zumba wop woop

åker snart ner till gällivare för lite zumba i mammas vardagsrum, har en jävla träningsvärk sen gårdagens pass men de får jag leva med. de är rätt kul att dansa men man känner sig inte speciellt snygg, ful dans ! blir ett kort inlägg, måste åka så de inte blir så sent. pusss

gomorrn

godmoooorgon. sista veckan innan jag tar en veckas lov, de kommer bli jävla nice ! hoppas bara på fint väder, annars suger de ju. klockan är 20 i 9 och jag börjar 10 så jag borde lägga i en växel och slänga på ett face och sånt, men just nu är jag alldeles för trött och lat, tryckte nyss i mig frulle och tänkte snaaaaaaaart gå och klä på mig, när jag får ork så att säga. slapp dag idag, egentligen börjar jag 9 men har ingen samhälls, så jag drar på studentmöte kl 10 sen far jag hem :) tur att de är nära hem.




mina mardrömmar kommer tillbaka, kan inte sova ordentligt. kan du inte lämna mig och min familj ? de räcker väl att du lyckats ta flera år av min ungdom ifrån mig, resten av åren tillhör mig. vad vill du ha av oss ? kan du inte bara gå vidare med ditt liv och låta oss vara ! die motherfucker die !

Dag 28: En tokig bild



eller jag vet inte ..

Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt



hahaha. kolla in gubben ;) han ser verkligen ut att tänka "vilket jävla dårhus har hon rymt ifrån" haha :)

Dag 26: En bild på någon/några du alltid har roligt med

typ alla min vänner så jag orkar inte lägga upp någon bild ! :)

jag älskar att provocera

och kissie är min förebild. vill vara som henne !

nat ! lördag, de är varmt ute, solen skiner and i'am happy. waaaaap ! ska ta en promenix till gälka och hämta min studentklänning som jag beställde i torsdags, den har redan kommit. snabba puckar :) sen har mamma beställt zumba så på måndag ska vi kasta ut alla karlar i huset och köra gärnet ! svin bra träning + att jag ska köpa gymkort. hoppas på många många kilon lättare innan sommaren. men jag ska köra gärnet, åt dock ett skrovmål igår. ångest ! men de tränar jag bort på måndag, så från och med måndag ska jag bli nyttig. hyfsat nyttig iaf :D nåväl. nu ska jag börja klä på mig och sen börja promenera, ska gå genom stan också och kolla om jag hittar nå kul. puss


Dag 25: En bild på någon person som alltid gör dig glad



min fina vän !

Tell me its over, I'll still love you the same

spenderat 2 timmar i skolan och nu är jag hemma, har inte fått ett skit gjort idag och de kan ju bero på att kurre är så jävla dålig på att ge hjälp. under dom här 2 timmarna var han in i salen 1 gång och den gången bad jag honom om hjälp och han skulle komma, men han kom aldrig och jag ids fan inte springa efter honom och tjata. han visste att jag behövde hjälp. jag hamnar ju efter som fan i de där äckliga projekt arbetet tack vare han. jag ska egentligen vara klar med själva grejen nästa vecka och jag har inte ens hunnit börja. åh vad irro ! jaja hinner jag inte så hinner jag inte. orkar inte tänka på de längre för nu är de heeeeeeelg och jag ska njuta som fan, även fast jag måste plugga lite. men de kan jag ta på söndag. igår skulle jag beställa tapeter men trög som jag är glömde jag räkna hur många rullar jag skulle ha så de blev inget med de, kanske far idag och gör de så jag kan börja riva i hallen under helgen och sen slänga upp tapeterna nästa vecka nångång eller under nästa helg. men då ska jag kanske ut så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. hm, de löser sig ..

klockan är iallafall halv 11 nu och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, funderar på att kanske dammsuga läggan lite, de behövs. borde även ta tag i berget av smuts kläder så man har lite kläder till nästa vecka :) allt börjar bli smutsigt ! nu blev de ett längre inlägg av väntat, så jag avrundar här och går och gör lite nytta. kanske pluggar, äsch jag klarar ju skolan på fitthåret iallafall ;) pusss !

minnesstund ♥

gud vad underbart de är med fredag ! knallar snart till skolan och är där en timme eller 2 och sen klockan 1 ska jag på minnestund ! åh vad jag kommer gråta och jag vet att du kommer vara där med oss allihopa Richard. de kommer vara tungt, tur att jag far dit med sanko så vi kan gråta i varandras armar :') nu måste jag gå. pusss !

