onsdag 30 maj

ska om ett tag börja åka till arbetsförmedlingen, men jag hinner skriva ett inlägg här först i brist på annat :)
idag är de onsdag och jag är faktiskt ovanligt glad idag. känns som att all positiv energi har kommit fram nu !
dom senaste månaderna har jag ju inte varit sådär jätte pigg och glad, så de känns faktiskt bra. att de har vänt !

efter mötet på arbets ska jag till pappa på middag och säga hejdå åt agneta som åker till rhodos på söndag. avis ? ja ! jag vill också åka iväg igen. även fast vi nyss var i egypten så känns de som att en utlandsresa inte skulle sitta helt fel. men de får vänta. nu ska jag först och främst hitta mig en ny bil :)  kommer såklart sakna mazdan när jag säljer den. men jag kan inte köra runt i den resten av livet ändå. har dock inte bestämt när jag ska köpa en ny, men under sommaren mest troligt. och inte heller vad för nån. mercedes står ju högst på önskelistan så jag får se ;)

nu ska jag slänga på lite smink sen kila. puss

29 maj

idag har jag jobbat till klockan 12, inte speciellt länge alltså men de räckte. har varit ganska trött hela dagen av någon anledning så de kändes skönt att komma hem. jag tvättade lite kläder sen la jag mig och vilade typ 40 minuter :) for sen och köpte lim till min dörrlist som har släppt och sen tryckte jag en mjukglass. mumsigt !

imorgon är jag ledig. men halv 4 ska jag till arbets och sen på middag till pappa. tänkte försöka orka tvätta bilen under dagen iallafall annars har jag väl inget planerat. nu ska jag kika gårdagens bb och sen får jag se om jag orkar kolla ikväll eller om jag går och sover tidigt. puss !

riksbyggen in my ass

känner mig så jävulskt irriterad just nu. ringde till riksbyggen och förklarade läget. en surig jävla kärring svarade och tog emot en anmälan. men jaha ? grannarna har ju också ringt dit så varför blev de ingen fel anmälan redan då ? jävla dåligt. och sen att hon ska låta så jävla spydig och grinig, inte mitt fel att hon förmodligen inte fått till de på länge. torra jävla surfitta ! så nu är de anmält iallafall, får se om dom lägger i en växel och kanske gör något åt balkongen. för jag vill faktiskt börja kunna använda den !

helgen

fyyyyyyyyyfan vilken jävla rolig helg de har varit ! helt galet. längesen jag hade så här kul, och de var välbehövligt efter repstoppet. i fredags var jag nykter och körde mange. dom hade firmafest och drack lite smått. under tiden var jag och sofie på stan och raggade runt. mys ! i lördags var jag ut med sofie. vi for till sjöbro och där var de massa roligt folk och jag hade skit kul ! mestadels iallafall, sen fanns de ju några minuter under festen när man var förbannad och less. men i stort sett hade jag skita kul :) sen for vi till nadja och efter de hem. klockan var väl vid halv 3 när jag landade i sängen.
igår var de morsdag så jag for och köpte en blomma och stack dit och käkade tårta. världens bästa mamma ♥
idag är de måndag och jag börjar jobba klockan 1 till halv 9 ikväll. på bästaste jobbet ever ! så nu ska jag kika runt sen åker jag på kaffe hos mamma. puss

lilla prinsessan ♥

har blivit moster åt en underbar tjej som jag fick träffa idag för första gången. hon är verkligen riktigt söt ! åh lillan ♥ fick hålla pluttan en liten stund och jag ville verkligen inte släppa. nu är jag "moster" åt två små bejbisar. Eliaz och Minelle. Två helt underbara småttingar som jag älskar till månen och tillbaka.

förresten är repstoppet slut och ni kan ju gissa på en lycklig tjej ? faktiskt har de gått fort men jag har dragit på mig magsår och massa finnar. så de var inte värt de, eller jo, förmodligen när lönen kommer var de värt besväret. men jag är helt slut ! nåväl. nu avrundar jag ! puss


