måndag

idag har jag spenderat 6½ timme i kassan på ica. var riktigt nervös när jag for dit men de gick bra, och jag har världens bästa arbetskompisar så de var faktiskt riktigt kul :) nu känner jag mig säkrare och inte lika nervös till nästa gång. man lär sig fort :) har slutat kvart över tio och nu sitter jag hemma. har surrat i telefon med susanna,agneta och nu väntar jag att mange ska ringa som är i byn. ska sen ta en dusch och mysa ensam i soffan. skönt. nu fattas bara en fet godispåse men de skippar jag idag. får nöja mig med saft ;)

nu ska jag kila. puss

blidde utgång

snörar på mig partydojjorna och far på sväng. kommer nog bli kul ! uppdaterar imorgon om hur kul de var och hur jag mår. förhoppningsvis bra :) nåväl. puss

ut eller inte ?

å vilken beslutsångest jag har. jag vill fara ut, men samtidigt känns de bara som att de är så jobbigt ;b vet inte ens vem jag ska ut med ifall jag far .. nä de tåls att fundera på ! vad ska man annars göra liksom ? hela stan verkar ju vara ut så .. nä jag får ta en funderare. jobbigt läge !

roliga dagar

har varit fullt upptagen med att umgås med susanna sen måndag, så de har inte blivit så mycket uppdaterat ;b vi har varit till kiruna,sjöfallet och igår sprättade vi massvis med pengar i luleå ! riktigt kul har de varit faktiskt och jag har nog inte skrattat såhär på länge som jag gjort dessa dagar :) känns kul att hon spenderar sin lediga vecka här med mig, för vi har alltid så himla kul ihop ! hon är så galen så man kan inte annat än att vara galen med henne :)

ja vi var som sagt och shoppade i luleå igår. fyndade lite kläder och annat smått sen blev de en smiley piercing också. synd att den inte syns så mycket när jag ler men hon sa att den kanske går ner sig lite när dn läkt, annars får jag köpa en större ring ;) nä nu ska jag vara social med susanna. sen åka hem och laga middag ! puss

förvånad ? nej !

Stulen Opel corsa swing -93 ! Regnnr, PRR307 ! (bild lånad från blocket) ring 073-0237278 om ni sett eller vet något ! stals utanför inkline i gällivare vid cirka 15.00 tiden 23 april. Lina Nyström

 

jag blir så förbannad på folk som inte kan låta andras grejjer vara. är ni så jävla fattiga att ni måste sno saker ? ja förmodligen. jävla tattar utlänning som kommer till sverige och inte kan följa reglerna. vad fan har du här att göra då ? hoppas att du åker dit så de sjunger om de. idiot !

sista natten :)

störande som fan att inte tv11 finns här på jobbet. jag vill ju se bb ! men jag får väl ta och kika den på datorn imorgon och tvinga min bardamies att se den med mig. så susanna, om du läser dehär så vet du vad vi har att göra imorgon kväll. big brother mys, du och jag kexet ♥

nåväl. sista natten och direkt på morgonen imorgon blåser jag till neiti och stor städar stugan med pappa och agneta ! kommer bli så rent och snyggt där. och sen åker jag hem och då har min efterlängtad kompis anlänt hit till gällivare och ska vara här en hel vecka. myspys !

nu ska jag vara social med cecilia på facebook och sen slå igång en film, tog med min bärbara dator idag för att fördriva tiden. smart ! hejdå

