en ny favorit

en irriterad tjej

fast ändå ganska glad. har varit och donat i huset med mamma heeeeela långa dagen. min lillebror var helt hyper och kunde inte sitta still så han pillade på min telefon, vilket resulterade i att min telefon låste sig. så har försökt i ca 2 timmar med att få upp den, så nu gick de. fast jag var tvungen att omformatera hela telefonen. jag trodde allt försvann, men de var bara smsen och alla appar jag laddat ner. så jag slapp börja spara nya kontakter :) skönt de ! hade hur mycket som helst. så nu har jag en telefon igen, så att säga.

imorgon jobbar jag, men börjar ju först klockan 3 så jag behöver inte lägga mig såå tidigt ikväll. tråkigt och sova själv förresten, saknar min kille ♥ nu ska jag fortsätta kika här.

-.-

jag var påväg att skriva söndag, för de känns verkligen som söndag idag.
min man har åkt till byn imorse, har inte den blekaste när han kommer hem. jag tänkte iallafall fara till huset o hjälpa mamma senare på eftermiddan & sen ikväll ska jag ta de lugnt. imorgon ska jag jobba, för första gången på ganska så länge. 15-22 står på schemat så jag slipper iallafall vakna tidigt :) de är de jag är orolig för, när jag fått sova hur länge jag vill i nån vecka typ ;b

vet inte nå mer jag kan skriva, som vanligt bråkar blogg.se med mig så jag kan inte lägga upp bilderna jag tänkte visa, får testa senare igen :) puss

svar ;p

Madde om topbostäder kan ta sig:
Invandrarna har ju också förtur före oss äkta gällivarebor, deras system är SÅ sjukt, finns inte till dom som bor här och ändå tar man in fler invandrare och fler från andra ställen

svar ; ja de är också helt sjukt. dom tar in fler än vad dom har plats för. man blir så jävla arg !

seriösa halloween firare

så jävla coolt ! men jag fattar bara inte hur man orkar pynta huset såhär när de är halloween ? fast vissa är ju väldigt seriösa när de gäller högtider. man vet ju bara hur vissa hus ser ut under jul, omg ! men kolla in den här filmen. så jävla grymt gjort ;) huset spelar även musiken som låter !

topbostäder kan ta sig

hello. har kommit hem för ett tag sen, varit ute och ränt sen klockan 10. först hockey med lillebror och sen har jag varit och  hjälpt mamma i huset. när jag kom hem for jag och hyrde en film och nu har jag diskat :) tänkte bara ta de lugnt resten av dagen, är helt slut i kroppen. har krattat typ halva gården och torkat alla skåp i köket där i huset osv. känner att jag gjort ett bra jobb idag !

en sjuk sak ni måste få höra om ! mamma bodde ju tidigare i en lägenhet på hägen, hon sa upp lägenheten när dom fick huset och dom hade 3 månader uppsägningstid. hallå ? 3 månader och folk skriker om lägenheten ! de är ju helt sjukt. jaja hur som helst så ringde mamma dit igår och frågade varför de är 3 månader istället för typ 1 månad eftersom att folk behöver ju lägenheten här.
då säger kärringen från top :"de är för att de är en från annan ort som ska flytta hit"
mamma : "men har inte dom som bor här redan, förtur på lägenheterna ?!"
kärringen : "nä för hon/han ska jobba här och då har dom förtur"
mamma : "du kan ju inte mena allvar !"

typ så lät deras konversation. jaja till saken. HUR FA-AN kan folk som inte är härifrån ha förtur ? jag menar, hur mycket familjer,separerade par,studenter osv behöver inte lägenhet här ? och tillexempel folk som redan har jobb här bor fortfarande hos mamma och pappa deras. de är väl förfan bättre att se till att vi som redan bor här, får lägenheter först. så de spelar ingen roll hur jävla lång tid man än står i kö på lägenhet, man kommer ändå aldrig få någon. mammas kille har stått i 5 år, och han har ännu inte fått någon. förut sa topbostäder att man ska behöva stå max 3 år sen ska man ha en lägenhet. 3 år in my ass ! så dom menar alltså att mamma ska måsta betala hyra i december också, även fast hon inte bor kvar i lägenheten. + hyra/lån på huset. tror dom att man är miljonär eller ? fuck gällivare, fuck topbostäder.

kanske fint väder idag ?

ser en skymt av solen, kanske blir mysigt väder idag ? jag hoppas de iallafall :) har nyss vaknat. ska med lillebror på hockey klockan 11 till halv 1 och sen får jag se vad jag gör. blir väl att åka till huset och kika vad mamma o dom pysslar med, kanske hjälpa till lite om de behövs :) sovit dåligt inatt igen, kliat som en jude ! åh jag dör snart. måste på apoteket idag och köpte salva, den jag haft tidigare är slut. kommer klia mig in till skelettet snart, tro mig.

nu tänkte jag strax fixa mig lite, och sen ska jag väcka mig kille ♥

stackars kille

tjenare ! klev upp imorse kring halv 9, hörde att de var någon som hostade och höll på att dö i hjärtinfarkt, men som tur var så var de bara hjärtat som stannat hemma från jobbet för han har skadat handleden, så klockan 11 for vi till vårdcentralen. dom sa att de är någon inflammation i muskelfästning eller nått sånt, så han är sjuk skriven 1 vecka, stackarn ;/ men han har haft så fruktansvärt ont ett par dagar nu så han behöver få vila. annars blir ju handen aldrig bra ! nå hur som helst for vi och hämtade ut lite mediciner och sen tog vi en fika på stan.

