nyårsafton !

tack för kommentaren ida :) 
 


nyårsafton idag och imorgon är de 2013, ännu ett år har gått och de här året har gått himla fort ! nästa år kommer hela mitt liv vändas upp och ner, på ett bra sätt såklart. de kommer inte likna något annat år alls och de känns helt knasigt att i mars kommer de en liten till oss. kan inte riktigt fatta de ännu ! så de är vad jag ska göra hela året, vara mamma och få ta hand om en liten människa. kommer bli hur mysigt som helst ! har iallafall några löften som jag ska hålla och de är gå ner i vikt när bejbis är ute, ta hand om mig själv och inte ha ett deppigt år, hitta på nya saker, åka på semester till sommaren någonstans i sverige. ja de är väl typ de som jag vill och ska göra ! 
 
nu ska jag fixa mig sen jobba 10.30 - 18.15 !

v 30 !

iågr hade vi spelkväll här hos oss. jag, mange, cecilia och marc :) riktigt kul ! spela borde man göra oftare. jag tycker de är skit roligt ;p så dom satt här till just efter 12 och när dom for gick jag och la mig och magnus satte sig vid datorn. gissar att han har spelat så jag vet inte när han har kommit och lagt sig. har iallafall vaknat halv 9, börjar jobba 12 så har mest tagit de lugnt här på morgonen. målat naglarna och fixat mig :) så nu är jag fit for fight ! 
jag hoppas att de ska gå bra att jobba, de gör de nog men jag ojjar mig för att jag har så galet ont. nu är de både foglossning och buksmärtorna jag bråkar med. jippie ! älskar livet just nu ...
 
en positiv sak är att jag går in i v 30 idag och alltså är de bara 10 veckor kvar. om jag inte skulle gå över tiden, och med min tur så lär väl de hända. nää bebis du får fasiken kika utan när du ska !! är så sugen att packa bb väskan redan, och när de börjar klia i fingrarna så kommer de säkert hända snart. är så dålig på att hålla mig när jag väl vill börja med nått :) så de blir nog snart. hinner nog packa om den där väskan 20 gånger innan de är dags. men vad gör de :) åh vad spännande. nu närmar de verkligen sig. spricker av längtan. avslutar med en bild på magen. puss
 

känslig tjej

imorse hade jag så ont att jag grät, och då gör de ont vill jag lova. gråter sällan pga smärta .. tror att de är alla hormoner också, känner mig gråtfärdig för minsta lilla. en känslig tid är de nu, så var snälla med mig !! hehe
 
har kört pappa till byn idag, sen när jag kom hem for jag och mamma på stan och inhandlade amnings behåar åt mig och nya sköna trosor. bygel behå är ingen lek när brösten ömmar. så riktigt skönt att ha nya mjuka behåar :) så nu åker alla gamla i lådan en stund. tänker inte plågas nå mer ! :) när jag kom hem för en stund sen drog jag dammsugaren genom läggan, de behövdes. sen har jag ätit och nu ligger jag bara här i soffan och kikar en film. 
ska duscha på en stund men innan de ska jag nog vila. så jag avslutar här !

v 29 :)

Barnet

Nu börjar det verkligen likna en riktig liten bebis. Pojkar väger ofta lite mer änflickor.

Barnet växer och frodas. Nu är det ungefär lika långt som en vanlig skollinjal, men olika barn är olika långa redan nu. Barnet har antagligen fortfarande inte lagt sig till rätta utan ligger ibland med huvudet nedåt och ibland med huvudet uppåt eller åt sidan.

Vikt 1 400 gram.

Mamma

Barnet och magen fortsätter att växa och det kan kännas som om dina inre organ trängs undan. Fostrets sparkar kan ses utanpå magen. Att känna mycket sparkar är helt normalt. En del känner mindre än andra. Från livmodern ner mot ljumsken går det så kallade livmoderband. När livmodern växer och livmoderbanden tänjs ut kan du känna en smärta som strålar ut mot ljumsken och blygdläpparna. Efter förlossningen drar banden ihop sig och besvären går över. Kanske känner du av förvärkar? Ett bra sätt att slappna av och dämpa dem är att lägga dig i ett varmt bad. När du slappnar av avtar värkarna.


 

27 december !

27 december. snart går vi in i januari, nytt år, nya möjligheter. men 2013 kommer bli de bästa året ever. för då blir jag mamma till en skruttis ! åh myspys :) och imorgon fyller lill gubben eliaz 1 år. han föddes ju nyss ? stanna tiden lite tack. han får inte bli stor !! 
 
idag ska magnus och besikta 240in, sen ska vi till moster och hälsa på och sen ska vi till pappa och agneta ikväll och fika pepparkaks cheesecake. ååååååh så jäkla gott ! men nu innan allt de så håller jag på att tvätta kläder, tvättkorgen var lite väl överfull så de var på tiden. har bara inte hittat orken att göra de tidigare. så nu är den väl snart klar, ska kika runt innan dess. vi hörs ! puss
 

pain !