fall down seven times, stand up eight

när jag är ensam och uttråkad brukar tankarna gå på högvarv, jag tänker på allt mellan himmel och jord.
idag, eller nu rättare sagt, satt jag och funderade allmänt på livet. på de som har varit och gått.
ibland går jag tillbaka några år, lever i då tid och får panik. känns som att livet spolas tillbaka ..
jag har ramlat, klivit upp, ramlat och klivit upp sååå många gånger och jag sitter här idag. de trodde jag inte att jag skulle göra då. jag trodde att jag skulle dö ung, inte hinna gå ut skolan och bara lämna världen bakom mig.
trodde att jag skulle falla och gå sönder, men jag klev upp och fick mer och mer sår i själen som kanske ännu inte läkt helt, som ibland rivs upp och de gör så ont. men jag lever, jag valde livet framför döden. jag valde att kämpa mig igenom ett helvete som jag aldrig trodde skulle ta slut. jag gjorde ett val. alla har vi val här i livet och jag tänker så mycket på dom som tog den andra vägen, som valde döden istället för livet. jag klandrar inte folk som tar livet av sig, jag ser inte ner på dom människorna. jag kan nästan förstå dom, varför en del väljer att göra de. de gör ont att leva många gånger, och de handlar inte alltid om att dom är svaga och klena, utan att dom har varit starka alldeles för länge och till slut når man botten, när man inte kan komma lägre än så. de är tråkigt och synd att folk inte kan söka hjälp istället, för de är ju vi som blir kvar på jorden, som blir lidande.

när jag gjorde mina val så tänkte jag på min lillebror främst. han skulle inte behöva leva ensam utan sin storasyster. jag kunde inte göra de valet, att lämna honom alldeles ensam. men jag var påväg många gånger. att bara lämna hade varit de lättaste, men någonstans långt inom mig så fanns de ändå lite livsglädje kvar. en gnutta livsglädje som gjorde att jag stannade. jag ville inte leva, de var rena helvetet och om de inte finns någon himmel så skulle jag inte kunna komma till ett värre ställe än jorden. så tänkte jag, jag tänkte att de skulle vara mycket bättre på andra sidan.

men här sitter jag idag. med själen full av ärr, med minnen som kan plåga mig, mardrömmar vissa nätter, panikångesten som kommer ibland. jag har lärt mig att leva med de även fast de kan kännas tungt många gånger. jag tänker på alla fina människor som lämnat jorden alldeles för tidigt. ♥ vila i frid. vi syns i nangijala !

gäääspigt

fan vad sur jag blir ! försöker mig på den här jävla ssg skiten som jag måste göra. men de är ju sjukt svårt och jag fattar ingenting ! usch för såna här tråkiga utbildningar. blir så less !

från de ena till de tredje så är jag inne på andra natten. sov cirkus 4 timmar imorse när jag kom hem, och vilade ungefär 1 timme nu på kvällen. känner mig ganska trött så imorgon ska jag försöka sova längre. men jag kan inte sova under dagarna länge, även fast jag jobbat. skit störande ! 

har varit på ranten hela dagen idag. först på bästaste jobbet och druckit kaffe, sen käkat, sen till therese och druckit kaffe och jag har myst med eliazen ♥ han och jag myste på där i soffan och sen for vi vidare till mamma och hälsade på innan vi for hem. nu ska jag försöka hitta någon rolig blogg att fördriva min tid med. see you ! 

jobbar på .. ;p

dollar tecken lyser i mina ögon. pengar rullar in som dom ska, de går bra nu ! typ .. nä men att jag sitter på jobbet, varit här i 1 timme bara och känner på mig att de blir en seg natt. men har iallafall lyckats vila i ungefär 2 timmar under kvällen, tur var väl de för annars hade jag dött hit !

funderar vad jag ska fördriva tiden med, kanske göra ssg provet som tar typ 2-3 timmar ? då har jag iallafall vad jag gör om man säger så. så jag får se om jag ids. har ju två nätter till efter de här så jag hinner ;) nu tänkte jag fortsätta kika vidare. kanske blir ett inlägg eller två inatt. puss !

inspiration •




jag älskar färgglada tatueringar. min högerarm är ju ganska färgglad och mer blir de. jaja, ni kan sluta tjata om att de är för mycket, att de inte är snyggt och att jag förstör min kropp. men jag lever för de här, de är konst och jag trivs i de. vem bryr sig om 100 år liksom ? living the dream !

gudmor/fadder ♥

jag har fått den finaste presenten i världen, jag ska få vara gudmor eller fadder som de heter nu för tiden till världens sötaste lilla skrutt. Eliaz Oliwer Andersson ♥ de betyder så himla mycket för mig och jag kommer göra allt för den killen ! han betyder så himla mycket för mig. jag och hans mamma Therese har varit kompisar sen barndomsben, vi har haft skit roligt hela tiden varj dag när vi var yngre. vi har varit helt galna och de är minnen som vi alltid kommer ha. att få vara fadder till hennes son är helt fantastiskt. de betyder allt !