Minelle ♥

idag är de sista dagen på repstoppet och de känns förjävla fint måste jag få säga ! och idag är de inte 12 timmars, utan bara 8. woop ! underbart :) igår körde vi sista 12 timmars och jag var helt slut i huvudet. less,trött,förbannad osv. men sen fick jag ett sms & att de ringde. en liten fin tjej på 3325 g och 49,5 cm hade kommit till världen med ett snitt vid 17.00 tiden igår ! jag fick rysningar och började känna hur en tår började rinna. jag ville bara hemma och fara och träffa tjejen ! men min fina "syster" låg fortfarande på uppvaket och hade fått feber så jag åker dit idag istället när jag slutat.

jag har alltså blivit moster. sara, sofie och sandra har alltid varit som mina riktiga systrar. när någon frågat "är ni riktiga syskon" så har jag varit nära på att säga ja, men de är vi ju inte även fast de känns så. och nu har min fina storasyster fått en liten flicka som är världens finaste prinsessa. jag är över lycklig och de känns så himla kul ! Lilla finaste Minelle
nu ska jag borsta gaddarna och sen fara och jobba ett par timmar. puss

ÄCKLIGA SVIN

helt seriöst. vad fan är de för idiot/er som haft så jävla kul att skruva lös bultarna på 240ins bakdäck. livsfarligt förfan ! jag och sofie körde upp på dundret och när vi kör ner så flyger hela skiten av. den studsade in i min dörr och skrapade hela sidan, sen upp i ett träd flera meter och sen slog den ner på vägen igen och ner i diket. tänk om vi fått möte eller nått ? eller om vi kört fortfare och kanske själv dammat in i ett träd ? magnus är den mest nogranna människa jag någonsin träffat. han skulle aldrig dra bultarna löst. han drar fast med maskin sen efter drar han alltid. så de beror absolut inte på att han dragit dom löst. de är ju nått jävla pucko som haft tråkigt och vill jävlas, eller någon som är sur/hatar oss ? haha. haters gonna hate. nä men de var ju tur att de gick bra för oss. de hade ju kunnat gå värre. jag hade gärna velat veta vem de är, men de lär man ju aldrig få och tur är väl de på ett sätt för den personen hade fan fått ångra sig jävligt djupt. då hade jag inte varit den snälla söta evelina som aldrig slåss och alltid är snäll, då hade jag fan varit crazy !

nu ska jag försöka sova. men de är svårt när man är förbannad,uppspelt,chockad osv. godnatt iallafall !

plast moster !

glömde förresten skriva att jag snart blir plast moster ! åh. min fina stora"syster" väntar en liten och den är snart här. den var beräknad igår så jag hoppades att den skulle komma. men jag hoppas den kommer väldigt snart ! helst till helgen för då har jag slutat jobba och då kan jag fara och snosa på den ♥ annars kanske jag måset vänta tills efter jobbet, ifall den kommer på morgonen och jag vill inte vänta. jag vill fara direkt när den ploppat fram ! åh hur ska detta gå ? kommer bli ännu mer barnsjuk nu ju. när jag myser med eliazen så är jag som i en annan värld. världens mysigaste känsla att ha barn nära ♥

även fast jag vet att sara inte läser de här så önskar jag dig lycka till när de är dags. puss syster !

en stolt orrmalm !

igår var jag hemma hos mamma, då pratade jag lite med lillebror och han berättade att hans kompisar retar honom för hans efternamn. han är såklart svin ledsen och de förstår jag, för de blev jag också i den åldern när folk retade mig. i den åldern skämdes jag för att jag hette så och ingen annan, för att de var ett udda namn som låter fult. men med åren har jag lärt mig att acceptera de och idag är jag stolt över att slippa heta larsson,andersson,johansson osv.. hur jävla kul är de att vara som alla andra ? jag är otroligt stolt över mitt efternamn för att de är så unikt ! de finns ingen i hela världen som heter just evelina orrmalm. hur många evelina johansson finns de ? fleeeeeeera miljoner säkert. men bara en enda evelina orrmalm och de försökte jag förklara för adrian också, han är den enda som heter så. man såg att han blev lite glad när jag sa de men han vill fortfarande inte heta orrmalm. han kommer också att acceptera de till slut, och förhoppningsvis bli lika stolt som jag är över namnet.