slutade jobbet för 1 timme sen så nu är jag hemma och försöker hålla mig vaken. även fast jag bara jobbat 4 timmar idag så är jag trött som om jag hade jobbat hela dagen ! har fruktansvärt ont i magen (ligament nånting grejs) som bråkar med mig. jag tror att jag ska dö varje gång jag kliver upp ur soffan eller om jag suttit ner. känns som träningsvärk x10 i nedre delen av magen. nä huvva, låt de gå över. gör ont när jag går också ! känns som att jag drabbats av en jäkla massa. vissa mår ju "bara illa" i början sen mår dom någorlunda bra. lite trötta kanske. men jag har foglossning, extrem trötthet (ganska ofta), huvudvärk, illamående då och då ännu, ligament grejjen, lågt järnvärde, ont som fan i ryggen, svullna fötter osv .. men de är de värt, måste bara få gnälla liiite ! :) 
 
såhär står de om ligamentsmärtor förresten ;
Det är ganska vanligt att det värker i nedre buken. Sådan värk, i motsats till kramp, orsakas av att de muskler och ligament (de starka, elastiska ledband som håller ihop skelettet) som stöder livmodern sträcks. Det kallas ofta ligamentsmärta. Sträckning av ligamenten under graviditeten orsakas av hormoner. Du känner det förmodligen när du stiger upp ur sängen eller en stol, när du hostar eller när du stiger upp ur badkaret. Det kan bli mer besvärande när bebisens huvud fixerats i bäckenet. Det är vanligare hos omföderskor.
 
då lärde jag mig något nytt. nu avrundar jag ! puss

året som gått del 2 :)

juni ; 
 
sommaren kom. ms meet var galet kul, sen jag började mitt sommarvik på bästa jobbet och bytte bort c70in mot en s60. juni var en bra och rolig månad !
 
 
juli ;
 
fiskade, köpte mercan, var på ikea, jobbade och gjorde gravtestet :)
 
 
augusti ; 
 
släppte bomben att jag var gravid, var till byn och fiskade lite i bäcken, var chaufför till tärendöholmen och trots de så var de jag som spydde i skogen. haha. magnus fyllde även år och sen jobbade jag :)
 
 
september
 
mådde som en påse skit hela jäkla månaden, spydde hela tiden och var jäkligt trött. fick även feber och var sjuk ett tag.  var med magnus på älgjakt, nykter på öltältet i stan. ja de var väl de. skippar bilder den här månaden också :) hade inga speciella. 
 
 
dom 3 sista månaderna får ni sen. ska fixa mig, sen jobbet :) puss !
 

året som gått, del 1 :)

eftersom att alla gör en "året som gått" på sin blogg så kan väl jag också bara för att. grejjen är den att jag minns knappt vad jag gjort, haha ;b jaja lite bilder kanske kan fräscha upp minnet. så här får ni några månader till att börja med. måste pysa till jobbet så resten av året får ni sen eller imorgon ! 
 
 
januari ; 
 
 
nyår firades med massa fina vänner och pojkvän 
 
mådde inte så bra, så de blev en del festande .. 
 
februari ;
 
bodde en stund i sofies nya lägenhet. kände att jag behöver hitta mig själv. kaos i huvudet men jag insåg ganska fort att jag inte kommer att hitta mig själv och vad jag vill utan världens finaste kille. ♥ har inte så många bilder som beskriver februari. så vi tar nästa månad 
 
mars ;
 
8 mars drog jag och mitt hjärta på kärleks semester till egypten. de behövdes, vi myste på, for till kairo och kollade pyramiderna och bara var i värmen. de var underbart ! 
 
 
april ; 
 
en helt vanlig månad med en hel del jobb inom vården och lite på kvantum. tapetserade om i tvrummet bland annat. blev himla fint. mamma fyllde år, kollade big brother för fullt och ja, bara en vanlig månad. 
 
 
maj
 
tatuerade mig 4 maj, ett kina tecken som betyder familj bakom örat. riktigt nöjd ! jobbade även repstopp och var på eliaz dop :) minelle föddes också så de var en ganska händelserik månad ! 
 
fortsätter imorgon om jag hinner. nu orkar jag inte mer :) 
 
 
 
 
 

min dag

imorse drog vi till magnus föräldrar och åt lite frulle/lunch. gröt och smörgås med lite lax osv ;p de vanliga. och himla gott var de ! satt där i ungefär 4 timmar. spelade lite bords hockey och jäklar vad längesen sist ! så de var kul :) sen öppnade vi julklappar innan vi drog vidare till mamma. fick lite bebis kläder och kläder till mig själv :)
 
när vi kom till mamma kikade vi lite kalle och sen hjälpte jag mamma med maten. åååh vad gott de var ! helt crazy vad jag älskar julmaten ;p så nu är vi mätta och belåtna. öppnade även julklappar där. eftersom jag inte önskat mig något och tycker julen är överskattat så önskade jag mig bara bebis saker. sså fick en babysitter och lite sängkläder och sånt till skruttis av pappa och agneta ♥. himla bra ! skötbordet har jag redan fått av mamma och micke tidigare ♥ tack alla ni !! fick även guinness rekord bok som jag får varje år. har blivit en tradition och jag gillar verkligen dom böckerna. så spännande ;b hehe ! nu ska jag fortsätta kolla "tomten är far till alla barnen" och sen sova. hoppas ni haft en bra jul :) puss

svar :)