Eliaz, du är tant evelinas lilla trollunge. jag älskar dig pojken, sååå mycket och jag kommer vara den som alltid står bakom dig, livet ut. ♥


duschen next

är redan vaken, men de känns helt okej faktiskt. nog för att jag hade behövt sova betydligt längre eftersom att jag ska iväg och jobba natt ikväll, men jag får väl försöka hinna med att vila senare under dagen :)

nu tänkte jag hoppa i duschen och sen mysa på såhär på morgonen, see you ! puss

lite jobb

skulle vara ledig idag och baaaara mysa på. men klockan 3 ringer telefonen och jag åkte ut på jobb 6 timmar. jag klagar inte när lönen kommer men jag såg faktiskt framemot att få en lugn dag utan ärenden eller måsten, bara ligga under täcket och kolla film & sova. men icket :) jaja, kvällen gick ju fort och nu är jag hemma. ska invänta fråga olle som börjar klockan 10, samtidigt som big brother. men jag får kika bb på morgonen via datorn :)

idag har jag tänkt på min fina morbror som jag får sakna dagarna igenom. de gör ont att han inte är här och de känns fortfarande som att allt bara är en hemsk lång mardröm. jag saknar hans skratt, hans skämt och hans humor. jag saknar allt som har med honom att göra och de gör så ont i mig  att jag aldrig kommer få träffa honom igen här nere på jorden. men en vacker dag, så hoppas jag att vi ses igen. jag saknar dig så himla mycket ♥


before I die












mysväder !

igår bjöd jag pappa och agneta på middag. blev älgkött med klyftpottisar och en mumsig sallad ! idag ska jag dit och ha spelkväll, mysigt ! min man jobbar över och jag vet inte hur länge de blir, så jag far iväg. orkar inte sitta och glo här. igår när jag hade jobbat natt sov jag bara 3 ½ timme när jag kom hem så jag var ganska trött igår. orkade inte kolla hela bigbrother så de ska jag göra nu. sen ta en promenad i de fina vädret ;) vi hörs ! puss

fina tjej ♥

en tjej jag kan lita på helt och hållet, en tjej som alltid finns där, en tjej som lyssnar och ger råd och en tjej som är värd allt i hela världen. jag pratar såklart om min fina vän emelie kalla ♥ har kännt henne i ganska många år men haft lite dålig kontakt dom senaste åren, är så fruktansvärt glad att vi hittat tillbaka till varandra och jag hoppas att de alltid kommer vara så. vill absolut inte mista denna fina tjej ! vi förstår varandra,ger råd och bara finns där precis som äkta vänner ska göra. är så otroligt glad att just jag får vara hennes vän. en sån som hon borde alla ha. min fina vän ♥

vilken piss morgon

har jobbat natt och somnade vid 8 tiden, käkade frulle innan jag la mig och har sovit till nu. är ganska så trött ännu men de får bli en tidig kväll istället, ska med susanna till farbror doktorn vid 1 tiden och måste duscha.

har sökt jobb som taxi chaufför för någon vecka sen. jag ville testa på de för jag älskar att köra bil och framförallt träffa nya människor. bara liksom och se om de var något för mig. så dom ringde imorse och sa att dom gillade mitt cv och frågade när jag fyllde 21. och jag som är född sist på jävla äckel året blir ju inte 21 förrän näästa december. man måste tydligen vara 21 för att gå den där utbildningen (man behövde inte ens kortet,bara en utbildning)
så jag säger bara fuck my life .. hon sa att de var jätte synd och att jag får höra av mig direkt jag börjar närma mig 21 om jag fortfarande var intresserad då. de suger jävla neger jävla kuk att fylla år så jävla sent. satan !

kör en lista

ett bra tidsfördriv !

