jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

hallå ! jag insåg tidigare idag att jag fått en till lön från ica, hade jag helt och hållet glömt bort. var ju inte sådär super mycket men lite extra iallafall :) så nu blev jag några kronor rikare. har varit och köpt en ny börs idag också för den där jävla plåtbörsen går ju inte att stänga och jag har inte ens nå pengar i den ? bara kort. så de fick bli en tygbörs, en vit i skinn och den är jätte snygg fast dom är ju lite klumpigare. får bli flitigare på att använda handväska helt enkelt :)

nu tänkte jag snart sätta igång o göra skinksås med makkisar. så jävla enkelt, och så jävla gott. ska nog göra om lite här på bloggen sen också. ändra lite färg och textstil. man blir fort less ! sååå vi hörs. puss

set fire to the rain

tisdag. sofie har varit här på morgonen och snackat lite skit med mig, sen gick hon och lämnade mig ensam här. funderar om jag ska orka plocka och dona lite ? de kändes riktigt jobbigt och även fast jag är ledig har jag fanimej ingen ork alltså. funderar vars jag tappat orken någonstans ? hade behövt den just nu. för tvättkorgen är full och jag behöver lite kläder därifrån. jaja nu ska jag sluta klaga och göra någon nytta. hejdåååå !

livet är verkligen en bergochdalbana - du kan aldrig stanna på toppen

hej hallå måndag. idag ska jag göra en hemlig grej på ett hemligt ställe, ni får veta senare ! ska även laga middag, och sen kanske sola om jag orkar. sen blir de nog bara mys resten av dagen ! hade velat få fingrarna ur röven och fara ut och fota lite, så jag får se om de blir av. kameran måste få lite kärlek den också :)

jag har absolut ingenting vettigt att blogga om. så jag återkommer ! hejdå så länge .

helgens bravader

jo men att .. igår var vi på nexan, mycket folk och jag hade jävligt kul faktiskt ! började kvällen hemma med sofie & magnus. spelade lite spel och pratade innan vi for till kilen på fest. tog taxi därifrån till nex och spenderade tiden där tills vi bestämde att åka hem vid halv 2 tiden :) käkade en macka när jag kom hem och sen slocknade jag. gårkvällen kunde knappast bli bättre, eller jo, om jag slapp se vissa personer. fy ! men jag överlevde :)

nu tänkte vi ta en promenix till gällivare, plockar med mig kameran också för vädret är underbart ♥ vi hörs sen !

27 januari

idag fyller min favvokille 1 år ! lille Tristan :) var dit igår och lämnade en förtids present. han verkade vara nöjd iallafall, sötplutten ! idag tänkte jag kanske hänga med emelie och elin ut, fast nykter. är nog chaffis istället :) känner inte för att dricka idag, blir nog mest troligt imorgon istället.

just nu håller jag på att tvätta lite kläder, sen får jag se om jag åker förbi ahlsell som vanligt i brist på annat. nu tänkte jag fortsätta här iallafall :)

cold as ice

idag är de 25 januari, redan ? helt jävla sjukt vad tiden går fort ! inte så länge kvar till egypten nu, bara 43 dagar kvar till egypten och de ska bli sååå skönt med sol och värme alltså .. är less på snön och kyla nu så de bara sjunger om de. kallt och äckligt ! idag tänkte jag iallafall fara och sola och bättra på brännan lite. sen tänkte jag fara på stan och inhandla lite nödvändiga grejjer. har även fått min bikini idag som jag beställt, den var ruskigt fin men hade velat ha en till så man har iallafall ett ombyte, så ska kila på stan och kika om de finns någon. gällivare utbud är ju inte så bra men med lite tur så :)

nu tänkte jag läsa igenom lite bloggar och sen hoppa i kläderna. hejdå :)

Pappa ♥

helt ärligt på sant så har jag världens bästa pappa. de finns ingen som han i heeeela vida världen ! och jag älskar honom 3857392752 varv runt jorden och tillbaka gånger 1000. den bästa som finns ♥ min fin fina pappa..




ingen kan någonsin ersätta dig, tack för att du finns. älskade du ♥

mina älsklingar !















sista bilden såg lite blek ut, men de är för att jag har så torra ben :) jaja, de var väl allihop ! and I love them ♥

en kommentar :)

Anonym om 23 januari:
kan inte du visa alla dina tatueringar på bild ? :) hade varit kul

svar ; absolut, de kan jag göra :) !