nu är jag hemma, har städat lite & hämtat ut min nya gardiner som kommit idag. har inga speciella planer så jag vettetusan vad man ska göra av denna fredag ? kanske far till mamma och hälsar på. den som lever får se ;p

nu tänkte jag lyssna lite musik och försöka hitta på något. puss

inte slösa pengar !

rubriken ville jag bara skriva åt mig själv, fick en helt okej lön den här månaden. nästa månad blir den dock betydligt mindre och jag måste försöka spara från den här månaden. men de brukar gå bra, brukar ha rätt mycket pengar kvar i slutet så jag får väl se till att verkligen hårt i plånkan ! men de är ganska svårt, helst dagar som denna. de är tjejkväll 19-21 på stan så jag tänkte ta min bästis under armen och dra ut och kolla. jag hittar sällan kläder, men skor i massor hittar jag alltid. så jag tänkte kanske kolla ett par vinterdojjor, för de behöver jag. typ !

idag gjorde jag och hjärtat världens mumsigaste middag, lax med mozzarella ost & en sallad ♥ åh vad gott de var. första gången jag lagade de och de var gudomligt som sagt, så den maträtten kommer hamna fler gånger på veckomatsedeln. nä nu tänkte jag hoppa i andra kläder, starta bilen så den blir lite varm och sen brassa ner till gällivare. hejrå

myskväll ?

sitter här i väntan på mitt hjärta, vet inte vad vi ska hitta på. laga middag i vanlig ordning, men sen då? tänkte fråga han om vi ska mysa med te,tända ljus och spel ikväll :) de skulle vara riktigt mysigt så de är nog planerna för idag, om inte han har tänkt sig något annat. de återstår att se :) tänkte kanske ta hand under armen och gå en promenad också.

igår var jag ute och fotade jätte fina bilder i solen, men problemet just nu är ju att jag inte hittar min kabel till kameran ! den har varit borta i flera veckor, och jag tror inte de går att stoppa in minneskortet i stationera datorn, eller är de jag som är ute och cyklar ? de går ju att göra de i bärbara men just nu använder jag ju den här. jaja ni ska få bilder iallafall, får väl fixa de via bärbara :) nu kommer snart hjärto hem ;p ska kika fejjan nu !

de kliiiar

sovit som en kratta inatt, de kliar så in i bomben överallt ! måste fan fara till läkaren och skriva ut någon dunder salva, håller på att avlida av allt kliande. usch vad jobbigt ! idag är de torsdag 27/10 vilket innebär löning. fick 5 tusen mer i lön än jag väntade mig så de kändes ju toppen. tänkte följa med sofie till tandis idag halv 11 och sen fara på dollar & ericsson för att köpa lite krims krams. tänkte slänga på mig ett fejs om en stund så man är färdig men först ska jag bara kika lite bloggar ;p vi hörs !

krossa alla fönster

en helt okej låt

glad tjej idag

tjenare. vaknade första gången klockan sju, men jag skallade kudden igen för att inte kliva upp så tidigt, vafan ska jag göra vaken då liksom ? så jag klev upp klockan 9 istället :) fick min lönespec idag, hyfsat mycket bättre lön än jag väntade mig. så nu är jag en glad chey ! tänkte slå igång en tvättmaskin, den börjar bli full igen. lika att tvätta bort innan allt ligger på golvet för att de inte får plats i korgen. sen tänkte jag inte göra så mycket, men jag får väl sysselsätta mig med något tills min man kommer hem. då ska vi fara och handla ! nu ska jag gå. pusss

fy mig !

jag älskar att blogga, de är så himla kul att skriva av sig och uppdatera vad man gjort :) men ändå är jag helt värdelös på de. så nu ska jag försöka skriva oftare :) igår var vi på laguna och åt, hade ingen mat hemma eftersom att vi veckohandlar och då var allting slut igår. så vi for och tog en pizza och en rulle från laguna istället. sen drog vi på dollarstore, köpte en gardin och lite servetter & sen for vi hem :) vi låg och vilade och sen skulle vi fara och hyra film men då hittade inte min smarta pojkvän sin börs, vi letade som galningar men den var ingenstans. vars tror ni klantskallen tappat den ? jo på laguna. de fick vi reda på nyss när jag ringde dig, så måste dit och hämta den vid 11 tiden. han gnäller jämt att jag tappar mina saker ? si där fick han. hehe :) jaja de kanske inte var så intressant de här så nu avrundar jag. hörs sen !

våran vän ♥

jag vet att du var med grabbarna och röjde i lördags, jag vet att du satt där med dom och snackade skit & hade kul, som ni alltid gjorde. dom saknar dig så fruktansvärt mycket, vi alla saknar dig. dom som kände dig utan och innan, dom som gick i din klass, och dom som bara kände dig lite och pratade när ni träffades. jag var en av dom som både gick i din klass & kände dig ganska ytligt, men jag saknar dig ändå. du var så himla snäll, så himla glad ! du försvann alldeles för tidigt, i ett gäng med 4 killar är dom bara 3 kvar. du fattas ! vars du än är, vad du än gör så hoppas jag att du har de bra & att vi syns igen. vila i frid kompis ♥




tack världens bästa cecilia för bilderna !

måndag

blev ingen uppdatering igår, var ganska sliten och sen tillbringade jag typ hela dagen med att vara hos mamma i huset och hos min svärmor och äta köttsoppa :) fan vad gott de var ! jag kom hem hit vid 7 tiden och då la vi oss och kollade film.