de var min morfar som köpte de, tidigare hette vi olsson och hallå ? evelina olsson, nätack. då blir jag hellre retad för orrmalm ;) den dagen jag gifter mig (om jag gör de) så tänker jag absolut inte ta bort mitt namn. då heter jag dubbla, som mamma gör. de verkar heller inte spela någon roll i vilken ålder man är, för när mamma jobbade på conmine var de en gubbe (som för övrigt är dum i skallen) som sa "orrmalm är fan de fulaste namn jag hört". ja men tyck de då din jävla idiot. ser du vårat care face eller ?

orrmalm kommer föralltid leva kvar med mig, och mina barn !

underbara sol

fasiken vilka sommar feelings jag fick imorse när jag såg att solen lyste. åh mys väder ! och idag är de dop :) har suttit hela kvällen igår och gjort ett personligt dopkort åt killen. blev jätte nöjd ! nu är kameran på laddning så ni ska få massa bilder sen om bloggen vill samarbeta med mig, den brukar inte vilja de. nä nu ska jag fortsätta sen åka och hjälpa att duka och sånt. puss !

fronda !

bra och samtidigt fruktansvärt dåliga minnen. men jag älskar låten lika mycket nu som jag gjorde när jag var 14 ! jag minns när dom spelade i piteå, jag var som ett barn på julafton. mina största idoler då ! jag fick deras autograf och de värmde mitt hjärta i många år. dom har hjälpt mig genom allt, med deras låtar.



slut som artist

fy vilken lång och seg dag. jag var faktiskt oväntat pigg imorse när klockan ringde men under dagen har jag bara blivit tröttare och tröttare. så de var nog knappt att jag höll mig vaken. idag är värsta dagen hittills och mitt humör har varit längst ner på botten ! de har gått en hel dosa snus på 12 timmar, jag har snusat som en dåre. och de lär nog fortsätta så, för utan snus så hade jag blivit knäpp !

imorgon är jag ledig och de är underbart ! sen är de bara en vecka kvar.
har nyss duschat och nu tänkte jag fara och hälsa på mamma. ha en bra fredag ! puss

råkade beställa ..

klickade hem lite kläder från ginatricot. de blev faktiskt bara 750 kr :) en jeansjacka, ett linne och en tshirt. jag trodde jag skulle hitta mer saker men faktiskt inte. nu är iallafall min efterlängtade jeansjacka påväg hem ! har velat ha en skit länge men inte hittat någon snygg. och den från ginatricot är ju så fin. kul med lite nytt till sommaren :) försökte hitta mig ett par leggings också men de är fan sämre med de. äsch får kanske beställa en till gång innan sommaren. jag får se :)

tänkte inte vara vaken sådär jätte länge till. börjar känna mig lite trött så de blir nog en tidig kväll :) nu ska jag fortsätta snacka med cecilia och sen får jag se vad jag gör ;b puss !

tänk alla gånger ..

lyssnar på riktigt gamla låtar och tittar bakåt i tiden. kommer så väl ihåg när RMK's låt - tänk alla gånger dunkades i mina högtalare. en riktig terapilåt när jag var 14-15. jag älskade låten och lyssnade på den om och om igen.






roligt att lyssna på gamla låtar. tänker på gamla minnen, bra som dåliga. men just den här låten är den som hjälpt mig mest. jag kände igen mig i den i varje ord.