djupa funderingar

har precis haft ett ganska långt samtal med min fina vän sandra johansson. jag är så glad att jag lärt känna henne mycket bättre och hon är en av mina bästa vänner, faktiskt. jag känner att jag kan berätta allt för henne även fast vi suger på att umgås. hon är en sån som alltid förstår och lyssnar, en vän som alltid finns där. jag vet att hon inte säger något vidare till någon annan och de är jag glad för. jag har verkligen insett vilka som är mina riktiga vänner, och vilka som är fake rakt igenom. jag trodde att vänskap betydde mer för vissa än vad de egentligen gör. men jag överlever, jag har iallafall världens finaste vänner sen skiter jag i resten. jag klarar mig lika bra utan dom, hellre få riktiga vänner än flera falska. jag trivs bra med dom fina jag har, sen kan ju resten ta sig där bak. tack för mig !

söööööööt

seriöööööööööst. jag dör vad jävla söt !

http://www.blocket.se/gallivare/Shetland_sheepdog_valp_32252913.htm?ca=1_4&w=0

kanske man måste hämta en ;)

eyooooo

ont i magen och känner mig hängig. what is the problem ? känner ju såhär jätte ofta nu för tiden. stannade iallafall hemma, jag orkade inte ta mig till skolan. tur att jag klarar skolan på fitthåret ändå ;) hur som helst så tänkte jag fara och gymma idag, ifall jag känner mig bättre om ett par timmar, var igår med emelie och de känns i armarna nu ! har även beställt en studentklänning, den var lätt och söt ! och de var onsize så den borde ju passa även fast jag går ner i vikt nu när jag tränar. nice :) är sugen på att tatuera mig igen, fylla ut min stackars ensamma betty boop jag har på armen, så jag ska kika lite motiv och fundera, fast jag vet ju ungefär vad jag vill ha :) de kommer bli grymt. nu ska jag kolla vidare, puss !

Dag 24: En bild som gör dig glad


när jag och mitt fina hjärta just hade blivit tillsammans typ <3

allting som du gör är skrattirriterande

de märks tydligt och klart att vissa aldrig växer upp, hur gamla dom än blir. de är ju deras problem, men att lägga sig i andras liv stör mig nå jävulskt. finns väl annat att lägga sin tid på ? äsch. de kommer alltid att finnas såna också, inget att göra åt ;)

Dag 23: En bild från i somras



åh ge mig sommar typ nu !

tisdag

idag är de tisdag, vilket innebär att jag ska åka och hälsa på Richards fina familj ! de kommer bli grymt tungt att se dom och jag kommer gråta som fan ! jag åker dit med elin och hennes kille, tror jag slänger med mig en bukett blommor också åt dom ♥ nu tänkte jag fixa mig. vi hörs !

Dag 22: En bild på en tid du saknar

winter





jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
vad vore jag
utan dina andetag

50 års skiva i bilder









alla andra bilder finns på facebook ;)

älskade Richard♥

Tell me which side I'm on
Approaching constant failure
Tell me which side I'm on
Who's friend or foe?
Approaching constant failure

Between love and hate
Which path to follow?
How can I keep balance in this race?
Come faith, I'm dying.....slowly

In many ways I'm the burden
That divides us from the light
In many ways you're the halo
That keeps my spirit alive

Temptation
Play the good or evil part
With me, you evoke the dark
Erase my free will watch me heal

Tell me which side I'm on
Approaching constant failure

Between love and hate
Which path to follow?
How can I keep balance in this race?
Come faith, I'm dying

Amused by the trials and tribulations
If I survive I fly from here
But as the chosen pessimist
I carve my name in stone
I carve my name in stone

Amused by the trials and tribulations
If I survive I fly...
How can I keep balance in this race?
Come faith, I'm dying

Dag 21: En bild på någon person som alltid ställer upp för dig



Agneta Johansson <3

Dag 20: En bild på dina närmaste







Magnus
Pappa
Mamma
Lillebror

och sen är de en hel del andra personer som också står mig närmast hjärtat, ni vet vilka ni är <3

Dag 19: En bild på någon person som är snygg

sov i ro min vän !