lördagen var helt okey. men sen blev de lite bråk, som vanligt. så himla trist när sånt ska hända ! fega killar som hoppar på tjejer, men de finns ju idioter som sagt var :) tur för dom att dom inte är härifrån. skellefteå eller jokkmokk är dom ifrån, kanske man får slå tjejer där ? haha. jaja nu ska jag gå :)

utgång

lat jag är på att uppdatera. men de händer inte så mycket i mitt liv just nu :) igår fick vi upp tvn på väggen, sen myste vi ner oss i sängen och kikade en film ! imorse blev sängen tom när hjärtat åkte till byn .. mindre kul att vakna ensam, men jag vet ju att de bara gäller 1 natt utan honom så jag överlever nog :)

idag är de utgång. ska nog bli riktigt kul faktiskt :) är ovanligt taggad ! har precis duschat och nu tar jag bara de lugnt, skönt o slippa stressa :) bästa vän kommer nog hit vid 4 tiden. blir nog grymt kul ! nu tänkte jag fortsätta kika runt och sen slänga på mig ett face. ha en bra kväll ;) uppdaterar imorgon om hur kvällen varit. om jag inte sätter mig vid datorn när jag kommer hem. puss !

drömmen om ett barn

kollar drömmen om ett barn och blir alldeles tårögd. åh vad mysigt med en liten bejbis ♥ otroligt söta ! tänkte sen kika fråga olle dokumentären om jag orkar, den slutar klockan 11 så jag får se om jag håller mig vaken. har ju sovit i 12,5 timmar inatt så jag borde ju inte vara trött, men konstigt nog är jag lite små trött :) ska även försöka få upp tvn på väggen i sovrummet, vi kom inte så långt idag. har städat förrådet däremot så nånting vettigt har vi gjort idag ! hade även velat färga håret ;p ska försöka hinna med de, annars gör jag de på morgonen.

ihelgen har jag inga större planer, har lite beslutångest om jag ska fara på krogen med sofie. min fina kille är ju i byn, så jag kanske far ut med några vänner och har kul :) är ju "sista" gången dom har 18 år. sen är de ju 20 & 23 .. iallafall fram till nyår. så man kanske ska passa på, är ju inte så ofta så =) nä nu ska jag fortsätta glo tv. hejrå

12,5 timmars sömn !

nu kan vi snacka om utvilad tjej ! somnade klockan 8 igår, och har sovit fram till nu. skönt var de kan jag lova :) så nu har jag massor med energi till att städa. förresten så gick de bra på jysk igår, han tyckte mitt cv såg kanon ut och han skulle höra av sig, så jag fpr ju hoppas att han ringer till mig. de är säkert massa som har sökt dit. sen var vi i garaget jag & mange, han böt nå lysen i bilen och jag läste instruktionsboken till min bil, så man vet lite mer. och lärde mig massa saker faktiskt ! hehe, sen for vi på ericsson och köpte ett väggfäste till våran tv, så idag blir de väl att skruva upp den :) nu har jag inte så mycket mer på hjärtat så jag avrundar och kikar vidare. hejrå ;b

hehe

intervju

hallå bloggen ! idag är de onsdag, har vaknat för typ 2 timmar sen och hunnit tvätta och plocka lite :) idag står arbetsintervju på schemat, börjar bli lite smått nervös men de ska nog gå bra ändå ! de är först klockan 4 jag ska dit så nu tänkte jag vila en stund, sen duscha och fixa mig lite så men inte ser allt för förjävlig ut =) håll tummar och tår hurrni ! skriver senare. puss så länge

vila i frid ♥

de är så himla tragiskt att så mycket unga människor dör, dom som har hela livet framför sig.
jag gick in på din facebook igår, och då var du fortfarande i livet. folk höll tummar och tår för att du skulle vakna men du orkade inte kämpa nog mycket. mina tankar går till din pojkvän, och hela din familj. jag kan inte förstår hur hemskt dom måste må just nu. du var en väldigt trevlig tjej, som jag tyvärr inte hann lära känna så bra. men vi pratade nångång och klagade på att de var så jobbigt att fylla år så sent, jag 1 december & du 3dje.

jag hoppas du har de bra vars du än är. vila i frid jennifer ♥

duktiga du ! ♥

måste bara visa vilken fin bild min fina vän Cecilia har gjort ! åh blev alldeles rörd när jag såg den. ♥

träningsdags

jag dog inte av trötthet idag, fast vissa gånger var de nära att jag somna på jobbet ! när jag kom hem käkade jag och sen gick jag och vilade i 40 minuter. har klivit upp för en liten stund och inte hunnit göra mer än så sen klockan 4 :) nu väntar jag på att få åka ner till gällivare och träna med emelie, ska bli så himla skönt även fast jag helst velat fortsätta vila. men de blir en tidig kväll (som vanligt) nu ska jag kika vidare innan jag hoppar i mazdan och rullar neråt. hejrå

7-16

usch vad trött jag är. pga uvi så har jag sovit som en kratta inatt, jag hoppas dom snart ringer från vårdcentralen och skriver ut en jävla medicin så jag slipper de här ! de förstör ju hela dagarna. orkar knappt jobb ;( 7-16 idag och jag är inte alls taggad, har ont och vill bara försöka sova. lyckades kanske sova i ca 1 timme inatt. jag är dödstrött ! hatar dagar som den här. men jag måste jobba, även fast jag ville sjukanmäla mig på morgonen. känner att jag knappt orkar skriva. usch !! jaja jag ska sluta klaga och kämpa mig igenom dagen, lär bli en helvetes lååååååång dag. vi syns senare, om jag inte däckar när jag kommer hem. hejrå

nostalgi !

åh vad nostalgisk jag blir. är inne på min gamla lunarstorm och läser blogginlägg från 06-07 och hittar en massa gamla låtar. vad kul att lyssna ! massa minnen :) här är några ;

trååkigt

UTSEENDE

[] Jag är kortare än 160cm.

