vilken äcklig dag

fyfan för denna dag. men nu är den snart slut och de kommer nya, så vi får hoppas att de händer något lite roligare imorgon. usch !

take me back

tittar bakåt och tänker på tiden jag var glad och lycklig. take me back !









-




-

jag gör mitt bästa, men jag är inte tydligen inte bra nog. förlåt

spyless..

usch vad jag mår inte okej alltså. men bara ta sin röv till jobbet. snälla gud, om du finns, gör att denna dag går fort. jag orkar inte ! hejdå

....

nu har jag skaffat mig en lösenordskyddad blogg. en gammal blogg från 2008 som jag hittade. har två mail och orkade inte göra någon ny för att göra en blogg, så jag tog min gamla bara. de går ju lika bra. är ju bara jag som ska skriva och läsa, och kanske någon annan. men jag tänker inte ge lösenordet åt allt för många. jag vill bara skriva av mig, för om man har en mapp på datorn kan ju vem som helst läsa. och jag är ingen som orkar skriva dagbok för hand. så de här går ju lika bra :)

nu ska jag gå en svänki :)

sol och söndag

åh underbara väder. idag blir de en prommis, min fot är bättre men inte bra. så vi får väl hoppas att jag inte gör de värre nu ? ids inte sitta inne när de är så fint. foten förstörde allt igår, och idag trotsar jag de och tar en promenad ! ska bli jävligt skönt :) sen finns de väl inte så mycket mer att göra en söndag ? söndagar suger .. men ikväll blir de iallafall bigbrother :)

hejdå så länge :) !

irriterad tjej !

http://www.friatider.se/somalisk-jattefamilj-far-central-lagenhet-ensamstaende-svensk-mamma-vraks

- En ensamstående mamma och hennes barn kastas ut från sin lägenhet i Emmaboda och sätts på gatan bara några veckor före julafton - utan någon hjälp från socialnämnden. Samtidigt har samma socialnämnd arbetat frenetiskt för att så snabbt som möjligt ordna en ny centralt belägen lägenhet åt en somalisk tiobarnsfamilj som hotat att flytta från kommunen när grannarna klagade på hur de skötte sig.




jag vet inte vars sverige är påväg, och de är en skrämmande tanke att ens funder på de. de är inte invandrarnas beslut, de är sverige som är så fuckat och tar dessa beslut. förbannad är bara förnamnet !

lördag morgon

precis vaknat, mamma ringde och frågade om jag skulle följa med på stan senare så jag klev upp i samma veva :) måste hinna fixa mig och ta de lite lugnt innan. men skönt att inte sova bort hela dagen !

annars vet jag fasiken inte vad jag ska hitta på idag, de återstår att se. och min fot gör ondare än igår. woow,happy ! not .. hejdå

lördag morgon

precis vaknat, mamma ringde och frågade om jag skulle följa med på stan senare så jag klev upp i samma veva :) måste hinna fixa mig och ta de lite lugnt innan. men skönt att inte sova bort hela dagen !

annars vet jag fasiken inte vad jag ska hitta på idag, de återstår att se. och min fot gör ondare än igår. woow,happy ! not .. hejdå

sömntuta

gick och la mig kl 6 igår kväll, och vaknade nu. så 13 timmar har jag sussat på ! sitter ändå och gäspar nu, så jag har väl sovit för mycket :) tänkte kika gårdagens big brother eftersom att jag sov, och sen måste jag ner till gällivare och hämta min mobilladdare för batteriet är heeelt dött. jag får panik utan batteri !

från de ena till de tredje så blev de en jäävla diskusion igår på facebook angående mitt blogg inlägg om utlänningar och jag säger bara att de är ju tur att man har egna tankar och åsikter här i livet. jag skiter i vad alla andra tycker, men jag tycker som jag skrev och thats it !

nu ska jag kika bb och sen fara. puss

idioti

http://www.friatider.se/invandrare-ska-slippa-betala-skatt

http://www.friatider.se/korkort-for-invandrare-subventioneras


ha, ni kan ju inte mena allvar :)

betala era egna körkort, mohammeds.

just nu är jag jävligt förbannad. helt ärligt ! vars i helvete är världen påväg ? varför ska alla svartingar ha de så jävla bra när dom kommer hit ? jag tycker att dom kan lyfta sina feta arslen och gå ut på arbete som alla andra. inte fan fick jag mitt körkort gratis, jag fick betala för de precis som alla andra. men mohammed fattah, han fick de minsann gratis. nämen grattis då mohammed, så glad för din skull ♥ jävla sjuk värld.

