med henne och de slår allt ! jag hoppas dock att 2014 blir ännu bättre. och de tror jag. de här året ska jag börja tänka mer på mig själv och se till att jag själv är lycklig. 
 
 
RSS 2.0