sista maj

samma rubrik som dig anna, sorry. fan vilken copycat jag är :/ skärpning evelina :) hur som helst så är de sista maj idag, vilket innebär att jag ska till frissan senare idag, underbart. längesen jag var där och de ska bli så skönt att få fixa håret :) men jag vet ännu inte hur jag vill klippa mig eller vilken färg jag vill ha i håret. men jag hinner ju fundera, de är först klockan 5 jag ska dit. har även möte i skolan idag, lite planering inför nästa vecka, såkallade studentveckan. helt sjukt att få skriva så, de är ju fanimej snart. så vi ska planera studentferre ihelg (jag jobbar som vanligt) sen även lite planering till balen osv.

efter de ska jag ner till stan och lämna in min tidrapport för den här månaden. och sen funderar jag kanske på att fara och hälsa på therese eller dra med henne ut på stan. måste kika på lite kläder och sånt :) och imorgon, ska jag tatuera mig ;) woop ! måste fråga mammsi om jag får snolla hennes bil. nu ska jag gå. puss

hemma på rast

egentligen var jag inte alls taggad till att jobba idag, ville bara vara hemma och sova eller nått. men när jag väl kom till jobbet så var de inte så farligt, har varit ganska lugnt hittills och de lär de fortsätta vara. börjar igen på 20 minuter så jag tänkte kika runt lite på datan tills de är dags att åka. slutar 10 ikväll och då är de sängen som väntar på mig här hemma. är så jävulskt trött !

fuck you

-

host host

har vaknat för en stund sen, duschat och klätt på mig. ska kila iväg till skolan på ett tag och sälja lite biljetter till dom 2 sista som inte hämtat sina ännu. sen tänkte jag sitta där och chilla, städa undan lite så de ser snyggt ut. ser ut som ett bomb nedslag just nu. sen börjar jag arbeta kl 3, är inte alls sugen för jag hostar konstant, men de är ju pengar åtminstone :) ska kika vidare och sen knalla till skolan. puss

myskväll

de blev lite roligare igår när sanna kom hit, hon sov här och vi somnade rätt tidigt igår till en film. båda två slocknade på soffan :) blev mycket roligare med sällskap ! imorse när vi vaknade insåg jag att vi inte hade något att äta så vi knallade till konsum, dom hade stängt och öppnade inte förrän 2 timmar senare så vi knallade hem och väntade, har nog aldrig varit så hungrig i hela mitt liv, sen gick vi tillbaka vid 12 och fytusan vad gott de var med mat sen, mumma ! nu har hon åkt och min man är påväg hem, ska till mamma och lämna blommor eftersom de är morsdag och sen ska jag hem och duscha. nu avrundar jag, puss

boring

lördag kväll och jag sitter hemma. mitt hjärta har åkt till byn för att fiska, men jag orkade verkligen inte följa med. var riktigt taggad på att åka på morgonen men sen blev jag trött och fick skit ont i magen så jag stannade hemma, men jag ångrar de nu för nu sitter jag här i min ensamhet och har ingenting att göra. funderar på att kika någon film och sen somna tidigt. så de får nog bli så. godnatt alla söta

utgång

har precis sminkat klart mig och öppnat dunken, idag blir de utgång. de var absolut inte planerat men sofie lurar med mig som vanligt, på sina dumheter. så jag följer så snällt med eftersom att hon vill ha med mig. men de blir nog en ganska lugn kväll (brukar låta så). ska till byn imorgon och fiska och jag orkar inte vara sliten och trött så jag ska försöka ta de lugnt. de blir nog riktigt kul, fira att repstoppet är slut :) nu ska jag kika runt och sen tar jag dunken under armen och far till sofie.

tråkigt liv

under dom här 2 veckorna, eller rättare sagt 11 dagarna så måste mitt liv varit de tråkigaste som finns, helst för er som fått läsa om mitt gnäll och tjat. att jag är trött, less, vill inte jobba, längtar tills repstoppet är slut osv. men vet ni ? nu är de över. åh underbart. fast de har varit riktigt skoj, har så underbart snälla och roliga arbetspolare så de har inte varit så farligt, de jag mest har längtat till är att få sova lite längre på morgonen, hatar ju att stiga upp tidigt ! men nu ska vi sluta tjata om jobb och tråkigheter.

