varför sitter jag här ???

när jag egentligen borde springa runt i lägenheten och städa ! attans vad lat jag är alltså. men jag orkar bara inte, och min karl har lagt sig och vila så jag kan inte leva om för mycket heller, för stackarn är ju så tlött ! så jag tänkte låta han vila iallafall, kan ju göra saker som inte låter så mycket. tillexempel vika kläder eller liknande. men jag ids bara inte, ska fan anlita en städerska hit. nu ska jag sätta igång punkt slut !

en dag på stan

har nyss kommit hem, varit på ansiktsbehandling och de var så himla skönt med massa krämer och massage i ansiktet. och man känner och ser att huden blev mycket finare, hon satte även lite fondation och jag vill ha sånt smink som dom har där ! ni vet sån där natur smink som är på reklamen, syns inte att man är sminkad men finnar och sånt där fult försvinner under fondationen. synd att de är så dyrt :/ sen var jag och fikade med elin, sprang på stan och köpte en till norrbottensring, en smal den här gången :) riktigt nice ! var kul att umgås med elin också för engångskull, längesen sist :) nu tänkte jag ta och vila upp mig lite här på soffan innan jag ska börja plocka och dona här hemma.

migrän

då var första dagen avklarad, bara 34 dagar kvar nu :) hehe. iallafall så kom jag alldeles nyss hem, tänkte byta sängkläder och de men jag har sån jävla migrän så jag orkar inte just nu, har tagit en tablett och la mig i soffan. tänkte nöta lite dator ett tag och hoppas på att min skalle inte sprängs, för just nu känns de som de. har inte så mycket annat att komma med idag, så vi hörs imorgon eller senare ifall jag får för mig att skriva ett inlägg. tjing

tjena

hejhej. idag är de söndag, vilket innebär jobb imorgon. ser framemot att börja jobba faktiskt, eftersom att jag får jobba med mina favorit vårdtagare och på mitt favoritjobb med favoritpersonal. trivs som fisken i vattnet där och de är skit kul =) så idag ska jag bara ta de lugnt, fast nä egentligen inte. ska och käka på kina med mamma,micke,snorki och min man klockan 5. de får bli mammsingen och mickes bröllopspresent, för jag har inte den blekaste om vad jag ska köpa annars och dom vet inte vad dom vill ha, jo ett våffeljärn men tjenare vad kul då ? nä. så de kanske dom också får. men en middag på kina får duga tills vidare :) iallafall så har vi även kommit från byn idag, igår var vi och fiskade och vi fick 2 regnbågar var, man fick bara ta upp 2 fiskar och dom plockade vi på mindre än en halvtimme, så de sög lite. + att myggen käkade upp mig. idag ska jag även hinna tvätta kläder så jag slipper springa naken, för tro mig, tvättkorgen är överfull + lite till. sen måste jag diska och byta sängkläder också.

nu tänkte jag kika fejjan och sen slänga på lite smink. orkar absolut inte duscha, även fast jag kanske luktar lite skogsrök oså. raggar dusch får duga nu. hejdå :)

midsommardagen

ska jag behöva säga fuck midsommardagen också ? hoppas inte de. den här dagen får inte bli lika tråkig som gårdagen. min morgon började inte så bra iallafall, en kompis skrev ett sms som gjorde mig jävligt förbannad. smset handlar om att en äcklig tjej sa till min kompis att hon är fet. vilket hon absolut inte är, och de roliga är att hon som sa de är ännu fetare. hur fan kan man säga så till någon , när man själv är mycket större ? fattar inte de riktigt. de gjorde mig iallafall jävligt förbannad. jag blir så arg när folk ska vara så jävla elaka hela tiden, och helst mot mina vänner. de gör mig verkligen angry ! tjejen kan ju fan inte ens klä sig, för korta t-shirts så magen typ hänger utanför. 20 år är hon stackarn. och de roliga är att hon fortfarande är på fjortis stadiet och beter sig som 14. ni vet, kallar en hora och grejjer. herregud.  jag skrattar iallafall bara åt henne. en ganska kul person faktiskt :) nu ska jag gå. hejs !

de här sög ju ..

