trööööött

nu är jag riktigt trött ! varit med snorki hela dagen och de har väl varit mysigt, om de inte hade varit för att han är så otroligt tråkig ! så dagen har bestått av film och tv tittande ;b han ville inte gå utanför dörren alls. men jag for på stan och tog en promenix med hundarna, orka sitta inne i fint väder liksom ? ;p

mammi kom hem vid 6-7 tiden så jag for hem och slängde på mig ett fejs, tänkte att ifall de blir att fara och chaffa eller bara kolla stan så vill man ju inte se ut som hej kom och hjälp mig men ingen kom. men sminkandet var helt onödigt för jag har suttit hemma hela kvällen och myst med tända ljus, man måste ju tänka på miljön så duktig som jag var släckte jag alla lampor och körde på ljus istället. mysigt ! kikat 2 filmer, så nu är ögonlocken tunga. john blund är redan och här och vill dejta med mig. så jag går och sover nu :) sköööönt ska de bli :)

godnatt ♥

fredagkväll

idag har jag hunnit med en hel del. frulle på ahlsell,arbetsförmedlingen,kört pappa till byn,beställt tapeter,varit på dollar,ätit och nu har jag nyss kikat gårdagens big brother som jag missade. tänkte även riva tapeter men jag blev lat och sen har jag inte varit hemma på hela dagen typ. och en fredag kväll vill man ju inte stå och renovera. de suger ju ;b så jag tar de på söndag tror jag =) för imorgon ska jag vara barnvakt !

tänkte kika någon film, ta en varm dusch och bara mysa på idag. skönt =) så nu säger jag godnatt. puss

hyponervokustiskadiafragmakontravibrationer

hicka alltså .. jaja en rolig grej var att jag somnade klockan 6 igår kväll, och vaknade för en halvtimme sen. har alltså sovit i 12 och en halvtimme ! fattar inte vad de är med mig ;b nåväl pigg är jag iallafall, har käkat lite frulle men sparade på de eftersom att ahlsell har frukostbjudning åt kunderna nu på morgonen, så vid halv 9 ska jag fara dit och nalla en smörgås :) sen halv 11 ska jag fara till arbetsförmedlingen och efter de köra pappa upp till stugan :)

sen får jag se vad jag hittar på när jag kommer hem, kanske fara och beställa tapeterna till tvrummet. (nytt projekt på g) är inte nöjd med min fondvägg jag målade. så jag har börjat riva ner dom gamla lite smått, de går ganska fort så jag ska försöka bli klar ihelg med allt =) kanske hinner tapetsera på söndag för imorgon ska jag vara barnvakt när micke och mamma ska till ikea. orättvist ! :(

nu ska jag kolla vidare sen slänga på ett fejs. hejrå

somebody I used to know

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough
You didn't have to stoop so low
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know
Now you're just somebody that I used to know



.......

vaknat för sisådär en timme sen ungefär. är faktiskt lite trött ännu men jag orkar inte fortsätta sova, de suger ju att sova bort dagarna ! så jag tänkte dona och hålla på här hemma lite och sen fara och handla när mange slutar jobbet :) nu tänkte jag kika gårdagens big brother avsnitt som jag missade för att jag var så jäääkla trött :)

och bloggen är cp så man kan inte ladda upp nå bilder heller ! fan vad less .. jaja hejdå så länge :)

bejbis sjuk !

vaknade klockan 7 på morgonen, galen som jag är ! ledig och allt :) men de kändes skönt att kliva upp tidigt ändå. for på mammas jobb och hjälpte henne med inventering och drack lite kaffe. sen for jag vidare till therese och hälsade på henne och lill eliaz. åh jag blir ännu mer barnkär än vad jag redan är, om de går ? fasiken vad söt han är. lill prutten ! satt där och pratade och drack kaffe, sen for jag hem. har försökt hitta orken till att städa för de ligger grejjer precis överallt. allt är kaos här ! åh jag hatar de.

ska iallafall plocka in disken i maskin sen får jag se om jag orkar, annars lägger jag mig i soffan och vilar en stund :) puss så länge !

hojj

även fast jag varit utomlands så tycker jag att jag är värd att unna mig lite nya saker, för de är som sagt jätte längesen jag köpt kläder etc .. jag hade velat åka på ikea nu när lönen kommit men tyvärr .... nä jag ids inte ens skriva ut de här, min lösenordskyddade blogg är min bästis just nu. hejdå !