om en timme ska jag fara och hämta ut ett paket och sen fara och sola, så nu tänkte jag vila en stund. puss

ahlsell

sitter just nu på ahlsell och väntar att klockan ska bli 4 så mamma slutar någongång. jag vill helst bara hem men eftersom att lillebror ha bra-dag i skolan idag måste jag dit och kolla. dom samlar in pengar till barnen i bolivia och de är ju bra, men de är så himla drygt att gå runt där, dessutom är de från 5 till 8 men jag tänker då bara vara en stund, för sen ska jag och sola :) imorgon är de sista dagen på repstoppet och de känns för jävla bra. jag är så himla less på att kliva upp tidigt, tycker att jag förtjänar en redig sovmorgon på fredag.

nu ska jag hjälpa mamma och plocka undan och stänga av datorn. hejrå

vilket svammel

vad fan är de för fel på den senila gubben som sa att jorden skulle gå under i lördags, 21 maj ? läste nu på aftonbladet att han tydligen råkat räkna fel 5 månader så de är den 21 oktober jorden ska gå under istället. nått fel måste han ha, och alla människor som tror på honom också. de är bara irriterande att läsa om sånt där, vilket jävla skämt. uppmärksamhets kåt ? svar ja. och tjänar pengar gör han också på sånt där svammel. + att han själv lägger ut en massa pengar. men lite ironiskt var de ju att island fick ännu ett vulkanutbrott i lördags, haha. jaja nu ska jag sluta babbla om sånt här skitsnack och lägga mig och sova. godnatt :)

måndag

idag körde vi bara 8 timmars och de var ruskigt skönt att sluta tidigt faktiskt ! jag knallade till ahlsell och hälsade på mamma, hjälpte henne lite i lagret och körde ut saker i butiken. hade fan kunnat tänka mig att jobba med sånt där, riktigt kul :) sen åkte vi till mamma, käkade en snabbis och for och solade efter de. de var så jävla varmt och jag som aldrig bränner mig lyckades faktiskt med de idag, de bränner som tusan i hela ansiktet. ska även fara och sola imorgon och resten av veckan, ska och tatuera mig nästa onsdag så jag får passa på nu innan för sen är de balen, och då vill man ju helst ha en liten bränna. avis som tusan på dom som ska åka på studentresa. vill ju också :(

nu ska jag sluta skriva massa onödigt skit. men min vardag är ganska enformig nu fram till torsdag så de blir inte så mycket vettigt i bloggen. nu ska jag borsta gaddarna och sen sova.

fuck repstoppet

är så jävla less på repstoppet, så jävla less att kliva upp omänsklig tid på morgonen. men de är väl lika bra att man vänjer sig ? när man snart ska in i arbetslivet. idag var sista 12 timmars, så till veckan blir de som vanligt, 8 timmar. de blir fett skönt att komma hem lite tidigare så kanske man hinner göra något på dagarna också. de enda jag hunnit göra nu sen jag kom hem halv 7 är ätit och duschat och nu ska jag kolla bb på datorn och sen sova, jävlar vad kul då ?! nä inte så. nu ska jag fortsätta sura.

vi lever !!

woho jorden gick inte under. tacka gud för de ! jag hade inte velat spendera min sista dag på jobbet :) + att jag aldrig ens hade hunnit få min lön ! så nu vet vi att världen inte gick under idag iallafall, de händer säkert nångång och om de är 21 december 2012 som de sägs, de återstår att se. men jag tvivlar på de. jag tror inte de kommer hända förrän om många många måååååååånga år. jag vill dessutom hinna få barn först så jorden får vara kvar ganska så länge till. hur som helst så har jag precis ätit, tänkte hoppa i duschen och sen kanske hälsa på mamma, jag får se hur trött jag är. nu är de bara 5 dagar kvar av stoppet, sen får jag sova ut. har varit svin trött idag, usch vad jobbigt de var. nä nu ska jag duscha !