[x] Jag blir lätt brun.

[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.

[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.

[] Jag har en tatuering.

[x] Jag är osäker över mitt utseende.

[] Jag har haft/har tandställning.

[] Jag har glasögon/linser

[] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.

[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.

[x] Jag har mer än två piercingar.

[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.

isf, vart? (tungan,naveln,läppen)

[] Jag har fräknar.



FAMILJ


[] Jag önskar att min pappa inte finns

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.

[] Jag har rymt hemifrån.

[] Jag har blivit utslängd hemifrån.

[] Mina biologiska föräldrar är ihop.

[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.

[x] Jag vill ha barn nån dag.

[] Jag har barn.

[] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB


[ ] Jag studerar.

[x] Jag jobbar.

[x] Jag har somnat i skolan.

[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.

[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.

[x] Jag underkändes i mer än en kurs i fjol.

[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.

[] Jag har fått sparken.


HÄLSA


[] Jag föddes med en sjukdom.

[] Jag har fått stygn på ett öppet sår.

[] Jag har brutit ett ben.

[] Mina tonciller har tagits bort.

[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.

[] Mina visdomständer har tagits bort.

[] Jag har genomgått en allvarlig operation.

[x] Jag har haft vattkoppor.

[] Jag har haft/har astma

[x] Jag har haft hjärnskakning


EFARENHETER


[] Jag har tappat bort mig i min hemstad.

[x] Jag har sett en fallande stjärna.

[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.

[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.

[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.

[] Jag har sparkat en kille mellan benen.

[] Jag har varit i ett casino.

[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.

[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.

[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.

[x] Jag har krockat i en bil.

[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.

[x] Jag har suttit på ett tak på natten.

[x] Jag har aprillat någon.

[x] Jag har åkt taxi.

[x] Jag har ätit sushi.

[x] Jag har åkt snowboard.

[x] Jag har kört skoter

[] Jag har kört vattenskoter

[x] Jag har kört vespa


FÖRHÅLLANDEN


[] Jag är singel

[x] Jag är i ett förhållande.

[x] Jag är förlovad.

[] Jag är gift.

[] Jag har varit på en blind date.

[] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.

[x] Jag saknar någon just nu.

[x] Jag är rädd för att bli övergiven.

[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.

[] Jag har skiljt mig.

[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.

[] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.

[x] Jag har sagt att jag inte gillade någon och ljugit.

[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


ÄRLIGHET


[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.

[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.

[x] Jag har smygit ut utan lov.

[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.

[] Jag har en hemlighet som ingen vet.

[x] Jag har fuskat i ett spel.

[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER



[] Jag kan inte svälja piller.

[] Jag har blivit diagnoserad med depression.

[] Jag tar mediciner mot depression.

[] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.

[x] Jag har vaknat gråtande.

[x] Jag har somnat gråtande


RANDOM


[] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.

[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.

[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.

[/] Jag ser på nyheterna.

[] Jag dödar inte insekter.

[x] Jag svär ofta.

[x] Jag sjunger i duschen.

[/] Jag är en morgonperson.

[] Jag betalade för min rington.

[] Jag är petig med grammatik.

[] Jag är en sportfanatiker.

[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.

[x]Jag är bra på att baka.

[/] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.

[x] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.

[x] Jag vet hur man skjuter.

[x] Jag är kär i kärleken.

[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.

[] Jag äter snabbmat varje vecka.

[] Jag är bra på matematik.

[/] Jag tror på spöken.

[] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.

[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.

[] Jag är väldigt kittlig.

[] Jag älskar mörk choklad.

[x] Jag är bra på att minnas ansikten.

[x] Jag är bra på att minnas namn.

[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

3 bilder till




3 bilder till. resten får ni kika på facebook !

2 bilder




blogg.se vill inte sammarbeta med mig så de får bara bli 2 bilder.

jag saknar dig farfar, ta hand om farmor där uppe. vi syns igen ♥

biltvätt

hej alla fina ! har klivit upp för en stund sen, varför vet jag inte. De är ju sööööndag, då ska man sova. men jag lär ju hinna få mycket gjort idag :) ska strax pallra mig till garaget och tvätta bilen, och sen fara och handla. senare på eftermiddan ska jag även hinna umgås med min fina vän som jag saknat, maria. så de ska bli kul att träffa henne igen. nu ska jag fara på ok och köpa bilshampoo osv. ni får bild sen på nytvättade faran ;) puss

lördagkväll

hej allihop ! statistiken ökat dom senaste dagarna, ganska rejält :) alltid kul med nya läsare. även fast jag kanske inte skriver så himla intressanta saker alltid :) hur som helst har jag spenderat hela dagen i byn, och tagit farväl av min farfar. bar kistan och sänkte ner honom i jorden och de var riktigt rungt. tungt för att de var min farfar och tungt i armarna, kistan var tyngre än jag trodde. men de gick bra ändå ! har fotat en hel del men idag är jag alldeles för lat för att orka lägga upp nå bilder alls. alldeles för lat för att göra något alls faktiskt. så bilder från begravningen får ni imorgon :) godnatt alla söta !

en mobilbild får ni tillsvidare. puss&kram !

mazda 323

blev less på att vara utan bil, så idag for jag och hämtade en. billig som tusan var den och den duger som första bil ;) lär ju bara ha den kanske 1 år eller nå sånt så de blir nog bra. den går billigt osv .. äntligen egen bil ! hur som helst har vi varit och käkat hos pappa, ringde på bilen och for och kollade, for hem igen och funderade, for och köpte bilen och sen till mamma och visade den. nu är vi hemma och de finns ingenting på tv ! de är ju fredag och allt, hur fan kan de komma sig ? jaja. sova tidigt för imorgon ska vi fara och ta farväl av finaste farfar ♥ godnatt allihop.