1. Tre namn jag lyssnar till: evelina,evve,orris
2. Någonting jag tycker om med mig själv: att jag är bra på att lyssna och finnas där för andra !
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: att jag ibland är alldeles för lat
4. Detta är jag rädd för: ensamhet
5. Tre saker jag vill ha varje dag: snus,gulliga sms och nya kläder !
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: sluta snusa, missa att skriva ett godnatt sms åt mamma (har hänt få gånger och då har jag somnat riktigt tidigt) kommer inte på något mer
7. Detta tycker jag om att göra: umgås med folk, fota och shoppa !
8. Detta vill jag göra just nu: sova, köpa kläder och vara med susanna min saknade vän !
9. Bästa känslan: en nystädat hem och snus på morgonen !
10. Värsta känslan: ensamheten
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: omtänksam, snäll och rolig
12. Är jag kär just nu? ja
13. Jag vill gifta mig: nej
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: resa som fan !
15. Min käraste ägodel: mobilen, utan tvekan
16. Något jag vill ha i present: en ipad och en ny bil !
17. Detta har jag på mig just nu: studentbyxor,linne, en tjocktröja och underkläder
18. Favoritkläder: leggings och linnen
19. Favoritdjur: Hund
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: oj allt möjligt. rockabilly bland annat
21. Favoritlåt just nu: oj, de ändras från dag till dag.
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: roligast; svenska. tråkigast; matte !
23. Stjärntecken: skytt
24. En bok jag älskar: läser ganska sällan böcker men jag gillar att göra de, finns många bra. pojken som kallades det är dock en favorit !
25. En film jag älskar: jobbiga frågor ! jag vet inte :)
26. Tv-program jag gillar: big brother och desperate housewives
27. Favoritdoft: britney spears,escada osv
28. Detta äter jag gärna: tacos
29. Dricker helst: loka,apelsinjuice eller mjölk
30. Favoritgodis: choklad !
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Thailand, usa igen, kina, japan you name it.
32. Färg på mina ögon: Blå/grön
33. Min längd: 1,72-73
34. Jag tror på: ödet
35. Jag spelar: sällskaps spel ibland
36. Person jag beundrar: min mamma ♥ och fler ..
37. Så här bor jag: i en 3a tillsammans med mange
38. ??: whut ?
39. Det här tänder mig: snygga jeans !
40. Det här gör mig avtänd: fula tänder !
41. Favoritfärg: rosa,vitt,svart osv
42. Favoritcitat: oj finns massor
43. En hemlighet jag vet: vet många ;).
44. Bästa present jag fått: min kamera och min bil tror jag
45. Senast köpta skiva: köper aldrig skivor
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: mitt ansikte, ibland
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: min kropp i allmänhet
48. Udda förmåga/egenskap: hm .. njae jag vet inte
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: en fågel. fränt och flyga !
50. Vad lyssnar du på just nu?: tangentbordet
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?: sovit,städat och nu jobbar jag
52. Var är dina föräldrar födda?: gällivare ?
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?: dont' remember
54. Vilken är din favoritrestaurang? nittaya här i gällivare iallafall
55. När badade du i en pool senast?: när jag var i egypten i mars
56. Har du varit med i någon skolpjäs?: Ja
57. Hur många barn vill du ha?: 2
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? hård rock
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?: nä
60. Vad har du för TV-kanaler?: alla möjliga
61. Har du åkt moped någon gång?: Ja
62. Har du busringt någon gång?: Ja
63. Har du fått felparkeringsböter?: Nej
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump : Ja.
66. Har du en egen trädgård? Nej
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?: öh .. vet inte
68. Kan du alla orden i nationalsången?: hah ! nä ..
69. Badkar eller duschkabin? Badkar
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?: kommer inte på någon.
71. Favoritpizza?: kebab
72. Chips eller popcorn?: chirre
73. Vilken färg på läppstift använder du?: Använder inte läppstift.
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?: haha nä ?
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?: Nej
76. Apelsin- eller äppeljuice?: apelsin
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?: mange, pizza
78. Favoritchoklad?: marabou
79. När röstade du senast?: Rösta på vad?
80. När åt du en hemodlad tomat sist?: de vettefan
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?: Ja
82. Är du bra på matlagning? Haha ibland
83. Klarar du att tanka själv?: Ja
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på TV? : Nej
85. Pepsi eller Coca Cola?: Cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?: Nej
87. Vad var det senaste du handlade?: redbull,choklad och en tidning + snus
88. Har du kräkts offentligt? jo
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?: kärleken såklart. fast jag kan väl få lite pengar också ? ;)
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: kanske. eller nä
91. Har du ringt något betalnummer?: ja
92. Kan man vara vän med sitt ex?: ja beror väl på
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?: farfar tror jag
94. Hade du mycket hår som liten bebis?: ja världens jävla krull
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?: en massa
96. Vad har du i din väska?: använder så sällan väska
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?: favorit ? nä. tar en snus kanske
98. Vad är du tacksam för idag?: att jag orkat stå upp genom alla år
99. Var hittade du den här listan?: På en annan blogg
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna: Alla som vill