-

du skrattar när jag gråter,men jag står när du faller

min andra halva ♥

jag är kärare än någonsin, jag älskar dig magnus olausson till månen och tillbaka ♥

fyfan ..

de här är nog de värsta jag varit med om, inte för att de är så himla jobbigt men allt blir tusen gånger värre när man har hög feber och ont i hela kroppen, kom knappt ur sängen imorse. var riktigt nära på att stanna hemma och vila upp mig, men jag tog mig till jobbet trots allt och de är jag fan glad för, för idag har de varit riktigt skojj även fast de varit tungt som satan, jag är helt jävla slut i hela kroppen och funderar hur jag ska orka jobba. kommer aldrig bli frisk om jag inte får vila upp mig, men jag får se hur jag mår imorgon. de är ju på helgen man tjänar pengar så jag kanske stannar hemma en dag och ligger och trycker i sängen, sen kör jag järnet ! ska ta alvedon och gå och sova nu iallafall. ursäkta för dålig uppdatering igår men jag somnade svin tidigt, vi hörs imorgon !

1a dagen avklarad

igår var vi i luleå och sålde c70in. jag saknar den om jag ska vara ärlig ! de känns så tomt att inte ha en snygg bil, utan nu får vi glida runt i 240in tills magnus köper en ny. men jag tycker om 240in, den är faktiskt himla fin trots allt ;) vi kom hem rätt sent, vi stannade även till i skröven och fiskade, magnus hade på en fet jävel men den släppte så de gick inte så bra.

jag har knappt sovit alls inatt eftersom att jag fick så jävla ont i halsen igår kväll, och under natten har jag hostat slem och haft taggtråd i halsen, de var hemskt ! och imorse trodde jag att jag skulle dö, vilken smärta !!! under dagen har jag dragit på mig feber, och ont i kroppen har jag haft som bara den, så att jobba 12 timmar var ingen lek, även fast de var ganska slappt nu första dagen. vi fick vänta på lite saker som skulle fixas innan vi kunde sätta igång arbetet så de tog sin lilla tid, men de känns som att jag jobbat i 24 timmar, minst. jag är helt slut. hoppas jag inte åker på världens döds feber nu när jag ansträngt mig. jag måste ju jobba ! money money ;) nu ordbajsar jag jävligt mycket, ska käka och sen ta en dusch och sen sooooova.

lördagkväll

och jag njuter, för imorgon är min sista lediga dag på ganska länge. eller rättare sagt närmare 2 veckor. jobbar till o med helgen nästa helg, så jag ska försöka få ut så mycket som möjligt på den här kvällen och imorgon. imorgon så drar jag förresten till luleå och säljer c70, eller de är väl magnus som säljer den men jag hänger på. längesen jag har varit där så jag ska springa på storheden osv, sen måste man ju äta på max. de är ett måste när man är i luleå, så vi börjar väl åka vid halv 10-10 nångång. de ska bli kul med en liten roadtrip, även fast de bara är över dan så ska de bli skönt att lämna Gällivare ett par timmar :) nu ska jag fortsätta ladda upp bilder på facebook från igår, de går ganska segt så jag ids inte lägga upp alla här. ni får kika där istället. puss

vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram ?

världens bästa låt. jag älskar den ! ;) igår söp jag i 15 timmar och ändå mår jag som en kung idag, så jävla skönt. fint väder är de också :) så idag ska jag göra nått kul, ska på conmine en snabbis och kika hur det blir på måndag, så man vet vem man ska åka med osv. bilder från igår kommer senare ;)

mösspåtagning !!

idag sätter vi på oss mössorna, wohoo . de börjar närma sig och jag är taggad till tusen ! snart kommer ulli hit och vi ska fixa oss tillsammans innan resten av folket ramlar in. de kommer nog bli grymt kul, men jag är dock inte så super taggad till att dricka mig as kalas, så jag tar nog de ganska lugnt. jag ska ju ändå hålla på hela dagen och de är typiskt mig att bli trött tidigt, så jag tar de lugnt så ska de nog ordna sig ;) nu ska jag borsta håret. puss !