Sometimes all you have to do is forget what you feel and remember what you deserve

23 januari

vaknade vid 11 tiden av att susanna ringde, låg kvar och drog mig ett ganska bra tag innan jag klev upp och fixade mig. brukar inte hända så ofta att jag orkar sminka mig eller fixa håret när jag är ledig och inte har några som helst planer inför dagen, men för ovanlighetenskull tänkte jag att jag skulle göra de. kan ju vara kul att se lite bra ut iallafall och inte jämt gå runt som ett vandrande lik ? öh jo..

nu är klockan snart halv 3 och min plan var att jag skulle ta en promenad till kullen, men med en rygg som gör ont och -18 ute så känns de inte sååå lockande helt ärligt. så jag vettetusan vad jag ska fördriva min tid med. min bil ser lite kall och frusen ut idag så jag får se om jag ens orkar sätta igång den. annars myser jag nog framför en film i min ensamhet hela dagen. nu ska jag iallafall kika vidare :)

seg söndag

hej söndag. i fredags var jag ut, satt hemma hos sofie med hon och emelie och sen for vi på husfest i gällivare men lite folk. hade faktiskt riktigt kul tills de spårade, som vanligt. men jag kan inte riktigt förstå hur folk ids provocera fram bråk ? och helst inte om man är 36 bast och alla andra är typ 15 år yngre än en själv. ja herregud. de var ganska skrattretande men iallafall så stack vi därifrån till en kille,satt där och drack lite och halv 7 kände vi att de började vara dags att fara och sova. så magnus kom och hämtade oss och vi for och sov ..

när jag vaknade klockan 2 på lördag så gick jag nästan direkt till sofie. var tvungen att gå utanför dörren för att få friskluft, var ganska seg kan man säga. for till hon och snackade lite, och sen blev de impulsiv utgång för min del. så vi käkade, ja for och köpte vin av alinne och sen hem och började fixa mig. sofie kom kring 7-8 hit och sen for vi på kilen. åkte hem vid 1 tiden och de var riktigt skönt att kvällen slutade tidigare än i fredag iallafall :) nu ska jag försöka orka ta tag i diskberget, längtar tills diskmaskinen anländer. hatar att diska ! hejdåå

haha förresten, jag dog i skratt när jag såg den här bilden :)

fredag och skål

idag korkar vi upp än en gång, och ja ja ja jag vet att jag varit ut en hel del på senaste, men tro mig, de behövs och jag har skit roligt när jag ut. hellre de än att sitta hemma och glo och ha svin jävla tråkigt, ellleeeer ? nyss har jag färgat håret och ögonbrynen, så nu ska jag börja föna håret så man får se hur de ser ut. förhoppningsvis bra ! sen lite smink fix innan jag knallar till sofie som ska klippa lugg på mig.

såå vi hörs väl imorgon eller sen. puss och ha en bra kväll !
måste förresten visa den här bilden, så sant.

en bra låt !

en bra låt jag brukar lyssna när jag är deppig. i love it !