richard hannu ! varför ? jag kan inte fatta att du är borta. de känns så himla overkligt. även fast jag inte kände dig så jätet bra så har jag pratat med dig flera gånger och även gått i samma klass som dig. har många gånga fått skratta när du flummat dig och du var alltid så glad och positiv :') du fattas oss. jag sörjer idag, vila i frid kompis. vi syns i nangiala ♥


gymmet

har vaknat för en stund sen och snart ska jag gå ut och starta bilen, sen gymmet en stund med therese ! när jag kommer hem ska jag käka något och sen ta de lugnt, måste fara och köpa en present till min farbror som vi ska på 50 års fest till ;) måste även söka fram lite kläder jag ska ha till ikväll :) men nu måste jag kila. syns !

tidsfördriv

kör en lista jag hittat nånstans

1. namn? evelina
2. exakt ålder? 18 år, 2 månader och 18 dagar
3. bor? lägga i malmberget
4. bor med? min pojkvän
5. husdjur? inget
6. färg på ditt hus? haha ljusrosa typ !
7. när är du född? 1 december -92
8. klass? ip08B
9. vilket år tar du studenten? iår !
10. något jobb? till och från
11. när ska du sova ikväll? inte en aning
13. duschat idag? nej
14. kramat någon idag? ja
15. pussat någon idag? ja
16. vad har du ätit? en pizza
17. dagens klädsel? leggings,linne och tröja
19. dagens sötnos? min man
20. dagens roligaste? niklas i skolan !
21. har du många vänner? ja
22. hur många har du kysst? jag vet inte
23. vem kramade du senast? magnus
24. hur många vill du ha sex med? typ 5 stycken, eller kanske 10. har inte bestämt mig. haha. 1 !
25. hur många har du kysst/strulat med inom en 24h period? 2
25. hur många har varit otrogna med dig? vet ej
27. har du pojk-/flickvän? ja
28. vem pratade du med i telefon senast? mamma
29. vem fick du senast sms ifrån & vad stod det? sofie, de var så långt sms så jag orkar inte skriva.




FAVORIT:
31. film?
finns några
32. låt? just nu Happy hour med rihanna och cheryl cole
33. mat? oj, bra fråga
34. dryck? juice !
37. stad? gbg kanske ?
38. land? usa
39. ämne i skolan? svenska
40. år? vet faktiskt inte

ANTINGEN ELLER:
51. svart eller vitt?
svart
52. hund eller katt? hund
53. ut & festa eller hemma & mysa? beror helt på
54. tv-spel eller datorspel? tvspel
55. singel eller upptagen? upptagen
57. lunarstorm, helgon eller playahead? inget
58. ragga eller bli uppraggad? uppraggad
59. big brother eller paradise hotel? paradise hotel
60. svart hår eller blont? svart
61. blåa ögon eller bruna? blåa
62. choklad eller lakrits? choklad
63. göteborg eller stockholm? båda
64. högerhänt eller vänsterhänt? höger
65. coca cola eller fanta? cola
66. pizza eller kebab? pizza
67. randigt eller prickigt? båda
68. älska eller älskas? båda
69. leva eller dö? leva

ANTAL:
70. personer du älskar?
en jävla massa
71. personer du hatar? finns bara 1 person jag hatar, men en hel del jag ogillar !
72. personer som sagt jag älskar dig? ganska många om man räknar vänner, familj osv ..
73. personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? 2
74. glassar du ätit på en dag? en hel del
75. festivaler du varit på/ska på detta året? den som lever får se
76. gånger du haft minnesluckor? 2-3 ggr
77. piercingar har du? 8 om man räknar dom i öronen också
78. personer du saknar just nu? morbror micke och farmor !
79. gånger ditt hjärta brustit? ett x antal gånger ..

VEM:
80. vill du kyssa nu?
min karl
81. ska du träffa imorgon? ett jävla gäng, 50 års skiva ju !
82. sjöng du senast för? magnus tror jag ;)
83. hade du senast en msnkonversation med? längesen jag var inne på msn
84. spelade du tv-spel med senast? lillebror säkert
85. kysste du senast? magnus
86. vill du kasta en sten i huvudet på?
T
87. förtjänar att dö? ingen kanske förtjänar att dö, men i mina ögon är T redan död.
88. är din idol? don't know
89. vill du sova bredvid inatt? magnus