RÖÖSTA !

jag är aldrig med i tävlingar. så jag tänkte att de hade ju varit lite fränt om man fick ha sin egna bild på mjölkpaketen ! så jag tycker att alla som läser ska gå in och GILLA min bild så jag vinner nångång ! ibland måste man väl ha turen på sin sida ? så hjälp till nu ;)

http://norrlandsbilden.norrmejerier.se/#submissions/grid

om ni inte kan se bilden på länken så skriv evelina i sökfältet och gå längre ner på sidan. en uggla, en ren och eld har jag på 3 olika mjölkpaket :) så gå och kika ! puss

tuuunga ögonlock

klockan är bara halv 11, har varit här i 1 och en halvtimme bara och jag är redan trött även fast jag sovit 3 timmar under kvällen. de är fan inte okej alltså ! men jag får försöka göra mitt bästa. ska kika runt lite vid datan och fördriva tiden, hittar garanterat något kul att göra :) så de lär ju bli några inlägg inatt säkerligen. puss så länge

17 april

idag äre tisdag vilket innebär nattjobb. börjar 9 ikväll så jag skulle försöka sova ut lite längre idag, men jag är ju så morgonpigg oftast så jag har vaknat just före halv 9. får försöka ta en vila under dagen då istället, så man orkar hålla sig vaken inatt :) idag händer väl inte destomer tror jag, inget planerat. tänkte byta sängkläder och sånt tror jag iallafall ! städade köket, hallen, toan och datarummet igår sen gav jag upp. så jag ska försöka hitta orken att städa sovrummet och tvrummet idag. så är allt rent och fint !

nä men nu ska jag iallafall kika vidare, läsa lite bloggar och sånt i vanlig ordning ;b
puss !



If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

jävla skit !

fan vad förbannad jag blir. har köpt en stock kaliber white, och 8 av 10 påsar går sönder när man rör i dom eller så är dom redan sönder. snuset är alltid pressat i ena hörnet av påsen och då brukar jag försöka klämma lite så att de blir jämt (ni som snusar förstår) ja och då går påsen sönder. man kan knappt ta i dom så pajjar dom direkt. nyss satte jag in en snus och den 3e gick inte sönder. jag ska fanimej ringa till deras jävla äckliga bolag och be dom göra ordentliga prillor ! sen ska jag köpa nytt snus.

monday morning

jag är väääldigt trött fortfarande faktiskt ! men de är ju inte så roligt att sova bort ledigheten. så jag har klivit upp vid 8 tiden, käkat frulle och nu funderar jag på att slå igång musik på högsta volym och städa lite. känner mig egentligen alldeles för trött just nu men de går säkert bra när jag väl börjat ;b

sen ska jag laga lite käk och fara iväg på ärenden. bland annat förbi colorama och hämta mer tapeter !
så vi hörs sen. puss

välkommen ledighet

hörde några rykten om att gina tricot ska komma hit till lilla gällivare, jag hoppas de är sant för utbudet här är ju inte de bästa om man säger så. lindex och kappahl ungefär, och jive. jive är väl den enda vettiga affären med snygga kläder. så ja tack ! gina tricot är mer än välkommen för där köper jag alltid mina kläder. deras linnen är ju så bra och billiga dessutom. så nu slipper man ju beställa iallafall. grymt !

