3069 dagar

Har ni läst 3069 dagar ? Om inte gör de nu !! hur som helst har de kommit ut en film och den ska jag se idag efter idol ! 
boken var iallafall jätte hemsk & de är helt otroligt att hon lyckades fly. fyfan vad såna där äckliga jävla idioter. usch ! iallafall, läs boken !!

 

"Kampusch kidnappades i Wien av Wolfgang Priklopil den 2 mars 1998 då hon var tio år. Kidnappningen skedde med hjälp av en vit skåpbil då hon var på väg till skolan. Hon gick då i tredje klass.

De följande åtta åren hölls hon fången av Priklopil i ett litet utrymme under garaget till hans bostadshus utanför Wien. Priklopil försåg henne med mat, sällskap, TV och med tiden viss utbildning. Efter några år fick hon ibland följa med honom upp från källaren, under sträng övervakning. Ytterligare några år senare fick hon följa med på små utflykter. Kampusch har i intervjuer framhållit att det aldrig rörde sig om några former av sexuella övergrepp. Dock kan man i boken läsa att det förekom sexuella övergrepp, men att Natasha tycker att dessa är för privata att prata om."



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0