VAD:
90. gör dig glad?
vänner,familj,pojkvän
91. gör dig ledsen? lögner och svek
92. vad vill du helst göra nu?  hitta på något !
93. önskar du att du slapp göra? gå skola
94. vill du ha nu? något att dricka
95. önskar du dig i födelsedagspresent? länge dit, så ingen aning
96. längtar du till? våren/sommaren - studenten !
97. tycker du om dina betyg? näe
98. ångrar du i ditt liv? finns några få saker
99. är det bästa som har hänt dig? min pojkvän !


sliten tjej

sitter i skolan i vanlig ordning, har projektarbete och försöker jobba på som fan så jag hinner klart någongång, hade varit ruskigt skönt ! men jag kan inte göra så mycket utan kurre, och han är ju seg som vanligt. tycker att kurre börjar ta stor plats i min blogg, kanske inte så intressant att läsa om. haha :) nog snackat om han !

sitter här i min ensamhet i datarummet, de är sjukt drygt ! men jag funderar på att kolla lite klänningar till studenten och sånt, när jag ändå inte har något att göra. jaja, vi hörs sen ! pusss




såhär känner jag mig idag förresten, hyfsat sliten !

This life don't last forever

från de ena till de andra så känns de riktigt underbart med helg, ska gå och spendera lite tid i skolan sen hem och städa undan lite :) har inte så mycket annat planerat idag faktiskt, kanske far på stan en sväng och kikar om jag hittar något att ta på mig till imorgon när jag ska på 50 års fest, wooop. kommer bli great ! ska ju förresten tatuera mig på måndag, hade nästan glömt bort de helt. åh vad dyrt. men de är de ju värt, har velat ha den här texten som jag ska göra, jävligt länge. ni får bild när den är klar ;)


nu tänkte jag slänga på ett face, sen ringa och väcka niklas så han kliver upp och pallrar sin feta röv till skolan. vill inte sitta på steves lektion utan han, då går tiden så sakta ! han gör lektionerna så roliga :) så nu ska jag kila. hejs

Dag 18: En bild på din fritid



tränar ofta eller så ....



fotar jag ..
umgås med min man
umgås med vänner
sitter vid datorn
städar
lagar mat
osv osv ... :)

the fourth kind

imorgon är de fredag, igen ! veckorna går ju sjukt fort, hinner knappt med. idag slutade jag typ kvart över 3 sen knallade jag hem, inväntade min man och sen började vi laga middag. de blev köttfärssås och makkisar och de var himlans gott :) sen har vi legat och vilat, som vanligt. och nu har jag precis duschat och tänkte snart gå och sova, jag är sjukt trött även fast jag legat och sovit 2 timmar. jag måste ju ha brist på nånting !

hör tvn skrika i bakrunden, de är en svin läskig film som jag inte vågar titta själv. magnus har åkt till garaget med c70in och lämnat mig ensam här hemma. åh jag kommer inte kunna sova ! hatar skräck filmer men envisas ändå om att se dom. och om ni missat den här filmen borde ni se den. nuuuuuuuu !



godnatt

istiden

sitter åter igen på verkstan i skolan. de är typ inga människor här, kan de bero på att de är så kallt eller att våran klass är allmänt lata ? jag gissar på de sista ;) hur som helst så var jag döds trött i morse när klockan ringde kl 7, jag hade lust att sova några timmar till men till slut klev jag upp, gick till köket och kollade hur kallt de var, och jag blev inte ens lite förvånad när de stod -29.9 .. -30 alltså ! fel att bli lite varmare nu ? jag längtar som tusan till våren och sommaren, är så spy less på vintern. 240in gick tydligen inte igång imorse, men inte konstigt ? direkt jag satte foten utanför porten höll jag på att dö, fyfasiken vad kallt ! nog tjatat om de.

idag har jag inte så mycket planer, finns ju inte så mycket alternativ när de iskallt ute. har ingen lust att plåga DTL:en .. Han får vila istället tills de blir lite varmare, jag tänkte iallafall diska undan lite och sen laga mat. nu ska jag springa till kurre, som vanligt. hejråå