less på rubriker

hallå där ! idag är de torsdag, snart helg igen :) på lördag ska vi säga farväl till käraste farfar ♥ ska även bära kistan, blir första gången jag gör de och de känns lite nervöst. men skönt att få följa han ända till slutet om man säger så. annars har jag inte så mycket planerat allt ihelgen, bara ta de lugnt blir de nog ;b

ska strax följa med sofie till tandis & sen förbi dollar & kanske eriksson. nu tänkte jag iallafall läsa lite bloggar och kika runt här innan jag ska fara. puss

vill ha



önskar verkligen att jag vore miljonär. tur jag fyller år snart :) då kanske man kan önska sig lite penki !

serious moonlight

kikar en film på tv nu, serious moonlight heter den ;p har sett början flera gånger men aldrig lyckats se klart den. så nu är den snart slut och den var rätt kul faktiskt. en tjej (kvinna) som tänker bli lämnad av sin man pga att han träffat en ny, så hon tejpar fast honom i en stol och tvingar honom sitta där tills han börjar älska henne igen ;p hehe .. sen blir dom rånade osv men allt slutar lyckligt. värdig film att se iallafall :)  nu ska jag kika Sjukhuset & sen efterlyst. och vänta att min man kommer från firman, han är och fixar med bilen. ha en bra kväll !

svar ;p !

Cecilia om skoor ♥:
jahapp ;b då äre bara o börja träna o gå i dom ;)
så folk slipper få drinkar över sig ; ) hihihih

svar ; åh cecilia du vet inte vilken ångest jag har över de där ! men jag lovar, de var första & sista drinken DU fick över dig. om någon annan får en över sig är ju en annan sak ;) puss

skoor ♥

jag älskar skor, man kan aldrig någonsin få för många par skor ! även fast jag typ aldrig är ute på krogen osv så älskar jag "partyskor" alltså högklackat. för sånt har man ju inte på fritiden, åtminstone inte jag. men jag har ändå jätte många par högklackade skor som jag egentligen borde sälja, för jag använder inte ens hälften. men jag älskar dom och kan fasiken inte sälja ! hade ju inte suttit fel med lite pengar, men då säljer jag hellre något annat. åh vad jobbigt .. jaja jag har iallafall hittat ett par skor som jag hade velat ha i min garderob. tyckte dom var skit fula förut, men nu är dom ganska snygga faktiskt ;)



kanske måste börja gå ut oftare, för att mina skor ska komma till avändning ;) och dessa snyggingar då. ååååååååh vill ha, vill ha, vill ha !

12 oktober

godmorgon :) har klivit upp för en stund sen och nu sitter jag bara och tar de extremt lugnt :) har inte jobbat på typ 2 veckor så jag börjar bli måttligt rastlös. fast de blir ju mycket gjort här hemma iallafall när man är ledig, så de är ju positivt ! idag tänkte jag rensa på balkongen eftersom att i början på nästa vecka kommer dom och ska byta ut balkongerna, så jag tänkte att de är lika bra att rensa och städa där ute redan nu. så man inte sparar allt till sista dagen, brukar vara ganska bra på att göra de ;p tänkte även ta en promenix nu innan jag sätter igång. hörs sen !

i väntan på john blund

godkväll ! nu är klockan snart halv 11 och jag sitter uppe medans min man ligger i sängen och sover. vi brukar oftast av ren vana gå och lägga oss samtidigt och de gjorde vi idag också, men jag var pigg som en lärka och klev upp och satte mig här istället. hatar att ligga i sängen och vara pigg ! så jag försöker bli trött, och jag börjar faktiskt känna av att john blund är på gång iallafall :) idag har vi (läs jag) lagat en ny matträtt. de händer inte ofta för jag är alltid så orolig att de ska bli äckligt. men jag gjorde en älgkött gryta som blev jätte god. med morötter och lök :) mumma !

efter de skulle vi vila i typ 40 min, men dom 40 minutrarna blev plötsligt 3 timmar. så ni kanske förstår att jag inte är speciellt trött nu ? åh vad dum man får vara när man inte kliver upp när klockan ringer. jaja hur som helst klev vi sen upp vid 7 tiden och sen har vi bara kikat tv. Dh var spännande som vanligt och jag hatar att jag måste vänta till nästa tisdag innan jag får se den igen ! Kikade även outsiders innan de och fick mig ett gott skratt. Fränt att de finns människor som vågar vara annorlunda :) nä nu ska jag läsa lite bloggar sen försöka sova. godnatt ♥


vill utomlands ..

helst igår ! någon som är sugen och åka ?! :)






ser helt underbart ut, tar en sista minuten och blåser själv en vecka snart !!

pissig dag

usch vilken deppig blogg de här har blivit, men dom senaste dagarna har jag mått som ett arsle, alltså inte speciellt bra. varit till vc idag igen med pissprov, kul med uvi för typ 6e gången under få månader. de suger och de gör fruktansvärt ont, men har vart till apoteket idag och köpt tranbärs kosttillskott. så förhoppningsvis blir de snart bättre, men jag känner mig helt slut i kroppen och fyfan vilket helvete ! usch. känner inte för att göra ett piss idag, inte för att jag behöver göra nått speciellt men iallafall. känns ju helt värdelöst att bara sitta här. nä nu ska jag gå och läsa en bok och hoppas tiden går lite fortare så mitt hjärta kan komma och ta hand om mig. hejrå

vars är du ?