våra skattepengar ska gå till sjukvård,dagis,skolor osv. inte till nå jävla körkort,lägenheter och sprillans nya mobiler till utlänningar som bara sitter på deras arslen och inte gör ett jävla skit. riktigta rövslickare ! gå ut och lär er svenska och skaffa er ett jävla jobb. allting serverat på silverfat, de är ju fan skrämmande.

jag tycker inte de är fel att hjälpa folk, för de lever jag för. jag brinner för att hjälpa människor. men vi kan väl förfan ta hand om våra egna först innan vi tar in en massa jävla utlänningar som ändå bara kommer hit och förstör ? nu säger jag inte att alla gör de men 95% av gällivares utlänningar är riktiga svin. usch fyfan !

hej

hej hallå. vafan ska man skriva här då ? brukar oftast bli några deppiga meningar. men livet blir inte bättre för de, och snart borde de ju vända. tycker de borde vara min tur att vara glad nu ! men de kommer väl så småningom.

känns som att en elefant har trampat på min fot, de gör fruktansvärt ont faktiskt. men jag överlever väl de också :) men man känner sig så himla handikappad. kan ju knappt gå. äsch nog tjatat om de ! nu ska jag äta frulle.

blä

känns inte speciellt kul att jag inte kan göra ett skit med den här foten, jag kan inte ens köra bil så jag tar mig ingenstans. nog för att jag bor nere i gällivare och kan promenera på stan, men jag ids ju inte gå själv precis. ska iallafall sen på ungdomsmottagningen. men innan de då ? jag blir kokko i skallen av att sitta inne. hade velat ta en promenad men nä, de går inte. hur länge ska jag behöva ha såhär ont. usch fy blä !


nu ska jag käka frulle, i ett köksbord som vi fick hit igår. har tidigare suttit i tv rummet och ätit. hehe .. sååå hejdå

love or hate life ? kan inte bestämma mig.

kollar gamla bilder på bilddagboken. en ganska blandad tid i mitt liv. när jag var överlycklig, glad, kär till ångest känsla, illamående, äcklad av världen. vilken kaos artad tid ! vilket upp och ner alltihop var. känner en liknande känsla nu. man känner sig kvävd inifrån, tappar orken att andas. vet inte vad de är som händer. hur ska de sluta ? när ska man få le och vara glad igen. just nu känner jag mig irriterad och arg på allt och alla. hatar världen, hatar gällivare. fyfan vilken hemsk känsla. behöver något som får mig att bli glad, må bra. men vad är de ? hur vet man de ? nä, fuck de här. nu drar jag täcket över huvudet.

aj

imorse när jag skulle fara iväg med bilen drog jag årets första och förhoppningsvis sista vrupa. vred hela foten så ni kan ju gissa hur ont jag har just nu. den är svullen och börjar bli blå. trodde helt på sant att jag bröt den ! de gjorde fruktansvärt ont. och inte nog med de så stressade jag till lk för att hämta upp magnus som skulle till tandläkaren. men min tidsuppfattning var ju helt väck så jag stod där, en timme för tidigt, och väntade .. efter 30 minuter insåg jag att de är en timme kvar. så jag drog på ahlsell och drack kaffe.

annars har de inte hänt destomer idag. ska tycka synd om mig själv och ha ont här hemma hela kvällen. så nu säger jag godnatt :)

fin dag !

en promenad i fin vädret hade inte suttit fel faktiskt, så snart tänkte jag nog hoppa i kläderna och gå en runda :) ska även ringa min saknade vän maria och fråga vad hon pysslar med, så kanske jag far och dricker kaffe där.

blir inte längre än såhär, ska kila nu. puss !

big brother !