Alltså vad fan! Nu blev jag irriterad! Du kommer bli en jätte bra mamma, det vet jag till 100 % så enkelt är det. Herregud, varför lägga sig i andras liv och snacka om en person som inte kan försvara sig?! Patetiskt.
 
svar ; ja tack ♥ men de finns människor till allt. avundsjuka för att jag ska ha en liten bebba ;)

julafton !

inte haft lust eller ork till att skriva några inlägg. har faktiskt ingenting vettigt att säga. jobbat hela helgen, helt okej. ganska mycket folk så de var ju en del stressiga stunder men vi klarade de galant jag och mina ica brudar !
idag är jag ledig, hade lätt kunnat jobba. tycker julen är ... meninglös. de är barnens högtid. och nu är ju inte lillebror så liten heller nå mer. lär bli annat nästa år när skruttis i magen är med. då kanske man vill börja fira julen ordentligt. idag hade jag helst velat jobba eller bara vara hemma och äta ensamhetens skinka för mig själv.
 
nä nu ska vi ha en bra och rolig jul. ska till magnus föräldrar på en timme och käka "frukost" sen far vi vidare till mamma och äter julmiddag och kollar kalle. de är planen iallafall. halva dagen var. men nästa år får dom som vill komma till oss, ids inte flänga runt med lill*n då. då ska vi vara hemma !! så god jul alla.

helt slut

idag har de varit en kort dag bakom kassan. endast från 2 till 6 men trots de så är jag heeelt slut i både kropp och huvud. kan ju bero på att de är galet med folk jämt. och i slutet kraschade självskannings systemet ihop så de blev lite kaos. jag höll på att gå i taket. hatar att stressa. men de gick bra. nu är jag iallafall hemma och tänkte bara mysa ner mig i soffan och kika en film. klockan ska ställas på 07.00 så de blir en tidig kväll :) godnatt !

en fråga :)

Madde Om: v 27+5
Vem har du som bm?
 
jag har barbro, på adviva :) 

v 27+5

har varit på kontroll på mvc. skruttis verkade må bra, liv i magen och hjärtat slog 140 slag i minuten. magen hade växt 3 centimeter på 3 veckor. så allt såg bra ut, som tur är :) ska dit igen 11 januari, då är jag i v 31. förstå hur galet fort de går ! hon pratade även om amning och jag höll på att släppa en tår, lät så himla mysigt när hon berättade om närheten osv. åh ♥ sen drog vi vidare till svärmor för att äta gröt och smörgås. de fick bli våran lunch :)
efter de for vi på ericsson och köpte julklapp åt magnus föräldrar så nu är de bara 3 klappar kvar ;p de får bli imorgon. för klockan 15.00 ska jag befinna mig bakom kassan. jag vill inte veta vilket kaos de kommer vara där idag. slutar 9 ikväll och då ska jag väl bara hem och mysa och sova. lär ju vara slut i huvudet efter idag. 
 
nu ska jag umgås med magnus en stund, sen fara ! puss

trötta paret

jag och hjärtat har sovit som stockar här under dagen. han är sjuk och jag är bara allmänt trött och bråkar med foglossningen. så vi har sussat på i nästan 3 timmar, men vad gör de när han är sjuk och jag är ledig. inga måsten här inte och de känns galet bra :) känner dock att jag fick sån jäkla huvudvärk nu. sovit för mycket kanske ? 
ska iallafall inte göra destomer nu heller, ta tag i matteboken och sen bara slappa. en lat dag !
 
 

att gå över gränsen

jag brukar oftast inte lägga mig i och bry mig om vad folk snackar för skit när dom inte har en aning om vad dom pratar om. men när du trampar på jävligt fel tå och går över gränsen så kan jag inte låta bli att ge "svar på tal". jag vet inte om du läser de här men jag hoppas de. kom till mig och säg öga mot öga att mitt barn kommer få en dålig uppväxt, att du tycker synd om mitt barn för att den kommer ha en omogen mamma. du gick några steg för långt över gränsen ska jag tala om för dig. du har ingen rätt att prata om mitt barn. att de är synd om den och att den får en dålig uppväxt bara för att jag skrev på facebook att jag tyckte de var roligt att läsa när andra bråkar på bloggar. vad har de med mitt barns uppväxt att göra ? du lyckades jävligt bra med att trampa mig på tån, för jag tål inte och kommer aldrig tåla att du eller någon annan pratar om mitt barn på de sättet. 
 
nu lägger vi de bakom oss. fick avreagera mig lite, sen skiter jag i vad du fortsätter skriva på din blogg. men dra fan inte i barnet i de här. de säger jag bara ! tack för mig :) 

otroligt kär i dig !