Dag 17: En ovanlig bild

hm .. vet inte om jag har någon ovanlig bild precis så jag skippar nog den här :)

ensamt

slutat klockan 3, sen stack jag på gymmet med emelie kalla en sväng, ruskigt skönt var de att få lite träning. nu är klockan snart halv 7, jag trodde att den var typ 5 :o fasiken vad tiden går, så de är ju inte så länge tills min karl kommer hem från jobbet :) sitter här och fryser, har nyss tryckt i mig en tallrik med kräm och gott var de, så in i norden ! håller på att kirra ett sparkonto vars jag kan slänga in lite pengar då och då, kan ju vara bra om man behöver i nödfall nångång. nu tänkte jag fortsätta hålla på här, sen ta en vaaarm dusch. jag fryser ! pusss


ikväll klockan 9 blir de mys till den här filmen ;




händelserik lunch

jag och alinne stack på sofias och käkade en nachotallrik, de var sjukt gott kan jag ju säga er ! sen drog vi på banken vars hon satte in lite pengar, och sen drog vi och raggade eftersom att det var en stund kvar tills vi började igen. när vi for efter ericsson vägen såg vi en massa luftballonger, och alla var påväg att störta så vi vände och rätt som de var så landade en just bredvid vägen, efter bara en liten stund landade en till just bredvid, och en på kvarteret just bredvid vägen, haha de var jävulskt kul att se ! vi fotade, filmade och skrattade.. spännande som tusan ! nu har vi rast i en halvtimme, och sen har vi en halvtimme kvar här på verkstan innan vi slutar, sköönt !


you tell me that you love me then you go and break my heart

idag är de onsdag, veckorna går verkligen fort fram, underbart ! imorse ville jag bara ligga kvar i sängen hela dagen, inte för att jag var trött utan för att de var så kallt att slänga av sig täcket och kliva upp, men upp kom jag. och tack vare alinne tog jag mig till skolan, tänkte helt ärligt stanna hemma idag. men jag är så duktig så jag tog mig hit, och här sitter jag, tillsammans med en bok bredvid mig som jag inte fattar ett skit av. jag ska göra ett smörjschema till en fräs maskin och de är ingen lek för jag fattar ingenting, men en bit på vägen har jag kommit iallafall, nu väntar jag bara på att kurre ska komma och förklara hur jag ska göra resten.

jag börjar bli sjukt hungrig och de är potti bullar i skolan, tycker inte om de. inte skolans iallafall, så jag funderar på att knalla hem och käka nått. men vad ? jaja jag ser ju hur jag gör, om inte annat stannar jag kvar här i skolan och gör nå kul .. nu ska jag gå och jaga kurre.

Dag 16: En bild på dig själv

,.,.,

jag berättade inte om min lyckade lördag va ? haha. jag skulle så stort ha kul på krogen och körde på som fan här hemma med sofie, kanske lite för mycket alkohol för min del för när vi var påväg ner till gällivare kl 9 för att röka med sabina så började jag må sjuukt dåligt och resten kan ni ju lista ut själv vad som hände, hemma i sängen vid halv 10 och slocknade som en stock. vilken partypingla jag är va ? ;) har inte druckit på svin länge och hade ätit en macka under hela dagen, de kanske förklarar saken ? så på lördag blir de nya tag, dock ska jag äta mat innan och ta de lite lugnare :) min farbror fyller nämnligen 50 och hans tjej fyller 40 så vi ska på kalas, de kommer bli grymt. nu ska jag sminka mig. puss

brr

de är helt sjukt kallt här idag, här hemma visar de -29 grader men min man skickade en bild från lk, -37 - 38 .. herregud säger jag bara, jag fryser bara jag tänker att jag måste gå till skolan, tur att jag bor här och inte nere i gällivare hos mamma, då hade jag fått åka buss. kul och stå och vänta på försenade bussar nu . eller så inte ! tänkte åka till ungdomsmottagningen kl 9 nu på morgonen men jag har ingen bil så jag ringde och ändrade tiden till kl 3. sen hem och bara mysa på, vill inte vara ute i onödan ;p nu ska jag fixa mig lite sen väntar skolan.