är sugen på en cider eller 2, men man är ju dum som man är och inte far på bolaget. fyfan vilken skit midsommar ! hela jävla stan är i piteå och själv sitter man och ruttnar i läggan som vanligt. vill hitta på något, nuuu ! klättrar efter väggarna snart. ska iallafall få i mig lite mat snart och sen får jag se. nu ska jag gå, ville bara säga att den här dagen suger. hoppas ni har en bra midsommar iallafall. puss

midsommarafton

solen verkade ju nå hit till gällivare trots allt, men jag ska inte säga för mycket. regnet kanske kommer senare :O hela jävla gällivare har åkt till piteå, till o med min mamma ! de kallar jag orättvist, vill också bort härifrån.

undrar hur stan har öppet idag ? hade velat gå o kika om jag hittar nått. behöver smink och kläder, de är ju tyvärr inte så stort utbud här tyvärr men har jag tur kanske jag hittar ett plagg eller 2. nu tänkte jag kolla fejjan och sen dra ner till mamma iallafall, och kanske springa på stan om de är öppet. hejs !

gääsp

goodmorgon. idag är dock trött faktiskt, hade ju kunnat sova längre om jag vill men jag orkar inte sova bort hela dagen. måste fara och posta nå brev, och sen tänkte jag kanske umgås med sofie. verkar som att det blir bättre väder idag också så ska ta mitt feta arsle ut på en promenad också :) och idag, så har min lön kommit. woop ! nöjd tjej kan man väl säga. kikade runt lite saker på internet igår, hittade nog en hel del jag ska beställa :) kläder alltså. de behövs  verkligen. nu ska jag käka frulle, och sen klä på mig.

Tatueringar

ja som dom flesta vet så har jag en hel del tatueringar, närmare 13 stycken. en del gillar dom, andra tycker de är skit ful. men so what ? i'm still a rockstar. nä skämt o sido. tänkte bara prata om tatueringar i de här inlägget i brist på annat. har sjukt tråkigt. iallafall så finns de dom som säger att jag förstör min kropp, att jag har för mycket tatueringar, att jag kommer ångra mig osv osv .. visst, man kanske ångrar sig när man sitter där 80 bast med sina bleka tatueringar. men vem bryr så då lixom ? man ska ju ändå dö och den dagen jag sitter på ålderdomshem kommer nog dom flesta ha mycket tatueringar. de har blivit en trend, de är modernt. vi lever inte på 1800 talet när de var kriminellt med tatueringar och man hade suttit på kåken om man var tatuerad. jag älskar tatueringar, jag tycker att de är skit snyggt ! och om jag ångrar de om 50 år är ju mitt problem. och varför ska man ångra sig hela tiden ? man lever ju bara en gång. jag har faktiskt en tatuering som jag inte är så nöjd med, men den ska jag fixa till och de löser sig. de är ingenting jag går runt och tänker på hela tiden precis. jag älskar tatueringar, och jag tänker inte sluta tatuera mig för att någon annan vill de :) så nu ska jag kika runt på internet efter en ny. Living the dream ;)

ovanligt pigg tjej

solen sken lite halvt när jag klev upp imorse, men den försvann lika fort som den kom verkar de som. de är ganska så molnigt ute så jag har inte så stora förhoppningar om fint väder idag. egentligen struntar jag i vad de är för väder nu under veckan, bara de är fint till helgen. eller åtminstone inte regn ! från de ena till de tredje så hade jag ruskigt svårt att somna igår, vilade som vanligt lite för länge under eftermiddan. så jag låg och snurrade i sängen ganska så länge innan jag till slut somnade, ingen aning om vad klockan var då men kanske 2- halv 3 nånting. vaknade ändå ovanligt pigg idag, är ganska taggad till att börja städa resten av läggan som inte blev av igår. andra saker kom ivägen :) tänkte snart sätta igång med de jag har att göra. ska först kika bloggar.

innan balen :)

have you ever seen the rain ?

reeeeeeeeeegn som vanligt. och de har dom lovat hela veckan, de hjälper ju inte att man gnäller för solen kommer ju inte fortare fram för de. men man blir less, för de regnar alltid här ! vi har haft jävligt varma dagar faktiskt, men de är ju bara några få och sen öser de bara ner resten av sommarn. "sommaren är kort, de mest regnar bort" tralalala. nog snackat om de.