klagomål

2a dagen klar och imorgon är jag ledig. vi ska köra på ända till nästa fredag så de är därför. egentligen bara till torsdag men var tvungen att göra något på fredag så då måste vi ha veckovilan före :) så de ska bli riktigt skönt att få sova ut. då behöver jag inte sova så jätte tidigt ikväll. ska strax hoppa i duschen och sen får jag se vad jag gör.
hur som helst så måste jag berätta om en sjukt irriterande sak. i höstas/vintras så rev dom räckerna på ballkongerna här i alla hus och då var de bara våran som inte gick att få dit pga att platten som den sitter fast i måste gjutas om. så hela räcket lutar neråt och bara hänger, de ser svin fult ut utifrån och jag skulle inte bli förvånad ifall den ramlar. så riksbyggen har varit hit 2 gånger men ännu inte gjort något åt de. en granne hade ringt åt dom och då kom dom hit och kollade även fast dom redan visste när dom satte dit dom att de såg ut så. och nu plingande en till granne på och sa att vårat räcke ser ut att rasa när som helst. för de första, tänk om vi hade haft barn och dom är ute och leker på ballkongen ? de enda som gör att vi inte ramlar ner är en plastvägg som glaset sitter fast i. (inglasad ballkong) varför ska vi betala full hyra när ballkongen är trasig ? jag kan inte vädra några mattor för jag kan inte hänga dom över räcket osv osv .. nä jag börjar bli jävligt less. och snar är de sommar och jag vill börja plantera blommor, köpa utemöbler och göra fint. men de går inte så länge de ser ut sådär. livsfarligt !
nu ska jag duscha !

1a dagen klar !

nu kan man börja räkna ner, only 9 days left ! nä men idag har de gått fort och jag fick jobba med min bästis. så varför klaga ? dock är jag väldigt trött och ser inte framemot morgondagen lika mycket. vill dessutom vara med min fina :( uscha vad jobbigt de kommer bli. känner ju redan nu att jag saknar honom. ändå är jag en sån som inte saknar sådär direkt. men de är väl förmodligen för att jag vet att jag har några dagar att se framemot, utan honom.
men efter stoppet ska vi göra något myspysigt tillsammans, bara jag och han ♥

nu håller jag på att laga mat. skulle göra älgkött och pottigratäng igår men de blev så sent så jag struntade i de. vilket jag ångrar nu för de kändes inte sådär jätte skoj att ställa sig och laga värsta middagen nu efter ett slitet arbetspass. maten är iallafall klar om en typ en kvart, då är de duschen som gäller och sen hopp i lådan. så jag säger godnatt nu och vi hörs imorgon ! puss

13 maj

ja, idag är de söndag och sista dagen innan stoppet. ska verkligen mysa sönder mitt hjärta för sen kommer vi inte ses på 10 dagar ! han jobbar natt, och jag jobbar dag. fytusan vad trist ! men på lördag ses vi iallafall en sväng, för då ska jag sluta tidigare :) ska på dop till pluttis. kul !

idag ska vi fara och handla färdigt allt. och sen ska jag laga massa mat så man kan frysa in. för jag minns förra stoppet hur jävla jobbigt de var att laga mat när man kom hem. man orkar inte. nu ska jag pussas med min fina och sen ska vi fara. puss !

min fredag

tjena ! varit på kvantum idag och haft kul tillsammans med brudarna. sen for jag hem, och sen drog jag och magnus till gojjan för att köpa mjukglass ! fasiken vad gott ;b ställde oss och pratade massa strunt innan vi plockade upp sofie och hennes hund för att åka till veterinären en sväng, han mådde inte så bra men dom hittade ingenting så de var väl inget farligt :) sen åkte vi upp till lk vakten och hämtade ut våra kort och måndag kör vi igång klockan 06.00 ! är faktiskt ganska taggad just nu. men de lär väl ändras när klockan ringer på morgonen.
och de absolut tråkigaste är ju att magnus jobbar natt. han börjar 6 på kvällen när jag slutar, och när jag har kommit hem så har han redan hunnit åka. och han slutar på morgonen när jag börjar. så vi kommer inte ses alls !
han ska dessutom vara under jord utan sändning så varken sms eller telefonsamtal kommer jag få. de suger !
nåväl. jag klarar nog mig :) nu kikar jag hockey. gick bra för sverige i början men äckel ryssarna tog igen och nu är de 5-3 till ryssland. inte okej ! fan sverige, skärpning. ska fortsätta kika och sen kanske kolla en flm ;b puss