 
 
för mig är du allt, magnus ♥

min älskade merca !

tisdag idag. är dödstrött, som vanligt. men jag kände att jag inte kan sova längre än till 9 :) fast jag måste erkänna att en vila hade suttit jäävligt fint. blev ännu mer trött efter frullen också. iallafall så ska jag sälja mercan idag, och tro mig, jag kommer gråta krokodiltårar ! en gubbe från narvik kommer ikväll vid 7 tiden och jag gissar att han är ganska säker på att han vill ha den, om han åker så långt. jag vill inte bli av med den men jag måste. kan inte ha hur mycket bilar som helst. och vilken dag som helst kommer våran "nya" bil och med mercan så har vi 4 bilar då. så 3 får räcka. synd att min fina stjärna blir lidande av de. tur att den inte ska rulla här i stan så då slipper jag se den och få ångest. haha ;p jag är jätte känslig när de gäller sånt där. älskar den där bilen ! 
 
så när magnus slutar klockan 2 ska jag dra till garaget och städa ur den lite. och sen till mamma och slänga in sommardäcken i bagaget. nu ska jag kolla tv en stund, sen duscha ! 

musikhjälpen

såg igår att dom samlat ihop 23 miljoner via musikhjälpen till barn som behöver vatten osv i .. vars de nu var ? lite överallt kanske. men utomlands iallafall. jätte fint och vackert gjort av alla människor som varit med och bidragit. jag kommer också bidra, den dagen jag vet vars pengarna går. för just nu litar jag inte ett skit på någon organisation alls. musikhjälpen är möjligtvis den enda organisationen som jag hade kunnat tänka mig att skänka pengar till, för de känns mer seriöst och mer trovärdigt än rädda barnen tillexempel. men jag kan fortfarande inte veta att 23 miljoner går till barnen i slummen. eller är de nån chef bakom de hela som glider runt i en ferrari idag ? 
 
en annan sak är att de står "50 kronor räcker för att en hel familj ska få toalett i ett helt år" vi säger att man i snitt lever tills man är 75 år. då går de "bara" 3750 kronor för en hel familj en hel livstid till en fungerande och "bra" toalett. och de känns som att hur mycket pengar de än rullar in dit så blir de ju aldrig bättre ? 23 miljoner måste räcka lååååååååååååångt. men varför får man aldrig se eller höra om hur de går där borta så att säga ? man får aldrig höra. "ja för dessa 23 miljoner har nu halva landet fått tillgång till rent vatten i flera år" typ .. nä jag vet inte riktigt vad jag ska säga om allt de där. jag vill se först att mina 50,100 eller 200 kronor går till en liten pojke så att han får tillgång till vatten i några år. man har hört alldeles för mycket skit om att 80 procent går till verksamheten och cheferna bakom, sen går 20 ynka procent om ens de tills var de ska. nä jag tänker inte sponsra bensin till deras helikopter eller ny bil. då får de vara. men jag hade mer än gäna velat hjälpa till. hade jag varit lite mer rik så hade jag kunnat tänka mig att åka till något fattigt land och ta hand om barnen där. en välgörenhetsgrej hade jag lätt kunnat göra. för de är tragiskt hur dom lever faktiskt. stackars barn ! 
 
vi får väl hoppas på att dessa pengar går dit dom ska. då är de ju kanon ! tack för mig, hej.
 

inne i vecka 28 nu :)

27 + 1 :) 
 

3e advent :)

godmorgon ! eller jag har vaknat vid halv 10 så de är ett litet tag sen :) igår jobbade jag, foglossningen har blivit 3 gånger värre så de var inte sådär jätte roligt. de gick bra när jag satt ner. men när jag gick och stod upp så höll jag på dö vad ont de gjorde ! men annars var de kul, som alltid med ica brudarna :) 
 
slutade 9 så då for vi till mamma och fikade lite, och sen drog vi hem och somnade vid 12 tiden kanske. magnus har farit och jobbat några timmar idag, ingen aning om när han kommer hem. annars vet jag inte vad jag ska göra riktigt. ta de lugnt mest. har så himla ont, så jag sitter bra här i soffan :) nu ska jag iallafall fortsätta kika runt ;b 

ja alltså ..

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/734397-svart-docka-klipps-bort-fran-kalle-anka
 
jag ids inte ens skriva nått. 
många av er vet redan vad jag tänker. så nu ska jag på julbord och äta en jävla massa mat och vara glad.
hejdå !