paranormal activity 3

ikväll står den filmen på listan tillsammans med sofie,sara och sabina :) har ganska höga förväntingar så jag hoppas på att den är bra ! inatt sov jag med sofie, hon ville inte vara ensam så självklart ställer jag upp. vi var ute och snurrade bil ganska länge och sen for vi hem vid 12 och sov, fast jag somnade inte förrän vid halv 2 och klev upp 7. så efter att jag varit på arbetsförmedlingen på möte (vilket gick bra) så for jag och sofie hem och vilade. och nu har jag duschat ! så ser min dag ut iallafall hittills. ska strax slå igång ännu ett avsnitt av pretty little liars och sen bara vänta tills tjejjorna kommer. nu ska jag gå ! puss

ps. idag ogillar jag utlänningar. hejdå

pretty little liars

börjat följa en serie som är grymt bra och jag kan inte sluta titta, så ska strx slå igång 9e avsnittet på första säsongen. åh så spännande :) iallafall sså är klockan kvart i 10 och jag vaknade redan vid klockan 6, men råkade somna om igen. så nu är jag utvilad och funderar vad jag ska göra. frulle nu iallafall, ett avsnitt av pretty little liars och sen får jag se. tar dagen som den kommer :) vi hörs !

allting löser sig ?

att allting löser sig tror jag på, frågan är ju bara när ? just nu är livet ganska så jävla upp och ner för min del men jag kämpar och sliter och förhoppningsvis vänder de snart. 2012 som skulle bli så bra ? men nu kan de ju som sagt inte bli sämre, så jag håller tummar och tår. älskar alla fina som stöttar mig ♥

de som är jobbigt är att jag inte vet vad jag egentligen vill göra av mitt liv. bo kvar här ? vad vill jag jobba med ? ja de är massa saker som jag inte har en aning om. jag vet en sak jag vill göra, och de är att resa. men för att resa måste man ha pengar, och för att få pengar måste man ha ett jobb. nu står jag ju inte på bar backe iallafall, jag vikarierar så mycket jag bara kan men man vet ju aldrig hur pass mycket jobb man får varje månad.

imorgon ska jag ta tag i de här med lägenhet, måste försöka fixa de på något vänster. ha ett eget litet kryp in ! men man får väl se hur framtiden ser ut, förhoppningsvis ljus för de här tar kål på mig. nu ska jag fördriva tiden med lite tv. om 5½ timme slutar jag jobbet !

godmorgoooon

hade sjuuukt kul i lördags när jag var ut, de behövdes verkligen :) mådde som vanligt svin bra igår o var inte ett dugg bakis. har lite bilder som jag hade velat få in på datorn från helgen men de får bli senare för alldeles strax ska jag sätta igång att vara vuxen och göra massa ärenden. facket,arbets,komvux osv osv .. och sen ska jag på natt jobb klockan 23, så ska försöka hinna ta en powernap under dagen.

nåväl nu ska jag snart börja fixa mig, först ett avsnitt av skilda världar :) nostalgi !

feest

man känner sig lite handikappad med lösnaglar. de är väldigt svårt att skriva och ännu värre är de på telefonen. men de ska väl gå :) ska försöka lyckas ha på mig dom hela kvällen. oftast när jag kommer hem är dom flesta borta, haha :) har inte mkt mer på hjärtat just nu, ska gå o fixa mig lite o sen vänta att klockan blir sju så jag får hämta min piga från jobbet och sen börja härja. pusssss

12.30 - 20.00

har vaknat redan klockan 7 och börjar först halv 12, men nu är de ju inte så länge kvar :) har precis fixat mig färdigt och nu ska jag bara sitta och fördriva tiden här. efter jobbet ska jag nog ta bästis under armen och fara och ragga stan lite. de är ju fredag så nån själ borde väl vara ute ? eller man vet ju aldrig, de är ju trots allt gällivare vi talar om. tänker iallafall inte sitta hemma en fredag. hoppas sanna kommer ihelg också, de hade varit fett kul. så jag får umgås med min bardamies igen ♥ nä nu ska jag fortsätta kolla runt. hörs !

a little bit of heaven

hallå ! idag har jag vaknat typ halv 11 tror jag den var ? och sen for jag på ahlsell och drack kaffe och hjälpte mamma att föra ut grejjer till butiken, som den snälla dotter jag är :) efter de for jag och käkade korvsoppa hos pappa. mums ! har kommit därifrån för ett tag sen och nu sitter jag här och väntar på att min film ska bli färdig så jag får se den, a little bit of heaven. tydligen sorglig film och jag bölar åt allt så lär nog ha gråtkalas här för mig själv :) så nu säger jag godnatt. puss

my other half and I ♥





äckligt

varför har jag den här låten på hjärnan ? fyfan ..