åh idag kör big brother igång igen, som jag längtat. ett riktigt underhållande program ! hoppas på att de är några roliga människor som förra gången. den börjar iallafall klockan 9 så vad ska man göra fram till de ? funderade först på att åka och dricka kaffe hos mamma men jag blev fruktansvärt lat så jag vet inte om jag ids ta mig ut i snöstormen och köra bil. känns mer lockande att sitta inne. men de återstår att se :)

idag är de 1 år sen våran fin fina vän richard lämnade oss. tiden har bara rusat förbi och de känns som igår. vi alla saknar honom så himla mycket ♥ har tänt massa ljus för honom idag. men dom brinner även för farmor,farfar och micke ! vila i frid mina fina !

nu ska jag gå. puss

fridayyy

solsken och fredag. känns underbart :)

har vaknat vid 8 idag, klev upp och satte mig vid datorn. sofie for på jobbet klockan 10 så jag for på ahlsell och hälsade på mamma, skrev ut biljetterna till egypten. grymt ! sen for jag till malmberget och hämtade lite saker och sen for jag hit igen. nu har jag duschat och funderar på vad jag ska roa mig med. sofie slutar först klockan 4 såå jag tror jag ska dammsuga och dona lite. en lugn fredag :)

nu ska jag gå. puss

13-19.30

idag väntas jobb, har varit jävulskt skönt att vara ledig dom här dagarna. känns som att de har behövts :) mamma frågade om jag ska följa med och lämna blod på lassa idag, så jag får se hur de blir :) då har jag någonting att sysselsätta mig med tills jag börjar. ska kanske förbi pappa ikväll också, annars lär de väl inte hända destomer idag !

nu tänkte jag slänga på ett fejs så jag är redo ifall jag ska följa med mamma :) hejdå

onsdag

snart åker jag utomlands, woop. något jag längtar. till en hel dag på stranden med en drink i handen ? uschaa vad skönt :) nu har vi vaknat, och ska snart käka lite frulle och sen fara på stan. ska göra lite ärenden :)

nu ska jag fixa. pussheeej

bitter och inåtvänd till hyfsat glad

har varit bitter och inåtvänd hela jävla dagen. men blev lite gladare när en fin kille kom med blommor och ett jätte fint armband åt mig, ett armband som jag velat ha jätte länge ! åh vad fint ♥

har inte hänt så mycket idag faktiskt, mest tråkiga saker. kollade en film med sandra, sen följde jag henne hem. nu sitter jag här och inväntar min sambo som slutar jobbet om en halvtimme, hoppas hon också är lika hungrig som mig. natt frossa är kanske inte de bästa när man vill gå ner i vikt, men idag skiter jag i de. för jag kommer vakna upp död imorgon om jag inte får mat. nuu !

nä men att .. vet ni ? vi har ingen tv. och jag kan ju säga som så att jag missar en hel del program jag velat se. jag blir knäpp i huvvet snart ! förstår mig inte på lestadianer, hur kan man inte ha en tv ? de är verkligen inte kul. usch ! nä nu ska jag logga ut. hejdå

totalt kaos

i huvudet. ingen ordning alls ! så nu drar jag täcket över huvudet, och hoppas att jag vaknar om några år, på en annan planet. eller åtminstone på ett annat ställe än gällivare. ger fingret åt den här dagen. alla hjärtans dag ? vilket jävla svammel och en sjukt överskattad dag. / mrs.negativ tjej

back on track

inte kunnat blogga på ett tag eftersom att sofies internet är helt fuckat. de funkar bara då och då, och har inte velat funka på ett tag. men nu så är jag tillbaka på banan igen, blir förhoppningsvis mer uppdateringar. sitter just nu och gör ingenting, har städat hela lägenheten och donat lite. känns så tomt utan gardiner och allt men man kan ju inte fixa allt på en gång, helst när man äger en femma och fimp. ganska knapert !

nu tänkte jag strax hoppa i duschen och mysa. har frossa ;o hoppas jag inte blir sjuk nu på de hela. hörs !

fredags jobb

har varit i lägenheten och fört lite kläder dit, skulle börja vika in de men då insåg vi att vi inte hade några bäddmadrasser, så jag fick fara och ragga upp 2 stycken. nu är iallafall de löst :) sitter just nu och fördriver tiden här innan jag börjar jobba klockan 1, känns lite stressigt att jobba samtidigt som man vill vara och ordna där borta. men jag hinner ikväll :)

nu ska jag kika vidare & sen promenixa och jobba. puss så länge !

gaaaalet

igår var de full rulle nästan hela dagen, packat ner allt från sofie och upp i nya läggan. så de känns att man lever idag, de känns dessutom att man är äckligt otränad. har lite problem med ryggen så jag skyller på den, och inte på dåligt tränande ;) när vi var klar med flyttandet så packade vi upp de mesta i köket, så ikväll slår vi ihop sängen och sover där våran första natt ! tror de här kommer bli en rolig upplevelse, ända sen jag och sofie var typ 12 år (?) har vi velat bo ihop, v har alltid planerat att vi ska bo ihop nångång i livet, ett tag. känns som att de kommer bli en rolig tid och de behöver både hon & jag, för på senaste tiden känns de som att livet har varit så allvarligt. jag vill inte bli vuxen ännu !