14 december

fredag, igen. gud vad veckorna rusar fort fram ! helt galet :) idag har jag hunnit med ganska mycket. vaknade, for på apoteket, banken , förbi mammas jobb och sen hem. har även städat toan och lite annat här hemma så nu tog jag en paus och andas ut. fick även ett sms från ica att jag ska jobba imorgon 14-21. tur att jag ändå börjar 2 och inte på morgonen. då får jag sova ut iallafall :) känns jobbigt att ränna på kvällarna när man vet att man ska upp och jobba tidigt.  nog om de. nu ska jag lata en stund och sen får jag se vad jag gör. puss !

superkrafter i verkligheten

kikar ett program på tv4 fakta, superkrafter i verkligheten. just nu är de om en kille som tål skorpiongift. han hällde 22 svin farliga skorpioner i munnen och dom stack han oavbrutet, men han reagerade inte alls. i tidigare program har de varit en kille som tål att ström går igenom kroppen osv, fränt att se och jag fattar inte hur dom klarar av sånt där . intressant program faktiskt :) 
 
har kommit hem för en stund sen. åkte förbi hos mamma och låna en kofta av henne till imorgon när de är julbord. (synd att du inte kan komma ida) känner ingen annan tjej så de känns faktiskt tråkigt ! då hade jag haft iallafall någon som jag känner någorlunda. men de blir nog kul ändå, gott med mat om inte annat :) 
 
mange är och klipper sig hos hans mamma, så jag väntar på honom och sen blir de nog sovdags ganska tidigt. 
är jätte trött ! och på tal om de så har jag fått tillbaka tröttheten, var jävulskt trött i början på graviditeten men sen försvann de och jag fick en jävla energi istället. kunde städa och dona på varje dag, blev aldrig trött. men nu orkar jag knappt kliva upp från sängen. hade kunnat sova klockan runt om jag hade kunnat :) jaja de kanske försvinner igen. hoppas ! är inge kul alls att vara döds trött jämt. nåväl, vi hörs imorgon. godnatt !
 
 

drömmar ..

frullen var som sagt slut imorse, så jag for och gjorde prov på tom mage. inget att rekommendera om jag säger så, blev yr och började må sjuukt illa när jag satt där. så direkt jag var klar brassade jag till konsum och köpte mackor så nu har jag fått lite i magen. gott var de ! hungrig som ett djur var jag vill jag lova .. provet gick väl bra, hoppas jag åtminstone. de kändes ändå hyfsat okej. men vi får väl se :) 
 
från de ena till de andra så måste jag säga att man drömmer ju så sjuka drömmar när man är gravid. 
jag drömmer sällan annars, eller jag kommer aldrig ihåg mina drömmar och ofta är dom "normala" om man säger så. men nu på senare tid så har jag drömt helt galet mycket konstigt. om jag ser någon skräckis eller nått på tv på kvällen så drömmer jag om de, oftast. och igår kollade vi ett äckligt program om kryp. tusenfotingar och annat äckligt. och de värsta , absolut värsta jag vet är att drömma om sånt. så inatt ville tusenfotingen besöka mig, den var inte ett dugg mysig och jag drömde att jag blev jagad av den osv. den kröp på mig och var helt jävla slemmig. kanske inte låter så hemskt men de var de. var nästan kallsvettig när jag vaknade. hehe
 
jaja nu ska jag kolla musikhjälpen, och vila lite. puss

matteprov

godmorgon ! klockan är tjugo över 7 och jag har precis varit ute och startat bilen, så den är lite varm innan jag ska fara iväg och göra matteprov klockan 8. är inte alls taggad, svin trött och känner att jag egentligen bara vill sova :) men de får vänta till sen. ska fara på konsum och handla lite frulle också innan jag åker hem igen. 
 
igår var de julfest, ett gäng med folk men maten hade kunnat vara bättre. fast de gick ju att äta, och efterrätten var ju jävligt god iallafall ;) vi for vid halv 10 tiden, trötta och mätta ides vi inte vänta tills trollkarlen skulle börjar med sina nummer så vi for därifrån. skönt, för jag var galet trött !
 
imorse ville inte bebis att jag skulle sova längre än till klockan 6. vaknade av att de levde om som tusan där inne ! och då kunde jag inte somna om. vet inte riktigt vad h*n höll på med :) nu ska jag strax åka ! hejdå

svar

ida ([email protected])

Vänta bara tills du får hålla eran älskling första gången, det är en helt underbar känsla!! :) nu är det inte så länge kvar :)

svar ; ja jag längtar enormt. hoppas dessa 93 dagar går fort !! :)

12-12-12

jag ville gifta mig idag, men de blidde inte så. har alltid sagt att jag vill de ;b men jaja. de sket sig. 
 
igår jobbade jag kväll och de var skita kul. som vanligt, gillar mina ica tjejer så himla mycket ! de är alltid så kul att jobba med de där gänget. klagar inte ! idag är de julfest med kommunen, börjar klockan 7 så ska väl dit med grönis gänget ;b hoppas dom bjuder på god mat ! är ju någon buffé och inte julmat, men de är ju bra ändå. ska ju trots allt på julbord på fredag ;p de räcker. sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag annars, plugga lite för imorgon klockan 8 ska jag göra prov ! gosch vad nervös jag börjar bli, men de känns som att de kommer gå bra. så vi får hoppas, men inte hoppas för mycket för då blir man bara besviken ;p 
 
jag är hungrig som fan också, de finns ju lite mat men inget jag är sugen på. och magnus sover ännu så kan inte dra med han på stan och trycka en macka heller. inte för att jag har råd egentligen, eller jo, men de känns onödigt att slösa. jaja nog om de. nu ska jag lägga in mercan på blocket, med en fet tår i ögat. min pärla !
 