26 mars

huvudvärk så in i bomben. har klivit upp 20 över 6 för att jag skulle följa med till skolan med adrian, hans nya skola ! och jag var säkerligen mer nervös än han. de kändes som att de var jag som skulle börja. och jag blev som ett litet barn igen när vi kom in där och de var fullt med ungar. blyg som fan ! haha :) satt där på hans första lektion och han hade verkligen jätte söta kompisar i klassen som sa "vi tar hand om honom, han får sitta med mig i bussen" osv .. åh gullebarn :) sen frågade jag om han ville ha med mig till badhuset och matsalen, men icket. så de var ju ett framsteg iallafall, att han vågade redan första dagen vara själv där. så jag for till mamma och käkade lunch sen for jag och jobbade halv 12 .. oftast brukar dagarna gå fort när jag jobbar men idag var tydligen ett undantag för de har gått så fruktansvärt segt. fy bubblan vad trött jag varit/är .. så nu ska jag klä av mig, och lägga mig i soffan och kika lite tv. sen sova, ska bli jäävulskt skönt :)

så jag avrundar och säger godnatt !

våffeldagen ! :)

svar till cecilia ; där har du en poäng pigan ! tur att de finns fler som jag :) ♥

våffeldagen idag. min morbror fyller 46 år, så jag har varit och tänt ljus hos honom ♥ sen har jag varit och mumsat våfflor hos mamma. nomnom vad gott ! sen har jag inte gjort så mycket, vilat och sen snurrat på stan och pratat med kusin & cecilia :)

imorgon är de måndag så jag ska följa med mamma och adrian till kulleskolan, första dagen för lillebror där ! så vi ska vara med hela dagen. så klockan 8 ska jag befinna mig i kullen, hur ska jag ta mig upp ? känner redan nu att jag kommer vara död. men hoppar under täcket direkt efter big brother. och på tal om big brother, hoppas hanna r åker idag ! en till idiot mindre. sen är de bara marcel kvar som jag också ogillar !

nu ska jag fortsätta kika runt sen slå igång tvn och mysa. puss

dum blondin ?

jag har kommit på en sak. jag är ganska oallmänbildad, jag kan ingenting om sveriges historia eller nått sånt.

när vi var i egypten så åkte vi en buss påväg till en båt. och efter vägen var de massa vackra höga berg och våran guide berättade att bakom bergen så bor benduinerna (dom som bor ute i öknen för er som är lika trög som mig) och efter en stund sa jag till magnus. "ska vi bli såna där buddister?" haha. fattade inte skillnaden

en annan sak som jag också skrattar åt idag är att jag trodde olof palme var påve. åh snälla evelina ! och när vi var i stockholm sa magnus i en bok affär

M: "här har du en bild på olof palme ifall du vill se hur han ser ut!"
E: "jag vet hur han ser ut, han är kort,tjock och flinskallig och har vita kläder"

även fast jag då hade fått veta att han inte var påve, så beskrev jag han som påven. dum blondin ? bara hårfärgen som räddar mig. haha åh ! jag skäms över mig själv, men jag bjuder på de ;)

nytt bord !

ääääntligen har jag fått ett nytt köksbord hit ! fyfan för de gamla. usch äckel bord :) så nu är det nytt och fräscht där i köket, med lite nya prylar också. har hängt upp spegeln i hallen till slut och sen har jag hängt upp en tavla :) när man väl kommer igång så går de fort och är kul :) så nu tog jag en paus. är svin trött och funderar på en liten vila, sen ska jag slå igång en tvättmaskin också. och kanske förbi magnus mamma.

nu ska jag iaf gå ;b puss !

begravning

fredag. idag är de begravning i byn, min kusins farfar har dött så jag ska dit och säga farväl. usch för begravningar ! de är så himla hemskt. men men, alla ska vi dö nångång så ..

annars är de inte mycket planerat idag, jag ska väl bara ta de lugnt. när jag kommer hem från byn ska jag iallafall förbi ahlsell på en kopp kaffe i vanlig ordning. sen hem och städa, som vanligt :) hejdå !

usch usch

dagen började bra, men de vände. orkar inte skriva här ! har redan skrivit av mina aggresioner i min gästlösen blogg. tur att den finns ! hejdå

gääsp

vilade i flera timmar igår kväll, men lyckades ändå somna till slut när de var läggdags. förmodligen därför jag vaknat redan nu ! är inte ens lite trött. idag tänkte jag nog städa, tvätta kläder och dona. har inte så mycket annat planerat förutom vid 1 tiden när jag ska vara med lillebror en stund !

åh vad lite sug de finns att blogga, har inget att skriva om ! så nu avrundar jag. hejdå

19 mars

helgen har varit kanoners. umgåts med susanna hela helgen och hon gör mig alltid, alltid så himla glad. känns så skönt att umgås med henne, för de går inte en sekund utan att man skrattar ! underbaring ♥ idag har hon dock åkt hem och de suger verkligen, kommer sakna henne :(

måndag idag. har inte hänt speciellt mycket, lämnat in sannas bil på rep och sen bara tagit de lugnt. varit och hälsat på pappa och agneta som jag inte hunnit vara hos sen jag kom hem. och nu är jag hemma igen, vinkat adjö åt min vän och nu sitter jag bara och försöker ladda upp bilder på facebook :)