har iallafall jobbat idag. imorgon är jag ledig och de ska bli grymt skönt faktiskt ! få sova ut och sen städa .. ser förjävligt ut här som vanligt. jag hoppas att städning blir roligare med åldern, för just nu är jag jääävligt lat och jag hatar att städa. fast jag älskar när de är rent och fint så ids jag inte hålla efter, och de suger. blir så arg på mig själv;b

nu har jag precis kommit hem, varit och handlat lite mat för veckan och nu tror jag att de blir ryggläge i soffan heeeela kvällen :) så godnatt !

hej hopp

kan ju säga som så att de är myyyycket roligare att jobba helgen när vi bara är vikarier. och de är fler som tycker som jag :) är ju absolut inget fel på ordinarie för alla är ju jätte snälla och söta, men när vi bara är vikarier känns de som mycket roligare. vi har skit kul ! så jag gråter inte för att jag fått jobba helg. jobbar ju ändå bara till 4 :) och imorgon är sista dan ;b

nu har jag kommit hem precis, varit hos mamma och kollat när dom lagt färdigt golvet i köket och hallen. åh avis jag blev ! så snyggt :) mange har åkt och fixat lite på min bil på namek, så jag tänkte väl hoppa i duschen och sen kika en film innan de är dags för sängen.

godnatt ♥

hm ...

åh jag hade helst velat skriva "skönt med helg" men som sagt ska jag jobba hela jäkla helgen ! kommer nog inte klaga när lönen kommer men de känns so otroligt tungt just nu bara. de tar verkligen emot ! men de ska väl gå bra :) de som känns jobbigt är att jag jobbat från tisdag och ska jobba till söndag, är ju van att oftast ha iallafall 1 ledig dag där emellan, men icket :) äsch de går fort !

nu tänkte jag åka och dricka kaffe hos mamma och sen vidare till min trollunge eliaz och therese ♥

torsdag !

har fått klagomål på mina särskrivningar. vet inte varför jag börjat slarva och skriver/stavar fel ! skärpning evelina. så nu ska jag börja läsa igenom inläggen innan jag publicerar dom. pinsamt ju ! :)

har precis landat hemma, varit och jobbat på favvostället idag igen, sista dagen dock och de suger. men de kommer såklart fler gånger ! tog en snabb dusch nyss och nu tänkte jag plocka och dona lite här hemma. sen ta en stödvila innan vi ska förbi pappa och agneta ikväll och ha spelkväll :)

hejdå så länge :)


trollunge ♥

måste bara bjuda på en bild, på en pojke som betyder sååå mycket för mig. guldvärda unge ♥



har fler bilder på andra datorn som är tagna med systemkameran, men eftersom att blogg.se har velat bråka med mig så har de inte blivit nå bilder. får försöka komma ihåg att testa imorgon. puss hejdå

11 april

ännu en dag på jobbet avklarat. trivs så bra där borta så de känns som att jag hade kunnat jobba dygnet runt. nästan iallafall :) efter jobbet for jag på ahlsell på en kopp kaffe, sen plockade jag upp mange och for på stan och köpte present åt mamma som fyller år idag ! och efter de åkte vi dit och fikade. grattis igen ♥

sen har jag varit och fyndat en ny mindre tvättkorg på coop, en jätte fin och smidig. den gamla tog sån jävla plats i vår lilla toa, så de var ett bra köp ! nu sitter jag bara här, har satt igång en maskin med tvätt så jag väntar att den ska bli klar så jag kan gå och duscha :) sen blir de bara lugnt i soffan. börjar bli lite små trött faktiskt !

nu säger jag godnatt och vi hörs imorgon. puss

Don't trust too much, don't love too much and don't hope too much.
Because that to much can hurt so much !
WORD  !

vinter jävel

ren jävla vinter ute igen, jag som började få mysiga vår och sommarkänslor ! så börjar de vräka ner snö.
hallå solen, kom tillbaka !