kära kvantum

idag är jag på lite bättre humör iallafall. solen skiner och jag har fått lite sovmorgon. har även kunnat sova inatt, efter 4 sömnlösa nätter. underbart ! idag är "sista" dagen på älskade kvantum. jag trivs som tusan där, har världens snällaste kvantum kompisar och  de är så kul att jobba med dom ! så idag kör jag från 10-14 sen börjar repstoppet. hoppas på fler pass på ica efter de. nä nu ska jag fara iväg på ahlsell och sen på jobbet. puss !

äckliga torsdag

uuuuuuuuusch vilke äcklig jävla piss dag. ja ni vet ju hur min natt har varit, sen har jag varit och jobbat och under dagen fick jag feber, snorar och har ont i huvudet. inte ätit nått på hela dagen förutom en litet macka som jag tog på morgonen. åkte hem, somnade och magnus skulle väcka mig men han somnade också så jag har sovit från typ halv 6 till nu. de var ju välbehövligt men jag blir alltid på dåligt humör när jag sover såhär länge. skulle umgås med ulli men vafan klockan är ju snart sängdags igen. nä usch. den här dagen kan köra upp nått i röven. hejdå

förkylning från hell

ja fyfan. förmodligen beror de på fullmåne att jag inte kan sova .. många som inte kan göra de men jag har aldrig märkt nått förut, förutom nu när jag råkade veta att de var fullmåne. vafan ska månejäveln förstöra min sömn för ? gå och dö .. jag är inte glad idag. i 4 nätter har jag sovit som en kratta, inte fått mer än 3-4 timmars sömn varje natt. inatt har jag vridit och vändit till halv 4. somnade lite så där halvt och vaknade halv 6 typ. fan vad kul ! har även blivit sjuk, hade svin ont i halsen igår och nu är jag snorig ! ska och jobba 8.30 - 17 på kvantum, önska mig good luck. för de kommer bli en tuuuung dag. och när jag kommer hem ska jag fan sova. klockan runt ! usch. kan inte någon skjuta ner månen ifall de är den som jävlas med mig ? idiot måne.

nu ska jag borsta gaddarna. puss

vill ha sommar nu !

fan vad jag längtar till sommaren, har världens sommar feelings och jag vill att de blir sommar typ nu !
fast de enda jag vet är att jag kommer jobba, och fara på lulekalaset. men jag vill göra något galet, med vänner !
den enda jag brukar göra galna saker med är sofie, men hon jobbar så många helger så vi får väl försöka iallafall nångång klämma in något. förutom luleå ! jag vill att de här ska bli min sommar, jag behöver de där lilla extra, de där roliga. vääääldigt längesen jag hade kul på riktigt ! jaja jag får nog smida lite planer med sofie, min enda trogna vän som är med på att göra kuliga saker. hade velat åka på kirunafestivalen också, men får se hur de blir med den saken.

ska även försöka mysa massor med therese , åter uppleva minnena från förr. käka mjukglass i bilen, grilla på kvällen, snurra med bilen osv :)


sköna lediga dag

idag är de onsdag och jag är ledig. känns något skönt ! har sovit som en kratta varje natt sen söndag. helt konstigt ! har ju mina nätter när jag inte sover, men att de är 3 nätter i rad har jag inte varit med om. usch vad jobbigt ! så känner mig ganska slut i kroppen. men skönt med en ledig dag :) tänkte fara ner till gällivare och köra sofie en sväng och sen när magnus slutar ska vi på lakkapää och sen hem och göra lite käk :)


nu ska jag hoppa i kläderna och sen fara en snabbis ;b

godmorgon tisdag !