återkommer imorgon. hade inget mer att säga ! tjohej

hemma i norrland ♥

nu är vi hemma och vi lever :) fast vi kom ju till sverige på torsdag kväll och igår kom vi hem till gällivare. har saknat allt och alla ! fast en semester behövdes ju faktiskt. de har varit en rolig upplevelse att fara och kika pyramiderna osv. de gör man bara 1 gång i livet, och de är ju faktiskt 1 av alla världens 7 underverk. så nu får jag bocka av de, bara 6 kvar då ;) har solat,badat,ätit gott,myst på och haft de bra. men längtan efter gällivare har faktiskt varit stor även fast en paus har varit skönt. inet själva gällivare kanske, men alla människor,familjen osv. underbart att vara hemma, 1 vecka räcker gott och väl :)

nu är jag med susanna, vi ska laga romantisk middag här och sen köra fyllon. återkommer med bilder från egypten senare ikväll eller imorgon. puss

hello !

vi lever o mar bra. himla varmt och jag har fatt feber ! inte kul i 30 graders varme kan jag lova.. 4 dagar tills vi kommer hem, langtar ihjal mig efter alla ! nu en show och sen till rummet och sova :) puss !

kiruna-sthlm-egypten

idag är dagen D här.  eller nä, egentligen först imorgon. men idag klockan 17 går iallafall flyget till sthlm, och imorgon vid 8 tiden går flyget från sthlm till egypten. har haft lite resfeber så inte kunnat sova alls nästan inatt. förhoppningsvis får jag sova lite under dagen och natten som kommer :)

har klivit upp nyss typ, tänkte ta en lång varm dusch och ta de allmänt jävla lugnt såhär på morgonkvisten. sen bara kasta ner sminket och sånt i väskan och sen är jag fit for fight ! jag får se om jag hinner med fler blogginlägg innan jag åker. annars hörs vi kanske om jag sitter vid datan nått där borta. annars om 1 vecka. puuussss

woopsii

väskan är packad, nästan helt iallafall. imorgon far vi till stockholmo och därifrån på torsdag ! de kommer bli så skönt och jag måste erkänna att res febern börjar knacka på, faktiskt. men jag är ganska lugn om man jämför med magnus som inte pratar om något annat än att han är nervös. hehe :) idag ska jag till pappa och käka middag, och säga hejdå sen till mamma gissar jag. måste även slänga i en tvättmaskin nu med magnus kläder så dom hinner torka. så egentligen har jag inte tid att sitta här ! så nu avrundar jag och gör lite nytta. hörs sen

bilder







lite bilder bara. tar så sjukt länge att ladda upp !

4 dagar kvaar

måndag och bara 4 dagar tills vi åker iväg, gissa om jag längtar ? förbannat mycket vill jag lova. ska bli så skönt att få komma bort ett tag, är så less på allt just nu så :) idag tänkte jag tvätta alla kläder och städa lägenheten så den är fit for fight ! sen ska jag på favvojobbet och dricka kaffe och sen kanske jag ska hinna på stan en svänki också.

har inte mycket mer att säga faktiskt, så vi hörs kanske sen ! puss

solsken

vilken fin dag, fast nu för tiden lyser ju solen varje dag ! och de känn sååå skönt att vakna upp och se den lysa. då blir man på bra humör =) igår kväll var jag och snurrade bil med susanna hela kvällen, den tjejen vet verkligen hur man får en att skratta ! hon gör alltid en glad =) knäppso ♥ så nu tänkte vi gå på en promenad i fin vädret, innan hon åker hem till byn. och jag åker ju till egypten om 4 dagar så jag tänkte försöka hinna umgås med så många som möjligt innan de. fast jag är bara borta 1 vecka, men ändå :)

nu ska jag hoppa i kläderna ! puss

godmorgon tandvärk

vaknade återigen med jordens tandvärk. inga tabletter hjälper så jag får väl bara vänta ut de. men de är fruktansvärt jobbigt för jag kan inte tugga eller öppna munnen normalt.. idag funderar jag på vad fan jag ska hitta på ? less att sitta inne. ikväll ska jag väl iallafall till mamma. men nu under dagen dåååå ? tråkigt. nåväl jag hittar nog på nått. nu ska jag fortsätta kika vidare. puss

fet tandvärk

mina älskade visdomständer är påg upp, dom har väl börjat för sisådär 1 år sen men de går ju så seeegt. sen stannar de upp och händer ingenting på flera månader. nu har min högra visdomstand där uppe börjat komma och de gör så fruktansvärt ont. kan inte gapa eller tugga, är svullen och de gör fan ont att prata till o med ! och varje gång dom kommer så får jag feber. någon som vet vad de beror på ? jaja. happy life från min sida ? nä.

har legat och vilat en stund, och nu ska jag nog fara och köpa mig en dricka. är jävligt törstig och sugen på en loka eller nått ;b så, vi hörs. puss

blahaa

hoppas att dagen har något bra att komma med, annars vet jag inte vad jag gör. orkar inte med sånt här skit !
RSS 2.0