Dag 15: En bild på någon person som du vill vara med


käääär ♥

fick blommor och ett jätte fint kort av min älskling, själv gav jag en kärleksförklaring på papper + ett kort. blommorna var slut när jag for och tänkte köpa. + att jag bjöd honom på middag ! första alla ♥ dag jag firar och nu har jag ändrat mina åsikter om att dagen är överskattad, fast jag och min älskade har ju egentligen alla ♥ dag varje dag :) nu ska jag hoppa under täcket och fortsätta kvällen med en massa mys. imorgon väntar ungdomsmottagningen på morgonen och sen skola. pusss




mitt fina hjärta

alla ♥-ans dag

jag har aldrig någonsin tidigare firat alla hjärtans dag, jag har antingen varit singel eller så har alla hjärtans dag bara gått åt helvete, jag har hatat alla hjärtans dag tidigare. de är väl meningen att man ska mysa och visa sin kärlek åt den/dom man tycker om ? har aldrig hänt förut den 14 februari, så jag hoppas jag får ändrade tankar om den här dagen idag. ska bli riktigt mysigt att få umgås med min kära. nu ska jag fixa mig sen skolan. pusss

Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider

Dag 13: En bild på dig och någon klasskompis

Dag 12: En bild på någon du är kär i

lördag morgon

ikväll kör vi all-in och lite till .. klockan är bara halv 12 men man kan ju ändå börja tagga lite smått och de gör jag med den här låten ;)


http://www.youtube.com/watch?v=hFUmfhM8UlQ

Yeah, I would fight for you,
Yeah I'd die for you
You know it's true
Everything I do, I do it for you

-

fredagen är snart slut, redan ! helgerna går verkligen alldeles för fort. men imorgon är de utgång och jag längtar faktiskt jävla mycket ;) de kommer bli skit kul ! 240in har pajjat, körde pappa till byn och den gick dåligt som fan, när jag kom hem igen så dog den på dollarstore osv .. så en snäll robin bogserade hem mig :) imorgon skulle micke komma och kika lite, han är ju lite mer proffs än mig och magnus. så de blir nog bra. har precis färgat håret och ögonbrynen, så nu ska jag föna håret och se om de blir bra sen får jag se vad resten av kvällen har att erbjuda. pusss


i mitt sagoland tar du mig i hand igen
inga fler bråk och gråt - där är vi sams igen

projektarbete

har hunnit jävligt långt med mitt projektarbete, de gick ju fort när man har lärt sig hur man ska göra. de är ju inte bara en sak att komma ihåg och de är ju hundra olika program man använder. är iallafall klar med den här delen nu och nu väntar jag att kurre ska komma och säga vad jag ska göra, men han är ju seg som sirap så jag får väl sitta här i år och dar innan han tar fingrarna ur röven och pallrar sig hit. jag vill börja arbeta på maskinen nu för de är nå jävulskt drygt att sitta ensam i de här datarummet, och jarmo kom och skickade ut mina vänner, elakt !

förresten så är jag sjukt taggad till imorgon, de är svin längesen jag varit ut och jag tror de blir svin kul. synd att min älskade inte vill följa med, vill ju ha med honom ! men han får väl agera chaffis istället, underbara kille ! idag måste jag fara och köpa en hårspray, fick panik igår när jag insåg att den är slut så de fick bli en bad hair day med mössa, kan ju inte fixa håret utan spray. + att jag gick och la mig med blött hår så ni kan ju tänka er hur jag såg ut imorse. hehe :) nu ska jag gå och hämta kurre, för han verkar ju inte kunna komma av sig själv. hejrå

Dag 11: En bild på någon person du kan berätta allt för



världens bästa kompis sofie lundbäck och världens finaste kille magnus olausson <3

Dag 10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll



susanna edefall <3

bowling ..

fult ord. bowling .. bowling bowling bowling. haha ! dålig humor ? jag är jävligt trött så jag skyller på de. hur som helst kom jag nyss hem efter ett bowling pass, de är sjukt längesen jag bowlat sist men de gick ju rätt bra iallafall. de var jag,therese och hennes kille marcus. han vann och jag kom 2a. så jag är inte sååå dålig iallafall :) nu tänkte jag hoppa i duschen sen kika någon film

Dag 9: En bild på någon i din släkt



världens bästa kusin, tim orrmalm !