11 januari

här var de inte uppdaterat på ett par dagar. men ingenting speciellt har hänt så ni har inet missat nått ! sitter hos mamma med världens jävla mensvärk, hatar att vara tjej en gång i månaden. fruktansvärt ! glor lite tv och funderar vad jag ska hitta på, kanske fara och fixa pass om jag orkar. men de måste ju göras, inte så länge kvar till egypten. typ 2 månader cirkus :) ska bli fruktansvärt skönt. och nästa vecka drar jag mest troligt till luleå med bästis sofie. nu ska jag springa och hämta tidningen,sen invänta mamma som kommer hem på lunch :) puss

6 januari

blev utgång igår, impulsiva utgångar brukar alltid vara roligast och de var faktiskt riktigt kul. min kväll tog slut vid halv 4 tiden, for hem och käkade pizza sen slocknade jag ganska så fort. idag är ångesten inte lika rolig, varför jag har ångest vet jag inte. brukar ha de då och då. jobbigt ! nu ska jag vila en stund. puss

min arm tar kål på mig

en hemsk natt. har lyckats halv sova i ungefär 3 timmar, vaknade klockan 6 och kunde inte somna om. jag hatar när tankarna ska förstöra sömnen, och om man lyckas somna så vaknar man lika fort. de är verkligen ingen höjdare de här men man får väl försöka se de från den ljusa sidan. allting löser sig förr eller senare ! man får väl låta de ta sin tid även fast man vill snabb spola framåt nån månad.

nu ska jag fortsätta titta på jims värld och tycka synd om mig själv, min arm gör fruktansvärt ont efter vaccinet igår. trodde de skulle bli bättre men de blev bara sämre. hoppas jag kan köra bil senare ! hejdå

min arm tar kål på mig

en hemsk natt. har lyckats halv sova i ungefär 3 timmar, vaknade klockan 6 och kunde inte somna om. jag hatar när tankarna ska förstöra sömnen, och om man lyckas somna så vaknar man lika fort. de är verkligen ingen höjdare de här men man får väl försöka se de från den ljusa sidan. allting löser sig förr eller senare ! man får väl låta de ta sin tid även fast man vill snabb spola framåt nån månad.

nu ska jag fortsätta titta på jims värld och tycka synd om mig själv, min arm gör fruktansvärt ont efter vaccinet igår. trodde de skulle bli bättre men de blev bara sämre. hoppas jag kan köra bil senare ! hejdå

började ju inte så bra ..

2012 som skulle bli mitt år, så börjar de med att jag blir singel. de suger verkligen men är de bästa just nu, sen får man se vad framtiden har att erbjuda. förhoppningsvis något bra för sämre än såhär kan de nog knappast bli ! de är skit jobbigt och jag mår såklart jätte dåligt. men that's life ! livet suger, så äre bara. men de löser nog sig till slut. de blir nog bra :')

1 januari 2012

de känns inte som att de är ett nytt år nu, knasigt ! men jag ser verkligen fram emot de här året, 2011 kan ta sig i röven för 2012 ska rocka ! kommer nog bli en massa galenheter, både jag och bästa vän fyller 20, jag ska bli plast moster och sen blir de ju egypten i mars. gryyymt :)

firade in de nya året med massa fint folk igår, vi hade riktigt kul faktiskt och kvällen avslutades med taxi hem kring 2 tiden. käkade och sen somnade jag, har snarkat på ända till halv 1 idag och de är inte likt mig, helst inte när jag har druckit. då brukar jag bara sova några få timmar sen kliver jag upp och är hur pigg som helst. men idag sov jag som en klubbad säl alltså ! ingen bakis alls i vanlig ordning så de 2012 började bra. nu ska jag äta och sen knalla till sofie och spendera kvällen med henne ♥ puss
RSS 2.0