galet hur mycket jag älskar skruttis i magen, hur stor kan en mammas kärlek vara egentligen ? 
jag tänker på hur mycket kärlek min mamma har att ge alltid, hur mycket hon betyder för mig och hur mycket jag älskar henne. hur mycket hon älskar sina barn, och hur mycket vi betyder för henne. vilken underbar mormor hon kommer bli, och hur mycket hennes barnbarn kommer tycka om henne ! ♥ och micke, mammas galna, alldeles bästa man. som alltid får en att skratta och vara glad. som alltid ställer upp. du är bäst !
 
och min pappa som är den bästa någonsin, som jag älskar enormt mycket oavsett vad. och som kommer bli världens bästa morfar, utan tvekan. inte bara de att han kallas för kungen, han är min kung ♥ sen för att inte glömma agneta, den allra bästa tjej jag vet. en som alltid finns där, och som jag vet alltid kommer ställa upp. 
 
utan er 4 så vet jag inte vad jag skulle ta mig till. ni är de allra bästa som finns. att mitt lilla barn ska få växa upp omkring er är de bästa. för jag vet hur väl ni kommer ta hand om den lilla. lilla nya familjemedlemen ♥
 
känns konstigt att tänka på att de ligger en plutt där inne som kommer behöva oss genom hela livet, och som kommer älska mig lika mycket som jag älskar min föräldrar. och att jag äntligen nu kommer förstå vad mamma alltid har sagt åt mig "du kommer förstå när du får egna barn". jag älskar redan den här lilla människan som växer inom mig. längtan är enormt stor och jag spricker av nyfikenhet av vem du egentligen är. oavsett vad så kommer både jag och din pappa stå bakom dig genom hela livet. våran skatt, vårat allt ♥

sunes jul

en film jag älskar att titta på till jul är sunes jul, de ger mig grymma julkänslor ;b så den ska jag nog se ikväll när jag är ensam hemma. slutar jobbet klockan 9 och magnus börjar jobba repstoppet 10 ikväll, så då är jag home alone. känns riktigt tråkigt, men då kan nog sunes jul göra mig sällskap ;p ska även se om jag hittar nå andra filmer som jag kan se. så de är vad jag ska göra efter jobbet !
 
nu ska jag snart laga mat och sen bara slappa i soffan tills plikten kallar ! 
 

uppdatering

igår var vi på middag som sagt, och gott vare ! sen blev de glögg (för mig julmust) och pepparkakor. 
åkte sen hem och kikade pengarna på bordet, och la oss ganska tidigt. mysig måndag ! :)
 
idag är de tisdag, börjar jobba klockan 5. så nu på morgonen har jag bara slappat.
kom just ur duschen och nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt, känner att jag hade behövt dammsuga 
men de kändes lite väl jobbigt just nu, så de får bli sen om de blir :) ska iallafall fixa mig på ett tag. 
 
har inte mycket mer på hjärtat. så vi hörs ! 

söt !!

 
skrattade gott när jag såg bilden. haha så jäkla kul ;p 

lite jobb !

idag känns de bra. har fått några pass bakom kassan i december, då behöver jag inte gråta längre över att jag inte kommer få några pengar i januari. sen är de ju några röda dagar, fast de är ju inte så många timmar men de är ju bättre än ingenting. idag är jag glad !
 

är man bättre för att man har mycket pengar ?

en sak jag stör mig på är folk som tror att dom är så jäävla mycket bättre än andra, bara för att dom har pengar och  kan köpa typ vad dom vill. dom som är så jävla malliga och skryter om allt när de gäller något dom köpt eller ska köpa. nä usch för sånt. inte är man väl en bättre människa för att man har mer pengar på kontot ? 
 
jag tycker de är riktig fult rent ut sagt, att skryta om pengar. om hur mycket dittan och dattan kostar osv . visst nå kan jag säga vad saker kostar men de finns ju en gräns. sen märks de ju när man skryter och inte. jag sitter inte heller och säger "åh vi har köpt en ny tv för 10.000 sen köpte vi en säng för 7000" men ifall någon frågar vad min telefon kostar tillexempel så säger jag ;b sen kan jag ju säga ibland "fan jag köpte en lampa idag som kostade 1000 kronor, jävla vad dyrt de är" typ så. ja men ni fattar grejjen ;p
 
sluta skryt om era jävla tillgångar. ni är väl inte bättre än nån annan !
 

svar

Lisa Om: jag hoppas på föralltid ♥
IP: 46.162.66.240
Barnet har väl fortfarande båda sina föräldrar fast man kanske inte inte är tillsammans längre? :O 
De flesta graviditeter idag är ju tyvärr oplanerade, och barnet kan man väl vilja ha även fast man kanske har aningar om att det kommer att ta slut i framtiden?=) annars trevlig blogg men vela bara säga vad jag tycker.
 
svar ; självklart har barnet kvar båda föräldrarna. men tycker de är synd att skaffa barn om man vet att de är dåligt i ett förhållande, eller om man inte har som mål att vara tillsammans. 
 