igår jobbade jag, var jätte trött när jag vaknade men blev ändå ganska så pigg fort. jobbade till 2, sen for jag och handlade och lagade käk ! gick och skulle vila halv 6, ställde klockan på halv 7, men ni tror jag vaknat ? har brassat på till halv 6 imorse ! 12 långa timmars sömn, man kan då säga att jag är uvilad. ångesten kändes dock stor att jag missat desperate housewives, så tänkte kika den när jag kommer hem. jobbar idag och imorgon också. + hela helgen. pengar blir de ju om inte annats, fast helgen hade jag faktiskt kunnat skippa !

nä nu ska jag snart gå och sopa av bilen, sen gasa på jobbet. hejdå

helgens bravader

inte skrivit på hela långa helgen. i fredags hade jag fullt upp att köra fyllon. ända till 2 på natten :) men de var kul ! även fast de är jobbigt att vara nykter bland fulla människor så var de faktiskt jätte roligt att hänga med massa olika. på fredag var vi hos jonas och körde lite spel, sen körde jag runt min kusin och hans polare, sen adam osv .. på lördag var de samma visa, körde lite folk men de blev en betydligt tidigare kväll då :)

imorse när jag vaknade ringde anni och bad mig köra henne till moski, vars ho hade sin bil. så jag for dit och samtidigt på en kaffe hos pappa i stugan vars även farbror conny var :) surrade lite med dom sen for jag hem till stan igen. sen har jag varit hos therese och marcus och hälsat på en sväng och sen varit hemma :)

nu tänkte jag strax hoppa i lådan och försöka sova ut lite imorgon för sen sätter en jobb vecka igång. hela veckan + helgen ! så nu säger jag godnatt. puss

låångfredag

de kommer nog bli en skojjsig dag idag. världens bästa kompis adam ska låna ut sin bil till mig så jag får chaffa runt i den, skönt :) för min är så liten och jobbig med bara 2 dörrar :/ sååå de ska bli skönt att få chaffa i en lite större bil :) ska till emelie på eftermiddan och sen ska vi åka till jonas och spela lite spel och sånt innan dom ska vidare på krogen :) kommer bli jätte kul känner jag på mig, och jag behöver de där lilla roliga. så de ska bli skönt !

nu har jag nyss vaknat, funderar på att ta en promenad om en liten stund sen får jag se. duschen och käka nått :) och kanske fara förbi mammsen innan jag far till världens bästa empo ♥ hejdå så länge :)

take me as i am or watch me as i go

känner mig så svag. lägger bort bloggen, åtminstone för idag. orkar inte ge ut massa depp inlägg, jag återkommer. hejdå

take me as i am or watch me as i go

känner mig så svag. lägger bort bloggen, åtminstone för idag. orkar inte ge ut massa depp inlägg, jag återkommer. hejdå

ensam på jorden

ingenting blir som jag vill, ingenting är någonsin bra. jag säger bara fuck the world !

ooonsdag

halv åtta är klockan och jag är vaken. vafan ska jag göra nu liksom ? nä men jag tänket kanske ta en lååååååååång varm dusch och sen bara ta de himla lugnt. får se om de blir en prompis med therese sen :) annars vette tusan !

kikade dh och bb igår, och sen slocknade jag. var även ute och promenerade en stund innan .. himla skönt att röra på sig men igår var de svin kallt och jag hade förmodligen för lite kläder. men de gick ändå =) nu ska jag kika runt ! puss

höll på att glömma !

jag bara äääälskar den här låten ♥

nya favvolåtar ♥

tisdag 3 april !

jo men att, idag är de tisdag. har gått ner 0,5 kilo sen igår. haha woow :) men de går ju framåt iallafall, hellre de än upp 0,5 om man säger så =) ska bli riiiiktigt kul att se hur den här dieten funkar i slutet på veckan ;)

jobbade till 21.15 igår, gick faktiskt bra och jag var inte speciellt trött när jag kom hem :) så jag käkade min dundersoppa och sen kikade jag big brother, som ni kanske läste i inlägget jag skrev igår kväll. hehe :) sen duschade jag och gick och la mig. skönt ;b

idag får jag se vad som händer och sker. ska försöka mig ut på en promenad iallafall :) men nu ska jag gå och värma lite "mat" om man kan kalla de för mat. gissa om jag är sötsugen :( men de går väl över. hejrå

svar :)