idag är tisdag, 2 dagar till lönen kommer. och idag är ju en riktigt städdag. finns inte så mycket annat att hitta på så jag tänkte ta och städa hela toan och diska bort. och sen dammsuga hela läggan :) ska även försöka få upp min nya klocka i köket. så de kommer bild senare, eller imorgon. nu ska jag gå. hejs

gnällspik

idag är en sån här dag som man bara vill ta sitt pick och pack och dra från stan. eller "stan" så att säga. samhälle rättare sagt. jag är så himla less på att vara här i gällivare, har bott här större delen av mitt liv och vissa dagar har varit bättre än andra, jag hade faktiskt skit kul när jag var yngre. sisådär 14-15 år. då lekte livet, man hängde på stan ett helt gäng och de var med dom man gjorde allt med, vi hade jätte kul på den tiden men man växer ju faktiskt upp nångång också och iår fyller jag 19 år. gällivare är inte lika roligt som de var då. vissa har stannat på fjortis stadiet och snackar fortfarande skit om allt och alla, sprider falska rykten och allmänt beter sig som snorungar, även fast dom är 18-19 och till och med 20 år. man tycker ju att dom också borde ta och växa upp någongång men för vissa verkar de ta längre än för andra. jag ska inte vara guds bästa barn och säga att jag aldrig kan vräka ur mig ett och annat om folk, de erkänner jag att jag kan göra. men dom förtjänar de, tro mig ! jag sprider aldrig rykten om någon och när jag snackar "skit" så är den där skiten sanning. jag kan typ säga "jag hatar henne, hon är så jävla patetisk och elak" typ så, och då är de personer som jag tycker är elaka osv .. ja men ni förstår :-)

hur som helst så är jag less på folket som bor här, när man går ut på krogen är de alltid samma skit. alltid samma människor som hänger där. just därför tycker jag att de är slöseri med pengar och helt meningslöst på krogen. kan vara kul ibland (läs sällan) faktiskt, men hur kul är de att jämt vara kring samma människor ? inte alls kul. är även less på att det inte finns några affärer här. lindex ? wow ! jive ? sådär. hittar sällan nått. mondo då ? njae. ett linne för 700 kr och xxxxxs i storlekar. sen har vi ju vårat nya spännande kappahl. har aldrig hittat nått där, värdelös butik. dollar store är väl de bästa i den här stan, förlåt, samhället. nu har jag fått tjata lite och nu tänker ni "men flytta då och sluta gnäll" hehe. tro mig, jag ska. men de är inte så lätt att bara släppa allt. helst inte när mange boy boy har fast jobb och allt sånt där, läggan har vi ju. och jag måste plugga lite till hösten. men en vacker dag så :-) nu ska jag drömma om ett nytt liv i en ny STAD. hejråpp

1 vecka kvar ..

innan jag börjar jobba på riktigt, har ju jobbat lite nu efter skolan tog slut också även fast jag tänkte vara ledig och ta de lugnt tills den 27. men jag behöver alla pengar jag kan få :) så de här är sista veckan jag är ledig, har ju lite lediga dagar också under mitt vik men ändå. hur som helst är de måndag igen, och mamma har kommit hem från turkiet igår. åh vad jag har saknat hela familjen. dom kom rätt sent så jag och magnus orkade inte stanna hos dom och vänta, så vi åkte hem och duschade och kikade en film, sen somnade vi. eller ja, vi låg och drog oss ganska så länge eftersom att vi vilade cirka 3 timmar under eftermiddan, så de gick väl sådär att somna. tycker synd om han som klivit upp 5 och farit och jobbat, huvva !

tänkte käka frulle nu och sen bege mig mot mamma. hejrå

fuck ms meet

usch, fy och blä för den här dagen hittills iallafall. hatar ms meet, de ger mig bara dåliga minnen och de regnar jämt. de slår aldrig fel ! hur kul är de att vara på nunis när de spöregnar. förra året var de så jävla tråkigt och värdelöst och jag hade inte kul för 5 öre. ville bara hem, blev inte full och de var bara massa bråk och trauman hit och dit. så jag har bestämt mig för att vara nykter ikväll. känns skönt när man kan köra bil istället, och sen slipper man ha sån jävla söndagsångest dagen efter. så jag får se vad jag hittar på för "skoj" ikväll då. just nu känns de inte som att jag vill göra nått alls, har ingen lust att ens gå utanför dörren nå mer idag. kanske hoppar i badet, och sen slår igång en film till kvällen och bara tar det lugnt. men hur kul är de då egentligen ? tycker alltid att jag tar de lugnt, och även fast jag är nykter så vill jag hitta på nå kul !! men vad finns de att göra i lilla gällivare när man är nykter ?! ingenting alls helt ärligt. de enda dom gör i den här stan är att supa, och då kan man ju trots allt fara på krogen och umgås med folk osv. men kul att gå in nykter ? njae. fasiken vilket klago inlägg de blev men jag hade inget vettigare att skriva om. nu ska jag fortsätta sura. hejdå !