känns som att jag håller på att mista dig helt och hållet, du hör aldrig av dig längre och när jag frågat om vi ska hitta på något så har du inte tid. jag saknar att ha dig här, saknar ett samtal från dig varje dag som förut. du har blivit totalt förändrad och för mig gör de ont ! jag vet att även fast vi inte prata på ett tag så kommer de alltid vara vi, bästa vännerna. men just nu behöver jag dig. du är så nära, men ändå så långt ifrån mig. jag saknar dig, jag saknar oss ♥

weheartit.com

weheartit.com är min favvo sida när man ska hitta fina bilder eller en bra text, som jag sagt tidigare så finns de alltid en bra text där som stämmer in på ens dag/humör. tänkte bara visa en skiiit söt unge som jag hittade. tror ni inte jag blev ännu mer barnkär när jag såg han ? åh jag dör vad söt !


vilket charmtroll alltså !


sen såg jag en bild på facebook idag som fick mig att le lite ;b lite rolig är den väl ?

vårdcentralen, än en gång

ett samtal till vårdcentralen, än en gång. fan vad less jag är på att tillbringa så jävla mycket tid där med massa olika medicinier. nu får dom fan se till att fixa de här ! åh :( dom skulle ringa upp vid 11 tiden, men dom är ganska kända för att inte ringa när dom ska så får se då :) idag ska jag o kika på en bil, och mest troligt ta den. ni får veta mer om de sen =) nu tänkte jag vika in tvätten in garderoben och sen kanske ta en dusch. är ganska långt här inne i läggan nu när snön fallit igen, inga vinterdäck på c70 och mange var ju tvungen att ta 240 till jobbet. så jag blir kvar här hela dan. ska dock försöka mig ut på en promenad, men de blir kanske senare. vi får väl se :) måste även fara och kolla på ett par täckisar ! nu ska jag göra nytta här.

eyy



från de ena till de andra så är jag sjuuuuuuuukt sugen på att fara iväg och fota lite. fick ett enormt sug efter min kamera, men just nu hänger den ute i skogen med mange. så de får bli till veckan eller senare ikväll. nu vet ni de ! hejdå

......

söndag, igen. helgerna går så himla fort ! de var nu nyss fredag. jaja hur som helst så har jag vaknat vid 9 tiden, började städa direkt och är strax klar. bara bädda sängen och tvätta klart manges arbetskläder :) och idag kommer hjärtat hem, som jag saknat honom även fast de är skönt med egen tid. har inte så mycket planerat idag, bara vara hemma och ta de lugnt. tar nog mig en promenix senare på eftermiddan. nu tänkte jag hänga upp tvätten och sen köra på en sista maskin ! tjing så länge

ingen ork

ingenting blir som jag vill idag ! tappade all motivation till och städa också, har disken att ta tag i sen dammsuga lite. de blir dammigt så jäkla fort här ! har inte så mycket att städa egentligen, men jag ids fan inte ens börja. hade behövt åka på coop och kika taklister men de får bli sen, eller imorgon. nu ska jag nog stänga ögonen en stund och sen får jag se om jag ids ta tag i mina dammråttor.

5 år ♥

imorgon är de 5 år sen min fina älskade morbror tog sitt liv, en väldigt tuff period i mitt liv blev tusen gånger tuffare när jag fick de hemska beskedet. de var som en kniv i hjärtat, jag förstår inte hur jag orkade ta mig igenom de. jag saknar honom jätte mycket, önskar än idag att han kommer och säger att allt har varit en hemsk mardröm. önskar att han kommer tillbaka  med,hit och lever livet med oss, vi behöver honom allihop. helst av allt behöver min älskade mamma honom, de gör så ont att se hur hon lider än idag 5 år senare. hon säger ofta hur mycket hon saknar dig. och de gör jag med. jag längtar tills vi ses igen. mikael orrmalm ♥ du lever föralltid kvar inom mig


tacos mys

halloj ! har för en stund sen avnjutit en mumsig middag med mitt hjärta, tacos ♥ de var helt underbart gott. sen var vi båda två som 2 klubbade sälar, vi var så himla mätta så vi låg här i soffan en stund. vi blev skit trött och skulle gå och vila, men jag tänkte att de inte är någon idé när klockan redan är så mycket så min älskling ligger i sängen medans jag tänkte kika idol. trist och kolla själv, men jag förstår att han är trött när han vaknat så tidigt. så jag ska låta han vila en liten stund innan jag drar upp honom ur sängen :)

från de ena till de tredje tänkte jag berätta något otroligt intressant ;p jag har fått en böld på örat som ä typ lika liten som en finne. de kliiiiiiiar sjukt mycket. klipper snart av örat ! jag tål inte nickel, ändå envisas jag att använda örhängen som börjar klia, fast jag använder bara de när jag är ut typ. men jag har aldrig tidigare fått såhär. nu ska jag fortsätta kolla idol ! ha en bra kväll allesammans. och godnatt ♥

ingen respekt

Det började med att tre väninnor gick ut på Grand hotel för att äta en bit mat, umgås och ha trevligt. En lärare, en tandsköterska och en studerande.

- Efteråt satte sig vår väninna utanför hotellet på en trappa och väntade på taxi då polisen körde fram och sa att hon skulle flytta på sig. Det var en ung manlig polis med aggressiv ton. Jag sa till honom att lugna ner sig och då sa han: "om du inte försvinner åker du in". Jag började promenera hem då jag hörde att någon skrek att polisen tänker sätta in vår väninna i fyllecell. Hon är en mönstermedborgare, en lärare som aldrig ens haft fortkörningsböter, säger Anna.