Cecilia om fy bubblan:
hahahaha hade varit kul o se hur man själv hade betett sig där inne ;b fyfan så pinsamt!

svar ; ja alltså jag kan fan inte lova att jag inte hade haft sex. men så mycket vett i skallen hade jag då fan haft att jag hade gjort de under ett täcket och lite mer diskret ;b tycker de är äckligt de marcel och jennifer håller på med ! haha :)

fy bubblan

blir så jääääävla irriterad när jag kollar på big brother just i detta nuet. hatar att jag ska störa mig så mycket på folk. varför kollar jag ens då ? haha ;b kan inte låta bli helt enkelt. men alltså, jennifer och marcel är ju som två jävla clowner båda två. för de första så beter sig jennifer som en riktigt jävla fjortisar, hon är ett stort skämt ! usch usch .. hoppas hon får en feeet autonominering nu när hon "vandaliserat" i huset. och jag hoppas hon åker ut. gillar inte henne för fem jävla öre alltså. allmänt slampig tjej !

nog för att amandus och camilla också legat. men jag tycker ändå inte att de är samma sak. för vem fan knullar i tv utan täcke på, i bikten framför hela svenska folket ? så jävla äckligt. man kan väl fan vara liiiiite diskret iallafall ? de är säkert svårt att hålla sig ifrån sex när man är instängd i ett hus så pass länge, och helst om man träffar någon där inne som man klickar med och tycker om. men då tycker jag som sagt att man kan göra de på ett "finare" sätt. de är ju rena jävla porrfilmen. haha skrattretande :) nä nu ska jag gå och duscha sen sova. godnatt

sjukhusdieten

egentligen hatar jag såna här olika dieter hit och dit, men den här har jag har hört funkar och man svälter inte sig själv som vissa dieter ;p en soppa gjord på nudlar,kyckling,purjolök,paprika,morötter .. de låter kanske gott , men jag är urusel på att laga mat så nej, den smakar skit ! hur ska jag klara av att äta den ? jag får äta soppa och frukt idag. bara de ! så jag kommer nog leva på frukten så mycket som möjligt. fast försöka äta lite av soppan iallafall. men uscha ! imorn är de soppa och grönsaker som gäller. ja, så vi får se hur den här veckan kommer gå :) jag har bestämt att jag ska gå ner i vikt iallafall. så jag skiter i om soppan smakar äckligt. den ska ner ändå !! :)

idag åkte jag på jobb, 12.45 - 21.15 ! nice med pengar. fast dom får jag ju i slutet på maj först, men ändå :) då blir de att beställa kläder till sommaren ;p så ska försöka jobba så mycket som möjligt. nä men nu ska jag pussa på mange som börjar först klockan 11. hejrå :)

tapet rivning ;b

håller på att riva tapeter för fullt här i tvrummet. tur att dom släpper lätt, så de går ganska fort. snart klar faktiskt :) men de är inget roligt projekt. längtar tills dom nya tapeterna är uppe ! kommer bli skita snyggt :) beställde dom i fredags så till veckan får vi nog dom. ingen mönsterpassning så de kommer gå snabbt, och bli skit snyggt ;)

har kommit hem för en stund sen.varit och promenixat med therese och eliaz. skööönt var de =)


så här ser de ut just nu. och mer rivet på andra sidan av väggen. så de är bara bakom tvn kvar :)


såhär såg de ut när jag just hade jag målat väggen :) nu ska de upp en lila fondvägg med nå krims krams ;b

1 april ;)

förbannat vad tiden går fort, men sköönt får då är de snart sommar :) idag är en sån där dag när man håller på att lura folk, och jag kära vänner, lyckas alltid bli lurad. men iår har jag bestämt mig för att inte bli de ! får se hur de går ;) kommer med resultat sen :) hehe

nä men jag tänkte nog hoppa i duschen och sen på en stund ta en promenad tror jag :) puss !
RSS 2.0