min älskade bärbara

äntligen har jag börjat få använda min egna bärbara här hos mamma, eftersom att jag försökt få igång trådlösa internet så har jag bara kunnat använda mammas dator, och de är inte så kul eftersom att den är jätte mini och jätte seg. så magnus tog med våran internet sladd hemifrån så jag kan använda den här. så skönt ! idag är torsdag, har varit på en promenix med vovvsingen idag, men annars har jag inte gjort så mycket. bara tagit de lugnt och försökt njuta av min ledighet :) imorgon jobbar jag, och den 27 börjar jag mitt vikariat på riktigt så jag tänkte försöka njuta så mycket som möjligt. men de är lite trist när magnus jobbar faktiskt, finns inte så mycket att göra om dagarna. om jag inte hittar på nått med sofie eller liknande, men iallafall :)

har precis vaknat, legat och vilat en stund och skönt var de ! ska låta hjärtat vila ett tag till sen väcker jag honom också. nu ska jag gå på tossiletten. hejrå :)

onsdag

har ju lovat er bilder, men dom finns på facebook tills vidare, orkar inte ladda upp här ! idag är onsdag, solen skiner och jag ligger inne. funderar på om jag skulle ta en promenad hem till malmberget och städa lite, men just nu känner mig alldeles för lat  så jag ska försöka hitta orken och göra de. till helgen är de ms meet, de regnar varje ms meet och de lär de göra de här året också, så jag tänker vara nykter. jag har inget sug alls att dricka, men jag följer nog ändå med nykter. de blir säkert kul ! nu ska jag gå ut med vovven. puss

helgen

i lördags blåste jag och hjärtat till luleå över natten, våran planeringen gick inte som den skulle eftersom att bilen pajjade just när vi skulle åka. så vi skulle försöka få tag i en hybil vilket inte var de lättaste eftersom att klockan var typ 8 och de var lördag, men till slut fick vi tag i hertz och dom hade 1 bil att låna åt oss, så vi kom iväg jävligt sent eftersom att vi var tvungen att få tag i ett vandrarhem, kring 1,halv 2 tiden landade vi i luleå. de var svin mycket folk på krogen och eftersom att vandrarhemmet låg mitt i stan var de jävligt svårt att sova, men till slut somnade vi, eller iallafall jag. magnus låg väl vaken ett tag.

igår när vi vaknade drog vi på ett hotell och käkade frulle, mums ! hotellfrukost slår allt :) sen for vi  till piteå, gick på stan där och sen tillbaka till luleå eftersom att min fina mamma och micke skulle gifta sig. de var jätte vacker och bilder kommer upp senare ikväll eller imorgon. eftersom att jag har sovit hos mamma idag har jag inte kunnat ladda upp bilderna på datorn, orkar inte lägga upp nått med deras dator som jag sitter nu på eftersom att den är ganska seg :/ jag börjar jobba kl 2 till 9 så jag får se om jag orkar ikväll :) nu tänkte jag slänga på mig lite smink och sen fara och umgås med emelie tills jag börjar jobba. puss !

hejsvejs

bilder från studenten och balen kommer upp imorgon, har inte tid med ett längre inlägg. tänkte bara säga att jag lever och mår bra, var faktiskt knappt full igår, men hade riktigt kul iallafall :) kommer sakna mig udda, mongo , cp klass men annars är de underbart att ha tagit studenten. see you imorgon :) puss

torsdag

helt okej med bal igår, var rätt så kul faktiskt. synd att maten inte var godare och drinkarna billigare ;) blev inte sådär jätte ful, drack bara 3-4 cider och ett glas champagne. for hem rätt tidigt eftersom att magnus skulle upp och jobba + att man fick sån jävla skallebank där inne när de var 100 grader varmt. höll på att avlida ! idag blir de kanske en tripp till kiruna och kika en bil, annars tänkte jag bara ta de lugnt. en sväng på bolki så är allt färdigt till imorgon. blir en tidig kväll så man orkar hålla igång hela dagen imorgon ;) ska vara lite social med agneta nu. hejrå

b to the alen

idag är de balen, känner mig hyfsat nervös faktiskt. men de ska nog gå bra ;) har precis duschat och målat tånaglarna, ska till frissan 12 och sen åker jag hem till mamma och fixar resten där. de blir nog grymt kul ikväll faktiskt, ser framemot kvällen ! nu tänkte jag fortsätta fixa mig lite smått och sen ringer jag mamma så hon får hämta mig. puss !