ska bli skönt att få bo ihop med världens bästa kompis. snacka skit hela nätterna, bara hon och jag ! :)
nu ska jag kika vidare, hejrå :)

It's time to be a big girl now, and big girls don't cry

korvstrogge och ris fick de bli till middag och de var gott ! innan de tog jag en pn på typ 1 timme, ruskigt skönt :) känner mig helt tung och slut i huvudet. hade kunnat gå och lägga mig nu & vakna imorgon. funderar vad jag ska roa mig med, kanske knallar över till grannen lite senare och surrar skit ! de blir nog iallafall en tidig kväll !


nu ska jag kika vidare :)

jag går i dagar, i tröjan du hatar

vilken jag ångest jag får när jag sover länge ? jag skulle kliva upp tidigt, men vaknade halv 10 ! åh, känns som att hela jävla dagen är förstörd. fast måste ändå erkänna att de var skönt att få sova ut :) idag tänkte jag inte göra desstomer, ska ta en dusch strax och sen bara ta de lugnt. kanske en långpromenad senare med kameran.

nu ska jag kika vidare !

inspiration !





pix

insåg att jag inte tömt kameran sen nyår, så här får ni lite bilder från då & idag








lite bilder från idag, en promenix i solen med bästis !





orkar inte slänga upp alla, så här har ni lite bilder iaf :)

nicole och eva longoria !







vilka tjejer ! ett utseende to die for ..

hell yeah

jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

skönt att vara ledig idag ! och de är dessutom massa grader varmare, endast -20 nu ! så idag blir de nog en promenix med kameran. men de får bli senare :) har klivit upp för en timme sen, käkat lite frulle, druckit kaffe (vuxenpoäng) och nu sitter jag här. ska strax slänga in tvätten och slå igång en maskin sen städa toaletten :)

har inte mycket mer att säga för tillfället ! hörs sen :)

my heart is freaking out when I held ya

nu är jag hemma. jobbat till halv 8 och sen for jag på Ica och köpte lite mat och grejjer. och diskmedel till diskamaskinen för nu är den igång och tro mig, så underbart ! de värsta,absolut värsta jag vet är att diska. de kan förstöra en hel dag för mig om jag måste göra de. usch fyfan. så den var väldigt välkommen hit :)



nu tänkte jag ta en dusch, imorgon är jag ledig och då ska jag tvätta kkläder och städa :) vi hörs !

om jag hade varit lesbisk ..

så hade jag lätt gift mig med denna skönhet !








så jävla snygg tjej !

what doesn't kill you makes you stronger

heeej måndag ! igår jobbade jag till halv 2, knallade hem i kylan och tog de lugnt ända fram tills 4 när jag for till pappa och käkade, renskav med pottimos ! åh mums vad gott de var. surrade lite och sen for jag på stan och träffade min vän daniel som jag inte sett på jäävulskt länge. så de var kul att prata lite gamla minnen och surra allmänt med honom :) plockade upp sofie och brassade till malmberget och hem. kollade klart filmen jag inte hann se färdigt i söndags och sen var de dags för sängen. skönt att lägga sig tidigt :)

har vaknat för en halvtimme sen och jag funderar vad jag ska roa mig med. kanske går och vilar igen, börjar ju först klockan 1 ;) hörs sen !

plikten kallar !

men godmorgon ! de är söndag idag,isande kallt ute och jag ska börja knalla till jobbet på sisådär en halvtimme. känns inte alls lockande att promenera men jag får klä mig efter väder, brukar dock inte hjälpa för de är alltid nånting man fryser om ändå. typ igår trodde jag mina ögonbryn skulle trilla av ! och brain freeze x 1000. var förjävla trött när jag klev upp, men känner mig lite piggare nu. lär ju om inte annat bli pigg när jag går utanför dörren !

idag ska jag fara och käka hos pappa, sen tänkte jag städa lite. och kanske vila en stund. de känns som att de behövs nu, men jag får väl se hur pass trött jag är efter jobbet. nu ska jag borsta gaddarna och kika lite bloggar. ha en bra söndag :)

brrr

utan att överdriva så fryser jag ihjäl här i lägenheten. de är fanimej iskallt ! har legat under ett varmt täcke med yllesockar och vanligtvis brukar jag börja svettas och tycka de är varmt efter en liten stund. men nä, jag började fan nästan frysa ännu mer. jag hatar vintern, de finns ingenting bra med vinter. man kan ju inte ens vara ute och köra bil. eller man kan, men jag vill inte plåga lill mazdan alldeles för mycket så den får stå i motorvärmaren.