nu är klockan snart 8 och jag väntar att tiden ska gå så jag får fara och jobba, börjar klockan 9. hatar när man blir klar svin långt innan och sen måste man vänta hur jävla länge som helst. de suger ju ! fast jag ska åka lite tidigare iallafall för jag måste köpa snus innan :)
idag vettetusan vad som händer, ska iallafall byta sängkläder så jag har iallafall en sak planerat ;) men sen får man se vad dagen erbjuder. nä nu ska jag borsta tänderna iallafall, sen fara på en stund. puss

heeeelt slut

ny vecka, nya möjligheter. har varit på ica i kassan idag från klockan 10 till 2, sen for jag till byn och hämtade pappa och sen hem igen. har nyss kommit hem efter en handling för veckans matsedel och nu är jag helt slut. natten har varit hemsk och jag har kanske sovit 2 timmar, max ! är helt jävla död, och de blir en riktigt tidig kväll idag.
igår kikade jag big brother hemma hos sofie med henne och sandra, sen for jag hem och "sov", försökte iallafall :)
så idag blir de nog inget big brother för min del. ska sova riktigt tidigt för imorgon ska jag upp tidigt och vara på ica från 9 till 1 . så nu blir de en dusch och sen lite tv tittande tills jag däckar, vilket lär bli typ innan 9 ! förlåt för dålig uppdatering men så kan de vara ibland, eller ganska ofta för min del. tappat suget och vet inte vad jag ska skriva. nåväl, vi hörs väl kanske imorgon. puss

idag, imorgon, föralltid ♥

family ♥

den nyaste i samlingen. och jag är jätte nöjd. klimman kan sitt jobb ! längtar tills nästa gång han kommer, för då ska han få ett lite större projekt av mig. den här betyder iallafall familj, och då är alla inräknade. inte bara mamma,pappa,lillebror. utan alla som jag anser vara med i min familj. pappas agneta, mammas micke, alla kusiner, all släkt osv. tyckte den var fin så den fick de bli :)
nu tänkte jag stänga ner datorn och mysa ner i soffan med min karl. hejdå !

3 maj och äckel snö

ingen blogglust för fem öre. men jag kan ju iallafall skriva en rad eller två. hur som helst är de 3 maj idag, de snöar och är allmänt tråkigt väder ute. jag hatar när de är så för jag blir så jävla trött ! har jobbat 4,5 timmar idag. skönt med kort dag :) ikväll klockan 18.00 ligger jag under nålen för sisådär 15e gången. and I love it ;) blir en liten den här gången eftersom att min ekonomi inte är att hurra över. känner mig ganska fattig. och när jag väl har pengar vill jag ju göra lite större. så jag passar på nu att göra bakom örat vars jag alltid velat ha. jag har dock velat hit och dit, mellan olika motiv. en fyrklöver, kinatecken, noter, fjäril osv. men jag tror nog har bestämt mig för noter ändå. ganska vanligt och tråkigt men de är fint !

så nu tänkte jag försöka orka ta tag i lite tvätt, och sen blir de en stödvila så jag orkar vara vaken resten av dagen. är dödstrött ! somnade kring halv 1 igår och klev upp 6. inte okej.

1 maj !

7 månader tills jag fyller 20 ;) inte för att jag räknar ner. och inte för att jag längtar ihjäl mig. men ändå ;) fast lite längtar jag faktiskt. jag är ju inte ens tonåring nå mer då !

vaknat för ett tag sen och nu funderar jag på vad man ska göra idag. vädret verkar ju kanon så nått måste man ju göra ! ska iallafall förbi mamma en sväng, och kanske grönis :)

har faktiskt inget mer att säga, så nu kikar jag vidare ! puss
RSS 2.0