min kärlek ♥

6 Skillnader mellan dig och din partner
1. Han har inga tatueringar, jag har 13
2. Han är snickare, jag är (snart) svetsare
3. Han älskar volvo, jag älskar mercedes
4. Han har 2 bröder, jag har 1
5. Jag snusar, inte han
6. Han är smart, medans jag är lite trög

6 Likheter mellan dig och din partner

1. Vi tycker om att fiska
2. Vi har ungefär samma musiksmak
3. Vi är båda lika svartsjuka
4. Vi tycker båda om att köra bil
5. Vi skrattar åt samma saker, oftast. (ibland skrattar han åt sig själv medans jag bara tycker att han är allmänt mongo) ;)
6. -

6 Bra saker med din partner
1. Han berättar varje dag hur mycket han älskar mig och hur vacker jag är
2. Han finns alltid där för mig när jag behöver honom som mest
3. Han är duktig på att lyssna
4. Han är inte som någon annan ♥
5. Han är världens finaste kille
6. Även fast jag är sur och irriterad ibland så försöker han alltid göra mig glad :')

Hade din partner valt ?
1. solsemester (/) - vintersemester (/)
2. öl ( ) - cider (x) -
3. rock (/) - ballad (/)
4. lunar ( ) - bilddagboken (x)
5. britney spears (-) - christina aguilera (-)
6. myskväll (/) - fest (/)

6 Frågor om er:
1. när träffades ni första gången? - utanför kioskpiraten när jag och therese stannade och pratade med han och björn
2. hur många år har ni varit tillsammans? 10 månader och 10 dagar idag :)
3. älskar ni varandra? - mest av allt !
4. vad är erat starkaste minne? - 2 juli 2010 ♥
5.vad brukar ni göra?- mysa framför en film osv ..
6. är ni tillsammans om 10 år? - jag hoppas de !

usch ..

mår ganska illa, har spytt inatt. gjorde de igår morse också ? måste ha ätit nått konstigt. mår lite bättre nu när jag fick vila en stund, hoppas de blir bättre för imorgon kan jag ju inte vara sjuk ! idag är de torsdag, ska på bolaget, fara förbi mamma, storhandla och städa. hur ska allt hinnas ? hur ska jag orka om jag mår så här ? fast de är ju på bättringsvägar så de får bli senare allt de jag måste göra. nu ska jag kika runt. puss :)

repstopp

fick veta idag att jag får jobba repstoppet som kör igång på måndag, helt okej. pengar om inte annat, annars känns de väl inte så lockande :) men värt när lönen kommer. idag har jag varit på praktik, sen halv 3 for jag till skolan, polisen var där och körde någon predikan om att vi inte får dricka alkohol på allmän plats osv, who cares ? ingen förmodligen. alla dricker väl under studenten. och på fredag sätter vi på mössorna , woooho. härligt ! nu ska jag ladda ner lite musik och sen duscha. puss

trött som vanligt

jag är ingen morgon människa, men egentligen ingen kvällsmänniska heller. jag är trött dygnet runt och hade kunnat sova bort hela mitt liv tror jag. spelar ingen roll om jag sovit bra under natten och sen vilar jag under dagen hur länge som helst, när jag vaknar så är jag ändå döds trött. så himla jobbigt, brist på nått ? jo de tror jag.

nu är de onsdag, vilket innebär att jag har praktik. börjar på en halvtimme så ska börja fara på en kvart. ska dessutom sluta 1 timme tidigare idag eftersom att polisen ska komma och snacka i aulan om vad som gäller under mösspåtagningen osv så jag måste dit. nu ska jag gå och fixa mig lite, sen rullar jag iväg. puss

världens bästa pappa <3

har fått en ny dator nu och jag är så himla nöjd. love it ! har varit helt utan dator i flera dagar, och jag började nästan klättra efter väggarna. nu har jag massvis med saker att fixa, lite skolarbeten och sånt. ska iallafall börja med maten nu och sen fortsätta kolla runt med min nya bejbis. :)

3 dagar och 7 timmar sen ..

