...

"du bor där ja, men de är inte din lägenhet och inte ens i närheten till de.
ja småsaker, oj jag vet lika mycket som dig om inte mer serru."


vad vet du om saken ? om de inte är personen som de handlar om som kallar sig för "a" så tycker jag inte att du har något med de här att göra.



Kommentarer
a

jag vet mycket om saken. och nej jag är inte personen det handlar om. men om inte jag har nå med saken att göra varför har alla som läser din blogg de då? med tanke på att du sitter och skriver de här, öppet för alla. jävligt onödigt.

2010-08-21 @ 22:16:44
anna

lika onödigt som anonyma kommentarer, som inte vågar stå för vem man är, skulle jag vilja säga !

2010-08-22 @ 00:49:04
URL: http://erniiee.blogg.se/
amanda hörnman

varsågod där har ni mitt namn. kan ni nu sluta tjata om de förbannade "anonyma kommentarer som inte vågar stå för vem man är". är ni lyckligare nu, när ni vet vem jag är?! tror inte de. och de jag skulle ha sagt med mina kommentarer är att de är så förbannat jävla onödigt att skriva om såna där saker i sin blogg där alla kan läsa. för alla som vet vem mange är lär fatta vem du skriver om evelina. så ta själv och mogna och sluta skriv om min kompis i din blogg tack.

2010-08-22 @ 21:00:51
susanna edefall

voi kahuea vilket tjafs de var här då . Jag säger då min åsikt , evelina har all jävla rätt o skriva om vad , vem som helst . det bestämmer ingen annan än mer än den personen hon skriver om . om "a" nu är så mogen så kanske du ska ta över bloggen och skriva "roligare" saker ? väx upp .. Evelina , skriv va fan du vill och om vem fan du vill :) fast om ditt sexliv om de skulle vara så .. you name it.. :)

2010-08-22 @ 22:35:43
URL: http://schafersanna.blogspot.com
Therese

åh herregud.... Det är väl ändå Evelinas blogg och hon bestämmer väl ändå vad hon ska skriva om och inte ! om det stör er så förbannat mycket så sluta läs den då.



Suck.



2010-08-23 @ 01:39:57
URL: http://theresesundqvist.blogg.se/
amanda

och jag säger min åsikt, förbannat onödigt att hålla på att skriva sånt i sin blogg. varför skriva om nån hon inte känner eller vet ett skit om? hon kan väl skriva bäst fan hon vill om sitt sexliv, kompisar, you name it. men varför skriva massa skit om folk hon inte känner? om nån hade skrivit nå om er och ni inte kände den personen så hade då ni också blivit irriterade, eller hur?

2010-08-23 @ 08:02:15
Racermutta

Hahhahaha xD orka ens bry sig.

2010-08-23 @ 12:37:05
URL: http://racermutta.blogg.se/
susanna edefall

Jag skiter väl i om folk sitter och skriver skit i sina bloggar om mig , jag vet väl bäst själv vad jag gör och vad ja gjort och hur jag är . om dem nu tycker det är så roande så är de väl deras ensak.Så jävla onödigt och ödsla tid på massa skit .. finns bättre saker att göra i livet ..

2010-08-27 @ 22:40:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0