Tre kvinnor i celler
Anna försökte få kontakt med polisen för att berätta att de ville gå hem. Då blev hon nedslängd på asfalten. Polismannen satte ett knä i ryggen på henne och vred om hennes arm så hon tappade andan.

- En man sa till en polis, du får ju lugna ner din kollega, det behöver inte gå så vilt till. Då sa polismannen "om du inte backar och håller käften så får du också följa med in. "I polisbilen satte sig en polisman bredvid mig, placerade sin fot på förarsätet och tog all sin kraft och "mosade" in mig i hörnet samtidigt som han gallskrek "är du lugn nu".

Hon säger att hon inte var märkbart berusad och bad om att få göra ett utandningsprov för att bevisa det, men nekades. I stället fördes hon in i en cell, där hon fick tillbringa natten med svår värk i knäet.

- Jag trodde min knäskål var krossad och bad om att få komma till sjukhus. Jag fick ringa i 1,5 timme innan någon kom och då sa vakten att visserligen kan du få alvedon men "det är väl morfin du är ute efter".

Skrapsår, blåmärken, svullnader
Eva berättar att hon uppmanades att följa med för att lämna ett vittnesmål.

- Jag gjorde absolut inget olämpligt, sa ingenting. På polisstationen frågade jag en kvinnlig polis om det var något mer jag kunde göra. Då kom en ung manlig polis och sa "att hon ska också in" och jag blev kastad i en cell.

Kvinnorna visar skrapsår, blåmärken och svullnader på ben och armar. Byxor blev söndertrasade och kvinnorna förstår inte varför de manliga poliserna utövade sådant våld mot dem.

- Vi är 160 långa. Det var övergrepp, misshandel, förnedring. Det var så orealistiskt, man trodde man befann sig i en polisstat och inte i Gällivare.

- Polisen måste korrigeras i sin tjänsteutövning, det får inte gå till så här. Ingen av oss gjorde motstånd, men vi brottades ner som trasdockor. Jag uppfattade att den kvinnliga polisen tyckte det var fel. Poliserna ska skydda oss från våld, inte utsätta oss för våld. Nu har jag anmält det här, men med tanke på att det är poliser har man inte stor chans.

"Kränkta och chockade"
- Nu har poliserna anmält oss, för respektlöshet mot uniform och hot. Jag sade, i tumultet, att jag önskade att polisen var död. Jag har aldrig i hela mitt liv blivit så kränkt och misshandlad. Jag kände mig bokstavligen våldtagen och hade dödsångest. I detta läge, utsatt för polisens aggression och fysiska våldshandlingar är det en mänsklig reaktion. Jag drabbades av panik. Mellan mina egna skrik av ren smärta och fullständig förnedring uttalade jag detta. Det här är den mest fruktansvärda kväll jag varit med om i hela mitt liv och vi är alla mycket chockade över polisens beteende och tydliga övervåld, säger Eva.


ärligt talat så har jag aldrig haft någon respekt för polisen i gällivare, jag tycker dom gör ett skit jobb. jag kan inte lita på dom som man borde kunna göra. jag har dåliga erfarenheter av poliser, väldigt dåliga. jag kan absolut inte lita på att dom kommer ifall jag nånsin skulle ringa och behöva dom. polisen här i gällivare borde verkligen lära sig att sköta sitt jobb och göra de dom ska. dom jagar moppepojkar istället för att ta tag i alla droger som finns här. dom prioriterar helt felt och dom tror att dom kan göra och bete sig precis som dom vill bara för att dom "bestämmer". jag säger bara fuck snuten

första snön ..

nu faller första snön utanför fönstret. jag tycker första snön är skit mysig, men sen vill jag inte har mer snö ! de finns inget positivt med snö ;o kallt,halt,mörkt och blött. och de är ändå alltid för kallt för att köra skoter här på vintrarna, de är ju först mot våren som man kan börja göra de. nä, vintern suger helt enkelt ! och jag som tänkte köra pappa upp till byn, utan vintersulor ! hoppas snön försvinner från backen och att de slutar ösa ner. usch ! vill även lyckas ta mig ut på en promenad senare, men om de vräker ner känner jag mig inte så jävla sugen. nä nu ska jag roa mig med annat. hejrå !

ni skulle få en bild om jag fotade på morgonen på första snön. men bloggen är ju fucked up som vanligt, ni får den kanske sen :)

rain

satan vad kallt de är ute, och imorgon har dom lovat massor med snö. inte alls kul ! hur som helst har jag varit på dollar idag och köpt lite shampoo + att jag frågade om dom behövde folk, hon sa att jag skulle skicka cv så nu har jag gjort de och håller tummarna för att jag extra knäcka där, förhoppningsvis mycket. vill jobba med sånt :) var iallafall på eriksson också en sväng och kikade på en mössa/buff. hittade några fina men jag har alltid sån beslutsångest så jag får sova på saken ;p sen stack jag iväg och köpte en blomma åt min vän maria som fyller 35 idag, for till henne och tryckte lite sallad sen tog vi ungen i barnvagnen och hunden i kopplet och knallade till stallet :) så vi har gjort de jävligt bra i detta skit väder. nu är jag hemma och inväntar min fina, sen ska jag köra pappa till byn. hörs ikväll :)

the worst isn't the past you know ..