.. jag skrev ett inlägg sist, kan ju bero på att båda datorerna hemma hos oss har kraschat. gissa om jag har haft lite att göra under dom här dagarna ? nu är jag hemma hos sofie och tänkte att jag lånar hennes dator och uppdaterar så ni vet att jag lever iallafall. idag var jag på expert och kollade på en ny dator men den som var framme var de sista exemplaret och jag ville inte ha en dator som massa folk varit och pillat på, jobbigt ! så dom skulle komma in idag eller imorgon, gissar att de blir först imorgon eftersom att dom stänger på en halvtimme.

igår var jag och hjärto hos pappa i byn och fiskade, jag fick ingenting men magnus fick en harr. och jag var sjukt sur ! har inge tålamod alls. jävla skit fiskar :) nu ska jag avsluta och vara social med sofie. ni får ett inlägg från min nya dator imorgon + lite bilder från igår. puss så länge

hojjaa

idag har jag fått sova ut och de var så skönt. blev väckt av en tjej som ringde och sa att jag ska på utbildning 27 juni, vård och nånting hette den. sen fick jag veta att en kille kört ihjäl sig igår när han blev jagad av polisen, 23 år gammal var han bara. de är så hemskt ! från de ena till de tredje så är de skit dåligt väder ute. tänkte kanske fara på gymmet idag med therese, annars är de väl inte så mkt mer som händer. nu ska jag käka frulle. !

conmine

klockan är 20 över 6 och om ungefär 20,25 min ska jag börja rulla mot praktiken. jag tyckte dagen gick fort igår och hoppas på att den går lika fort idag eftersom att jag bara sovit 2 timmar inatt, gissa om jag är trött ? imorgon är jag ledig så då ska jag sova järnet, fasiken vad jag längtar. igår körde jag pappa till byn, sen var jag med hjärtat på firman och tvättade c70in och sånt ,sen skulle vi till nautanen men man kunde bara köra in en bit sen var de snö, så de var bara att vända. men om kanske 2 veckor går de att fara dit, om solen fortsätter steka vill säga.

nu tänkte jag kika facebook och sen åka iväg. puss

fryyyyser

min dator kraschade igår så de blev inget inlägg alls, har fått igång min bärbara men den är ganska så seg och knapparna funkar inte som dom ska efter att en smart tjej vid namn evelina råkade hälla en cider över hela datorn för typ 2 år sen ? jaja, den funkar ju iallafall, snart 4 år gammal. blir nog att köpa en ny till sommaren iallafall. hade dött om jag inte fick igång den här :) strax ska jag kila på praktik, är döds trött och jag fryser som fan, tror jag håller på att bli sjuk. nu tänkte jag gå och starta bilen så jag slipper förfrysa när jag ska köra. puss !

pucko

igår kollade jag big brother innan jag somnade som en stock, och jag tror jag just hade hört de korkaste i hela mitt liv. jag citerar "när den nya kungen föds, ändras då valborg till hans födelsedag, för kungen fyller ju år på valborg" är du blond eller bara helt jävla pantad i huvudet Madelene ? jag var nästan 100 på att hon skulle åka, men då åker en av mina favortier Sonia ut. Sonia är ju den härligaste tjejen i huset och så får madde stanna ? vad är problemet, vad gör hon för roligt i de där huset ens ? hon sover, äter och solar ibland. sen går hon bara runt och tror att hon är så jävla snygg med sina nya fejk tuttar. jag blir så arg ! men nu lägger jag henne åt sidan och håller tummar och tår för att hon ska åka nästan söndag. annars dör jag ju ! nu tänkte jag fixa lite här och sen får jag se. bjuden på middag sen hos pappa. mums :) puss !

dålig uppdatering

har jobbat hela dagen igår och idag så har inte riktigt haft tid att skriva. nu är jag hemma och tänkte hoppa i duschen, sen kolla bb och sen sova. blev lite alkohol för min och sofies del igår, men jag mådde suveränt på morgonen. har tyvärr bara lyckats få 2 timmar sömn inatt så jag lär sova som en stock den här natten. i våran älskade nya säng vi fick i fredags. den är riktigt skönt och jag sover som en prinsessa. nu ska jag duscha. puss !
RSS 2.0