cassandra Om: jag hoppas på föralltid ♥
IP: 85.226.41.162
De ser man ofta på dagis, "skilsmässobarn": var och varannan unge har föräldrar som inte längre är tillsammans, och det är alltifrån 1-6åringar. Tycker det är hemskt och tragiskt. Känns som att folk inte orkar kämpa i dina förhållanden utan ger upp direkt det blir jobbigt, alla har ju med och motgångar såklart och man kan inte ge upp bara för att det blir lite jobbigt och allting inte alltid är perfekt. Folk ger upp för lätt helt enkelt, orkar inte kämpa.. Trist, men sant. (gäller ju såklart inte alla!!:) 

Lycka till med Er lilla familj, hoppas allting går bra och sen när lill*n kommit också :)
 
svar ; börjar med ett tack, du är så söt ♥ och ja, jag tycker samma sak. känns som att direkt man är lite trött eller nått liknande så ger man upp och gör slut. man lär ju ha andra världskriget en del gånger men de känns som att man borde ge lite mer än att bara göra slut för att de kanske är lättast så. 

jag hoppas på föralltid ♥

måste skriva ner en sak jag kom att tänka på tidigare idag, att jag tycker de är himla tråkigt att dom flesta, eller ja, många iallafall gör slut när dom fått barn. barnet hinner inte ens fylla 1 år så är föräldrarna isär. jag vill ge mitt barn en uppväxt med båda föräldrarna, man kan ju inte veta vad som händer i framtiden. finns ju inget som säger säkert att jag och mange kommer leva tillsammans resten av våra liv. men de är såklart vårat mål, vi har ju inte tänkt gå skilda vägar när barnet kommer. vad är de för vits att skaffa då ? fast de kan ju ha varit bra, sen blev de dåligt. och de lär ju vara tungt och säkert jävligt jobbigt vissa stunder. man är trött, får inte sova, har ingen tid för varandra osv. men man måste ju någonstans försöka orka och prata med varandra. för de sägs ju att de är första året som är som jobbigast. jaja jag ska inte säga allt för mycket. tycker bara de är tråkigt när folk håller på att göra slut. barnet behöver ju båda föräldrarna. 
 
vi har iallafall sagt att vi ska hålla ihop, sen får man ju se.
bara man kan prata med varandra och ändå ha tid att mysa på kvällarna då och då så tror jag att de mesta löser sig faktiskt ;b sen lär man vara en surända och säkert bråka om onödigt tjafs. men de blir nog bättre ju äldre barnet blir. nä, jag hoppas på ett förevigt med min älskade familj. de ska vi såklart sträva efter också. MASSVIS med kärlek ♥

huuungrig !

blev super duper hungrig bara sådär mitt i allt. tur att jul skinkan är i ungen, sen ska jag och mange avnjuta en middag med gröt och smörgås med julskinka och rödbetssallad. kan knappt vänta ! ska bli jävla gott. sen på måndag ska vi igen till pappa och agneta på middag, då blire samma där ;b gröt osv. älskar julen och all mat ! 
helst nu när jag är gravid. då får man äta ;) 
 
har varit på expo idag och kikat på en babysitter jag vill ha, så en sån har jag önskat mig av pappa och agneta. den var jätte fin och såg så mysig ut att ligga i :) sen for vi och köpte varsin saffrans semla och sen vidare på grönis och fikade. himla gott, första gången jag ätit en sån :) 
 
nu ska jag snart äta, så vi hörs. puss

stackars stockholmare ;b

gör som alla andra och skriver också ett inlägg om stackars stockholm som har fått snö.
 
please, de är snö och vinter varje år och lik förbannat så ska de alltid lyckas bli fet kaos i stockholm. snön är ju inget nytt, de är ju inget sdom inte har funnits förut. och man tycker ju att dom borde vara van vid de här laget ? 
men nä, flygen, tågen och allt står still. alltid samma sak, skärp er stockholm förfan. pinsamt !

sjunde december

igår var jag med susanna, vi myste på i vanlig ordning och på kvällen kollade vi hockey hos peter en stund innan hon for hem till byn igen. alltid lika tråkigt att säga hejdå åt henne. hoppas hon pallrar arslet hit snarast ! 
sen var de inte destomer som hände igår, en lugn dag. min älskade vän emelie fyllde år men de blev inte att jag for dit, så de blir nog mest troligt ikväll istället. och idag fyller även susanna år ♥ 
 
har nyss kommit hem, for förbi grönis och hälsade på en sväng. och nu vet jag inte vad jag ska pyssla med. är uttråkad, så funderar på att vila bort en timme ;p usch nä de här var tråkigt. nu ska jag iallafall läsa lite bloggar och sen får jag se vad jag gör av den här dagen. hejs ! 