de finns en bra text, till varje dag

tar mig nog en promenix ;b

imorse tänkte jag knalla ner till gällivare och göra lite ärenden, men min mobil kabel till datorn är spårlöst borta och jag kan ju säga att jag vägrar att gå utan musik i öronen. de suger stenhårt att gå ensam, men utan musik så vägrar jag. så jag tog bilen istället. hur som helst tänkte jag kanske gå ut och gå nu, om jag lyckas få med mig min kille. annars får jag lyssna på dom få gamla låtarna jag redan nött sönder, men hur roligt är de. jaja ska nog ta mig ut en stund iallafall =) ångest att bara sitta inne. hejrå

some bitches don't know how to count

väntar på att få åka med emelie till polisstationen, ska dit och hämta papper osv. men innan jag far tänkte jag skriva ett inlägg om en sak jag funderade på igår. varför finns de alltid folk som försöker förstöra ett förhållande ? jag har varit med om de mer än en gång. de tog slut mellan han och hon, var slut i flera månader (närmare 1 år) och när jag blev ihop med honom så ska hon plötsligt komma och vilja ha tillbaka honom. jag stör mig så otroligt mycket på folk som inte låter andra vara ifred. inse att killen/tjejen inte vill ha dig och är antagligen tillsammans med någon dom älskar, vad får du/ni ut av att försöka förstöra ? mår ni bra av de själv ? nu har jag inte varit med om de på länge men jag funderade på de igår kväll. man blir bara förbannad, de finns folk till tamejfan allt. nu ska jag snart fara. hejdå :)


ni kan ju gissa hur jag började fundera över de här, hittade bilden på weheartit ;p

Desperate housewives

åh idag startar sista säsongen av världens bästa serie. Har nog inte missat ett enda program av den serien, den är helt grymt bra ! nu känns de förbannat dåligt att de är sista säsongen. följer aldrig serier, de här är den enda jag någonsin följt helt och hållet, och nu ska den sluta göras. de suger ju ! så jag får väl försöka hitta mig nått annat bra och roligt att se på. hur som helst så börjar den kl 9, så först ska jag se "how clean is your home" ni vet dom här snuskiga typerna som aldrig städar. ganska roande program :) nu ska jag gå, hejrå

så kan de gå

jag stör mig som fan på folk som gör slut,blir tillsammans,gör slut,blir tillsammans. fel och bestämma sig ? antingen är man ihop, eller så är man inte de. de finns ju en anledning varför de tog slut första gången. varför ens försöka tusen gånger efter de ? fel att bara gå vidare och inse att de inte fungerar. visst kan man bråka och vara skit sur och arg på varandra, men jag tycker inte att man ska göra slut var och varannan dag och sen ändå bli med varandra igen. okey om de händer en gång, och sen att man vill försöka igen men när de händer typ 100 ggr under en vecka så är de ju något som inte är bra, något som inte stämmer. jaja folk gör ju som dom vill, men de är väldigt störande ;p

just nu sitter jag hos min mamma, hon är i luleå på kurs så jag for hit och gick ut med hundarna. blev kvar här, orkar inte åka hem. fas jag borde egentligen göra de. har lite småfix att ordna där hemma. men jag hinner =) min plan idag var att jag skulle på arbetsförmedlingen, men de blev ingenting av de heller. blev alldeles för lat, så de får bli imorgon. nu ska jag mysa med vovvingarna. hejrå

svar till anonym

Anonym om kvälls funderingar:
skulle du inte slutat snusa? ^^

svar: jo de var ju de som var min plan, men lättare sagt än gjort.

kvälls funderingar

har noll blogglust alltså, ibland får man sånt himla sug och kan skriva flera inlägg per dag. men ibland dör lusten helt och hållet, som nu.
just nu har jag inget jobb framför mig så jag känner mig lite stressad över de, har ingen aning om ifall jag kommer få en lön nästa månad. nog för att jag alltid brukar få en hel del förfrågningar under en månad. men man blir ändå lite nervös dom första dagarna när man inte fått nått. har sökt jobb på coop också, så vi håller tummarna nu. nästa höst måste jag sätta mig i skolbänken, omvårdnadsprogrammet tänkte jag att de får bli. mest troligt ! jag gillar ju som sagt att hjälpa och jobba med människor, de är ju sämst betalt men pengar är inte allt. och de är ju trots allt ett jobb. men jag vet inte, den som lever får se. de är iallafall min plan, men mycket hinner hända under 1 år =) nu ska jag ta en snus, sen duscha och sen kika De okända. godnatt ♥

måndag

mådde så fruktansvärt inte okej igår. jag har ALDRIG bakis men igår hade jag världens skallebank och mådde skit illa, jag var hungrig konstant hela dagen även fast jag åt. skit jobbig dag kan jag ju säga, så jag ber om ursäkt för dålig uppdatering igår, satt vid datorn typ 2 minuter av dagen. sen låg jag och vilade och bara tog de lugnt. men idag är formen på topp igen, ska med emelie och köra lite spinning senare ikväll nångång. men nu ska jag slå igång tv:n och kika om de är nå bra.

mätt som fa-an

stack på ok och köpte gv,cigg och nått att käka. var så himla hungrig och alla vet hur det slutar om man super och inte ätit något innan. så jag tryckte i mig en sån där x-tra allt pizza, åt alldeles för fort och håller på att spy nu. så måste låta maten smälta innan jag börjar fixa mig. usch äckligt o vara såhär mätt ;p nåväl. sista inlägget för ikväll skulle jag tro. lär ju blir massa fylle bilder ikväll. hejrå

underbar låt

drinken ikväll

idag är jag sugen på en drink eller 2, så jag tror de blir så. har ingen anledning och sitta hemma och tråka, då kan man lika gärna gå ut och roa sig. ganska längesen sist nu =) blir nog ingen redig fylla, men bara några cider. tänkte iallafall gå ut och promenixa nu strax och sen får jag se vad som händer. trixa och dona i datarummet och sen ta en vaaaaaarm lång dusch. känner mig ganska sliten och äcklig ! nä nu ska jag kila.
RSS 2.0