minnen ♥

måste bara lägga upp några låtar från i våras/sommras när jag började umgås med min älskade och när vi umgicks varenda dag 24/7 nästan. vi lyssnade alltid på hollywood undead i bilen !! jag är sååå kär ♥

http://www.youtube.com/watch?v=z5vA9CwZKNY

http://www.youtube.com/watch?v=cyby6uF_oZo

http://www.youtube.com/watch?v=R_HHm9ki3JI

tisdag

idag är de tisdag och de betyder att jag har fullt upp känns de som, först ska jag vara i skolan till klockan 2 och sen ska jag hem , vänta på att min man slutar och sen fara och köpa målarfärg och kolla vilka tapeter vi ska ha i hallen. efter ska jag hem och käka nått, kanske gymmet om jag hinner och sen umgås med min fina emelie kalla ! känns som att de kommer bli jävligt stressigt. nåväl :) ni vet mina leggings från bubbleroom som jag var tvungen att skicka tillbaka ? jag har beställt nya likadana och dom kom igår + ett par andra. fan vad glad jag blev ! jag älskar dom :) sen var jag på gunillahem och lämnade min tidrapport, tur att jag kom ihåg de ! annars hade jag inte fått någon lön nu i februari. igår kväll kollade vi grown ups, helt okej film faktiskt. vi fick skratta lite iallafall, hehe :) sen somnade vi halv 12 och jag vaknade halv 9. så jag har sovit länge och skööönt. nu ska jag slänga på ett fejs och sen gå till skolan om en stund.

Dag 8: En bild på någon person som du saknar

det var ju samma sak på dag 1 ? onödigt. men jag får väl ta en annan person den här gången då :)



mina fina piga ! tur att jag slipper sakna så länge till för ikväll ska vi umgås. i loooooooooove u <3

gymmet nästa

har väntat hela helgen på att få träna, äntligen har jag fått komma igång med träningen. varit lite för lat tidigare, och mycket roligare att ha någon att träna med. ska köpa ett gym kort som kostar 1500 och då jävlar ska de tränas, tänker inte sätta pengar på de och sen slutar jag träna, never. har egentligen inte ens råd, men wtf. de äre värt ;)
snart kommer therese och plockar upp mig, så nu ska jag bara ta fram lite kläder.

så sant !

Alla flickors drömmar om han med stort H

Hon vill alltid ditt bästa, i alla lägen och all tid på dygnet, det gör hon

Hon vill att du ska kunna lita på henne, för hon litar på dig till tusen procent och vill att du ska kunna behålla hemligheter som bara är mellan er två

Hon vill vara den absolut finaste du vet, för hon tycker verkligen att du är de finaste som finns i hela hennes värld

Hon nickar och försöker se glad ut när du snackar om andra tjejer, men innerst inne sårar det henne så djupt att du aldrig kunnde förstå

Hon älskar att visa att du är hennes, och det betyder att du ska visa det tillbaks precis lika mycket om inte mer

Hon vill alltid ha lite kontroll på dig, det är bara för att hon bryr sig om dig, så om du har ett missat samtal, ring upp direkt du ser det

Hon vill vara den som du ser som hennes dröm prinsessa, så nämner du något possitivt om någon annan tjejs utseénde sjunker hennes självförtroende till botten på några sekunder

Hon vill självklart att du ska ha kvar dina  kompisar, men glöm aldrig bort henne för kompisarna

Hon vill att du ska få ha frihet och vara med vem du vill, men du vet inte hur det skär i hennes hjärta när du säger att du ska vara med en nära tjejkompis

Hon vill inte alltid ta första steget till att visa kärlek mellan er, så gör inte hon det, ska du göra det

Hon vill aldrig visa om hon mår dåligt, men märker du det, ska du ta steget till att fråga vad som är fel och fråga tills hon säger vad som står på

Glöm aldrig att det är tusen gånger lättare att såra hennes hjärta, än vad det är att riva av ett papper i två delar

ny vecka, nya tag

ett snabbt inlägg innan jag knallar till skolan, känns inte så hemskt med måndag trots allt, har sovit som en prinsessa inatt och var inte speciellt trött när jag vaknade. kan ju bero på att jag sovit i 8 timmar eller nått sånt, brukar vanligtvis bara bli 6 :) tur att skolveckan börjar slappt, har bara 2 lektioner idag , börjar 9 och slutar 11. inte illa :) har egentligen en lektion efter lunch också men jag jobbar hemma med de för jag ska på gymmet med therese när jag slutat, och ikväll kanske jag umgås lite med inko som blivit gällivare bo ett tag, kul :) nu måste jag gå och fixa mig lite, tur att jag har nära till skolan så jag slipper passa massa bussar, osv .. hejrå

Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp

Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge



elin jatko <3

söndag suger

kan inte påstå att helgen gått sakta, men gör den nånsin de ? fan ! vill inte tillbaka till skolan imorgon, vill helst vara ledig fram till studenten. men varför klaga ? de är snart lov och de kommer gå ruskigt fort fram till sommaren, förhoppningsvis. har precis klivit upp, ska hoppa i kläderna, käka lite frulle och sen brassa till byn och hämta hem pappa. är så less på att köra bil så jag kanske ber magnus köra, om han ids ;) nåväl, nu ska jag kila.

jokkmokk, here we come

ja idag är de lördag och de betyder marknad i jokkmokk, de är skit längesen jag var där sist, flera år sen. susanna kommer hit vid halv 12 så då drar vi, jag vet inte om min man tänkt följa med. men jag hoppas de ! de var ju han jag ville hitta på något med, så jag hoppas han hänger på :) ska bli kul att åka från de här stan, även fast de bara är ett par timmar. jag är så less ! ikväll får jag se vad som händer och sker. de blir nog en lugn helg för nästa helg ska jag nog ut, ska mysa med sandra johansson och säkert fler tjejer. ha en vin/cider kväll som vi har planerat i flera månader men de har aldrig blivit av, så nästa helg kör vi ! :) + att de är student fest, lavinfaran på harrys. de blir nog bra ! nu tänkte jag slänga på ett fejs och sen försöka väcka min karl.

Dag 5: En gammal bild på dig själv



Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv



konstig tid ? snarare dålig,värdelös,hemsk,förjävlig,sjuk,tråkig tid i mitt liv. konstig vet jag inte, äsch de får duga :)

freeeeeeeeeedag

som jag har längtat, är så himla skoltrött så jag hade kunnat dö ! men jag kämpar och sliter, försöker iallafall :) kom från skolan för en stund sen, och nu tänkte jag städa undan lite innan jag ska köra pappa till byn kl 3, och ikväll blir de mys. var på gymmet igår med therese, de var ruskigt skönt och tänkte köpa ett gymkort. men jag överväger, de är såååå dyrt ! men de är de värt, för jag ska fan komma i form till sommaren. och roligare när man har en kompis att träna med :) de blir grymt ;) nu ska jag gå. pusss

vuxenpoäng

inväntar min karl, han borde komma snart. jag måste ner till gällivare och skriva på lite papper, hehe. känner mig väldigt vuxen när jag skriver så ! söka till sommarvikarie osv, och senare blir de gymmet med therese + sola. de kommer bli grymt skönt ! annars är de väl inte så mycket annat som händer idag, imorgon är de helg och den här veckan har gått fort som tusan :) funderar på att kanske åka till jokkmokk på lördag om de inte är allt för kallt, de återstår att se. hade varit kul att åka o göra nått för ovanlighetens skull. orkar inte sitta här i läggan och glo nå mer. nåväl, nu ska jag gå och fixa mig lite.

Dag 3: En bild på någon i din familj



lillebrooor

I'll fix these broken things

känner att jag inte kommer kunna sova alls inatt, är inte trött och har en sån där dålig dag. och om jag skulle lyckas somna så kanske jag sover en halvtimme - en timme om jag har tur. de kommer bli en tung dag imorgon, om jag ens orkar ta mig till skolan, de återstår att se. ska iallafall och gymma med therese också, och sen sola med sofie. jag mår inte alls bra, vet inte vad de är som är fel men jag har mina dåliga dagar jag också, precis som alla andra. deppig och allmänt less på allt egentligen. lär väl sitta framför datorn hela natten, kanske försöka sova. men jag är tveksam.

och ibland är allting kaos..

can't stop my world from falling, falling apart

Dag 2: En bild på någon du älskar



<3

Dag 1: En bild på en person du saknar just nu

höll på att glömma bort utmaningen jag skulle börja med igår, eller jag höll inte på att glömma, jag gjorde ju de ! tur att det bara gått 1 dag så jag inte missat flera dagar, då skulle jag aldrig orka börja :)




Mikael Orrmalm <3

You think I can't get hurt like you, you motherfucker

precis kommit hem från skolan, ruskigt skönt att bara ha haft 2 lektioner idag ! jag är döds trött och imorgon väntar verkstad i 8 timmar, så ikväll blir de tidigt :) inget planerat idag men jag funderar på att fara och sola, men jag får se om jag ids ! just nu vill jag bara sova, ska ladda hem lite nya låtar också och invänta min man, han kommer väl snart. nu ska jag kolla vidare. puss
RSS 2.0