5 december

maten på olles var riktigt god faktiskt. de blir verkligen fler måltider där, synd att sån mat är så dyr. men jag tänkte iallafall ta med mitt hjärta nångång dit innan bebban kommer. på mys middag, bara jag och han ! får bli efter nyår. 
 
idag är de onsdag, 2 dagar till helg. förstår inte vars veckorna försvinner. tiden går så sjukt fort, ändå jobbar jag inget just nu. och de är ganska surt. vill verkligen jobba, så jag hoppas att jag får några pass iallafall. men vad ska man göra ;p 
 
imorgon ska vi till familjerätten iallafall. magnus ska skriva på faderskaps beviset och samtidigt ska vi skriva gemensam vårdnad. trodde de blev automatiskt de, men tydligen inte. jag har ensam vårdnad och eftersom att vi inte är gift så har inte barnet någon pappa. haha , sjukt de låter. jaja de är planen imorgon. men nu ska jag göra nått annat. börjar bli uttråkad faktiskt ! hejs

olles time !

snart iallafall. klockan 7 ska jag och min emelie fara och lyxa till de lite på oleary's en sån här tisdag ;p jag har fyllt år och hon fyller år , så vi far och firar varandra på de sättet. ska bli myyyysigt ! blir desutom första gången jag äter där. fattar inte att jag inte har varit där förut. allas äger att dom har svin bra mat, och jag som älskar sån där mat ;p 
de ska bli ruskigt gott. hoppas jag är vrålhungrig när jag kommer dit. då är maten som godast ;p så ska jag försöka hålla mig ifrån att inte äta nått nu. har precis ätit lite gröt och en smörgås. så jag klarar nog mig. men de här med graviditetshunger är fan ingen lek alltså ;p 
 
innan de så ska moster och gänget komma förbi och fika här. dom har varit i luleå ihelg när jag fyllde år så dom kommer idag istället :) har lagat mat färdigt åt min kille som jobbar övertid. sen vet jag också att han är ganska lat, så de hade väl blivit nå mackor eller nått när jag ska fara och käka sen ;p han ids väl inte göra nått själv. men som den duktiga flickvän jag är så kirrade jag färdigt, så han bara kan värma sen. jaja nu ordbajsar jag för mycket. hejs

tiiisdag

vad gjorde jag igår ? jo juste. lunchade med maria, lämnade bilen på bridgestone så dom kunde fixa mig däck som var punka, IGEN. ska aldrig mer fara på däckia. bridgestone hädanefter ! efter de åkte jag hem och gjorde typ ingenting, sen kom magnus och vi käkade middag. bästa micke fyllde år igår så vi for dit på kvällen och hälsade på och sen drog vi hem och kikade tv innan vi båda la oss i sängen med varsin telefon och spelade ;p
 
vet inte om de är lågt blodtryck eller vad de beror på, men dom senaste dagarna har jag kallsvettas, haft yrsel och mått illa till och från. skit jävla jobbig känsla ! blir bättre när jag lägger mig ner. så gissar att de kanske har med blodtrycket att göra, eller jag vet inte. hoppas de går över iallafall ! men de göre väl, om inte annat så i mars ;) 
 
har slagit igång en tvättmaskin och ska försöka ta mig ork till att dammsuga. 
blä vad tråkigt. vi hörs sen ! hejråååå

25+0

går in i vecka 26 idag :) 
 
 
sista bilden vägrade vända på sig. jaja de går väl lika bra

födelsedagen :)

nu är jag inte tonåring längre. tummen upp för de ! härmed är jag en vuxen kvinna. känns bra att säga de faktiskt.
hade en bra födelsedag. en lugn och skön dag med lite besök och massor med fika. var även barnvakt så lillebror har sovit här hos oss inatt. jag somnade tidigt igår för jag var helt galet trött. kunde inte hålla ögonen öppna, men de fanns ju ändå inget bra på tv så de spelade ingen roll ;p missade inte nått iallafall ! 
 
idag vaknade vi vid 9, åt frulle sen duschade jag innan jag och adrian for iväg på affären en sväng. sen drog vi hem till mamma, jag slocknade i fåtöljen och adrian satt vid datorn. sen kom dom hem, då käkade vi lite smörgåstårta och nu är jag hemma igen. är trött ännu fast jag vilat, känner mig heeelt slut ! kanske tar en till vila ;b har ändå inget för mig. nä nu ska jag iallafall läsa bloggar sen får jag se. puss !

20 vintrar

ja idag fyller jag år. känns helt okej men jag vet inte, känns ju inte lika roligt som de hade känts ifall jag inte var gravid om man säger så. men skruttis slår ju allt annat, så de är lugnt ändå. men de hade varit gaaaaaalet kul att fara på galejj med mina vänner idag. men de får vi ta nästa år nångång ;b de blir nog bra !
 
är vaken redan, eller redan klockan 7. höll på att pissa på mig och bejbis var alldeles för morgonpigg som vanligt, så jag fick gott och väl stiga upp. men de går bra de med, sova hinner man ju göra i graven ! idag är jag även barnvakt, mamma har åkt till boden på julbord så jag ska vara med snorki till imorgon. får se vad vi hittar på !
 
nä nu ska jag käka nått. puss
RSS 2.0