svar

Lisa Om: jag hoppas på föralltid ♥
IP: 46.162.66.240
Barnet har väl fortfarande båda sina föräldrar fast man kanske inte inte är tillsammans längre? :O 
De flesta graviditeter idag är ju tyvärr oplanerade, och barnet kan man väl vilja ha även fast man kanske har aningar om att det kommer att ta slut i framtiden?=) annars trevlig blogg men vela bara säga vad jag tycker.
 
svar ; självklart har barnet kvar båda föräldrarna. men tycker de är synd att skaffa barn om man vet att de är dåligt i ett förhållande, eller om man inte har som mål att vara tillsammans. 
 
cassandra Om: jag hoppas på föralltid ♥
IP: 85.226.41.162
De ser man ofta på dagis, "skilsmässobarn": var och varannan unge har föräldrar som inte längre är tillsammans, och det är alltifrån 1-6åringar. Tycker det är hemskt och tragiskt. Känns som att folk inte orkar kämpa i dina förhållanden utan ger upp direkt det blir jobbigt, alla har ju med och motgångar såklart och man kan inte ge upp bara för att det blir lite jobbigt och allting inte alltid är perfekt. Folk ger upp för lätt helt enkelt, orkar inte kämpa.. Trist, men sant. (gäller ju såklart inte alla!!:) 

Lycka till med Er lilla familj, hoppas allting går bra och sen när lill*n kommit också :)
 
svar ; börjar med ett tack, du är så söt ♥ och ja, jag tycker samma sak. känns som att direkt man är lite trött eller nått liknande så ger man upp och gör slut. man lär ju ha andra världskriget en del gånger men de känns som att man borde ge lite mer än att bara göra slut för att de kanske är lättast så. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0