även fast jag fryser som en jude och även fast jag hatar vintern så tänkte jag trotsa kylan lite senare och ta en promenad med sofie. "de finns inget dåligt väder,bara dåliga kläder" så jag ska hoppa i mina nya täckisar,min nya mössa,min nya halsduk och min varma jacka och fara på promenad. men först ska jag försöka få upp värmen under täcket. hoppas att jag lyckas den här gången ! hejdå

be strong now because things will get better,it might be stormy now but it can't rain forever

slösat massa pengar

idag insåg jag att de var dags att inskaffa nya täckisar. eftersom att mina gamla var håliga och jag har haft dom sen .... jag var typ 14 ? alltså väldigt gamla. så jag for på ericsson center och kikade, hittade ett par som dessutom var för halva priset, 500 betalade jag och de var lätt värt ! fyndade även en ny varm mössa. drog till lindex och köpte solbrillor och en ny halsduk, så nu är jag redo för den kalla jävla vintern. och de var på tiden att jag köpte lite nytt. var ju dessutom rosa som jag älskar ! snyggaste färgen ;)



sjukt nöjd ! egentligen är jag en vädligt fattig krigare, men jag fick ta mig råd. hellre de än att frysa ihjäl ? nu ska jag burra ner mig i soffan och ligga där resten av dagen. en tidig kväll för imorgon väntas jobb :)

istiden ?

godmorgon världen. idag har jag sovit ut, otroligt nog ! jag brukar ha en tendens att vakna svin tidigt när jag är ledig och vara pigg. men idag sussade jag på ända till nyss typ, så de var skönt ! -29 står termometern på nu, så idag blir de att hålla sig inomhus. försökte starta min lilla mazda igår men den vägrade. stackarn ! så jag har tagit in batteriet på laddning och tänkte starta den idag så den får bli lite varm.

annars har jag inga planer för idag, man vill ju inte gå ut i onödan och jag tror jag håller på att bli sjuk. har ganska ont i hela kroppen och igår kändes de som feber. så jag ska försöka hålla mig inne så mycket som möjligt. ångrar att jag inte tog lite jobb idag, fick en förfrågan men tackade nej eftersom att jag kände mig lite sjuk, men imorgon ska jag jobba ett par timmar på förmiddan så de ska bli skönt ! då har man något att sysselsätta sig med.

nu tänkte jag försöka göra lite nytta här. see you !

dessa ideal till höger och vänster

åh vad irriterad jag blir på allt detta tjat om hur en "perfekt" kropp ska se ut. för de första läste jag på bögdennis blogg om ett inlägg han tillägnade blondinbella där han skrev "de här är inte hälsosamt, blondinbella" och skrev en massa bullshit om att "fetma och övervikt är en folksjukdom" de är väl anoerixa också och han är ju pinnsmal på ren svenska ! en bild las upp på facebook med 3 tjejer. en smal, en lite större och en mullig. "Vem ser bäst ut" dom flesta svarade 2 & 3, alltså den lite större och den mulliga. sen kommer de någon brud som säger "Helt klart vänster, smal är ideal! Smala kvinnor har former, tjocka är runda, vilket inte är en form." och vars har hon levt dom senaste åren, som inte vet att rund är en form ? personligen tycker jag att tjejer ska ha former, alltså inte vara jätte smala. men samtidigt har jag ingenting emot, eller ser ner på dom som är smala. jag själv är inte smal, men jag är inte fet heller. jag tycker att man ska acceptera den man är och skita totalt i vad andra säger. trivs man med sig själv så är ju de huvudsaken. de är inte hälsosamt att vara jätte fet och inte heller sjukligt smal, men sköt er själva förfan och låt andra vara. jag hatar att man ska trycka ner andra pga deras kropp ? vad är de för jävla svammel. de är som att jag skulle säga "nämen hej, du har en finne på hakan, gå och dö" typ så. de handlar väl om vad som finns bakom pannbenet och inte om man är fet eller smal . usch för dessa ideal hit och dit. var er själva !


blondinbella som tydligen är så fet och ohälsosam enligt bögdennis. jag tycker hon är fin som hon är !