balen för 3 år sen

de närmar sig ..

imorgon är de bal och om 3 dagar är de studenten, woop. fan alltså vad fort de har gått ;) och de känns underbart. idag tänkte jag fixa de sista inför balen, köpa lösnaglar , sola en sista gång osv. börjar bli lite nervös inför balen faktiskt, men de ska bli så kul helst när jag får gå med världens finaste kille ♥ men de blir nog ganska nyktert för mig, kanske tar någon drink oså till maten men inget mer, känner inte för att supa ner mig på balen :) nu ska jag plocka undan lite här, tvätta kläder och diska sen invänta min man som slutar kl 3. puss

mysmorgon

idag är de söndag, eller egentligen lördag eftersom att de är röddag imorgon också, wiie :) studentveckan kör igång imorgon och alla ska väl vara fulla och glada i sandviken, men jag har inget alkohol och jag gissa att bolki är stängt imorgon också. så jag vet inte hur jag gör, kanske bara far dit nykter och säger hej. igår var mamma i luleå och hon kom hem med en väska åt mig som jag ska ha på balen och en "onepiece" en fejk från ginatricot, men den är sjukt skön och ser likadan ut så de spelade ingen roll om de var en äkta eller inte, i love it :) satt och myste i den hela kvällen igår och jag ville knappt ta av mig den när jag skulle sova.

idag är de lite finare väder än de var igår, så vi ska väl hitta på nå kul idag förmodligen. ska iallafall mysa på här framför en film till o börja med och sen får vi se vad som händer. nu ska jag gå !

ps. om någon är söt och vill göra en header till mig så får ni gärna de, är så less på den här nu. den blev aldrig ens klar och jag orkar fan inte göra en ny.

hur kan man tappa orken att andas ?

igår mådde jag inte okej, allt var bara kaos i mitt huvud och jag visste varken ut eller in. idag känns de lite bättre, men jag har dock haft bättre tider. känner mig helt slut i både kropp och huvve. har sovit jävligt länge idag, blev inte så mycket gladare/piggare av att kolla ut och de vräker ner regn. och ännu mer irriterad blev jag när jag såg att dom lovat regn både på balen och regn/sol på studenten. de skulle dock bli 23 grader varmt på studenten så de är ju ändå bra. men kul ? hojj ..

idag ska jag på lassa kl 3 och sen har jag väl inte så mycket andra planer, städa kanske. de är ju ändå dåligt väder så man borde passa på. nu ska jag gå !

lillebror ♥

lillebror, bli inte som mig när du blir stor
lillebror, bli aldrig som mig ♥





händelserik fredag ? nja

jag suger på att uppdatera mig här på bloggen, har som tappat suget helt att skriva. vad ska man skriva om lixom ? de är inte speciellt kul att varje dag skriva om samma saker, för just nu händer de inte mycket i mitt liv. kan ju berätta att jag är sjukt nöjd över min tatuering jag gjorde i onsdags, den blev jätte fin men jag har ännu inte fotat den. bara med mobilkamera (värdelös kvalité) dom bilderna finns på facebook om ni är intresserade. idag har jag varit i byn och planterat massa träd, de var jävligt jobbigt men jag var nöjd över min insats. trodde faktiskt jag skulle kollevippa dit. varmt som tusan var de också ! iallafall så åkte jag hem därifrån med moster, har nog fått uvi eller liknande, har ont i mina knän till o med och de kan man tydligen få om man har uvi, ledvärk eller nått. inte chill !

så nu tänkte jag kanske slå igång en film här i min ensamhet och bara ligga och tycka synd om mig själv, har tagit en tablett och de börjar bli bättre i knäna men jag gissar att de bara är för stunden. så jag ska vara glad så länge de varar för jag kan knappt gå, ska till farbror doktorn imorgon klockan 3. nu ska jag kolla film.

tatuerings dags ♥

har vaknat för en halvtimme sen, ska äta något snabbt och sen kommer micke och hämtar mig. vi ska brassa till hakkas och jag ska tatuera mig ,fortsätta på tatueringen som är på vaden. de skulle jag ha gjort för längesen men var tvungen att avboka tiden då. så nu hinner jag klart innan balen och allt, så himla snyggt ! jag dör. ni får bild senare ;) om jag inte dör. för de kommer garra göra nåjävulskt ont. ajaj. men de är de värt :) puss !
RSS 2.0