-30

på min mätare iallafall, men tydligen närmare 40 på vissa ställen ? åh fyfan. hädanefter ska jag flytta härifrån under vintrarna, jag hatar kylan och min eksem tycker inte heller om den ! de roliga är ju att man måste knalla till jobbet. tur att de inte är så långt men man hinner börjar frysa en hel del på 15 minuter. så om jag dör, så hittar ni mig på vägen till gunillahem !

jobbar 8-13 idag så de blir en slapp dag, sen är jag ledig helgen ! så skönt. idag var jag faktiskt pigg när klockan ringer 06.00 .. fast jag somnade rätt tidigt igår, var så jädra trött när jag kom hem. och min rygg mådde inte speciellt bra, så jag låg på spikmattan en stund sen sov jag :)

nää nu ska jag dona här innan jag börjar min färd mot jobbet. önska mig lycka till ! brr ...

vill nu !!

gud vad sugen jag blev på att tatuera mig ! helt sjukt. helst vill man ju göra något nytt när man lägger sig under nålen, men i mars när jag kommit hem från utlandet kommer klimman hit igen från sthlm (han som gjorde min på foten) och då blir de att fixa till armen. färgerna har bleknat och jag tycker inte alls om den. de är ingenting jag ångrar att jag gjort, men jag vill fylla i den och tatuera över  lite grejjer. så de ska bli grymt kul att låta honom få göra de. och jag läntar såå mycket :) tur att jag jobbar en hel del den här månaden så jag har råd för den lär ju kosta en del, de är ju trots allt hela överarmen. så de står högst upp på listan, sen ska jag fylla ut andra vaden också, men de får bli ett senare projekt.

åh så bra ! ♥

mobil bilder

har tömt telefon för inte så längesen och tänkte bjuda på lite olika bilder från 2011 :) 


Lulekalaset 2011




Pecka och Robin påväg till luleå


några fina tjejer som bodde på samma vandrarhem som vi


fest på emelie's hotellrum, eller toalett rättare sagt !


var en vecka i stockholm och njöt !


var på fest nykter, och var chaufför


var galen med min bästis på öltältet i stan ....


... och hamnade på efterfest och fick tånaglarna målade riktigt fint ;)


for på krogen och blev misshandlade av 2 jokkmokks killar


halloween firande :)


jag och bästis var zombies !


jag & robin


köpte min första bil, mazda 323 ! :)


fick lite jobb på kvantum :)


tatuerade mig !


firade julafton


juldagen for jag till pajala med susanna, och dessa fyllon


firade nyår med några fina vänner





♥♥♥

nu orkar jag inte lägga upp fler bilder. hejrå

det handlar om att våga, orka och vara stark

snart är de helg men jag har inte den minsta aning om vad jag ska göra ? pratade med susanna igår och försökte klura ut vad man ska göra av helgen.de är ju jokkmokksmarknaden men som vanligt är de ju fan omänskligt kallt där varje år och ihelg hade dom lovar -30, så nej tack. tänker inte springa runt där och frysa. sen köper man ändå ingenting, och de är mycket folk. jobbigt ! men ska försöka lura hit henne iallafall, så om du läser de här bardamies så kan du ju pallra din röv hit så hittar vi på nått :)

tänkte först kanske åka till luleå och shoppa lite, men jag har fan inte råd och måste spara mina pengar. så blir nog att beställa något litet. hade behövt ett par shorts och lite linnen tills när vi ska fara. för de är som mera tomt i garderoben när de gäller sånt. eller ja linnen har man ju, men de behövs alltid fler så !

har vaknat för en halvtimme sen och nu tänkte jag käka frulle och sen ta en lååång dusch. börjar halv 3 idag igen och slutar halv 8, tiden gick fort igår och jag hoppas den går lika fort idag. även fast jag gillar att jobba där, och även personalen som är såå bra ! jaja nu ska jag sluta ordbajsa och gå. hejdå :)

why fight if there's nothing to fight for ?

idag väntas jobb 14.30-19.30, har inte jobbat på ett tag så de ska faktiskt bli skönt att ha något att göra. idag skulle jag kliva upp halv 8 men jag sussade på till 10 och hade ångest när jag vaknade, hatar att sova länge ! usch. så nu är klockan kvart över 11 och jag tänkte hoppa i duschen och fixa lite innan jag börjar jobba. så nu ska jag gå !

RSS 2.0